• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stål och metall

Resultat för

Stål och metall - Import och export

 1. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Tyskland

  År 2002 grundades handelsbolaget Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH i tyska Düsseldorf. I dag har vi många nöjda kunder både i Tyskland och resten av världen. Det beror bland annat på vår breda kunskap om den internationella marknaden och vår förmåga att tillgodose kundernas behov och krav eftersom vi endast levererar material av högsta kvalitet. I kombination med konkurrenskraftiga priser, snabb bearbetning av särskilda önskemål och snabb orderhantering har vårt företagsnamn kommit att bli synonymt med precision. Förresten ... Vet du hur man löser problem? Det är enkelt: Man hittar någon som löser problemet åt en. Och nu har du hittat oss!

 2. IWD GMBH

  Tyskland

  I W D är en certifierad och modern tillverkare av svarvade CNC-svarvade komponenter och har hög tillverkningskapacitet. Leverantör till skumplast- och plastindustri samt ortopedi. Specialanpassade lösningar, planering, utveckling och tillverkning i egna lokaler gör att vi snabbt och smidigt kan hjälpa kunderna hitta en lösning. Medarbetare med lång erfarenhet och gediget tekniskt ger unika produkter av hög kvalitet. På I W D håller vi oss uppdaterade på den senaste tekniken och våra team har ett nära samarbete med kunderna. På så vis åstadkommer vi ständig innovation och vidareutveckling av verksamheten. Till våra största styrkor räknar vi kvalitet, flexibilitet, hållna leveranstider och rådgivning på plats.

 3. GRIMM AG

  Tyskland

  Anpassade och kundspecifika lösningar inom: axlar, kugghjul, däckkombinationer och underenheter. Vi är ett högteknologiskt företag som arbetar med skärande bearbetning och har sedan länge vuxit ur vår ursprungliga roll som underleverantörsföretag. Vi ser oss som en central kugge i ett alltmer komplext och mångförgrenat produktionsmaskineri. För Grimm är det inte längre de olika delarna som står i fokus. Alla tjänster måste finnas på plats och stämma överens med varandra, från prototyp till leverans av färdig produkt till kunden. Och det är just detta välavvägda, kompletta tjänsteutbud som ger dig mervärde. Ett mervärde som du tydligt märker av och som vi skapar tillsammans. Ren tillverkning. Noggrann efterbearbetning. Slutprodukt av högsta kvalitet. Mervärde från Grimm gäller också den vertikala integrationen. Vi erbjuder nämligen hela bearbetningen på ett och samma ställe. Med svarvning, kuggtillverkning och slipning i vår egen anläggning.

 4. ARTUR FARR GMBH + CO.KG

  Tyskland

  Individuella lösningar, personlig rådgivning och ett tätt samarbete med våra trogna kunder är det som gör oss så speciella. Artur Farr grundade detta familjeföretag den 1 januari 1947. Under de första åren tillverkade företaget smådelar till mekaniska ur. Idag sysselsätter Artur Farr GmbH + Co. KG 40 medarbetare och levererar precisionssvarvade delar och monterar moduler inom många olika branscher i både Europa och globalt.

 5. KAYGUN STEEL METAL IND. TRADE CO. LTD.

  Turkiet

  Kaygun Metal grundades 1983 och är ett turkiskt tillverknings- och monteringsföretag inom stålkonstruktioner från Kayseri. Vi har ett brett utbud, med produkter som: Skyddsstängsel, panelstängsel, stålkonstruktioner, smidesjärn, barriärer och mycket mer som finns att upptäcka på vår hemsida! Vårt sortiment av stålkonstruktioner används främst inom nyckelfärdiga industribyggnader, oljeplattformar, järnväg, panelstängselsystem, skyddsbarriärer och sportarenor. Vi exporterar våra produkter till Mellanöstern och olika europeiska länder. Kaygun Steel Metal Ind. Trade Co. Ltd. innehar följande välrenommerade certifikat: TS EN 13374, EN 1090, EN 3834, ISO 9001, ISO 10002, ISO 14001, ISO 45001, OHSAS 18001 för produkt och export. Ända från start har vi arbetat med att förbättra våra produktionsförutsättningar, villkor och policier för att ge kunderna en positiv och perfekt upplevelse. Vi kan utforma och tillverka alla projekt utefter våra kunders behov. Vårt expertteam inom forskning och utveckling finns här för att ge support och tillverka enligt alla sorters detaljer vi får från våra kunder! Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MICRO TECH METAL LTD

  Polen

  MICRO-TECH är ett polskt företag i Suwalki. Vi är specialiserade på tillverkning av kallformade stålartiklar för internationella marknader. Med en modern maskinpark, välutbildad personal och lång erfarenhet kan vi utföra de mest utmananade beställningarna. Vi når snabba och precisa resultat för varje beställning, tillsammans med professionell kundtjänst, professionell rådgivning och konkurrenskraftiga marknadspriser. Vi har haft marknadsnärvaro i över 25 år, och är specialiserade på tillverkning av: •MASKINER OCH APPARATER: Manuella, halvautomatiska och helautomatiska maskiner för egen produktion. Genomgående anpassning av tillverkade maskiner för individuella kundbehov. •PRODUKTER: Kallformade ståltillbehör och olika produkter utefter beställning: - Fästen för fotoramar - Metallhållare, skruvar, fästen - Metallskåp - Metalltillbehör - Metallstaket och -räcken - Metallkrukor - Grillar och eldstäder. •TJÄNSTER: laseringravering av logotyper på metallföremål, pulverlackering av detaljer, metallbockning, tillverkning av möbelramar för hyllor och displayer. - Laserskärning - Pluverlackering - CNC-fräsning - Maskinreparation - Uppgradering - Mekanisk ingenjörskonst - Svetsning - Svarvning - Möbelramar - Bockning av metallplåt - Tillverkning av formar - Slipning. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  NLMK Europe - Plate tillverkar ett brett utbud grovplåtar och tackor. Deras produktion uppgår till 1, 75 miljoner ton stål per år och deras sortiment stålprodukter omfattar produkter med högt mervärde, som härdat och anlöpt stål, verktygsstål och offshoresorter. NLMK Plate är specialisten på VALSAT OCH SMITT STÅL: Byggstål Stål för skeppsbyggnad Offshorestål Stål för vindkraftverk Stål för värmepannor och tryckkärl Stål för rör Rörstål Stål med hög kolhalt Stål med högt elasticitetsgräns High Strength steels QUARD® (nötningshärdigt stål) QUEND® (stål med väldigt hög elasticitetsgräns) Verktygsstål Smidda tackor och block Fyrkantiga stänger Smidda tackor

 3. SHAKUNT ENTREPRISES PVT LTD

  Indien

  Shakunt Enterprises Pvt. Ltd. är Indiens största tillverkare av MIG svetstrådar under märket SANWALKA. Vi är certifierade med ISO-9001: 2015 och innehar andra certifikationer som Lloyd’s Register London, CE, ABS, IRS och RDSO & BHEL. Vi tillhandahåller flexibla förpackningslösningar med privata märken och OEM-märken. Standardiserade tråddiameter 0, 60 mm, 0, 80 mm, 1, 00 mm, 1, 20 mm, 1, 60 mm, 2, 00 mm och 2, 40 mm. Standardförpackningar: 1 kg, 5 kg, 12, 5 kg och 15 kg på rulle samt trummor på 100 kg och 250 kg

 4. SHANDONG HUACHEN CONNECTING ROD CO., LTD.

  Kina

  Vi är specialiserade på forskning och utveckling samt tillverkning av komponenter för sänksmide och förbindelsearmar med certifikation IATF16949: 2016. Vi är belägna i Kina och levererar högkvalitativa produkter för sänksmide och förbindelsearmar till klienter inom många industrier, som fordonsmotorer, byggnationsmaskineri, jordbruksmaskineri, pumpar och lokomotivkompressorer. Vi upprätthåller vårt rykte genom att kontinuerligt investera i innovativ teknik och vara hängivna åt kvalitet och precision.

 5. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

 1. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

 2. DH LUX RECYCLING

  Luxemburg

 1. TITTEL FEINGERÄTETECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. WILKENING GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. RUMPEL & CIE

  Schweiz

 4. RESCHTEC

  Österrike

 5. MASCHINENBAU RESSEL GMBH

  Tyskland

 6. PROTEC GMBH

  Tyskland

 7. TROB TRÖSTLER & OBERBAUER GMBH

  Tyskland

 8. BOMA MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

 1. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Tyskland

 2. THIERBACH GMBH

  Tyskland

 3. PROMED SOEST GMBH

  Tyskland

 4. HEIDENREICH GEHÄUSETECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

 5. SCHNEIDER DREHTEILE GMBH

  Tyskland

 6. HERMANN KREBS GMBH

  Tyskland

 7. BÜHLER METALLBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 8. KW-HOLDING GMBH

  Österrike

 9. P+V GMBH

  Tyskland

 10. KALMBACH TECHNOLOGIE E.K.

  Tyskland

Filter

Resultat för

Stål och metall - Import och export

Antal resultat

66 334 företag