• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stål och metall

Resultat för

Stål och metall - Import och export

 1. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  År 2002 grundades handelsbolaget Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH i tyska Düsseldorf. I dag har vi många nöjda kunder både i Tyskland och resten av världen. Det beror bland annat på vår breda kunskap om den internationella marknaden och vår förmåga att tillgodose kundernas behov och krav eftersom vi endast levererar material av högsta kvalitet. I kombination med konkurrenskraftiga priser, snabb bearbetning av särskilda önskemål och snabb orderhantering har vårt företagsnamn kommit att bli synonymt med precision. Förresten ... Vet du hur man löser problem? Det är enkelt: Man hittar någon som löser problemet åt en. Och nu har du hittat oss!

 2. IWD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I W D är en certifierad och modern tillverkare av svarvade CNC-svarvade komponenter och har hög tillverkningskapacitet. Leverantör till skumplast- och plastindustri samt ortopedi. Specialanpassade lösningar, planering, utveckling och tillverkning i egna lokaler gör att vi snabbt och smidigt kan hjälpa kunderna hitta en lösning. Medarbetare med lång erfarenhet och gediget tekniskt ger unika produkter av hög kvalitet. På I W D håller vi oss uppdaterade på den senaste tekniken och våra team har ett nära samarbete med kunderna. På så vis åstadkommer vi ständig innovation och vidareutveckling av verksamheten. Till våra största styrkor räknar vi kvalitet, flexibilitet, hållna leveranstider och rådgivning på plats.

 3. ARTUR FARR GMBH + CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Individuella lösningar, personlig rådgivning och ett tätt samarbete med våra trogna kunder är det som gör oss så speciella. Artur Farr grundade detta familjeföretag den 1 januari 1947. Under de första åren tillverkade företaget smådelar till mekaniska ur. Idag sysselsätter Artur Farr GmbH + Co. KG 40 medarbetare och levererar precisionssvarvade delar och monterar moduler inom många olika branscher i både Europa och globalt.

 4. GRIMM AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Anpassade och kundspecifika lösningar inom: axlar, kugghjul, däckkombinationer och underenheter. Vi är ett högteknologiskt företag som arbetar med skärande bearbetning och har sedan länge vuxit ur vår ursprungliga roll som underleverantörsföretag. Vi ser oss som en central kugge i ett alltmer komplext och mångförgrenat produktionsmaskineri. För Grimm är det inte längre de olika delarna som står i fokus. Alla tjänster måste finnas på plats och stämma överens med varandra, från prototyp till leverans av färdig produkt till kunden. Och det är just detta välavvägda, kompletta tjänsteutbud som ger dig mervärde. Ett mervärde som du tydligt märker av och som vi skapar tillsammans. Ren tillverkning. Noggrann efterbearbetning. Slutprodukt av högsta kvalitet. Mervärde från Grimm gäller också den vertikala integrationen. Vi erbjuder nämligen hela bearbetningen på ett och samma ställe. Med svarvning, kuggtillverkning och slipning i vår egen anläggning.

 5. ILK IHRACAT AS.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  ILK IHRACAT AS är specialiserade på sammansatta marknadsaktiviteter inom den turkiska metallindustrin. Vi har i princip alla metallmaterial, bearbetningstjänster och produkter. Vi tillhandahåller metallbearbetningstjänster som laserskärning, plasmaskärning, vattenskärning, kugghjulstillverkning, CNC-bockning, maskinbearbetning, möbeldesign. Vi arbetar med i princip alla metaller, särskilt kolstål, rostfritt stål och aluminum. Vi har ett brett utbud av produkter, som metalldelar, rör, profiler, fästelement för möbler osv. Vårt uppdrag är att överbrygga gapet mellan företag som använder metallprodukter över hela världen och turkiska tillverkare. Om du letar efter en pålitlig tillverkare av kvalitetsmetall för långsiktigt samarbete så är ILK IHRACAT AS det rätta valet! Vårt sourcingmärke steeling.net är den kortaste vägen till att nå tillverkare av metallprodukter och -tjänster; det möjliggör även för att köpa alla produkter och tjänster på en och samma plats. Om en produkt inte finns på steeling.net letar vi efter den bästa tillverkaren och lägger till den omedelbart! ILK IHRACAT AS är den enskilda anhalten för alla dina metallbehov! Vi hjälper dig att hitta rätt tillverkare, och säkerställer att du bli nöjd. Vi hjälper turkiska företag att bli exportörer och granskar dem å dina vägnar, utan kostnad. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information! Vi svarar gärna på dina frågor.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  Verified by europages badge

  NLMK Europe - Plate tillverkar ett brett utbud grovplåtar och tackor. Deras produktion uppgår till 1, 75 miljoner ton stål per år och deras sortiment stålprodukter omfattar produkter med högt mervärde, som härdat och anlöpt stål, verktygsstål och offshoresorter. NLMK Plate är specialisten på VALSAT OCH SMITT STÅL: Byggstål Stål för skeppsbyggnad Offshorestål Stål för vindkraftverk Stål för värmepannor och tryckkärl Stål för rör Rörstål Stål med hög kolhalt Stål med högt elasticitetsgräns High Strength steels QUARD® (nötningshärdigt stål) QUEND® (stål med väldigt hög elasticitetsgräns) Verktygsstål Smidda tackor och block Fyrkantiga stänger Smidda tackor

 2. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 3. SHAKUNT ENTREPRISES PVT LTD

  Indien

  Verified by europages badge

  Shakunt Enterprises Pvt. Ltd. är Indiens största tillverkare av MIG svetstrådar under märket SANWALKA. Vi är certifierade med ISO-9001: 2015 och innehar andra certifikationer som Lloyd’s Register London, CE, ABS, IRS och RDSO & BHEL. Vi tillhandahåller flexibla förpackningslösningar med privata märken och OEM-märken. Standardiserade tråddiameter 0, 60 mm, 0, 80 mm, 1, 00 mm, 1, 20 mm, 1, 60 mm, 2, 00 mm och 2, 40 mm. Standardförpackningar: 1 kg, 5 kg, 12, 5 kg och 15 kg på rulle samt trummor på 100 kg och 250 kg

 4. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 5. DH LUX RECYCLING

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Företaget DH LUX RECYCLING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företaget är även verksamt inom köp av järnskrot, Kovine, behandling av metall, och utrustning för återvinning av metall. Företagets huvudkontor finns i Kopstal, Luxemburg.

 1. TECNOLUSITO - CABOS DE AÇO E ESPIRAIS

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget TECNOLUSITO - CABOS DE AÇO E ESPIRAIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar i stål. Företaget är även verksamt inom Stål och metall, kabel, kablar av stål, Utdragbara kablar, Stål och metall, stålkedjor, metallkabel, och kablade galler. Företagets huvudkontor finns i Borralha, Portugal.

 2. HERMANN KREBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HERMANN KREBS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Niedereschach, Tyskland.

 1. HÄFNER GEWICHTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HÄFNER GEWICHTE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Oberrot, Tyskland.

 2. BÜHLER METALLBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BÜHLER METALLBEARBEITUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Seitingen-Oberflacht, Tyskland.

 3. MATTHIAS HAUSER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MATTHIAS HAUSER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Gosheim, Tyskland.

 4. BIEGETECHNIK STEINRÜCKEN GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BIEGETECHNIK STEINRÜCKEN GBR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Olsberg, Tyskland.

 5. DIPL.-ING. BRECHT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DIPL.-ING. BRECHT GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Wannweil, Tyskland.

 6. MASCHINENBAU RESSEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MASCHINENBAU RESSEL GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Bad Endorf, Tyskland.

 7. KALMBACH TECHNOLOGIE E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KALMBACH TECHNOLOGIE E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Tübingen, Tyskland.

 8. SEEBATECH GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SEEBATECH GMBH & CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Rhönblick-Seeba, Tyskland.

 1. KABELBAUMFERTIGUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KABELBAUMFERTIGUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Berg Im Gau, Tyskland.

 2. ALUMINIUM-WERKE WUTÖSCHINGEN AG & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALUMINIUM-WERKE WUTÖSCHINGEN AG & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Wutöschingen, Tyskland.

 3. METATEC-PENIG SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget METATEC-PENIG SCHWEISSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Penig, Tyskland.

 4. LANDESVATTER CNC-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LANDESVATTER CNC-TECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Eppingen, Tyskland.

 5. TITTEL FEINGERÄTETECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TITTEL FEINGERÄTETECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Frauenstein, Tyskland.

 6. BRECHTKEN & SCHUMACHER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BRECHTKEN & SCHUMACHER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 7. HEIN + GERNHARD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HEIN + GERNHARD GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Oberursel, Tyskland.

 8. A. MÜNCH PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH & CO KG ARMIN MÜNCH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget A. MÜNCH PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH & CO KG ARMIN MÜNCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Deilingen, Tyskland.

 9. P+V GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget P+V GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Künzelsau, Tyskland.

 10. PROTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PROTEC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Haslach, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Stål och metall - Import och export

Antal resultat

66 691 Företag