ESTIMET SP Z O.O. - A reliable partner in sheet metal processing services

Polen

Factory icon Tillverkare/ Producent

Verified by Europages badge
ESTIMET SP Z O.O.
Web icon
Kontakt

Polen

Verified by Europages badge

I vår produktionsanläggning har vi implementerat tekniken för svetsning av kolstål från materialgrupperna 1.1 och 1.2. Dessa är S355 J2-stål och stål med lägre avkastningsstyrka. Tjocklek för svetsade material: Knappsvetsar är implementerade för stål med en tjocklek av 3 - 24 mm Filessvetsar är implementerade för stål> 3 mm tjocka Svetsmetoden är MAG - 135, dvs svets med fast tråd. Vi svetsar också rostfritt stål med TIG-metoden. Vi har ett 3834-2 certifikat.

Polen

Verified by Europages badge

Maskinerna vi använder kan skära nästan allt material upp till 200 mm tjockt. Vi har en av de största tabellerna, med dimensioner upp till 4000 x 2000 mm.

Polen

Verified by Europages badge

Rullande stål upp till 3000 mm i längd och upp till 25 mm tjockt ESTIMET, tack vare ett erfaret team och modern maskinutrustning, kan ta på sig praktiskt taget alla uppgifter relaterade till rullande ark. Kanterna på de rullade elementen är böjda av oss, vilket eliminerar behovet av att använda så kallade. bryggor. Denna operation minskar mängden avfall som genereras. Kollapserande atypiska fasta ämnen kan utföras med mikrobrytningar i de kritiska områdena hos det spiralformade elementet. Efter uppkörningen avlägsnas mikrobrytare av oss.

Polen

Verified by Europages badge

Hålborrning, tappning och avfasning Dessa operationer utförs på alla typer av material. Utöver de huvudsakliga verksamheterna som skärning av stålplåt och böjning utför vi även ytbehandlingar som hålbearbetning. Vi kan utföra borrning, tappning, avfasning av hål samt rivning och montering av nitmuttrar, körning eller trycksvetsning av komponenter.

Polen

Verified by Europages badge

Plattor skär upp till 6000 x 2000 mm, tjocklek 40 mm Plasmaskärning används ofta som ett alternativ till gasskärning, en pålitlig metod för skärning av svarta, rostfria och aluminiumplåtar upp till en tjocklek av 40 mm. Vår maskin låter dig klippa plåt med dimensioner 6000 mm x 2000 mm.

Polen

Verified by Europages badge

Skärning av tjocka plattor med gas med CNC-styrning upp till 6000 mm x 2000 mm, tjocklek 150 mm Vi har över 30 års erfarenhet av gasskärning av tjocka plattor. Gasskärningsmetoden med CNC-styrning är idag en mycket effektiv och ekonomisk metod för skärning av tjocka plattor. Tack vare flera skärhuvuden kan vi på kort tid garantera ett stort antal färdiga produkter.