• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • galler i metall

Resultat för

Galler i metall - Import och export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA är ett metallbearbetningsföretag. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA grundades 1997 i kommunen Águeda. Vi tillverkar metallstrukturer, metallkonstruktioner, räcken, staket, dörrar och portar. Vi kan göra industriella paviljonger. Vi kan även utföra smidesprojekt för små och stora portar, räcken och små tak. Företaget har haft erfarenhet av inhemska och utländska marknader i många år: Spanien, Frankrike, Angola, Moçambique med flera. Vi utför alla sorters bearbetningar av järn, smidat aluminium och rostfritt stål. Vi har en teknisk avdelning med flera designers och tekniker, och vi utför 3D-modellering. Vi satsar på perfektion och använder de bästa materialen, den bästa utrustningen och de bästa metoderna och processerna. Vi har ett kompetent och engagerat team som utför dina projekt. Vi har maskiner för laserskärning, bockning, skärning, borrning och svetsning. Vi är certifierade enligt EN1090 och ISO9001.

 2. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Företaget O.M.A.F. är specialiserat på tillverkning av rostfria galler "INOXLINE", förzinkade stängsel, metallstaket och galler för industrin och byggbranschen. Alla våra staket är tillverkade med automatiserade system. O.M.A.F. har en komplett katalog med produkter och tillbehör för byggsektorn: platta brunnslock, förseglingar, galler och brunnar i rostfritt stål.

 3. JK TECHNIC

  Frankrike

  Företaget JK TECHNIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallgaller för gångvägar. Företaget är även verksamt inom Galler i metall, Staket och portar, Metalltrappor, Galler i metall, Staket och portar, Metalltrappor, och beläggning av industrigolv. Företagets huvudkontor finns i Sarreguemines, Frankrike.

 4. GEI SA

  Luxemburg

  Företaget GEI SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler i metall. Företaget är även verksamt inom Metallgaller för gångvägar, Polyester, Staket och portar, Metalltrappor, Spiraltrappor, spiraltrappor, säkerhetsgaller, industrigolv, och trall. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 5. CALIFIL

  Frankrike

  Koncernen Califil är specialiserad på utformning och tillverkning av artiklar i rostfri metalltråd. Ytbehandlingarna är helt integrerade: förkromning, förzinkning, elpolering och epoxymålning. Deras två industrifilialer Caliste Marquis och Aplifil arbetar främst inom följande ekonomiska sektorer: jordbrukslivsmedel (förvaring/lagring för kylrum, installation/underhåll av slakthus, upphängning av kött och livsmedelsberedning), hushållsmaskiner, läkemedelsindustrin (hyllor utformade för förvaring/lagring i renrum), biltillverkning (OEM-företag) och mer allmänt industrin. Med sin industriella erfarenhet har koncernen Califil utvecklat sin verksamhet samtidigt som de bevarat sina värden: noggrannhet, krav på kvalitet, omsorg för miljön, ihärdighet och nyfikenhet. Med en omfattande maskinpark tillverkar koncernen Califil sina standard- och måttbeställda artiklar i små, medelstora eller stora serier.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SMIDESFABRIKEN LTD

  Bulgarien

  Vi gör allt inom smide i metall, aluminium, rostfritt stål, förzinkat och förnicklat. Vi har jobbat med detta i Sverige i över 30 år men flytta produktion till Bulgarien för lägre kostnader. Vi kommunicerar på svenska, engelska, och Bulgariska. Vi tillverkar gallergrindar, fönstergaller, staket , inredningssmide, smidesmöbler, och m.m We do all the forging of metal, aluminum, stainless steel, galvanized and nickel plated. We have worked with this in Sweden for over 30 years but move production to Bulgaria for lower costs. We communicate in English, Swedish and Bulgarian. We manufacture lattice gates, grilles, fences, interior wrought iron, wrought iron furniture, and etc.

 2. GLORI IR KO, UAB

  Litauen

  ‘Glori’ ir Ko, Ltd tillverkar precisionsdelar av plåt med revolverstansning (CNC), programmerbar vikmaskin, plasmaskärning (CNC), pulverlackering med polyesterfärg osv. Våra tekniker utformar olika produkter av plåt för serietillverkning av: brevlådor, postfack, paketlådor, luckor, kontrollskåp, vindflöjar, korghållare, eldkorgar, eldstäder, grillar, vedvagnar, nyckelskåp, medicinskåp, anslagstavlor m.m.

 3. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Frankrike

 4. AR-GEN METAL

  Turkiet

 5. BRIT'ALU

  Frankrike

 1. GCM

  Belgien

 2. ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS

  Rumänien

 1. FTFM LA TOULOUSAINE

  Frankrike

 2. HOLVOET STAALCENTER

  Belgien

 3. FONDERIES LECOMTE

  Belgien

 4. FIL-ARREDO SRL

  Italien

 5. CODINA ARCHITECTURAL

  Spanien

 6. PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS

  Frankrike

 7. MELIS

  Belgien

 8. ISENMANN SARL

  Frankrike

 1. OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S.

  Italien

 2. PCP BELGIUM

  Belgien

 3. ZAUNSCHMIEDE INH. CLEMENS MORSHUIS

  Tyskland

 4. REJAS PROFAIN

  Spanien

 5. CERRAJERÍA PRADA

  Spanien

 6. NOOYEN

  Belgien

 7. EISEN GRADER GMBH

  Tyskland

 8. HKMS

  Turkiet

 9. SPR EMPARRILLADOS, SA

  Spanien

 10. KRATY MOSTOSTAL KRAKÓW SP. Z O.O.

  Polen

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Galler i metall - Import och export

Antal resultat

4 640 Företag