• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • galler i metall

Resultat för

Galler i metall - Import och export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA är ett metallbearbetningsföretag. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA grundades 1997 i kommunen Águeda. Vi tillverkar metallstrukturer, metallkonstruktioner, räcken, staket, dörrar och portar. Vi kan göra industriella paviljonger. Vi kan även utföra smidesprojekt för små och stora portar, räcken och små tak. Företaget har haft erfarenhet av inhemska och utländska marknader i många år: Spanien, Frankrike, Angola, Moçambique med flera. Vi utför alla sorters bearbetningar av järn, smidat aluminium och rostfritt stål. Vi har en teknisk avdelning med flera designers och tekniker, och vi utför 3D-modellering. Vi satsar på perfektion och använder de bästa materialen, den bästa utrustningen och de bästa metoderna och processerna. Vi har ett kompetent och engagerat team som utför dina projekt. Vi har maskiner för laserskärning, bockning, skärning, borrning och svetsning. Vi är certifierade enligt EN1090 och ISO9001.

 2. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget O.M.A.F. är specialiserat på tillverkning av rostfria galler "INOXLINE", förzinkade stängsel, metallstaket och galler för industrin och byggbranschen. Alla våra staket är tillverkade med automatiserade system. O.M.A.F. har en komplett katalog med produkter och tillbehör för byggsektorn: platta brunnslock, förseglingar, galler och brunnar i rostfritt stål.

 3. JK TECHNIC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget JK TECHNIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallgaller för gångvägar. Företaget är även verksamt inom Galler i metall, Staket och portar, Metalltrappor, Galler i metall, Staket och portar, Metalltrappor, och beläggning av industrigolv. Företagets huvudkontor finns i Sarreguemines, Frankrike.

 4. CALIFIL

  Frankrike

  Koncernen Califil är specialiserad på utformning och tillverkning av artiklar i rostfri metalltråd. Ytbehandlingarna är helt integrerade: förkromning, förzinkning, elpolering och epoxymålning. Deras två industrifilialer Caliste Marquis och Aplifil arbetar främst inom följande ekonomiska sektorer: jordbrukslivsmedel (förvaring/lagring för kylrum, installation/underhåll av slakthus, upphängning av kött och livsmedelsberedning), hushållsmaskiner, läkemedelsindustrin (hyllor utformade för förvaring/lagring i renrum), biltillverkning (OEM-företag) och mer allmänt industrin. Med sin industriella erfarenhet har koncernen Califil utvecklat sin verksamhet samtidigt som de bevarat sina värden: noggrannhet, krav på kvalitet, omsorg för miljön, ihärdighet och nyfikenhet. Med en omfattande maskinpark tillverkar koncernen Califil sina standard- och måttbeställda artiklar i små, medelstora eller stora serier.

 5. TSEIN AMÉNAGEMENT INTÉRIEUR EXTÉRIEUR

  Frankrike

  Tsein är specialister på industriplåtslageri och erbjuder produkter för inredning inne och utomhus. Om ni inte hittar inredning som motsvarar era idéer i katalogerna, kan Tsein hjälpa er att utforma era projekt och bearbeta metallen enligt era önskemål för att tillverka komponenter som motsvarar era förväntningar. Vi ingriper i varje etapp med bearbetning enligt önskemål och förädling av metall - laserskärning, bockning, svetsning, lödning, krökning, montering, polering, borstning - Tsein förverkligar er utrustning och era industridelar av rostfritt stål. Tsein erbjuder måttbeställd tillverkning av trappor av rostfritt stål, eller stål och trä, tillverkning av grindar, räcken, trappavsatser och balustrader eller grindar och spärrar till tunnelbana. Tsein arbetar också för professionella inom inredning och arkitekter, och erbjuder bland annat möbler av rostfritt stål, rännor och lådor samt bordsben.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SMIDESFABRIKEN LTD

  Bulgarien

  Vi gör allt inom smide i metall, aluminium, rostfritt stål, förzinkat och förnicklat. Vi har jobbat med detta i Sverige i över 30 år men flytta produktion till Bulgarien för lägre kostnader. Vi kommunicerar på svenska, engelska, och Bulgariska. Vi tillverkar gallergrindar, fönstergaller, staket , inredningssmide, smidesmöbler, och m.m We do all the forging of metal, aluminum, stainless steel, galvanized and nickel plated. We have worked with this in Sweden for over 30 years but move production to Bulgaria for lower costs. We communicate in English, Swedish and Bulgarian. We manufacture lattice gates, grilles, fences, interior wrought iron, wrought iron furniture, and etc.

 2. GASPAR & PEREIRA, LDA

  Portugal

  GASPAR & PEREIRA LDA är specialiserade sedan 1980 på förädlingen av järn. Vi tillverkar dekorativa räcken, strukturer och trappor i metall, täckningar och beklädnader i metall, grindar och mezzaniner. Vi utför arbeten i Corten-stål och tillverkar brunnslock, vi präglar detaljer och perforerar profiler genom genomstickning. Vi serietillverkar detaljer genom pressning, stämpling, gängning och perforering

 3. GEI SA

  Luxemburg

  Företaget GEI SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler i metall. Företaget är även verksamt inom spiraltrappor, säkerhetsgaller, industrigolv, och trall. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 4. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Frankrike

  Företaget FERRONNERIE LOMATEC FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företaget är även verksamt inom Galler i metall, Metallsmide, järnarbeten för hus, Galler i metall, och galler av smidesjärn. Företagets huvudkontor finns i Voiron, Frankrike.

 5. AR-GEN METAL

  Turkiet

  Företaget AR-GEN METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Genomborrning stål och metall. Företaget är även verksamt inom Sträckmetallplåt, Galler i metall, Metallfodring, Sträckmetallplåt, Galler i metall, och Metallfodring. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S.

  Italien

  Företaget OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler i metall. Företaget är även verksamt inom dräneringssystem, dräneringsledningar, och lås i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Bogolese Di Sorbolo, Italien.

 2. F.LLI MALIN SRL

  Italien

  Företaget F.LLI MALIN SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler i metall. Företaget är även verksamt inom pumpgropar i rostfritt stål, dräneringsledningar, galler för brunnar, och dräneringssystem. Företagets huvudkontor finns i Rovigo, Italien.

 1. FIL-ARREDO SRL

  Italien

  Företaget FIL-ARREDO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler i metall. Företaget är även verksamt inom Trådbockningsdetaljer, artiklar av metalltråd, bearbetning av metalltråd, och föremål av metalltråd. Företagets huvudkontor finns i Corte Franca, Italien.

 2. FONDERIES LECOMTE

  Belgien

  Företaget FONDERIES LECOMTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Galler i metall, Galler i metall, inspektionshål för avlopp, metallgaller för stängsel, och balkongavlopp. Företagets huvudkontor finns i Seilles, Belgien.

 3. ISENMANN SARL

  Frankrike

  Företaget ISENMANN SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Galler i metall, Galler i metall, såll, och modulära system. Företagets huvudkontor finns i Mundolsheim, Frankrike.

 4. CODINA ARCHITECTURAL

  Spanien

  Företaget CODINA ARCHITECTURAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler i metall. Företaget är även verksamt inom prevleka iz mreže iz nerjavečega jekla. Företagets huvudkontor finns i La Torre De Claramunt, Barcelona, Spanien.

 5. GCM

  Belgien

  Företaget GCM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Transportband. Företaget är även verksamt inom Galler i metall, och Galler i metall. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 6. ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS

  Rumänien

  Företaget ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler i metall. Företaget är även verksamt inom Klimatstyrning, luftning och ventilering - Apparater, Ventilatorer för industriellt bruk, Hushållsfläktar, - ventilatorer, Klimatstyrning, luftning och ventilering - Apparater, Ventilatorer för industriellt bruk, och Hushållsfläktar, - ventilatorer. Företagets huvudkontor finns i Otopeni, Rumänien.

 7. TAQUIN

  Belgien

  Företaget TAQUIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företaget är även verksamt inom Metalltrappor, Galler i metall, Metalltrappor, metallstrukturer, metallportar, och Galler i metall. Företagets huvudkontor finns i Terte, Belgien.

 8. MELIS

  Belgien

  Företaget MELIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svetsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Galler i metall, Aluminiumkonstruktioner, Rostfritt stål, plåtbearbetning, Galler i metall, Aluminiumkonstruktioner, och Rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 1. G-BLOCK

  Belgien

  Företaget G-BLOCK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Dörrar, armerade och brandsäkra, industriellt bruk. Företaget är även verksamt inom Galler i metall, Kassaskåp, Lås, hänglås och nycklar, Galler i metall, Kassaskåp, lås med säkerhetscylinder, och Lås, hänglås och nycklar. Företagets huvudkontor finns i Ghislenghien, Belgien.

 2. PCP BELGIUM

  Belgien

  Företaget PCP BELGIUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler i metall. Företaget är även verksamt inom Metalltrappor, spaljéer, säkerhetsgaller, gångbroar, och Metalltrappor. Företagets huvudkontor finns i Sprimont, Belgien.

 3. BRIT'ALU

  Frankrike

  Företaget BRIT'ALU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallfönsterkarmar, smidet och pressat järn, produktion - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Lås, hänglås och nycklar, Galler i metall, Lås, hänglås och nycklar, fönster, Galler i metall, och skjutportar. Företagets huvudkontor finns i Guipavas, Frankrike.

 4. SARL FERRONNERIE BUCHWALTER

  Frankrike

  Företaget SARL FERRONNERIE BUCHWALTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lås, hänglås och nycklar. Företaget är även verksamt inom Metallfönsterkarmar, smidet och pressat järn, produktion - Maskiner och utrustning, Smitt och pressat järn - Produkter, Galler i metall, Metallfönsterkarmar, smidet och pressat järn, produktion - Maskiner och utrustning, Smitt och pressat järn - Produkter, och Galler i metall. Företagets huvudkontor finns i Fontvieille, Frankrike.

 5. FTFM LA TOULOUSAINE

  Frankrike

  Företaget FTFM LA TOULOUSAINE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Galler i metall. Företaget är även verksamt inom Järnjalusier, Staket och portar, Järnjalusier, portar, Staket och portar, och tipportar. Företagets huvudkontor finns i Escalquens, Frankrike.

 6. FILAIR

  Frankrike

  Företaget FILAIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler i metall. Företaget är även verksamt inom galler i rostfritt stål, filter av rostfritt stål, och Rostfria kabelrännor. Företagets huvudkontor finns i La Mothe Saint-Héray, Frankrike.

 7. PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS

  Frankrike

  Företaget PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Galler i metall. Företaget är även verksamt inom Material för vägarbeten. Företagets huvudkontor finns i Custines, Frankrike.

 8. RESHETACHNI SKARI EOOD

  Bulgarien

  Företaget RESHETACHNI SKARI EOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler i metall. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 9. HOLVOET STAALCENTER

  Belgien

  Företaget HOLVOET STAALCENTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Rappningar, mastix och tätningsprodukter, Galler i metall, aluminium, Hydrauliska skarvar - järnhaltig metall, Rappningar, mastix och tätningsprodukter, och Galler i metall. Företagets huvudkontor finns i Heule, Belgien.

 10. ZAUNSCHMIEDE INH. CLEMENS MORSHUIS

  Tyskland

  Företaget ZAUNSCHMIEDE INH. CLEMENS MORSHUIS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Galler i metall. Företaget är även verksamt inom skjutportar, palissader, och gallerluckor. Företagets huvudkontor finns i Gronau (westfalen), Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis