• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • galler i metall

Resultat för

Galler i metall - Import och export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA är ett metallbearbetningsföretag. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA grundades 1997 i kommunen Águeda. Vi tillverkar metallstrukturer, metallkonstruktioner, räcken, staket, dörrar och portar. Vi kan göra industriella paviljonger. Vi kan även utföra smidesprojekt för små och stora portar, räcken och små tak. Företaget har haft erfarenhet av inhemska och utländska marknader i många år: Spanien, Frankrike, Angola, Moçambique med flera. Vi utför alla sorters bearbetningar av järn, smidat aluminium och rostfritt stål. Vi har en teknisk avdelning med flera designers och tekniker, och vi utför 3D-modellering. Vi satsar på perfektion och använder de bästa materialen, den bästa utrustningen och de bästa metoderna och processerna. Vi har ett kompetent och engagerat team som utför dina projekt. Vi har maskiner för laserskärning, bockning, skärning, borrning och svetsning. Vi är certifierade enligt EN1090 och ISO9001.

 2. NEGOFILTRES

  Frankrike

  Négofiltres, måttbeställda industrifilter. Négofiltres är ett franskt företag med säte i Seine-et-Marne som är specialiserat på tillverkning och försäljning av måttbeställda filter för industrin. Företagsledaren Mr Daveau har skaffat sig över 22 års erfarenhet inom den internationella industrisektorn och skapat goda förbindelser med franska handelspartner och internationella underleverantörer. Négofiltres tillverkar alla slags filter för den industriella marknaden, byggnadsindustri och arkitektur, men även för läkemedels - och plastindustrin. Tveka inte att kontakta oss, vi svarar inom 48 timmar och erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser och leverans i hela Europa. Vi har ett omfattande lager av industrifilter och filtermedier vid vår anläggning i Fontainebleau. Några exempel på våra produkter: Filter, patroner och silar av metall, såll, galler och filtrerande medier av rostfritt stål, pappersfilter och syntetfilter.

 3. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Företaget O.M.A.F. är specialiserat på tillverkning av rostfria galler "INOXLINE", förzinkade stängsel, metallstaket och galler för industrin och byggbranschen. Alla våra staket är tillverkade med automatiserade system. O.M.A.F. har en komplett katalog med produkter och tillbehör för byggsektorn: platta brunnslock, förseglingar, galler och brunnar i rostfritt stål.

 4. JK TECHNIC

  Frankrike

 5. GEI SA

  Luxemburg

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TECHNOTRON METAL S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 2. CALIFIL

  Frankrike

  Koncernen Califil är specialiserad på utformning och tillverkning av artiklar i rostfri metalltråd. Ytbehandlingarna är helt integrerade: förkromning, förzinkning, elpolering och epoxymålning. Deras två industrifilialer Caliste Marquis och Aplifil arbetar främst inom följande ekonomiska sektorer: jordbrukslivsmedel (förvaring/lagring för kylrum, installation/underhåll av slakthus, upphängning av kött och livsmedelsberedning), hushållsmaskiner, läkemedelsindustrin (hyllor utformade för förvaring/lagring i renrum), biltillverkning (OEM-företag) och mer allmänt industrin. Med sin industriella erfarenhet har koncernen Califil utvecklat sin verksamhet samtidigt som de bevarat sina värden: noggrannhet, krav på kvalitet, omsorg för miljön, ihärdighet och nyfikenhet. Med en omfattande maskinpark tillverkar koncernen Califil sina standard- och måttbeställda artiklar i små, medelstora eller stora serier.

 3. SMIDESFABRIKEN LTD

  Bulgarien

  Vi gör allt inom smide i metall, aluminium, rostfritt stål, förzinkat och förnicklat. Vi har jobbat med detta i Sverige i över 30 år men flytta produktion till Bulgarien för lägre kostnader. Vi kommunicerar på svenska, engelska, och Bulgariska. Vi tillverkar gallergrindar, fönstergaller, staket , inredningssmide, smidesmöbler, och m.m We do all the forging of metal, aluminum, stainless steel, galvanized and nickel plated. We have worked with this in Sweden for over 30 years but move production to Bulgaria for lower costs. We communicate in English, Swedish and Bulgarian. We manufacture lattice gates, grilles, fences, interior wrought iron, wrought iron furniture, and etc.

 4. GLORI IR KO, UAB

  Litauen

  ‘Glori’ ir Ko, Ltd tillverkar precisionsdelar av plåt med revolverstansning (CNC), programmerbar vikmaskin, plasmaskärning (CNC), pulverlackering med polyesterfärg osv. Våra tekniker utformar olika produkter av plåt för serietillverkning av: brevlådor, postfack, paketlådor, luckor, kontrollskåp, vindflöjar, korghållare, eldkorgar, eldstäder, grillar, vedvagnar, nyckelskåp, medicinskåp, anslagstavlor m.m.

 5. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Frankrike

 1. FONDERIES LECOMTE

  Belgien

 2. PCP BELGIUM

  Belgien

 1. PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS

  Frankrike

 2. FIL-ARREDO SRL

  Italien

 3. OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S.

  Italien

 4. GCM

  Belgien

 5. CODINA ARCHITECTURAL

  Spanien

 6. ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS

  Rumänien

 7. MELIS

  Belgien

 8. ISENMANN SARL

  Frankrike

 1. FTFM LA TOULOUSAINE

  Frankrike

 2. BRIT'ALU

  Frankrike

 3. HOLVOET STAALCENTER

  Belgien

 4. EISEN GRADER GMBH

  Tyskland

 5. MOSTOSTAL SIEDLCE SP.K

  Polen

 6. HKMS

  Turkiet

 7. NOOYEN

  Belgien

 8. CERRAJERÍA PRADA

  Spanien

 9. REJAS PROFAIN

  Spanien

 10. SPR EMPARRILLADOS, SA

  Spanien

Filter

Resultat för

Galler i metall - Import och export

Antal resultat

4 638 företag