• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vitlök

Resultat för

Vitlök - Import och export

 1. ENES GEWÜRZE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Partihandel med kryddor, örter, kryddblandningar och specialartiklar. Företaget ENES grundades 1999 och köper in sina kryddor och örter direkt från det land där de produceras. Den 1 600 m² stora lagerhallen i Geesthacht gör det möjligt för ENES Gewürze GmbH att köpa in stora volymer och erbjuda sina kunder ett bra pris. • Stort sortiment av kryddor och örter • Omfattande kvalitetskontroller. • Förpackas efter kundens önskemål. • Smidig transport • Kostnadsfria leveranser över 75 kg

 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 3. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by europages badge

  Sedan 2018 är företaget Boulevard BENIN specialiserat på följande områden: Jordbruk Produktion och försäljning av jordbrukslivsmedel Företagsrepresentation, partnerskap och NTiC-tjänster. Det är etablerat i Benin och har för huvudverksamhet export och import av råvaror och fabrikstillverkade produkter. Det finns mer än 300 jordbruksorganisationer fördelade över hela Benin. Vi sköter starten, utvecklingen, planeringen och genomförandet av jordbruksprojekt för massproduktion av produkter som cashewnötter; soja; shea; sesam; jordnötter; bomull; hirs; majs; peppar; vitlök; lök ... över hela Benin. Vi är erkända för vår effektivitet, vår dynamism och vår snabbhet i våra tjänster. Valuta för priset med garanti och vår oklanderliga efterservice är våra främsta styrkor. Vi arbetar inom de stränga ramarna för den enhetliga handlingen OHADA. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader är en expert på lök. Vi är engagerade i lökodling med vår specialiserade sorterings- och förpackningsstation. Löken sorteras med en kapacitet på 75 ton per timme. Högteknisk utrustning kombinerad med yrkesskicklighet har gjort FlevoTrades lök världskänd för sin kvalitet. FlevoTrade erbjuder också ett brett sortiment "hyllfärdiga" produkter under eget märke. Med år av erfarenhet inom import och export, väljs våra produkter noggrant ut och exporteras till mer än 70 länder i världen. Etablerade i Flevoland, i Nederländerna, levererar vi interna tjänster av hög kvalitet och stor lagringskapacitet. Tack vare vårt globala nätverk sköter vi logistiken från åkern till kundens hand, vilket garanterar en smak av hög kvalitet över hela världen.

 5. L'ÉTUVERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget GB EXPORT INTERNATIONAL BV, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Potatis. Företaget är även verksamt inom Vitlök, Jordbruk - Import/Export, Medicinalväxter och örter, lucern, Vitlök, Jordbruk - Import/Export, Medicinalväxter och örter, enskilda dosförpackningar, och kanel. Företagets huvudkontor finns i Nazareth, Belgien.

 2. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företaget är även verksamt inom Frukt, lök, lila vitlök (Allium roseum), rosa vitlök, Frukt, vitlöksgrossist, lökgrossist, och Lök och vitlök från Jaen. Företagets huvudkontor finns i Jamilena (jaén), Spanien.

 3. HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. SARL SEM PLUS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SARL SEM PLUS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom vitlök, lök, schalottenlök, utsäde, Plantor, frön, och spannmål. Företagets huvudkontor finns i Divajeu, Frankrike.

 5. PASTACALDI & C. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget PASTACALDI & C. SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företaget är även verksamt inom förpackad vitlök, vårvitlök (Allium sativum), och lök. Företagets huvudkontor finns i Signa, Italien.

 1. AJOS GALLARDO

  Spanien

  Alla typer av undersökningar. Ajos Gallardo är ett företag specialiserat på produktion och saluföring av alla typer av vitlök. Alla våra produkter är 100 % färska och utan kemiska produkter. Vi erbjuder en naturlig, ekologisk vitlök utan kemiska produkter. Många olika sorters vitlök: röd vitlök, vit vitlök, svart vitlök, gourmetvitlök, vitlök för haute cuisine.

 2. AMEFRUITS SL

  Spanien

  Vi grundade detta import-export-företag 1994. Sedan grundandet, har vårt mål varit att utveckla handelsrelationer mellan Spanien och resten av världen. Vi är speciellt uppmärksamma för kvaliteten av de olika produkterna som vi marknadsför.

 1. AJOS PITIRRI

  Spanien

  Inhemsk, nationell, vit vitlök. Skörd och direkt försäljning hos producenten. Enastående kvalitet. AJOS PITIRRI är ett litet familjeföretag som, sedan början, gjorde tog den djärva risken att satsa på inhemsk vitlök. Denna sort var nämligen nära att försvinna därför att den var mindre lönsam, dessutom är den ömtåligare och kostsammare (manuell sådd), men dess smak och fasthet är ojämförbara och mycket uppskattade av konsumenterna.

 2. FRESH & DRY GARLIC

  Spanien

  FRESH & DRY GARLIC är ett ledande företag inom produktionen, förpackningen, försäljningen och exporten av vitlök. Företaget är certifierat enligt den internationella standarden GAP (Good Agricultural Practice). Levererar: vit, lila, spring och förpackad vitlök.

 3. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spanien

  Säljer potatis, vitlök, gul lök och färdigprodukter. Vi är specialiserade på service och distribution för ledande livsmedelskedjor som Sánchez Romero, koncernen Eroski, Carrefour, Auchan, koncernen Unide, AhorraMas, m.fl.

 4. BENJAMÍN DE LEÓN S.L.

  Spanien

  Benjamín de León är ett företag som leds av ett ungt team med stor erfarenhet inom distribution av färska grönsaker och lökar, samt inom deras produktion och förpackning. Vi erbjuder ett komplett sortiment produkter som vi odlar och förpackar (purjolök, lök, morötter i knippen, gräslök).

 5. AJOS GUTIÉRREZ

  Spanien

  Alla typer av vitlök. Grossist, kvalitet till bästa pris. Vi har vår egen vitlöksodling och står för produktkvalitet.

 6. -

  Spanien

  Canalajo är ett företag från Extremadura som grundades 2012 i Cabeza del Buey (Badajoz). Företaget skalar, förpackar och säljer vitlök i stora partier men även till privatpersoner.

 7. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Turkiet

  Företaget ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom torkad vitlök, torkade grönsaker, och vitlök. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 8. AJOS MAJITO GOMEZ

  Spanien

  Företaget AJOS MAJITO GOMEZ, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företaget är även verksamt inom skalad vitlök, distributörer av färska grönsaker, Grossist inom frukt och grönsaker, och export av grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Las Pedroñeras, Spanien.

 1. NEROSANO BIOTEK SRL

  Italien

  Företaget NEROSANO BIOTEK SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företaget är även verksamt inom kontrollerad jäsning. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 2. COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP.

  Spanien

  Företaget COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företaget är även verksamt inom vitlöksskalare. Företagets huvudkontor finns i Aceuchal, Badajoz, Spanien.

 3. BALTIC NORD TRAIDING SIA

  Lettland

  Företaget BALTIC NORD TRAIDING SIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Kaffe, te, Vitlök, Frukt och grönsaker - Import/export, Kaffe, te, Vitlök, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Riga, Lettland.

 4. SYBARIS MARKET SL

  Spanien

  Företaget SYBARIS MARKET SL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, Frukt och grönsaker - Import/export, export av frukt, och lök. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 5. AJOPEL

  Spanien

  Företaget AJOPEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företagets huvudkontor finns i Muro De Aguas-La Rioja, Spanien.

 6. CERRONANDO S.C.A

  Spanien

  Företaget CERRONANDO S.C.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företagets huvudkontor finns i Puente Del Obispo (jaen), Spanien.

 7. SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER )

  Turkiet

  Företaget SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER ), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, jordbruksprodukter, vitlök, frukt och grönsaker, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Kastamonu, Turkiet.

 8. L'AIL DROMOIS

  Frankrike

  Företaget L'AIL DROMOIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, schalottenlök, vitlökslökar, ekologisk vitlök, och Plantor, blomsterlökar och frö. Företagets huvudkontor finns i Eurre, Frankrike.

 9. MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD.

  Turkiet

  Företaget MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företaget är även verksamt inom Baljväxter, Diet - livsmedel, frukt och grönsaker, Baljväxter, och Diet - livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 10. DOMI FOKHAGYMA KFT.

  Ungern

  Företaget DOMI FOKHAGYMA KFT., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Szeged, Ungern.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis