• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vitlök

Resultat för

Vitlök - Import och export

 1. ENES GEWÜRZE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Partihandel med kryddor, örter, kryddblandningar och specialartiklar. Företaget ENES grundades 1999 och köper in sina kryddor och örter direkt från det land där de produceras. Den 1 600 m² stora lagerhallen i Geesthacht gör det möjligt för ENES Gewürze GmbH att köpa in stora volymer och erbjuda sina kunder ett bra pris. • Stort sortiment av kryddor och örter • Omfattande kvalitetskontroller. • Förpackas efter kundens önskemål. • Smidig transport • Kostnadsfria leveranser över 75 kg

  Webbplats Open In New icon
 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 3. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by Europages badge
 4. FRUIT EXIM LLC

  Uzbekistan

  Verified by Europages badge

  Fruit Exim är ett exportföretag med dinamisk utveckling i Uzbekistan. Vi är verksamma inom B2B med att förse andra länder med naturliga, färska, torkade eller bearbetade frukt- och grönsaksprodukter av hög kvalitet från Uzbekistan. Vårt företag sköter hela kedjan - från åkrarna till kundernas lagerlokaler. Vi är en länk mellan uzbekiska jordbrukare och importörer över hela världen och kan tillhandahålla ett brett utbud och önskade volymer av högkvalitativa produkter och tjänster, samt stabilitet och oslagbara villkor för importörer. Vi tillverkar och levererar produkter i enighet med internationella kvalitetsstandarder och strikt produktsäkerhetsövervakning. För att leva upp till våra kunders föränderliga krav och behov fokuserar vi på att förbättra kvaliteten på våra produkter och på teknologisk innovation. Företaget har nått sina mål med framgång i många år, och försett kunder över hela världen med de bästa kvalitetsprodukterna till konkurrenskraftiga priser, med enastående kvalitetsservice.

  Webbplats Open In New icon
 5. HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 2. GANETELZOHOR

  Egypten

  Verified by Europages badge
 3. PASTACALDI & C. SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. AJOS PITIRRI

  Spanien

  Inhemsk, nationell, vit vitlök. Skörd och direkt försäljning hos producenten. Enastående kvalitet. AJOS PITIRRI är ett litet familjeföretag som, sedan början, gjorde tog den djärva risken att satsa på inhemsk vitlök. Denna sort var nämligen nära att försvinna därför att den var mindre lönsam, dessutom är den ömtåligare och kostsammare (manuell sådd), men dess smak och fasthet är ojämförbara och mycket uppskattade av konsumenterna.

 5. AJOS GALLARDO

  Spanien

  Alla typer av undersökningar. Ajos Gallardo är ett företag specialiserat på produktion och saluföring av alla typer av vitlök. Alla våra produkter är 100 % färska och utan kemiska produkter. Vi erbjuder en naturlig, ekologisk vitlök utan kemiska produkter. Många olika sorters vitlök: röd vitlök, vit vitlök, svart vitlök, gourmetvitlök, vitlök för haute cuisine.

 1. AMEFRUITS SL

  Spanien

  Vi grundade detta import-export-företag 1994. Sedan grundandet, har vårt mål varit att utveckla handelsrelationer mellan Spanien och resten av världen. Vi är speciellt uppmärksamma för kvaliteten av de olika produkterna som vi marknadsför.

 2. FRESH & DRY GARLIC

  Spanien

  FRESH & DRY GARLIC är ett ledande företag inom produktionen, förpackningen, försäljningen och exporten av vitlök. Företaget är certifierat enligt den internationella standarden GAP (Good Agricultural Practice). Levererar: vit, lila, spring och förpackad vitlök.

 3. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spanien

  Säljer potatis, vitlök, gul lök och färdigprodukter. Vi är specialiserade på service och distribution för ledande livsmedelskedjor som Sánchez Romero, koncernen Eroski, Carrefour, Auchan, koncernen Unide, AhorraMas, m.fl.

 4. BENJAMÍN DE LEÓN S.L.

  Spanien

  Benjamín de León är ett företag som leds av ett ungt team med stor erfarenhet inom distribution av färska grönsaker och lökar, samt inom deras produktion och förpackning. Vi erbjuder ett komplett sortiment produkter som vi odlar och förpackar (purjolök, lök, morötter i knippen, gräslök).

 5. AJOS GUTIÉRREZ

  Spanien

  Alla typer av vitlök. Grossist, kvalitet till bästa pris. Vi har vår egen vitlöksodling och står för produktkvalitet.

 6. -

  Spanien

  Canalajo är ett företag från Extremadura som grundades 2012 i Cabeza del Buey (Badajoz). Företaget skalar, förpackar och säljer vitlök i stora partier men även till privatpersoner.

 7. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Turkiet

 8. YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD.

  Kina

 9. WUHAN SIER INTERNATIONAL CO., LTD

  Kina

 10. NEROSANO BIOTEK SRL

  Italien

 1. COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP.

  Spanien

 2. SYBARIS MARKET SL

  Spanien

 3. AJOPEL

  Spanien

 4. CERRONANDO S.C.A

  Spanien

 5. GIE L'AIL DROMOIS

  Frankrike

 6. BRL FOODS

  Brasilien

 7. PERSIFOOD.IR

  Iran

 8. CASTAÑAS CAMPELO EXPORT (CHESTNUT, FLOURS, GARLIC, NUTS)

  Spanien

 9. DEL PRETE S.R.L.

  Italien

 10. SARL CONDIFRANCE

  Frankrike