• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vitlök

Resultat för

Vitlök - Import och export

 1. ENES GEWÜRZE GMBH

  Tyskland

  Partihandel med kryddor, örter, kryddblandningar och specialartiklar. Företaget ENES grundades 1999 och köper in sina kryddor och örter direkt från det land där de produceras. Den 1 600 m² stora lagerhallen i Geesthacht gör det möjligt för ENES Gewürze GmbH att köpa in stora volymer och erbjuda sina kunder ett bra pris. • Stort sortiment av kryddor och örter • Omfattande kvalitetskontroller. • Förpackas efter kundens önskemål. • Smidig transport • Kostnadsfria leveranser över 75 kg

 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 3. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Sedan 2018 är företaget Boulevard BENIN specialiserat på följande områden: Jordbruk Produktion och försäljning av jordbrukslivsmedel Företagsrepresentation, partnerskap och NTiC-tjänster. Det är etablerat i Benin och har för huvudverksamhet export och import av råvaror och fabrikstillverkade produkter. Det finns mer än 300 jordbruksorganisationer fördelade över hela Benin. Vi sköter starten, utvecklingen, planeringen och genomförandet av jordbruksprojekt för massproduktion av produkter som cashewnötter; soja; shea; sesam; jordnötter; bomull; hirs; majs; peppar; vitlök; lök ... över hela Benin. Vi är erkända för vår effektivitet, vår dynamism och vår snabbhet i våra tjänster. Valuta för priset med garanti och vår oklanderliga efterservice är våra främsta styrkor. Vi arbetar inom de stränga ramarna för den enhetliga handlingen OHADA. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. FRUIT EXIM LLC

  Uzbekistan

  Fruit Exim är ett exportföretag med dinamisk utveckling i Uzbekistan. Vi är verksamma inom B2B med att förse andra länder med naturliga, färska, torkade eller bearbetade frukt- och grönsaksprodukter av hög kvalitet från Uzbekistan. Vårt företag sköter hela kedjan - från åkrarna till kundernas lagerlokaler. Vi är en länk mellan uzbekiska jordbrukare och importörer över hela världen och kan tillhandahålla ett brett utbud och önskade volymer av högkvalitativa produkter och tjänster, samt stabilitet och oslagbara villkor för importörer. Vi tillverkar och levererar produkter i enighet med internationella kvalitetsstandarder och strikt produktsäkerhetsövervakning. För att leva upp till våra kunders föränderliga krav och behov fokuserar vi på att förbättra kvaliteten på våra produkter och på teknologisk innovation. Företaget har nått sina mål med framgång i många år, och försett kunder över hela världen med de bästa kvalitetsprodukterna till konkurrenskraftiga priser, med enastående kvalitetsservice.

 5. L'ÉTUVERIE

  Frankrike

  Franska producenter av ekologisk svart vitlök av hög kvalitet. Specialist på svart vitlök. Alla produkter är ekologiska och producerade vid gården med emballage som respekterar miljön. I ständigt sökande efter innovation, väljer vi ut råvarorna med största omsorg enligt L’étuveries stränga kravspecifikation. Våra produkter 100 % ekologiska med svart vitlök: Hel lök, skalade klyftor, pastej, honung, senap, öl, flytande extrakt, infusioner, aperitifkex.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  Belgien

 2. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Spanien

 3. HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH

  Tyskland

 4. PASTACALDI & C. SRL

  Italien

 5. AMEFRUITS SL

  Spanien

  Vi grundade detta import-export-företag 1994. Sedan grundandet, har vårt mål varit att utveckla handelsrelationer mellan Spanien och resten av världen. Vi är speciellt uppmärksamma för kvaliteten av de olika produkterna som vi marknadsför.

 1. AJOS GALLARDO

  Spanien

  Alla typer av undersökningar. Ajos Gallardo är ett företag specialiserat på produktion och saluföring av alla typer av vitlök. Alla våra produkter är 100 % färska och utan kemiska produkter. Vi erbjuder en naturlig, ekologisk vitlök utan kemiska produkter. Många olika sorters vitlök: röd vitlök, vit vitlök, svart vitlök, gourmetvitlök, vitlök för haute cuisine.

 2. AJOS PITIRRI

  Spanien

  Inhemsk, nationell, vit vitlök. Skörd och direkt försäljning hos producenten. Enastående kvalitet. AJOS PITIRRI är ett litet familjeföretag som, sedan början, gjorde tog den djärva risken att satsa på inhemsk vitlök. Denna sort var nämligen nära att försvinna därför att den var mindre lönsam, dessutom är den ömtåligare och kostsammare (manuell sådd), men dess smak och fasthet är ojämförbara och mycket uppskattade av konsumenterna.

 1. FRESH & DRY GARLIC

  Spanien

  FRESH & DRY GARLIC är ett ledande företag inom produktionen, förpackningen, försäljningen och exporten av vitlök. Företaget är certifierat enligt den internationella standarden GAP (Good Agricultural Practice). Levererar: vit, lila, spring och förpackad vitlök.

 2. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spanien

  Säljer potatis, vitlök, gul lök och färdigprodukter. Vi är specialiserade på service och distribution för ledande livsmedelskedjor som Sánchez Romero, koncernen Eroski, Carrefour, Auchan, koncernen Unide, AhorraMas, m.fl.

 3. AJOS GUTIÉRREZ

  Spanien

  Alla typer av vitlök. Grossist, kvalitet till bästa pris. Vi har vår egen vitlöksodling och står för produktkvalitet.

 4. WUHAN SIER INTERNATIONAL CO., LTD

  Kina

 5. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Turkiet

 6. AJOS MAJITO GOMEZ

  Spanien

 7. YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD.

  Kina

 8. NEROSANO BIOTEK SRL

  Italien

 1. COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP.

  Spanien

 2. SYBARIS MARKET SL

  Spanien

 3. AJOPEL

  Spanien

 4. CERRONANDO S.C.A

  Spanien

 5. L'AIL DROMOIS

  Frankrike

 6. SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER )

  Turkiet

 7. MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD.

  Turkiet

 8. BRL FOODS

  Brasilien

 9. GUARDIAN WORLD GROUP

  Turkiet

 10. RODRIGUES DE PAULA, LDA.

  Portugal