Vår svarta vitlökspasta kan ätas naturell på rostat bröd eller i beredningar. Svart vitlök passar bra till alla typer av kött, charkuterier, gåslever, fin fisk (sjötunga, marulk, havsabborre) och skaldjur. För den som gillar sött är den perfekt tillsammans med choklad och citrusfrukter. Hitta inspiration med våra receptidéer INGREDIENSER i vitlökspasta Ekologisk svart vitlök från Gers (90 %) Ekologisk solrosolja från Gers 10%. HUR MAN FÖRVARAR VITLÖKSPASTA Förvaras i rumstemperatur och skyddas från ljus. Stäng burken ordentligt efter användning. Efter öppnande, förvara i kylskåp och använd inom 6 månader. Hållbarhet: 18 månader.
Frankrike
Spara tid när du tillagar svart vitlök. Våra svarta vitlöksklyftor kan användas i en mängd olika rätter och ger en unik smak. I såser, marinader, puréer eller tunt skivad i pastarätter passar svart vitlök till alla typer av kött, charkuterier, gåslever, fin fisk (sjötunga, havskräfta, havsabborre) och skaldjur. Den är också perfekt tillsammans med choklad och citrusfrukter. Hitta inspiration med våra receptidéer SVART VITLÖK BOTAR Tack vare sina egenskaper och hälsofördelar kan svart vitlök användas för kurer på en halv klyfta om dagen i en månad. INGREDIENSER 100 % ekologiska svarta vitlöksklyftor från Gers. SÅ FÖRVARAR DU DINA VITLÖKSKLYFTOR
Begär prisuppgiftFrankrike
Svart vitlök i form av en hel vitlöksklyfta är ett bra sätt att konsumera vitlök, eftersom varje vitlöksklyfta ligger skyddad i sitt naturliga hölje och inte behöver något annat för förvaring och konservering. Hela vitlökshuvudet är det enklaste och mest naturliga sättet att konsumera svart vitlök: du har vitlökshuvudet i din hand, brynt när det kommer ut ur ångkokaren, omvandlat av Maillard-reaktionen. Ekologisk svart vitlök kan användas i en mängd olika rätter, men den kan också ätas som den är. Svart vitlökssås, svart vitlöksmarinad, svart vitlökspuré eller helt enkelt skivad hel i tunna strimlor i dina pastarätter. Svart vitlök passar bra till alla typer av kött, charkuterier, gåslever, fin fisk (sjötunga, marulk, havsabborre) och skaldjur. För den sötsugne passar svart vitlök utmärkt till choklad och citrusfrukter.
Begär prisuppgiftFrankrike
I samarbete med Le comptoir d'herboristerie har L'étuverie skapat dessa två ekologiska infusioner med svart vitlök: "Jeunesse" och "Coup de pouce". Vi ville kombinera fördelarna med dessa växter med fördelarna med svart vitlök för att ge dig dessa ekologiska blandningar. Med sin stora kunskap om växter och ett stort intresse för det projekt vi ville utveckla, kom örtbutiken med idén att kombinera våra respektive färdigheter för att skapa ett subtilt äktenskap och balans mellan växter och svart vitlök. Du kan läsa mer om fördelarna med ekologisk svart vitlök här.
Begär prisuppgiftFrankrike
Det naturliga flytande extraktet av ekologisk svart vitlök som erhålls genom en kall extraktionsprocess föddes på L'Etuverie. Efter flera års forskning och många försök med olika extraktionstekniker lyckades vi utveckla detta extrakt, som är koncentrerat i S-Allyl-Cystein (den molekyl som är ansvarig för svart vitlöks främsta fördelar och antioxidativa egenskaper). Vi har fokuserat vår forskning på att säkerställa att tillräckliga mängder S-Allyl-Cystein finns i vår färdiga produkt, så att vi kan erbjuda dig kvintessensen av vår ekologiska svarta vitlök. Ekologiskt flytande extrakt av svart vitlök är för svart vitlök vad eterisk olja är för en växt: ett naturligt koncentrat. Åtta droppar om dagen i ett glas vatten ger dig motsvarande 600 mikrogram allylcystein.
Begär prisuppgift