Ekologisk hel svart vitlök

Beskrivning

Svart vitlök i form av en hel vitlöksklyfta är ett bra sätt att konsumera vitlök, eftersom varje vitlöksklyfta ligger skyddad i sitt naturliga hölje och inte behöver något annat för förvaring och konservering. Hela vitlökshuvudet är det enklaste och mest naturliga sättet att konsumera svart vitlök: du har vitlökshuvudet i din hand, brynt när det kommer ut ur ångkokaren, omvandlat av Maillard-reaktionen. Ekologisk svart vitlök kan användas i en mängd olika rätter, men den kan också ätas som den är. Svart vitlökssås, svart vitlöksmarinad, svart vitlökspuré eller helt enkelt skivad hel i tunna strimlor i dina pastarätter. Svart vitlök passar bra till alla typer av kött, charkuterier, gåslever, fin fisk (sjötunga, marulk, havsabborre) och skaldjur. För den sötsugne passar svart vitlök utmärkt till choklad och citrusfrukter.

Komplett version av denna produkt tillgänglig i FR
  • Vitlök
  • svart vitlök
  • ekologisk vitlök
  • naturlig vitlök

Domain icon Tillverkare/ Producent

32380 Cadeilhan - Frankrike

Kontakt