• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • viner - provence och korsika

Resultat för

Viner - provence och korsika - Import och export

 1. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  VÄLKOMMEN till Domaine Tour Campanets! Beläget på kommunen Puy-Sainte-Réparade, mellan Luberon och Medelhavet, 20 min från Aix-en-Provence, sträcker sig vår förtjusande domän över 60 hektar skog och 35 hektar vinodlingar, på 250 m höjd. VÅRA VINRANKOR har planterats i en ler- och kalkhaltig jordmån, och förädlas med stor omsorg, i ekologiskt jordbruk, för att uttrycka hela potentialen av vårt mäktiga läge. VÅRA VINER: Vi framställer våra viner på traditionellt vis med lagring på fina jäsningsrester, lång kalljäsning, syresättnings- och temperaturkontroll, begränsad tillförsel av sulfiter och tillsatser. Vår paroll: druvan först! KÄLLAREN: Symbolen för vår gård är vårt vinlagringstorn på 4 våningar som är ett unikt koncept i Frankrike. Det är innoverande och medger kvalitetsinriktad vinåldring genom självtyngd: "Här sjunker det nedåt i cirkel, i mjukhet". Vårt mål: erbjuda angenäma viner att dela med andra ...

 2. MAISON VIGNES & MER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  MAISON VIGNES & MER är ett företag grundat i Provence (Frankrike) 2016. Vinrankorna är väldigt välhållna och brukade sedan många år i vindistriktet Bandol, kring kommunen Cadière d'Azur. Etablerade i rosévinernas hembygd, erbjuder vi ett sortiment roséviner, som "vin de pays", som Côtes de Provence och Bandol. Vi har också vit, rosé och röd Bandol som är kraftfulla men av kvalitet. Bandol-viner är uppskattade sedan sekler i Frankrike men också utomlands. Bandol var även ett av kung Ludvig XV: s favoritviner och blev ett måste vid de kungliga banketterna. Vid kusten, i departementet Var, sträcker vinodlingen ut sig över kullar som vetter rakt söderut, i terrasser kallade "restanques". Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. DOMAINE DE MAS CARON

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DOMAINE DE MAS CARON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Viner, Viner - Frankrike, rött vin, rosévin, vitt vin, biologiskt vin, avsmakning av viner, vinodlingsföretag, och syrah. Företagets huvudkontor finns i Caromb, Frankrike.

 4. SCEA DU DOMAINE DE COYEUX

  Frankrike

  Företaget SCEA DU DOMAINE DE COYEUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Provence och Korsika. Företaget är även verksamt inom vinkällare, vinodling, viner, och AOC-viner. Företagets huvudkontor finns i Beaumes De Venise, Frankrike.

 5. BASTIDE DE FAVE

  Frankrike

  Företaget BASTIDE DE FAVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Provence och Korsika. Företaget är även verksamt inom vinframställning, rosévin, och vinproducenter. Företagets huvudkontor finns i Brue Auriac, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MAISON DES VINS CÔTES DE PROVENCE

  Frankrike

  Företaget MAISON DES VINS CÔTES DE PROVENCE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Viner - Provence och Korsika. Företagets huvudkontor finns i Les Arcs Sur Argens, Frankrike.

 2. CHATEAU DE BERNE

  Frankrike

  Företaget CHATEAU DE BERNE, som är verksamt inom sektorn för Viner - Provence och Korsika. Företagets huvudkontor finns i Lorgues, Frankrike.

 3. MA PROVENCE LLC

  Förenta Staterna

  Företaget MA PROVENCE LLC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Viner - Provence och Korsika. Företaget är även verksamt inom Viner - Frankrike, och Viner - Frankrike. Företagets huvudkontor finns i Miami Beach, Förenta Staterna.

 4. EARL DU CHATEAU DE ST MARTIN

  Frankrike

  Företaget EARL DU CHATEAU DE ST MARTIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Frankrike. Företaget är även verksamt inom Viner - Provence och Korsika, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Viner - Provence och Korsika, och Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företagets huvudkontor finns i Taradeau, Frankrike.

 5. OTT VINIFICATION & DISTRIBUTION SA

  Frankrike

  Företaget OTT VINIFICATION & DISTRIBUTION SA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Viner - Provence och Korsika, Viner - Frankrike, Viner - Provence och Korsika, och Viner - Frankrike. Företagets huvudkontor finns i La Londe-Les-Maures, Frankrike.

 1. LES VINS BREBAN (L.V.B.)

  Frankrike

  Företaget LES VINS BREBAN (L.V.B.), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Provence och Korsika. Företagets huvudkontor finns i Brignoles, Frankrike.

 2. CHATEAU LA CALISSE

  Frankrike

  Företaget CHATEAU LA CALISSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Frankrike. Företaget är även verksamt inom Viner - Provence och Korsika, och Viner - Provence och Korsika. Företagets huvudkontor finns i Pontèves, Frankrike.

 1. SCV LES VIGNERONS DE GRIMAUD

  Frankrike

  Företaget SCV LES VIGNERONS DE GRIMAUD, som är verksamt inom sektorn för Viner - Frankrike. Företaget är även verksamt inom Viner - Provence och Korsika, och Viner - Provence och Korsika. Företagets huvudkontor finns i Grimaud, Frankrike.

 2. MICHIELS FRÈRES ET LENGAIGNE SA

  Frankrike

  Företaget MICHIELS FRÈRES ET LENGAIGNE SA, som är verksamt inom sektorn för Viner - Frankrike. Företaget är även verksamt inom Viner - Provence och Korsika, och Viner - Provence och Korsika. Företagets huvudkontor finns i Boulogne Sur Mer, Frankrike.

 3. SOCIETE DOMAINE DE SAINTE-MARIE

  Frankrike

  Företaget SOCIETE DOMAINE DE SAINTE-MARIE, som är verksamt inom sektorn för Viner - Frankrike. Företaget är även verksamt inom Viner - Provence och Korsika, och Viner - Provence och Korsika. Företagets huvudkontor finns i Bormes Les Mimosas, Frankrike.

 4. COOPERATIVE VINICOLE ROUSSET

  Frankrike

  Företaget COOPERATIVE VINICOLE ROUSSET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Frankrike. Företaget är även verksamt inom Viner - Provence och Korsika, och Viner - Provence och Korsika. Företagets huvudkontor finns i Rousset, Frankrike.

 5. COMPAGNIE VITICOLE DE PROVENCE

  Frankrike

  Företaget COMPAGNIE VITICOLE DE PROVENCE, som är verksamt inom sektorn för Viner - Frankrike. Företaget är även verksamt inom Viner - Provence och Korsika, och Viner - Provence och Korsika. Företagets huvudkontor finns i Aubagne, Frankrike.

 6. SOCIETE CIVILE DU CELLIER SAINT SIDOINE

  Frankrike

  Företaget SOCIETE CIVILE DU CELLIER SAINT SIDOINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Frankrike. Företaget är även verksamt inom Viner - Provence och Korsika, och Viner - Provence och Korsika. Företagets huvudkontor finns i Puget Ville, Frankrike.

 7. PEYRAUD

  Frankrike

 8. DOMAINE ENCLOS DES ANGES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Tänk er en sjöman från Irland, van vid svåra och regniga klimat, som arbetar i ett kargt landskap under Skönhetens ös stekheta sol , och en önologiprofessor från Montpellier, passionerad både för vin och människor (inklusive sin barn och sina djur). Tillsammans skapar de den milda och lyckliga galenskap som råder vid L’Enclos. Detta fina samarbete har gett två vinsortiment: Sesto och Fratecillo.