• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vin

Resultat för

Vin - Import och export

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Maison RIVIERE, vinproducent och grossisthandlare, är ett familjeföretag etablerat i Saint-Emilion sedan 1875. Vi brukar 90 hektar vinodlingar över de mest framstående appellationerna från Bordeaux: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skapat en verklig domän sammanställd av skilda egendomar över de mest framstående appellationerna från Bordeaux: 1/ EXCELLENS Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Det är kring vindruvorna som vi uttrycker vår passion, som förvärvats år efter år och som styrts av sökandet efter vår jords kvalitet och stolthet! Vi kompletterar vår familjeproduktion med ett noggrant urval viner från mindre producenter, passionerade vinodlare med vilka vi har ett nära samarbete sedan långa år över samtliga appellationer från Bordeaux (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol ...)."Obs! Hög konsumtion av alkohol är farligt för hälsan. Förbruka med måttlighet. Alkoholhalt: 13° till 13, 5° beroende på viner."

  Webbplats Open In New icon
 2. AURIAN SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS är vindestillatör och vin- och Armagnac-handlare sedan 1880. Huset AURIAN framställer och handlar med smaksatta viner, likörer och spritdrycker som är etablerat mitt i Sydvästra Frankrike. Dess ursprung går tillbaka till 1880, då M. Dupeyron var en de viktigaste handlarna av Armagnac och viner från Gascogne. Några decennier senare, specialiserade sig grundarens sonson, Philippe Aurian, på produktionen av hantverksmässiga, smaksatta viner, likörer och spritdrycker, samtidigt som försäljningen av Armagnac fortsatte. Idag marknadsför företaget mer än 500 000 flaskor per år inom alla regioner i Frankrike. Alla AURIANs produkter framställs för hand med dekokter av lokal frukt, naturligt smaksatta och oftast en blandning av båda. I september 2018 blev Florent och Isabella Soulhol ägare av huset AURIAN, vars mål är att fullfölja den hantverksmässiga traditionen som M. Aurian startade och att sprida huset AURIANs specialiteter på de utländska marknaderna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

  Webbplats Open In New icon
 3. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SAS 007BUSINESS PRAGEN är ett multiserviceföretag grundat 2016, etablerat i Paris och styrt av “Princess Aggeex HUTIN”, styrelseordförande och grundare / artist och utbildad jurist. Enastående och sällsynt dynamik och kreativitet, det har nio nationella och internationella utnämningar. En unik BUSINESS MODEL: DE FÖRENKLADE PRAGEN-FRANCHISEN: enastående, sällsynta och originella är PRAGEN-partnernas. En "made in FRANCE" som hämtar inspiration från afrikanska växter med multipla effekter, med ett deltagandebaserat och ekoansvarigt ekonomiskt mål, av solidariska medborgare. Den är källa till unika lösningar och tillfällen idealiska för bättre social och yrkesmässig integrering och sammanhållning av samhällen och folk, WIN-WIN-samarbeten och via sin enorma potential av sällsynta och banbrytande mervärde via sin mångfald och kompletterande mångsidighet. Därför är PRAGEN-experimentet den bästa risken som alla visionära investerar kan ta. Konstnärliga kulturella kreationer; kommersiell, administrativ och juridisk erfarenhet, som inspirerar sina partneravtal kring avsmakningsevent för de parisiska och Champagneversionerna av jordbruksbusiness, rådgivning och utbildningar, olika PRAGEN-tjänster: resor, penningöverföringar, m.m. Över 20 år inom matservering och livsmedelsförädling, ekologi, växtbaserade kosmetikakreationer

  Webbplats Open In New icon
 4. CHÂTEAU MONTANA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Château Montana grundades i slutet av 1800-talet. Jean Jonquères d’Oriola kommer från en jordbrukarfamilj etablerad i franska departementet Pyrénées-Orientales sedan mer en 5 sekler och styrs av sin passion att utveckla, vid sin släkts sida, jordmånens utsökthet och styrka och områdets potential. Vinodlingen täcker sextio hektar över två odlingslägen i Les Aspres, vid foten av Pic du Canigou, mellan hav och berg, söder om Perpignan. Vi arbetar på ler- och kalkhaltig jordmån med traditionella druvsorter som Syrah, Grenache, Carignan och Mourvèdre samt andra druvsorter som Merlot, Cabernet Sauvignon, Marselan och Muscat. Vi har fått certifieringen "Högt miljövärde" och använder oss av traditionella metoder som mekanisk bearbetning av jorden, respekt för miljön, vilket främjar den ekologiska mångfalden och bevarandet av låga avkastningar. Vi är nu inne i det andra året av vår övergång till ekologisk odling och vår produktion kommer att certifieras för årgången 2023. Våra viner är framställda, lagrade och tappade på flaska vid gården i vår källare som är försedd med rostfria, temperaturreglerade tankar och en lagerkällare med träfat. Utöver vår vinodlingsverksamhet som ni kan upptäcka genom besök och avsmakningar, erbjuder Château Montana en sal att hyra och övernattningslösningar vid egendomen för olika event.

  Webbplats Open In New icon
 5. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrike

  Verified by europages badge
 2. MAISON VIGNES & MER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  MAISON VIGNES & MER är ett företag grundat i Provence (Frankrike) 2016. Vinrankorna är väldigt välhållna och brukade sedan många år i vindistriktet Bandol, kring kommunen Cadière d'Azur. Etablerade i rosévinernas hembygd, erbjuder vi ett sortiment roséviner, som "vin de pays", som Côtes de Provence och Bandol. Vi har också vit, rosé och röd Bandol som är kraftfulla men av kvalitet. Bandol-viner är uppskattade sedan sekler i Frankrike men också utomlands. Bandol var även ett av kung Ludvig XV: s favoritviner och blev ett måste vid de kungliga banketterna. Vid kusten, i departementet Var, sträcker vinodlingen ut sig över kullar som vetter rakt söderut, i terrasser kallade "restanques". Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 3. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanien

  Verified by europages badge

  Bodegas ibañesas exporterar vin och must litervis på internationell nivå. Vi är inte bara ett vinhus, utan snarare ett familjeprojekt som vill uttrycka vårt sätt att leva med jorden och vinet, att dra nytta av dem och dela med oss av dem. Vårt vinhus verkar inom ramen för ursprungsbeteckningen Manchuela. Vita viner. Röda viner. Roséviner. Must.

  Webbplats Open In New icon
 4. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Beläget mellan Asti, Cuneo och Alessandria, ett mycket känt område för vinodling, finns företaget Morando som producerar och förpackar viner i flaskor och boxar (40 miljoner enheter/år). Företaget vänder sig framför allt till stora återförsäljare som levererar piemontesiska och nationella viner, docg-, doc- och igt-märkta viner, mousserande viner, smaksatta vinbaserade drycker och boxviner; Det finns på marknaden med egna varumärken och med privata etiketter och är engagerad i co-packing-samarbeten med viktiga nationella företag i branschen.

  Webbplats Open In New icon
 5. CASALE FALCHINI

  Italien

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, som ligger bara en kilometer från San Gimignano i provinsen Siena, sträcker sig över cirka 40 hektar, planterade med vingårdar för produktion av viner och extra jungfruolivolja. Den gamla bondgården som området har fått sitt namn från, var tidigare ett munkloster, som tack vare sitt strategiska läge på kullen kunde njuta av rikedomen i den mark som fortfarande omger den.

  Webbplats Open In New icon
 1. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Italien

  Verified by europages badge

  CANTINE IANNELLA 1920 ligger i CUSO och grundades 1920 av familjen Giovanni Iannellas anfader. Till en början begränsades produktionen av bara 5000 l vin. Vinerna som producerades var Aglianico (som har satt denna lilla samnitiska by på kartan efter DOC-erkännandet) samt Coda di volpe. 90-talet innebar en viktig vändpunkt,

  Webbplats Open In New icon
 2. LE QUERCE DI ANNIBALE

  Italien

  Verified by europages badge

  Lantgården Le Querce di Annibale har varit aktiv och produktiv i årtionden med full respekt för den biologiska mångfalden i Vùlture. Ett område på 24 hektar, varav 10 ägnas åt ekologisk olivodling, certifierad av ICEA: s kontrollorgan och tilldelad varumärket Dop Vùlture. Vi producerar livsmedel av hög kvalitet (olja, vin, pasta, baljväxter, honung) i fullständig respekt för naturens kretslopp och den biologiska mångfalden. Kom och besök oss för att njuta av naturens och naturens produkter.

  Webbplats Open In New icon
 3. UNIVERS DRINK

  Belgien

  Verified by europages badge

  Night Orient är ett sortiment viner och pärlande viner utan alkohol, garanterat 0, 0 %. Snarlik men ändå skild från världen av mousserande viner och champagne, blev pärlande Night Orient med sina små bubblor utsedd till årets produkt 2013 av konsumenterna. Night Orient finns idag i 14 länder och distribueras huvudsakligen via stormarknader. Vårt sortiment av alkoholfria drycker passar perfekt för att fira alla viktiga evenemang.

  Webbplats Open In New icon
 4. EARL DOMAINE SIBILLE

  Frankrike

  Verified by europages badge
 5. CHÂTEAU FERREYRES

  Frankrike

  Verified by europages badge
 6. DOMAINE LA GOUJONNE

  Frankrike

  Verified by europages badge
 7. VALMAZE LUXURY

  Frankrike

  Verified by europages badge
 8. VIGNOBLES KANDLER

  Frankrike

  Verified by europages badge
 9. LA CAVE ÉCLAIRÉE

  Frankrike

  Verified by europages badge
 10. CHÂTEAU DU GARDE

  Frankrike

  Verified by europages badge
 1. DOMAINE GRAIN D'ORIENT

  Frankrike

  Verified by europages badge
 2. DOMAINE DU CARDONA

  Frankrike

  Verified by europages badge
 3. DOMAINE DE LA BELLE ETOILE

  Frankrike

  Verified by europages badge
 4. WL-WEINE / INH. LASHA PACHULIA

  Österrike

  Verified by europages badge
 5. DOMAINE KARCHER ET FILS

  Frankrike

  Verified by europages badge
 6. LA CAVE DU BON TANIN

  Frankrike

  Verified by europages badge
 7. SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE

  Frankrike

  Verified by europages badge
 8. LE VIN ÉMOI

  Frankrike

  Verified by europages badge
 9. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Frankrike

  Verified by europages badge
 10. BODEGAS NAJERILLA

  Spanien

  Verified by europages badge
Filter

Resultat för

Vin - Import och export

Antal resultat

13 164 företag