• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vin

Resultat för

Vin - Import och export

 1. AURIAN SAS

  Frankrike

  AURIAN SAS är vindestillatör och vin- och Armagnac-handlare sedan 1880. Huset AURIAN framställer och handlar med smaksatta viner, likörer och spritdrycker som är etablerat mitt i Sydvästra Frankrike. Dess ursprung går tillbaka till 1880, då M. Dupeyron var en de viktigaste handlarna av Armagnac och viner från Gascogne. Några decennier senare, specialiserade sig grundarens sonson, Philippe Aurian, på produktionen av hantverksmässiga, smaksatta viner, likörer och spritdrycker, samtidigt som försäljningen av Armagnac fortsatte. Idag marknadsför företaget mer än 500 000 flaskor per år inom alla regioner i Frankrike. Alla AURIANs produkter framställs för hand med dekokter av lokal frukt, naturligt smaksatta och oftast en blandning av båda. I september 2018 blev Florent och Isabella Soulhol ägare av huset AURIAN, vars mål är att fullfölja den hantverksmässiga traditionen som M. Aurian startade och att sprida huset AURIANs specialiteter på de utländska marknaderna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 2. MAISON RIVIERE

  Frankrike

  Maison RIVIERE, vinproducent och grossisthandlare, är ett familjeföretag etablerat i Saint-Emilion sedan 1875. Vi brukar 90 hektar vinodlingar över de mest framstående appellationerna från Bordeaux: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skapat en verklig domän sammanställd av skilda egendomar över de mest framstående appellationerna från Bordeaux: 1/ EXCELLENS Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Det är kring vindruvorna som vi uttrycker vår passion, som förvärvats år efter år och som styrts av sökandet efter vår jords kvalitet och stolthet! Vi kompletterar vår familjeproduktion med ett noggrant urval viner från mindre producenter, passionerade vinodlare med vilka vi har ett nära samarbete sedan långa år över samtliga appellationer från Bordeaux (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol ...)."Obs! Hög konsumtion av alkohol är farligt för hälsan. Förbruka med måttlighet. Alkoholhalt: 13° till 13, 5° beroende på viner."

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 4. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrike

  SAS 007BUSINESS PRAGEN är ett multiserviceföretag grundat 2016, etablerat i Paris och styrt av “Princess Aggeex HUTIN”, styrelseordförande och grundare / artist och utbildad jurist. Enastående och sällsynt dynamik och kreativitet, det har nio nationella och internationella utnämningar. En unik BUSINESS MODEL: DE FÖRENKLADE PRAGEN-FRANCHISEN: enastående, sällsynta och originella är PRAGEN-partnernas. En "made in FRANCE" som hämtar inspiration från afrikanska växter med multipla effekter, med ett deltagandebaserat och ekoansvarigt ekonomiskt mål, av solidariska medborgare. Den är källa till unika lösningar och tillfällen idealiska för bättre social och yrkesmässig integrering och sammanhållning av samhällen och folk, WIN-WIN-samarbeten och via sin enorma potential av sällsynta och banbrytande mervärde via sin mångfald och kompletterande mångsidighet. Därför är PRAGEN-experimentet den bästa risken som alla visionära investerar kan ta. Konstnärliga kulturella kreationer; kommersiell, administrativ och juridisk erfarenhet, som inspirerar sina partneravtal kring avsmakningsevent för de parisiska och Champagneversionerna av jordbruksbusiness, rådgivning och utbildningar, olika PRAGEN-tjänster: resor, penningöverföringar, m.m. Över 20 år inom matservering och livsmedelsförädling, ekologi, växtbaserade kosmetikakreationer

 5. MYNASTYA GMBH

  Tyskland

  Vi följer och kontrollerar druvornas utveckling noggrant under varje steg i vintillverkningen. Druvklasarna klipps för hand. Våra ägor gränsar till kända vindistrikt som Brunello och Quanti. En av företagets största stoltheter är teamet vi jobbar med. Våra erfarna vinexperter tar fram en individuell och teknisk landkarta för varje vinmarknad. Dessutom kontrollerar vi vinets kvalitet i varje fermenteringssteg, med hjälp av laboratorietester. Tack vare detta kan vi få en professionell uppfattning om vinets kvalitet. Druvorna skördas för hand om läggs i små 12-kiloslådor, där omogna och övermogna druvor rensas ut. Därefter skickas de skördade druvorna direkt till kantinen så att de inte hinner ruttna och förstöras. Detta ökar kvaliteten på våra viner. Våra två kantiner har den senaste utrustningen från vinbranschens ledande företag: Defranceschi. Vinkällaren BARRIQUE har de senaste SAYRI-faten av fransk ek. Vi lagrar våra viner i fat från de italienska företagen Mastro Bottaio och Garbellotto, som är väletablerade på marknaden. Vi skickar även vin till potentiella partners för provsmakning.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrike

  VÄLKOMMEN till Domaine Tour Campanets! Beläget på kommunen Puy-Sainte-Réparade, mellan Luberon och Medelhavet, 20 min från Aix-en-Provence, sträcker sig vår förtjusande domän över 60 hektar skog och 35 hektar vinodlingar, på 250 m höjd. VÅRA VINRANKOR har planterats i en ler- och kalkhaltig jordmån, och förädlas med stor omsorg, i ekologiskt jordbruk, för att uttrycka hela potentialen av vårt mäktiga läge. VÅRA VINER: Vi framställer våra viner på traditionellt vis med lagring på fina jäsningsrester, lång kalljäsning, syresättnings- och temperaturkontroll, begränsad tillförsel av sulfiter och tillsatser. Vår paroll: druvan först! KÄLLAREN: Symbolen för vår gård är vårt vinlagringstorn på 4 våningar som är ett unikt koncept i Frankrike. Det är innoverande och medger kvalitetsinriktad vinåldring genom självtyngd: "Här sjunker det nedåt i cirkel, i mjukhet". Vårt mål: erbjuda angenäma viner att dela med andra ...

 2. CHÂTEAU MONTANA

  Frankrike

  Château Montana grundades i slutet av 1800-talet. Jean Jonquères d’Oriola kommer från en jordbrukarfamilj etablerad i franska departementet Pyrénées-Orientales sedan mer en 5 sekler och styrs av sin passion att utveckla, vid sin släkts sida, jordmånens utsökthet och styrka och områdets potential. Vinodlingen täcker sextio hektar över två odlingslägen i Les Aspres, vid foten av Pic du Canigou, mellan hav och berg, söder om Perpignan. Vi arbetar på ler- och kalkhaltig jordmån med traditionella druvsorter som Syrah, Grenache, Carignan och Mourvèdre samt andra druvsorter som Merlot, Cabernet Sauvignon, Marselan och Muscat. Vi har fått certifieringen "Högt miljövärde" och använder oss av traditionella metoder som mekanisk bearbetning av jorden, respekt för miljön, vilket främjar den ekologiska mångfalden och bevarandet av låga avkastningar. Vi är nu inne i det andra året av vår övergång till ekologisk odling och vår produktion kommer att certifieras för årgången 2023. Våra viner är framställda, lagrade och tappade på flaska vid gården i vår källare som är försedd med rostfria, temperaturreglerade tankar och en lagerkällare med träfat. Utöver vår vinodlingsverksamhet som ni kan upptäcka genom besök och avsmakningar, erbjuder Château Montana en sal att hyra och övernattningslösningar vid egendomen för olika event.

 3. STEWART HILL WALKER

  Förenade kungariket

 4. MAISON VIGNES & MER

  Frankrike

  MAISON VIGNES & MER är ett företag grundat i Provence (Frankrike) 2016. Vinrankorna är väldigt välhållna och brukade sedan många år i vindistriktet Bandol, kring kommunen Cadière d'Azur. Etablerade i rosévinernas hembygd, erbjuder vi ett sortiment roséviner, som "vin de pays", som Côtes de Provence och Bandol. Vi har också vit, rosé och röd Bandol som är kraftfulla men av kvalitet. Bandol-viner är uppskattade sedan sekler i Frankrike men också utomlands. Bandol var även ett av kung Ludvig XV: s favoritviner och blev ett måste vid de kungliga banketterna. Vid kusten, i departementet Var, sträcker vinodlingen ut sig över kullar som vetter rakt söderut, i terrasser kallade "restanques". Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. FATTORIA LA TORRE

  Italien

  Jordbruksföretaget La Torre har fått sitt namn från det medeltida tornet från 1000-talet, som skickligt restaurerats och som än idag är den karaktäristiska delen av byn La Villa. Byn som är beläget på San Gimignanos kullar är i centrum av ett av de mest suggestiva och fascinerande landskapen i Italien och Toscana: ett land med vingårdar och olivlundar. Vi är producenter av fantastiska viner, grappa och extra virgin olivolja. Våra viner: vita, röda och rosé. Vår produktion i stor skala gör att vi kan vända oss till både direkta konsumenter och företag. Vi exporterar också alla våra produkter utomlands, toskanskt vin och olja som har kunnat bekräfta vår identitet genom att basera den på kvalitet.

 1. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanien

  Bodegas ibañesas exporterar vin och must litervis på internationell nivå. Vi är inte bara ett vinhus, utan snarare ett familjeprojekt som vill uttrycka vårt sätt att leva med jorden och vinet, att dra nytta av dem och dela med oss av dem. Vårt vinhus verkar inom ramen för ursprungsbeteckningen Manchuela. Vita viner. Röda viner. Roséviner. Must.

 2. CASALE FALCHINI

  Italien

  Casale Falchini, som ligger bara en kilometer från San Gimignano i provinsen Siena, sträcker sig över cirka 40 hektar, planterade med vingårdar för produktion av viner och extra jungfruolivolja. Den gamla bondgården som området har fått sitt namn från, var tidigare ett munkloster, som tack vare sitt strategiska läge på kullen kunde njuta av rikedomen i den mark som fortfarande omger den.

 1. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Italien

  Beläget mellan Asti, Cuneo och Alessandria, ett mycket känt område för vinodling, finns företaget Morando som producerar och förpackar viner i flaskor och boxar (40 miljoner enheter/år). Företaget vänder sig framför allt till stora återförsäljare som levererar piemontesiska och nationella viner, docg-, doc- och igt-märkta viner, mousserande viner, smaksatta vinbaserade drycker och boxviner; Det finns på marknaden med egna varumärken och med privata etiketter och är engagerad i co-packing-samarbeten med viktiga nationella företag i branschen.

 2. DOMAINE ENCLOS DES ANGES

  Frankrike

  Tänk er en sjöman från Irland, van vid svåra och regniga klimat, som arbetar i ett kargt landskap under Skönhetens ös stekheta sol , och en önologiprofessor från Montpellier, passionerad både för vin och människor (inklusive sin barn och sina djur). Tillsammans skapar de den milda och lyckliga galenskap som råder vid L’Enclos. Detta fina samarbete har gett två vinsortiment: Sesto och Fratecillo.

 3. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Italien

  CANTINE IANNELLA 1920 ligger i CUSO och grundades 1920 av familjen Giovanni Iannellas anfader. Till en början begränsades produktionen av bara 5000 l vin. Vinerna som producerades var Aglianico (som har satt denna lilla samnitiska by på kartan efter DOC-erkännandet) samt Coda di volpe. 90-talet innebar en viktig vändpunkt,

 4. UNIVERS DRINK

  Belgien

  Night Orient är ett sortiment viner och pärlande viner utan alkohol, garanterat 0, 0 %. Snarlik men ändå skild från världen av mousserande viner och champagne, blev pärlande Night Orient med sina små bubblor utsedd till årets produkt 2013 av konsumenterna. Night Orient finns idag i 14 länder och distribueras huvudsakligen via stormarknader. Vårt sortiment av alkoholfria drycker passar perfekt för att fira alla viktiga evenemang.

 5. EARL DOMAINE SIBILLE

  Frankrike

 6. CHÂTEAU DU GARDE

  Frankrike

 7. DOMAINE GAEL MARTIN

  Frankrike

 8. DOMAINE DU CARDONA

  Frankrike

 1. DOMAINE KARCHER ET FILS

  Frankrike

 2. LA CAVE ÉCLAIRÉE

  Frankrike

 3. LA CAVE DU BON TANIN

  Frankrike

 4. WL-WEINE / INH. LASHA PACHULIA

  Österrike

 5. EDELWEISS GROUPE

  Frankrike

 6. SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE

  Frankrike

 7. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

 8. VIGNOBLES KANDLER

  Frankrike

 9. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italien

 10. DOMAINE GRAIN D'ORIENT

  Frankrike

Filter

Resultat för

Vin - Import och export

Antal resultat

11 873 företag