• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • viner - spanien

Resultat för

Viner - spanien - Import och export

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by europages badge

  NEAR TRADE är ett handelsföretag i Portugal som sammanför leverantörer och köpare över hela världen. Vi hämtar unika och exotiska produkter till din verksamhet i Europa. Våra grundprinciper - pragmatism, objektivitet och samarbete - gör att vi kan ingå i gynnsamma samarbeten med olika aktörer utefter lokala regerlverk, normer och kulturer. Tack vare vår stabila lista av samarbetspartners kan vi skapa kontakter mellan sydamerikanska och europeiska leverantörer och våra köpare över hela världen. Vi har en rättfram organisering och tar hänsyn till alla behov för att skapa goda avtal. Vi är verksamma inom följande sektorer: handelsvaror, industrier, tech och ekonomi. Vi vill vara ett postitivt tillskott i projekt inom varje sektor. Bland varorna vi kan tillhandahålla finns bland annat: Drycker: Vi arbetar med de bästa märkena: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Dessutom arbetar vi med brasilianska tillverkare av naturliga drycker, naturliga exotiska frukter som acerola, graviola och cupuaçu (som fruktkött eller pulver) samt naturliga snacks av tropisk maniok. Livsmedel: SÄD, DJURPROTEIN, FRUKT, VEGETABILISKA OLJOR, FRÖN OCH BOSKAPSFETT FÖR MÄNSKLIG OCH INDUSTRIELL KONSUMTION. VIN, OLIVOLJA, OLIKA FRUKTJUICE, FRUKTKÖTT, KORV, HAKE I BULK, KONSERVER, FÖRÄDLADE LIVSMEDEL. Andra produkter: KLÄDER, TRÄSLAG, PETROLEUMDERIVAT, BIOMASSA, BIOBRÄNSLE. Letar du efter en partner som kan bistå i kommersialisering av dina produkter på den internationella marknaden, eller importera från ett specifikt land? Kontakta oss!

 2. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanien

  Verified by europages badge

  Bodegas ibañesas exporterar vin och must litervis på internationell nivå. Vi är inte bara ett vinhus, utan snarare ett familjeprojekt som vill uttrycka vårt sätt att leva med jorden och vinet, att dra nytta av dem och dela med oss av dem. Vårt vinhus verkar inom ramen för ursprungsbeteckningen Manchuela. Vita viner. Röda viner. Roséviner. Must.

 3. BODEGAS NAJERILLA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget BODEGAS NAJERILLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Spanien. Företaget är även verksamt inom Viner, Viner - Rioja, unga viner, rött vin, Viner, crianza, med kontrollerat ursprung och garanti, och Vinodlingar. Företagets huvudkontor finns i Arenzana De Abajo-La Rioja, Spanien.

 4. BODEGA SAN PEDRO APÓSTOL S COOP

  Spanien

  vinkällare i hjärtat av Rioja Alta. Specialiserade inom produktionen av stora viner A. O. Rioja (med kontrollerat ursprung). Bodegas San Pedro är inte bara ett vinhus, det är ett familjeprojekt genom vilket vi uttrycker vårt sätt att leva med jorden och vinet, att njuta av det och dela det. Vi förmedlar något mycket enkelt, en historia, en tradition och det framtidsarbete som förenar oss för att kunna erbjuda unika Riojaviner med en karaktär som formats med åren tack vare de vinodlare som gör detta möjligt.

 5. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Spanien

  Bodegas Solana de Ramírez Ruiz är ett traditionellt företag i Ábalos, som sedan flera år tillbaka odlar druvor och utarbetar och framställer sina viner: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE. Märken: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE, vitt vin, ungt vin, klassisk Crianza, Crianza superior, Reserva, vinmakarens crianza, vinmakarens reserva. Besök. Provsmakning. Vinotek. Restaurang för grupper

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. COMPAÑÍA EUROPEA EXPORTADORA DE VINOS

  Spanien

  Cexvi, S.L. är ett företag som specialiserat sig på handel och distribution av exklusiva viner. Vårt stora produktsortiment sträcker sig från bordsviner av olika format och förpackning, till viner av överlägsen kvalitet, som viner från Kastilien och viner med ursprungsbeteckning Rías Baixas (Albariño) och Ribeiro.

 2. CAMPO & BADAJOZ

  Spanien

  Den bästa skinkan från Estremadura. Företag inom jordbrukslivsmedelssektorn beläget i Estremadura och specialiserat på tillverkningen av de bästa iberiska skinkorna från Estremadura. Enastående kvalitet. Mycket konkurrenskraftiga priser. Försäljning av iberiskt fläskkött, digrisar och export av levande djur. Vi förfogar även över produktionslinjer för olivolja, vin och mineralvatten.

 3. BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA

  Spanien

  Vår vingård är belägen i Badarán, Rioja Alta, där vi uteslutande förädlar vindruvor från våra egna odlingar med sorterna Tempranillo, Grenache och Viura. Vi framställer vitt, rosé och ungt rött vin. Våra märken är CHAVAL och RIVALIA. Viner med ursprungsbeteckning Rioja. Utvalda druvor.

 4. BODEGAS YZAGUIRRE

  Spanien

  Mer än 100 års erfarenhet inom utveckling av vermouth med vårt exklusiva recept. Vermouth är en likör som serveras som aperitif, bestående av vitt vin, absint och andra bittra och stärkande ingredienser. Dessa viner är typiskt europeiska med en karakteristik arom som ger dem en särskild elegans i en cocktail eller aperitif.

 5. BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL

  Spanien

  Vinhuset grundades 1997 i hjärtat av vindistriktet Ribera del Duero. Företagets filosofi kan sammanfattas som: produktion av viner av hög kvalitet. Vinhuset har vunnit 45 internationella priser. Företagets filosofi kan sammanfattas som: produktion av viner av hög kvalitet. Vinhuset har vunnit 45 internationella priser. I Peñafiel, i hjärtat av Ribera del Duero. Typer av viner: Tamaral Verdejo, Tamaral Rosado, Tamaral Toble, Tamaral Crianza, Tamaral Reserva, Domaine La Mira.

 1. JUAN RAMON LOZANO SA

  Spanien

  det var JUAN RAMÓN LOZANO som anlade våra vinkällare och det är nu fjärde generationen i rakt nedstigande led som fullföljer hans arbete och för vidare sina kunskaper om förädlingen av stora viner samt passionen för vinodling som ligger till grund för vår historia. Våra viner: 1853, ORISTAN, AÑORANZA, COSTA AZUL, FONDA REAL.

 2. BODEGAS BENETAKOA

  Spanien

  Benetakoa har 20 hektar vinodling med vinrankor upp till 20 och 80 år gamla som ger liten skörd men utmärkt kvalitet. Vi har unga viner som har sin karaktäristiska friskhet och fruktighet, liksom våra utmärkta årgångsviner samt viner som lagrats i tre år varav ett år i ekfat.

 1. BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS

  Spanien

  Bodegas Hijos de Félix Salas tillhör sedan flera generationer en vinodlarfamilj som producerar vin sedan början av 1900-talet. FRAMSTÄLLNING AV ROSEVINER: våra roséviner framställs genom olika sorter av gröna och blå druvor. FRAMSTÄLLNING AV RÖDA VINER: vi producerar unga röda viner, grand cru och millésime med druvsorten Tempranillo. Till våra klassificerade viner och årgångsviner försöker vi hitta rätt balans mellan druvsmak och den ekfatskaraktär som de får när de lagras.

 2. VINÍCOLA RIOJANA DE ALCANADRE

  Spanien

  Resultatet av sammanslagningen av 240 vinodlare måna om att erbjuda marknaden viner av högsta kvalitet. För detta förfogar vi över mer än 550 hektarer vinstockar med en genomsnittsålder på 35 år.

 3. BODEGAS CILLAR DE SILOS

  Spanien

  Vinlagringskällaren Cillar de Silos är ett familjeföretag grundat 1994 som vidareför en välförankrad vinodlingstradition samt produktionen av exklusiva viner märkta Ribera del Duero (DO).

 4. COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD

  Spanien

  Framställning av viner, saluförda under ursprungsbeteckningen Mancha och Vins de Castille. Vi saluför också olja av hög kvalitet.

 5. GRUPO CRA JUICE

  Spanien

  Vinkällare, ursprungsbeteckning Manchuela. Producent av must och russinkoncentrat.

 6. BODEGAS PATROCINIO

  Spanien

  Vindomän i Uruñuela, mitt i Rioja Alta, producerar utmärkta unga viner, reservas och crianzas, av de mest kända märkena: SEÑORÍO DE URUEÑA, ZINIO, SANCHO GARCÉS och LÁGRIMAS DE MARÍA.

 7. STEWART HILL WALKER

  Förenade kungariket

  Företaget STEWART HILL WALKER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Viner - Rioja. Företaget är även verksamt inom Viner, Viner - Spanien, rött vin, Vinexportör, Viner, och Viner - Spanien. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 8. ETHEREUS WINES

  Spanien

  Företaget ETHEREUS WINES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Spanien. Företagets huvudkontor finns i Requena, Spanien.

 1. SCHLUMBERGER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget SCHLUMBERGER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Viner - Spanien. Företagets huvudkontor finns i Meckenheim, Tyskland.

 2. AGRICOLA FALSET-MARCA SCCL.

  Spanien

  Företaget AGRICOLA FALSET-MARCA SCCL., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Spanien. Företaget är även verksamt inom vermusth, och Extra jungfruolja. Företagets huvudkontor finns i Falset, Spanien.

 3. NANAKO GOODS

  Spanien

  Företaget NANAKO GOODS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom Öl, Öl, Viner - Spanien, olivolja, extra jungfrulig, och naturliga kosmetikprodukter. Företagets huvudkontor finns i Pozuelo De Alarcon, Spanien.

 4. COMERCIALIZADORA ENEO SL.

  Spanien

  Företaget COMERCIALIZADORA ENEO SL., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Rioja. Företaget är även verksamt inom Viner - Spanien, Viner - Spanien, och torrt mousserande. Företagets huvudkontor finns i Haro, Spanien.

 5. BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO

  Spanien

  Företaget BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Spanien. Företaget är även verksamt inom Viner - Kastilien-Leon, vitt vin, rött vin, och Viner - Kastilien-Leon. Företagets huvudkontor finns i La Seca-Valladolid, Spanien.

 6. SINNER WINE

  Spanien

  Företaget SINNER WINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Murcia. Företaget är även verksamt inom Viner - Spanien, Viner - Spanien, rött vin, vitt vin, och rosévin. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 7. EXPO IBERIA

  Spanien

  Företaget EXPO IBERIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom vinframställning, Ekologiska viner, och Viner - Spanien. Företagets huvudkontor finns i Sevilla, Spanien.

 8. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Spanien

  Företaget COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Kastilien-La Mancha. Företaget är även verksamt inom Viner, Viner - Spanien, vinkällare, kooperativ vinkällare, Viner, och Viner - Spanien. Företagets huvudkontor finns i Quero-Toledo, Spanien.

 9. BASQVIUM

  Spanien

  Företaget BASQVIUM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Resor och turism. Företaget är även verksamt inom Resebyråer, Viner - Spanien, personligt komponerade måltider, och Resebyråer. Företagets huvudkontor finns i Bilbao, Spanien.

 10. 977 66 69 10

  Spanien

  Företaget 977 66 69 10, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Spanien. Företaget är även verksamt inom vinäger, vinodling, vinkällarhållare, och organisering av besök på vingårdar. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis