• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • viner - spanien

Resultat för

Viner - spanien - Import och export

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  NEAR TRADE är ett handelsföretag i Portugal som sammanför leverantörer och köpare över hela världen. Vi hämtar unika och exotiska produkter till din verksamhet i Europa. Våra grundprinciper - pragmatism, objektivitet och samarbete - gör att vi kan ingå i gynnsamma samarbeten med olika aktörer utefter lokala regerlverk, normer och kulturer. Tack vare vår stabila lista av samarbetspartners kan vi skapa kontakter mellan sydamerikanska och europeiska leverantörer och våra köpare över hela världen. Vi har en rättfram organisering och tar hänsyn till alla behov för att skapa goda avtal. Vi är verksamma inom följande sektorer: handelsvaror, industrier, tech och ekonomi. Vi vill vara ett postitivt tillskott i projekt inom varje sektor. Bland varorna vi kan tillhandahålla finns bland annat: Drycker: Vi arbetar med de bästa märkena: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Dessutom arbetar vi med brasilianska tillverkare av naturliga drycker, naturliga exotiska frukter som acerola, graviola och cupuaçu (som fruktkött eller pulver) samt naturliga snacks av tropisk maniok. Livsmedel: SÄD, DJURPROTEIN, FRUKT, VEGETABILISKA OLJOR, FRÖN OCH BOSKAPSFETT FÖR MÄNSKLIG OCH INDUSTRIELL KONSUMTION. VIN, OLIVOLJA, OLIKA FRUKTJUICE, FRUKTKÖTT, KORV, HAKE I BULK, KONSERVER, FÖRÄDLADE LIVSMEDEL. Andra produkter: KLÄDER, TRÄSLAG, PETROLEUMDERIVAT, BIOMASSA, BIOBRÄNSLE. Letar du efter en partner som kan bistå i kommersialisering av dina produkter på den internationella marknaden, eller importera från ett specifikt land? Kontakta oss!

 2. STEWART HILL WALKER

  Förenade kungariket

 3. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanien

  Bodegas ibañesas exporterar vin och must litervis på internationell nivå. Vi är inte bara ett vinhus, utan snarare ett familjeprojekt som vill uttrycka vårt sätt att leva med jorden och vinet, att dra nytta av dem och dela med oss av dem. Vårt vinhus verkar inom ramen för ursprungsbeteckningen Manchuela. Vita viner. Röda viner. Roséviner. Must.

 4. BODEGAS NAJERILLA

  Spanien

 5. SEÑORÍO DE RUBIÓS

  Spanien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BODEGA SAN PEDRO APÓSTOL S COOP

  Spanien

  vinkällare i hjärtat av Rioja Alta. Specialiserade inom produktionen av stora viner A. O. Rioja (med kontrollerat ursprung). Bodegas San Pedro är inte bara ett vinhus, det är ett familjeprojekt genom vilket vi uttrycker vårt sätt att leva med jorden och vinet, att njuta av det och dela det. Vi förmedlar något mycket enkelt, en historia, en tradition och det framtidsarbete som förenar oss för att kunna erbjuda unika Riojaviner med en karaktär som formats med åren tack vare de vinodlare som gör detta möjligt.

 2. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Spanien

  Bodegas Solana de Ramírez Ruiz är ett traditionellt företag i Ábalos, som sedan flera år tillbaka odlar druvor och utarbetar och framställer sina viner: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE. Märken: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE, vitt vin, ungt vin, klassisk Crianza, Crianza superior, Reserva, vinmakarens crianza, vinmakarens reserva. Besök. Provsmakning. Vinotek. Restaurang för grupper

 3. CAMPO & BADAJOZ

  Spanien

  Den bästa skinkan från Estremadura. Företag inom jordbrukslivsmedelssektorn beläget i Estremadura och specialiserat på tillverkningen av de bästa iberiska skinkorna från Estremadura. Enastående kvalitet. Mycket konkurrenskraftiga priser. Försäljning av iberiskt fläskkött, digrisar och export av levande djur. Vi förfogar även över produktionslinjer för olivolja, vin och mineralvatten.

 4. COMPAÑÍA EUROPEA EXPORTADORA DE VINOS

  Spanien

  Cexvi, S.L. är ett företag som specialiserat sig på handel och distribution av exklusiva viner. Vårt stora produktsortiment sträcker sig från bordsviner av olika format och förpackning, till viner av överlägsen kvalitet, som viner från Kastilien och viner med ursprungsbeteckning Rías Baixas (Albariño) och Ribeiro.

 5. BODEGAS YZAGUIRRE

  Spanien

  Mer än 100 års erfarenhet inom utveckling av vermouth med vårt exklusiva recept. Vermouth är en likör som serveras som aperitif, bestående av vitt vin, absint och andra bittra och stärkande ingredienser. Dessa viner är typiskt europeiska med en karakteristik arom som ger dem en särskild elegans i en cocktail eller aperitif.

 1. JUAN RAMON LOZANO SA

  Spanien

  det var JUAN RAMÓN LOZANO som anlade våra vinkällare och det är nu fjärde generationen i rakt nedstigande led som fullföljer hans arbete och för vidare sina kunskaper om förädlingen av stora viner samt passionen för vinodling som ligger till grund för vår historia. Våra viner: 1853, ORISTAN, AÑORANZA, COSTA AZUL, FONDA REAL.

 2. BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS

  Spanien

  Bodegas Hijos de Félix Salas tillhör sedan flera generationer en vinodlarfamilj som producerar vin sedan början av 1900-talet. FRAMSTÄLLNING AV ROSEVINER: våra roséviner framställs genom olika sorter av gröna och blå druvor. FRAMSTÄLLNING AV RÖDA VINER: vi producerar unga röda viner, grand cru och millésime med druvsorten Tempranillo. Till våra klassificerade viner och årgångsviner försöker vi hitta rätt balans mellan druvsmak och den ekfatskaraktär som de får när de lagras.

 1. BODEGAS CILLAR DE SILOS

  Spanien

  Vinlagringskällaren Cillar de Silos är ett familjeföretag grundat 1994 som vidareför en välförankrad vinodlingstradition samt produktionen av exklusiva viner märkta Ribera del Duero (DO).

 2. COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD

  Spanien

  Framställning av viner, saluförda under ursprungsbeteckningen Mancha och Vins de Castille. Vi saluför också olja av hög kvalitet.

 3. GRUPO CRA JUICE

  Spanien

  Vinkällare, ursprungsbeteckning Manchuela. Producent av must och russinkoncentrat.

 4. BODEGAS PATROCINIO

  Spanien

  Vindomän i Uruñuela, mitt i Rioja Alta, producerar utmärkta unga viner, reservas och crianzas, av de mest kända märkena: SEÑORÍO DE URUEÑA, ZINIO, SANCHO GARCÉS och LÁGRIMAS DE MARÍA.

 5. ETHEREUS WINES

  Spanien

 6. SCHLUMBERGER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG

  Tyskland

 7. NANAKO GOODS

  Spanien

 8. AGRICOLA FALSET-MARCA SCCL.

  Spanien

 1. COMERCIALIZADORA ENEO SL.

  Spanien

 2. BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO

  Spanien

 3. SINNER WINE

  Spanien

 4. EXPO IBERIA

  Spanien

 5. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Spanien

 6. SARL DUPRAT FRERES

  Frankrike

 7. HOTEL ARZUAGA

  Spanien

 8. AVERYS WINE MERCHANTS

  Förenade kungariket

 9. 977 66 69 10

  Spanien

 10. UNIVERSAL WINE

  Belgien