• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vin santo - likorost vitt vin

Resultat för

Vin santo - likorost vitt vin - Import och export

 1. FATTORIA LA TORRE

  Italien

  Verified by europages badge

  Jordbruksföretaget La Torre har fått sitt namn från det medeltida tornet från 1000-talet, som skickligt restaurerats och som än idag är den karaktäristiska delen av byn La Villa. Byn som är beläget på San Gimignanos kullar är i centrum av ett av de mest suggestiva och fascinerande landskapen i Italien och Toscana: ett land med vingårdar och olivlundar. Vi är producenter av fantastiska viner, grappa och extra virgin olivolja. Våra viner: vita, röda och rosé. Vår produktion i stor skala gör att vi kan vända oss till både direkta konsumenter och företag. Vi exporterar också alla våra produkter utomlands, toskanskt vin och olja som har kunnat bekräfta vår identitet genom att basera den på kvalitet.

 2. CASALE FALCHINI

  Italien

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, som ligger bara en kilometer från San Gimignano i provinsen Siena, sträcker sig över cirka 40 hektar, planterade med vingårdar för produktion av viner och extra jungfruolivolja. Den gamla bondgården som området har fått sitt namn från, var tidigare ett munkloster, som tack vare sitt strategiska läge på kullen kunde njuta av rikedomen i den mark som fortfarande omger den.

 3. TONNELLERIE TEDEM

  Frankrike

  Företaget TONNELLERIE TEDEM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fat och tunnor i trä. Företaget är även verksamt inom vitt vin, och vin santo - likoröst vitt vin. Företagets huvudkontor finns i Lignan-De-Bordeaux, Frankrike.

Filter

Resultat för

Vin santo - likorost vitt vin - Import och export

Antal resultat

3 Företag