• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • viner - galicien

Resultat för

Viner - galicien - Import och export

 1. BODEGAS SANTIAGO ROMA

  Spanien

  Albariño ursprungsbeteckning Rias Baixas. Vin med karaktär som Santiago Roma framställer från odling till buteljering, en Rías Baixas från en skapare. Framställningen av våra viner är frukten av en kombination av hantverksmässiga processer och moderna tekniker. Våra viner säljs i första hand i hotell, restauranger och storhushåll och specialiserade affärer.

 2. BODEGAS CUNQUEIRO

  Spanien

  Viner från Ribeiro – Galicien. Vårt familjeföretag registrerades som handelsbolag 1985, men vi har varit närvarande på marknaden sedan 1960-talet. Tack var den erfarenhet som vi förvärvat genom åren kan vi idag buteljera vin av högsta kvalitet och erbjuda moderna presentationer. Våra viner finns i Spanien, Frankrike och Centraleuropa under flera olika märken som alltid belönas vid avsmakningstävlingar.

 3. METALLBEARBEITUNG NAROSKA INH. MARKUS FUNCK

  Tyskland

  Företaget METALLBEARBEITUNG NAROSKA INH. MARKUS FUNCK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Hamm, Tyskland.

 4. NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Företaget NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företaget är även verksamt inom Viner - Kastilien-Leon, Klippning av stål och metall, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Viner - Kastilien-Leon, Klippning av stål och metall, Svarvning av stål och metall, och Fräsning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Haiger, Tyskland.

 5. 1730 ALBARIÑO FINCA DE MAZA - PORTA DA BAHIA

  Spanien

  Företaget 1730 ALBARIÑO FINCA DE MAZA - PORTA DA BAHIA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Cambados, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SAINT JEAN INDUSTRIES STUTTGART GMBH

  Tyskland

  Företaget SAINT JEAN INDUSTRIES STUTTGART GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Ilsfeld-Auenstein, Tyskland.

 2. NAGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget NAGY GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Lauffen, Tyskland.

 3. PAZO DE SEÑORANS SL

  Spanien

  Företaget PAZO DE SEÑORANS SL, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Galicien, Viner - Galicien, och vitt vin. Företagets huvudkontor finns i Meis - Pontevedra, Spanien.

 4. DANIEL WULKOW

  Tyskland

  Företaget DANIEL WULKOW, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Ilsede, Tyskland.

 5. BREM AG, PRÄZISIONSMECHANIK

  Schweiz

  Företaget BREM AG, PRÄZISIONSMECHANIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Oberglatt, Schweiz.

 1. BÖHM STIRLING-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget BÖHM STIRLING-TECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Neustadt An Der Aisch, Tyskland.

 2. KREATIZE GMBH

  Tyskland

  Företaget KREATIZE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Fräs- och borrkronor, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, och Fräs- och borrkronor. Företagets huvudkontor finns i Tübingen, Tyskland.

 1. KON-DREH PLUS - DREHEN UND FRÄSEN OWL

  Tyskland

  Företaget KON-DREH PLUS - DREHEN UND FRÄSEN OWL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Espelkamp, Tyskland.

 2. HEIWA BAUBESCHLÄGE INH. DANIEL KRATZER

  Tyskland

  Företaget HEIWA BAUBESCHLÄGE INH. DANIEL KRATZER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Rastatt, Tyskland.

 3. IZACOMERCIAL.SL

  Spanien

  Företaget IZACOMERCIAL.SL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företaget är även verksamt inom lagring för tredje part av livsmedelsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Santiago De Compostela, Spanien.

 4. DELCABO SELECTION, SL

  Spanien

  Företaget DELCABO SELECTION, SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företaget är även verksamt inom frysta pajer, fiskkonserver, kvalitetsmat från havet, och livsmedel/drycker - i parti och individuellt. Företagets huvudkontor finns i Llinars Del Vallés, Spanien.

 5. CNC-TECHNIK LAPP GMBH

  Tyskland

  Företaget CNC-TECHNIK LAPP GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Neuburg A. D. Donau, Tyskland.

 6. M + S KUNSTSTOFFBEARBEITUNG UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget M + S KUNSTSTOFFBEARBEITUNG UND SYSTEMTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Laupheim, Tyskland.

 7. SEÑORÍO DE RUBIÓS

  Spanien

  Företaget SEÑORÍO DE RUBIÓS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Spanien, Viner - Galicien, Viner - Spanien, och Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i As Neves-Pontevedra, Spanien.

 8. BÖLLINGER GROUP HOLDING GMBH

  Tyskland

  Företaget BÖLLINGER GROUP HOLDING GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Bad Friedrichshall, Tyskland.

 1. CNC SOLUTIONS GBR

  Tyskland

  Företaget CNC SOLUTIONS GBR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företaget är även verksamt inom Formning av stål och metall, Klippning av stål och metall, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Formning av stål och metall, Klippning av stål och metall, Svarvning av stål och metall, och Fräsning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Geltendorf, Tyskland.

 2. GUNTER GEITHNER GMBH

  Tyskland

  Företaget GUNTER GEITHNER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Laasdorf, Tyskland.

 3. RUESSHOP

  Spanien

  Företaget RUESSHOP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i San Pedro De Alcantara, Spanien.

 4. WMS METALL-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget WMS METALL-SERVICE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företaget är även verksamt inom Aluminium och legeringar, Fräsning av stål och metall, Vajrar och kablar i aluminium, Fräs- och borrkronor, Aluminium och legeringar, Fräsning av stål och metall, Vajrar och kablar i aluminium, och Fräs- och borrkronor. Företagets huvudkontor finns i Schorndorf, Tyskland.

 5. FRIEDRICHS GMBH

  Tyskland

  Företaget FRIEDRICHS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företaget är även verksamt inom Klippning av stål och metall, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Arborrning av stål och metall, Klippning av stål och metall, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, och Arborrning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Barntrup, Tyskland.

 6. EMBICIA C.B.

  Spanien

  Företaget EMBICIA C.B., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Viner - Galicien, biologiska livsmedel i parti, export charkuteri, Viner - Galicien, och livsmedels- och grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Chantada, Spanien.

 7. WINERIES AGRO DE BAZAN S.A.

  Spanien

  Företaget WINERIES AGRO DE BAZAN S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Vilanova De Arousa, Pontevedra., Spanien.

 8. VINOS REMIGIO ENRÍQUEZ

  Spanien

  Företaget VINOS REMIGIO ENRÍQUEZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företaget är även verksamt inom vinkällare, och vinframställning. Företagets huvudkontor finns i Ourense, Spanien.

 9. MAR DE FRADES

  Spanien

  Företaget MAR DE FRADES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Meis, Pontevedra, Spanien.

 10. BOUZA DE CARRIL

  Spanien

  Företaget BOUZA DE CARRIL, som är verksamt inom sektorn för Viner - Spanien. Företaget är även verksamt inom Viner - Galicien, och Viner - Galicien. Företagets huvudkontor finns i Ribadumia, Spanien.