• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • viner - toscana

Resultat för

Viner - toscana - Import och export

 1. FATTORIA LA TORRE

  Italien

  Jordbruksföretaget La Torre har fått sitt namn från det medeltida tornet från 1000-talet, som skickligt restaurerats och som än idag är den karaktäristiska delen av byn La Villa. Byn som är beläget på San Gimignanos kullar är i centrum av ett av de mest suggestiva och fascinerande landskapen i Italien och Toscana: ett land med vingårdar och olivlundar. Vi är producenter av fantastiska viner, grappa och extra virgin olivolja. Våra viner: vita, röda och rosé. Vår produktion i stor skala gör att vi kan vända oss till både direkta konsumenter och företag. Vi exporterar också alla våra produkter utomlands, toskanskt vin och olja som har kunnat bekräfta vår identitet genom att basera den på kvalitet.

 2. CASALE FALCHINI

  Italien

  Casale Falchini, som ligger bara en kilometer från San Gimignano i provinsen Siena, sträcker sig över cirka 40 hektar, planterade med vingårdar för produktion av viner och extra jungfruolivolja. Den gamla bondgården som området har fått sitt namn från, var tidigare ett munkloster, som tack vare sitt strategiska läge på kullen kunde njuta av rikedomen i den mark som fortfarande omger den.

 3. CONTUCCI DI ALAMANNO CONTUCCI & C. SOCIETA' AGRICOLA S.A.S.

  Italien

 4. TENUTE PICCINI S.P.A.

  Italien

 5. ABBADIA ARDENGA IL POGGIO

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CANTINA COOPERATIVA DI PITIGLIANO SOC. COOP. A RL

  Italien

  I 50 år har vinkooperativet producerat vita och röda viner. Le Pressoir producerar extra jungfrulig olivolja. Särskild egenskap: produktion av vita och röda kosherviner tillverkade under rabbiniska föreskrifter från antikens tid. Förutom Bianco di Pitigliano DOC producerar vi även: Sovana DOC och Sangiovese Sovana Superiore lagrat i tunna. Andra viner med DOC och IGT klass, två mousserande viner Aldobrandesco, brut (torr) och sec (halvtorr). Och slutligen la Grappa del Fauno från Chardonnay-druvan.

 2. VINO GIOIELLO

  Italien

  Vino Gioiello producerar vinflaskor med klassisk Chianti med vackra etiketter i relief på ädla material såsom lava från Etna, terrakotta från Toscana, trä, färgade hartser, kundanpassade enligt olika teman, såsom Passion, Kärlek, Natur, men vi kan också, på förfrågan, producera flaskor med helt kundanpassade etiketter. Våra vinflaskor är helt unika, i synnerhet genom deras verkligt originella presentskrin, utan någon möjligt liknelse med de som man idag finner på marknaden.

 3. CONSORZIO DEL VINO BRUNELLO DI MONTALCINO

  Italien

  I Montalcino, provinsen Siena, ca 40 km från staden Siena, världsarvsklassad av Unesco, finner man sekelgamla vinodlingar med vilken man gör den förnäma och världsberyktade Brunello di Montalcino. Vi bevarar, sprider och för vidare denna vinodlingstradition genom att odla druvsorter som växer på en jord som berikats under de geologiska erorna som följt varandra och som tillför Brunello-vinet allt som utgör dess specificitet.

 4. BELAGAIO SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

 5. CORTEDOMINA DI MICOL BONORA

  Italien

 1. UVAGGIO ENOTECA ONLINE

  Italien

 2. GUSTOCYCLING

  Förenade kungariket

 1. MONACI REMO SRL

  Italien

 2. AZIENDA AGRICOLA MATTEOLI

  Italien

 3. RUBICINI SOCIETA' AGRICOLA DI RUBICINI MONALDO E EMANUELA SOCIE TA' SEMPLICE

  Italien

 4. SAN SALVATORE 1988

  Italien

 5. ITALIAN WINE LOVER

  Italien

 6. CASAVYC

  Italien

 7. BADIA A COLTIBUONO

  Italien

 8. AZIENDA AGRICOLA BATISTINI

  Italien

 1. TENUTA ARTIMINO

  Italien

 2. LE GOÛT DU VIN

  Luxemburg

 3. LA PALAZZETTA DI LUCA E FLAVIO FANTI

  Italien

 4. VINO DANIELS GIDA

  Turkiet

 5. MAGIC DRINK THE ITALIAN MULTISTORE SRL

  Italien

 6. MARCHESI DE'FRESCOBALDI SOC.AGR.SRL

  Italien

 7. NEW NET

  Italien

 8. LES OLIVIERS DE FLORENCE

  Belgien

 9. AZIENDA AGRICOLA LA BADIOLA

  Italien

 10. AVIGNONESI

  Italien