• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vajrar och kablar - järnhaltig metall

Resultat för

Vajrar och kablar - järnhaltig metall - Import och export

 1. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning av tekniska moduler av metall, särskilt tråd och plåt. Vi bearbetar trådar med en diameter på 0, 5–14 mm, även i små serier av stål, fjäderstål och rostfritt stål. Nätvaror har tillverkats i Vulkaneifel ända sedan år 1830. Sedan 1997 följer våra erfarna medarbetare denna nästan 200-åriga tradition, då de med hjälp av moderna maskiner tillverkar korgar och galler av tråd och plåt vid anläggningen i Hillesheim. Utveckling, tillverkning och distribution av tråd- och metallvaror för industri, storkök och laboratorier samt för medicinteknik och läkemedelsindustri, i synnerhet nätkorgar, galler och underreden.

 2. LAMBERT MANUFIL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LAMBERT MANUFIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom rostfri ståltråd, ombränd tråd, och spiralformad spets. Företagets huvudkontor finns i Couëron, Frankrike.

 3. KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Oberndorf-Bochingen, Tyskland.

 4. BALTHUN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BALTHUN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Bünde, Tyskland.

 5. MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Gemünden, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LINDEMANN & KRÖGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LINDEMANN & KRÖGER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 2. AMIC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AMIC, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Tråd nickellegering, rostfri ståltråd, Pianotråd stål och rostfritt, Tråd för formstycken, rostfri tråd, ståltråd till fjädrar, ståltråd, tråd i stångform, och Galvaniserad ståltråd med låg kolhalt. Företagets huvudkontor finns i Bobigny, Frankrike.

 3. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Dortmund, Tyskland.

 4. KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Dresden, Tyskland.

 5. AS-FEINSTSEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AS-FEINSTSEILE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Delmenhorst, Tyskland.

 1. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vår viktigaste uppgift är att skydda människor med våra produkter och att göra det säkert att arbeta vid maskiner. Vi är också mycket noga med att erbjuda god service till alla som kan ha nytta av våra produkter och tjänster så att både de och deras eventuella kunder känner sig nöjda. Vi ser alla våra kunder som individer. Därför strävar vi alltid efter att sätta oss in i kundens behov och arbeta fram en lösning tillsammans. Eftersom vi har ett stort ansvar gentemot våra kunder ställer vi också höga kvalitetskrav på oss själva. Till skyddssystem från TIEMANN används endast välbeprövade komponenter och material av högsta kvalitet. Det lönar sig alltid i långa loppet. För oss är det självklart att vår förmåga att tillgodose kundernas behov på bästa sätt är beroende av medarbetarnas kreativitet, kompetens, mångfald och förmåga att fungera som ett team.

 2. J. S. FEINDRAHTZUG GMBH

  Tyskland

  J.S. Feindrahtzug GmbH tillverkar sedan mer än 40 tillbaka järn- och ståltråd av högsta kvalitet för den globala marknaden. Produktionen sker uteslutande med våtdragning – en tidseffektiv metod som garanterar högsta kvalitet och som endast används av ett fåtal tillverkare. Med en draghållfasthet på mellan 350 och 4 500 N/mm2 och dimensioner med en diameter från 0, 08 mm och uppåt har Feindrahtzug GmbH gjort sig ett namn på den europeiska marknaden. Företag från Tyskland och hela Europa uppskattar de fantastiska egenskaperna hos de tunna trådarna som tillverkas i tyska Altena. Familjeföretaget tillverkar alla trådar på beställning. Effektiva produktionsmetoder möjliggör korta och flexibla leveranstider, och allt till ett förmånligt pris dessutom. Den genomsnittliga årsproduktionen ligger på ca 14 miljarder meter tråd.

 1. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Tyskland

  Våra flertrådiga kablar och vajrar för medicinteknik genomgår strikta tillverknings- och rengöringsprocesser med hänsyn till medicinska standarder. I regel levererar vi på området medicinteknik endast flertrådiga kablar och vajrar med låg vridning och spänning samt en ren, högglänsande och jämn ytkvalitet. Vi förser de flesta av våra produkter för detta område med extruderad isolering av biokompatibla material och vid behov (t.ex. för hjärtelektroder), med hänsyn tagen till tillräckliga dielektriska värden. För detta har vi särskilt rena produktionsområden och speciella anläggningar. Integrerade mät- och kontrollanordningar säkerställer att de höga kvalitetskraven uppfylls och styr även processen. Som standard erbjuder vi våra produkter med trådar av materialen 1.4401, 1.4404 och 1.4441. Dessutom finns alla övriga beläggningsbara material som är godkända för användningsområdet tillgängliga i belagda och obelagda utföranden.

 2. METIZ BROVARY

  Ukraina

  Företaget METIZ BROVARY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom tråd för svetsning, och dragen koppartråd. Företagets huvudkontor finns i Brovary, Ukraina.

 3. HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH

  Tyskland

  Företaget HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Bad Griesbach, Tyskland.

 4. HSM GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Företaget HSM GMBH + CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Frickingen, Tyskland.

 5. OSNOVANIE SPOOO

  Vitryssland

  Företaget OSNOVANIE SPOOO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, Lätta metallstrukturer, tillverkning av metallstrukturer för offentliga arbeten, Metallnät, konstruktion av galler, och Lätta metallstrukturer. Företagets huvudkontor finns i Zhlobin, Vitryssland.

 6. KABKOM CABLE COMPOUNDS INC.

  Turkiet

  Företaget KABKOM CABLE COMPOUNDS INC., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. BRITEXCO SAS

  Frankrike

  Företaget BRITEXCO SAS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i stål, Uthyrning av industriutrustning, Vajrar och kablar i stål, Uthyrning av industriutrustning, och Galvaniserad tråd. Företagets huvudkontor finns i Vélizy Villacoublay, Frankrike.

 8. STAALKABELSTUNTER.COM

  Nederländerna

  Företaget STAALKABELSTUNTER.COM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Opheusden, Nederländerna.

 1. DRAHT MAYR GMBH

  Tyskland

  Företaget DRAHT MAYR GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom metallportar. Företagets huvudkontor finns i Walldorf, Tyskland.

 2. SOCIETE LES GRILLAGES NAAS

  Frankrike

  Företaget SOCIETE LES GRILLAGES NAAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Kedjor, Fjädrar, Kedjor, Fjädrar, staket, och portar. Företagets huvudkontor finns i Villenave-D'ornon, Frankrike.

 3. CORDERIE FOREZIENNE

  Frankrike

  Företaget CORDERIE FOREZIENNE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Kedjor, Fjädrar, Kedjor, Fjädrar, Motorizirana dvigalna oprema, och osebna zaščitna oprema. Företagets huvudkontor finns i Andrezieux-Boutheon, Frankrike.

 4. WÖSTE METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Företaget WÖSTE METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 5. KARL PÜPLICHHUISEN KG

  Tyskland

  Företaget KARL PÜPLICHHUISEN KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Elektroniska kopplingsdon, Kablar och kopplingsutrustning, och Elektroniska kopplingsdon. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 6. FIATLUX

  Frankrike

  Företaget FIATLUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom vägglampor, moderna lampskärmar, och lampskärm med applikationer. Företagets huvudkontor finns i Saint-Pierre-Le-Moutier, Frankrike.

 7. METALANN

  Belgien

  Företaget METALANN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Vajrar och kablar - järnhaltig metall, laserskärningsmaskiner, och bandjärn. Företagets huvudkontor finns i Meslin L'evêque, Belgien.

 8. CAUMES ARMATURES

  Frankrike

  Företaget CAUMES ARMATURES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Kedjor, Fjädrar, Kedjor, Fjädrar, specialfundament, och prefabricerat. Företagets huvudkontor finns i Vendargues, Frankrike.

 9. FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ

  Frankrike

  Företaget FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Tråddragning - järnhaltig metall, Tråddragning - järnhaltig metall, galler, och staket. Företagets huvudkontor finns i Berthelming, Frankrike.

 10. EDELSTAHL-ZIEHEREI HILLESHEIM GMBH

  Tyskland

  Företaget EDELSTAHL-ZIEHEREI HILLESHEIM GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Skärning av stål och metall, Stål och metall - bearbetning, Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Stål och metall - formning och skärning, Skärning av stål och metall, Stål och metall - bearbetning, och Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Hillesheim, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis