• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vajrar och kablar - järnhaltig metall

Resultat för

Vajrar och kablar - järnhaltig metall - Import och export

 1. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Tyskland

  Våra flertrådiga kablar och vajrar för medicinteknik genomgår strikta tillverknings- och rengöringsprocesser med hänsyn till medicinska standarder. I regel levererar vi på området medicinteknik endast flertrådiga kablar och vajrar med låg vridning och spänning samt en ren, högglänsande och jämn ytkvalitet. Vi förser de flesta av våra produkter för detta område med extruderad isolering av biokompatibla material och vid behov (t.ex. för hjärtelektroder), med hänsyn tagen till tillräckliga dielektriska värden. För detta har vi särskilt rena produktionsområden och speciella anläggningar. Integrerade mät- och kontrollanordningar säkerställer att de höga kvalitetskraven uppfylls och styr även processen. Som standard erbjuder vi våra produkter med trådar av materialen 1.4401, 1.4404 och 1.4441. Dessutom finns alla övriga beläggningsbara material som är godkända för användningsområdet tillgängliga i belagda och obelagda utföranden.

 2. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Tillverkning av tekniska moduler av metall, särskilt tråd och plåt. Vi bearbetar trådar med en diameter på 0, 5–14 mm, även i små serier av stål, fjäderstål och rostfritt stål. Nätvaror har tillverkats i Vulkaneifel ända sedan år 1830. Sedan 1997 följer våra erfarna medarbetare denna nästan 200-åriga tradition, då de med hjälp av moderna maskiner tillverkar korgar och galler av tråd och plåt vid anläggningen i Hillesheim. Utveckling, tillverkning och distribution av tråd- och metallvaror för industri, storkök och laboratorier samt för medicinteknik och läkemedelsindustri, i synnerhet nätkorgar, galler och underreden.

 3. LAMBERT MANUFIL

  Frankrike

 4. LINDEMANN & KRÖGER GMBH

  Tyskland

 5. AMIC

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH

  Tyskland

 2. HSM GMBH + CO. KG

  Tyskland

 3. BALTHUN GMBH

  Tyskland

 4. MSP-DISPLAY PETER SCHÖBEL GMBH

  Tyskland

 5. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Tyskland

 1. KRUMBIEGEL GMBH DRAHTINNOVATIONEN

  Tyskland

 2. AS-FEINSTSEILE GMBH

  Tyskland

 1. WÖSTE METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 2. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vår viktigaste uppgift är att skydda människor med våra produkter och att göra det säkert att arbeta vid maskiner. Vi är också mycket noga med att erbjuda god service till alla som kan ha nytta av våra produkter och tjänster så att både de och deras eventuella kunder känner sig nöjda. Vi ser alla våra kunder som individer. Därför strävar vi alltid efter att sätta oss in i kundens behov och arbeta fram en lösning tillsammans. Eftersom vi har ett stort ansvar gentemot våra kunder ställer vi också höga kvalitetskrav på oss själva. Till skyddssystem från TIEMANN används endast välbeprövade komponenter och material av högsta kvalitet. Det lönar sig alltid i långa loppet. För oss är det självklart att vår förmåga att tillgodose kundernas behov på bästa sätt är beroende av medarbetarnas kreativitet, kompetens, mångfald och förmåga att fungera som ett team.

 3. J. S. FEINDRAHTZUG GMBH

  Tyskland

  J.S. Feindrahtzug GmbH tillverkar sedan mer än 40 tillbaka järn- och ståltråd av högsta kvalitet för den globala marknaden. Produktionen sker uteslutande med våtdragning – en tidseffektiv metod som garanterar högsta kvalitet och som endast används av ett fåtal tillverkare. Med en draghållfasthet på mellan 350 och 4 500 N/mm2 och dimensioner med en diameter från 0, 08 mm och uppåt har Feindrahtzug GmbH gjort sig ett namn på den europeiska marknaden. Företag från Tyskland och hela Europa uppskattar de fantastiska egenskaperna hos de tunna trådarna som tillverkas i tyska Altena. Familjeföretaget tillverkar alla trådar på beställning. Effektiva produktionsmetoder möjliggör korta och flexibla leveranstider, och allt till ett förmånligt pris dessutom. Den genomsnittliga årsproduktionen ligger på ca 14 miljarder meter tråd.

 4. METIZ BROVARY

  Ukraina

 5. HINTERDOBLER FABRIKATIONS GMBH

  Tyskland

 6. ARVEL S.R.L.

  Italien

 7. IN-TRA-FLEX- S.P.A.

  Italien

 8. KABKOM CABLE COMPOUNDS INC.

  Turkiet

 1. CAUMES ARMATURES

  Frankrike

 2. NETWORK CABLING SOLUTIONS

  Belgien

 3. PROMETAL

  Frankrike

 4. RESSORTS MASSELIN

  Frankrike

 5. METALANN

  Belgien

 6. AFFIVAL SAS

  Frankrike

 7. ETS GIRARD

  Frankrike

 8. KARL PÜPLICHHUISEN KG

  Tyskland

 9. DRAHT MAYR GMBH

  Tyskland

 10. FIATLUX

  Frankrike

Filter

Resultat för

Vajrar och kablar - järnhaltig metall - Import och export

Antal resultat

985 företag