• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gjutning av jarnhaltiga metaller

Resultat för

Gjutning av jarnhaltiga metaller - Import och export

 1. FONDERIE PENA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FONDERIE PENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Specialstål, gjuterier för lätta legeringar, gjutning i järnfri metall, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, sandgjutning, gjutning av aluminium, modellering av trämodeller, och Livarna brona. Företagets huvudkontor finns i Mérignac, Frankrike.

 2. AYBERKSAN PLASTIK KALIP SANAYI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Plastformsföretaget AYBERKSAN inledde sin verksamhet 2004 i industriområdet İvedik med att tillverka formar. Eftersom vi värderar kvalitet och kundnöjdhet lika högt, så har vi utfört många framgångsrika projekt i olika sektorer både på hemmaplan och utomlands under kort tid. Vi har certifikat som understryker vårt kvalitetsfokus, men den största investeringen har varit vikten som lagts vid personalstyrkan och den teknologiska utvecklingen. Vi har breddat vår vision genom att lägga till plastsprutning - en essentiell del av industrin - till formproduktionen. Vi har samlat tusentals produkter och tjänster riktade till allt från försvarsindustri till läkemedelsindustri, från fordonsindustri till möbelindustri, från park- och trädgårdsindustri till borrindustri. Vårt uppdrag är att erbjuda de bästa lösningarna för kundens behov, inom plastsprutning och formsprutning. Vår främsta kommersiella princip är exakta och effektiva informationsflöden. Vi har upprätthållit en dynamisk struktur tack vare vår tekniska kapacitet, vårt fokus på forskning och utveckling, och vår hängivenhet till kundnöjdheten.

 3. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1982 tillverkar Viro högkvalitativa varmpressningsdelar inom rå- och färdigbearbetning för användningsområden med högsta krav på teknik. Tack vare vår kundorienterade företagspolitik, utvecklingen av nya produktområden och den höga innovationsgraden i kombination med enastående kunskap inom tillverkningsteknik är vi en framgångsrik aktör på den globala marknaden. VIRO tillverkar varmpressningsdelar av många olika typer som uppfyller de strängaste kriterierna. Utmärkt materialstruktur, enorm tryckhållfasthet och felfria ytor till lika låga produktionskostnader och med korta leveranstider. Våra högkvalitativa varmpressningsdelar används inom många branscher, som mät- och reglerteknik, företag inom elteknik, bil-, motorcykel- och cykelindustrin, värme- och sanitetsområdet, vattenmätarindustrin, kyl- och luftkonditioneringsteknik samt lås- och beslagtillverkning.

 4. WINDUS ENTERPRISES INC.

  Kina

  Verified by europages badge

  WINDUS grundades 1998 och är en global OEM/ODM-aktör som levererar gjutgods, stansning, tillverkade och bearbetade delar samt monteringar och tester inom olika branscher som vattenrening, jordbruk, offshore-olja, bygg- och anläggning, järnvägar och fordon. Vårt engagemang för kvalitet framgår tydligt av vår ISO9001-ackreditering av TUV 2003. Implementeringen av ett ERP-system och ett system för kontorsautomatisering har effektiviserat vår verksamhet och vårt arbetsflöde och avsevärt ökat den interna effektiviteten och kundresponsen. De rigorösa inspektionskraven registreras noggrant i vårt kvalitetsinformationssystem, vilket ger oss möjlighet att mäta prestanda och ständigt förbättra våra tjänster. Med stöd av ett erfaret teknik- och serviceteam är WINDUS den enda tjänsteleverantör du behöver. Vi erbjuder en omfattande uppsättning tjänster, från designhjälp och snabb framtagning av 3D-prototyper till produktionsmetoder, teknik och projektledning. Med flexibla affärsmetoder som Kanban och Consignment tillgodoser vi dina unika behov. Under årens lopp har vårt orubbliga engagemang för kvalitet och värde gett oss utmärkelser från både kunder, branschorganisationer och nätverk.

 5. ILK IHRACAT AS.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  ILK IHRACAT AS är specialiserade på sammansatta marknadsaktiviteter inom den turkiska metallindustrin. Vi har i princip alla metallmaterial, bearbetningstjänster och produkter. Vi tillhandahåller metallbearbetningstjänster som laserskärning, plasmaskärning, vattenskärning, kugghjulstillverkning, CNC-bockning, maskinbearbetning, möbeldesign. Vi arbetar med i princip alla metaller, särskilt kolstål, rostfritt stål och aluminum. Vi har ett brett utbud av produkter, som metalldelar, rör, profiler, fästelement för möbler osv. Vårt uppdrag är att överbrygga gapet mellan företag som använder metallprodukter över hela världen och turkiska tillverkare. Om du letar efter en pålitlig tillverkare av kvalitetsmetall för långsiktigt samarbete så är ILK IHRACAT AS det rätta valet! Vårt sourcingmärke steeling.net är den kortaste vägen till att nå tillverkare av metallprodukter och -tjänster; det möjliggör även för att köpa alla produkter och tjänster på en och samma plats. Om en produkt inte finns på steeling.net letar vi efter den bästa tillverkaren och lägger till den omedelbart! ILK IHRACAT AS är den enskilda anhalten för alla dina metallbehov! Vi hjälper dig att hitta rätt tillverkare, och säkerställer att du bli nöjd. Vi hjälper turkiska företag att bli exportörer och granskar dem å dina vägnar, utan kostnad. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information! Vi svarar gärna på dina frågor.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. INOXYDA SA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Inoxyda jobbar med sandgjutning av tekniska delar i storformat (5m x 5m – 50 ton) med anti-korrosionslegeringar: aluminiumbrons eller brons. Inoxyda tillverkar både vanliga legeringar och specifika aluminiumsbronslegeringar: Inoxyda 53H / 3P: gjutna delar, Inoxyda 53 AMA: omagnetisk Inoxyda 154: förhöjd resistens. Inoxydas erfarenhet inom storformatsdelar gör att de kan tillverka alla tekniska delar för kranar, pumpar och turbiner

 2. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Gjuteriet SRI, som ligger i Commentry, tillverkar sandgjutna delar för alla användningsområden i ren koppar, härdad koppar, aluminiumbrons, tennbrons, blybrons och HH mässing. Saint Rémy Industrie (SRI) har en bearbetningsverkstad som ständigt utvecklas. Vi levererar helt färdiga och kontrollerade produkter. Tack vare detta behöver våra kunder bara en samtalspartner för varje artikel

 3. RPJM SOLUTIONS

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget RPJM SOLUTIONS, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Plast - Mekaniska produkter, bearbetning av metall, metall, metalllegeringar, metalldelar, metalltyger, bearbetning av metall, gjutning av metall, och svarvning av metall. Företagets huvudkontor finns i Ribeirao, Portugal.

 4. TORCAMES

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget TORCAMES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Borrtjänster, Stål, Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, Mässing, Fräsning och svarvning av gummi och plast, Svarvning av stål och metall, CNC 4-axis milling work, CNC aluminum processing, och CNC milling. Företagets huvudkontor finns i Espinhel Águeda, Portugal.

 5. VARESINA STAMPI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget VARESINA STAMPI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Prägling av stål och metall. Företaget är även verksamt inom gjutning stål, varmgjutning, gjutning av metall, järngjutning, gjutning legeringar, gjutning, Kallformning av metaller, gjutning av valsade ringar, och gjutning mässing. Företagets huvudkontor finns i Sumirago, Italien.

 1. AV ALUMITRAN S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget AV ALUMITRAN S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Extrusion stål och metall. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, profiler i aluminium, aluminium, anodiserat aluminium, extrudering av metall, formar i aluminium, extruderat aluminium, extruderade material för industrin, och extruderade aluminiumprofiler. Företagets huvudkontor finns i Villarejo De Salvanés (madrid), Spanien.

 2. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget O.L.M.E.C. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Profilering - stål och metaller, Stål och metall - formning och skärning, Prägling av stål och metall, Formar och mallar, Skärning av stål och metall, kapning och prägling plåt, präglingsformar, Profilering - stål och metaller, och formar för skärning. Företagets huvudkontor finns i Grassobbio, Italien.

 1. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Prägling av stål och metall. Företaget är även verksamt inom gjutning stål, varmsmide, tillbehör av smitt stål, och gjutning av metall. Företagets huvudkontor finns i Erba, Italien.

 2. OLIVARES GINO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget OLIVARES GINO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sintring - stål och metall. Företaget är även verksamt inom Lås, Pumpar, mekanisk verkstad, gjutning av metall, Lås, bearbetning av järnhaltiga metaller och legeringar, Pumpar, och frittade metallprodukter. Företagets huvudkontor finns i Gessate, Italien.

 3. MERONI FRATELLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MERONI FRATELLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Prägling av stål och metall. Företaget är även verksamt inom svetsning, FRESA, formklippning av metall, Kallformning av metaller, skärningsarbete i metall, gjutning av metall, kapning och prägling plåt, stansning av metall, och punsning av metall. Företagets huvudkontor finns i Dolzago, Italien.

 4. FONDERIA METAL LEGHE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FONDERIA METAL LEGHE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom smältning metaller, rostfritt stål, sätthärdning av metall, kapillärrör, bronsavfall, kontinuerlig gjutning, silver och legeringar, kopparsmide, och vitmetall. Företagets huvudkontor finns i Urgnano, Italien.

 5. MP SRL

  Italien

  Idag förlitar sig hundratals kunder över världen på oss, vi TILLVERKAR MER ÄN 200 KOMPONENTER efter mått och har kvar hundratals artiklar i produktion, vi har en METALLFÖRBRUKNING på nästan 1 MILJON KG/ÅR. Allt detta gör MP till en referens för alla företag som vill innovera med sin egen verksamhet och känna att de får god assistans på det tekniska planet.

 6. METALAC

  Serbien

  Företaget METALAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutning av metaller - Maskiner. Företaget är även verksamt inom Gjutning av legeringar, gjutningsarbeten, järnfri metall, och aluminiumlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Mladenovac, Serbien.

 7. ELECTROACEROS SA

  Spanien

  Tillverkning av stycken i gjutet, låg-, mellan- och höglegerat kolstål, genom gjutningsprocesser. Processer för: flinggjutning, råsandsformning och manuell formning.

 8. DALL'ORTO DAL 1892

  Italien

  Gjuteri för tennlegeringar. Dall'Orto Edilio grundades 1892 mad avsikten att positionera sig på den internationella marknaden som en viktig referens för handelssektorerna som använder tennlegeringar. Företaget särskiljer sig på tre fundamentala punkter: absolut engagemang för vilken typ som helst av råämneslegeringar, garanticertifikat som medföljer alla leveranser, uteslutande hantverksmässigt arbete.

 1. GAINZA FORGE S.L

  Spanien

  Företaget GAINZA FORGE S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företaget är även verksamt inom gjutning legeringar, och stål superduplex. Företagets huvudkontor finns i Zestoa, Spanien.

 2. HINDERER + MÜHLICH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi tillverkar präglingsverktyg för den grafiska industrin och för plastindustrin. Våra verktyg förädlar plast- och pappersytor med högsta krav på utformning och funktionalitet. Våra verktyg står att finna i nästan alla branscher: Inom medicinteknik, i bilindustrin, i industrin för hushållsmaskiner, i kosmetikaindustrin, i tobaksindustrin, i läkemedelsindustrin med flera. Vi gör högsta anspråk på kvalitet, precision och tillgång till våra präglingsstämplar och verktyg med kort varsel. Över hela världen gör vi ett varaktigt intryck med våra förstklassiga präglingslösningar, och i Europa kan vi tryggt kalla oss marknadsledare. Vi är medlem i den globalt verksamma KURZ-gruppen som har flera årtionden lång erfarenhet inom varmpräglingsteknologi.