• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • borstar med icke jarnhaltig metall

Resultat för

Borstar med icke jarnhaltig metall - Import och export

 1. INDUSTRIAL BRUSHWARE LIMITED T/A IBEX INDUSTRIAL BRUSHES

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  IBEX Industrial Brushes är beläget i Halesowen i Storbritannien. Vi erbjuder globala tjänster inom industriella borstar och tätningar. IBEX har 75 års erfarenhet av borstteknik och -tillverkning, och har växt kontinuerligt under tiden genom att omfamna all ny teknik inom vårt högspecialiserade område. Industriella borstar och tätningar, bland annat borstlister, rullborstar, IBEX grillborstar och borsttätningar, finns tillgängliga i vår omfattande lagerlokal i Storbritannien. Kortast möjliga ledtider på tillverkade artiklar, och snabb leverans för akutbehov. Våra industriella borstar passar för industrier inom byggnation, tillverkning och underhåll av olje- och gasplattformar, skeppsbygge, väg- och vattenbyggnation, rörledningsrengöring, luftfart, kärnkraft, vatten och avloppsvatten, avfall, gruvdrift, medicin, hygien, livsmedel, tunnelborrning, teknik, transportbandssystem, ståltillverkning med flera. IBEX borstar och tätningar utvecklas inom företaget, med kontinuerlig kommunikation mellan klienten och vårt tekniska team. Det innebär en snabb, nyckelfärdig tjänst för alla prototypprodukter och utvecklingsprocesser. Våra tjänster innefattar rådgivning och guidning inom borstfibrer, mönster, tillverkning och finish, samt många andra frågeställningar när man ska ta fram den optimala borsten eller tätningen i en kompetativ marknadsmiljö.

 2. WESPY INDUSTRIAL PARTS WASHING MACHINES

  Turkiet

  Verified by europages badge

  WESPY tillverkar delar till rengörings-/avfettningsmaskiner i Konya i Turkiet. Sedan 2005 har vi tillverkar maskineri för detaljhandel och partihandel. Vi har blivit en av de ledande specialisterna inom ytrengöringsteknik i Turkiet. Vi har ett omfattande utbud av högkvalitativa produkter (vi använder komponenter från europeiska märken, och enbart rostfritt stål, i våra maskiner) och konkurrenskraftiga priser som kommer att fånga din uppmärksamhet. Vi har ett brett sortiment, med artiklar som: -SPRAYANDE TVÄTTMASKINER MED ROTERANDE TRUMMA (toppladdning, framsideladdning) -TVÄTTMASKINER MED MANUELL BORSTE -HÖGTRYCKSTVÄTTMASKIN -SPIRALFORMAD TRANSPORTBANDSTRUMMA -RENGÖRINGSMASKINER MED PARTIKULÄRFILTER -SPECIALUTFORMADE TVÄTTBAND -DISKMASKINER FÖR BRICKOR -HYDRAULISKA TESTNINGSMASKINER -MOMENTOMVANDLARE & SVETS, TESTNINGSMASKIN -VENTILSLIPNINGSMASKIN -MASKINVERKTYG -TESTNINGSUTRUSTNING FÖR CYLINDERHUVUDEN (elektrisk vakumtestare, automatiskt & mauellt sliphuvud, små & stora ventilringsborttagare, vinkelslipsutrustning, poleringsmaskin, hålslipsmotor osv.) Dessutom erbjuder vi standard- och specialstorlekar utefter kundernas föränderliga behov. Med vårt erfarna team och våra förmånliga priser kan vi garantera att vi är den rätta affärspartnern för dina behov. Tveka inte att besöka vår hemsida eller kontakta oss för mer information.

 3. KULLEN-KOTI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Ta en titt på vårt borstsortiment som är snudd på störst i världen. Det nästan oändliga utbudet av borsttyper från Kullen-Koti plus de otaliga möjligheterna som företaget erbjuder talar för sig själva. Och naturligtvis för oss. Våra borstar exporteras till fler än 74 länder. Kreativitet och erfarenhet går hand i hand med tekniskt Know-how. Det finns praktiskt taget inget användningsområde som vi inte kan hitta den rätta lösningen för. Upplev våra moderna produktionsanläggningar som utvecklats av våra egna ingenjörer. Läs också mer om de höga kraven vi ställer på tekniska borstar, och då framförallt på våra egna produkter. Kvalitet och tillförlitlighet är standard hos oss och garanterar att våra kunder blir nöjda. Du kan alltså förvänta dig något alldeles extra från oss. Våra strikta direktiv för kvalitetssäkring är certifierade enligt DIN EN ISO 9001: 2008 & 14001: 2004. Dessa garanterar att du endast får produkter av högsta kvalitet.

 4. IMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  IMM sysslar med bandslipar, polermaskiner och bryggsågar av tysk kvalitet. Företaget är sedan 60 år tillbaka ledande inom professionell ytbehandling. Vårt produktsortiment består av manuella maskiner för slipning och polering, men även automatiserade anläggningar. Vi erbjuder helhetslösningar för användare inom flygindustrin, bilindustrin, energisektorn samt medicinteknik. Vid kontoret i Riederich utvecklas och konstrueras våra anläggningar, och våra kunder över hela världen får ta del av företagets innovationer. Maskinerna är utformade för kontinuerlig drift. De kraftiga och robusta konstruktionerna garanterar nästintill vibrationsfri bearbetning. Försäljningen inom Tyskland sker mestadels direkt mot kund. Våra internationella kunder är i trygga händer hos våra mer än 25 auktoriserade återförsäljare. IMM Maschinenbau – lösningen – för er framgång!

 5. FRIEDRICH MERKLE INH. MICHAEL HIRT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRIEDRICH MERKLE INH. MICHAEL HIRT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Penslar och borstar. Företaget är även verksamt inom specialborstar, borstar efter ritning, borstar för tekniska tillämpningar, metallborstar, industriborstar, Tekniska borstar, borstar för industrin, borstar för industribruk, och borstar för metall. Företagets huvudkontor finns i Triberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KOTI-TRIBOLLET

  Frankrike

  Företaget KOTI-TRIBOLLET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företaget är även verksamt inom Tekniska borstar, Borstar för skäggning, och borstar för polering av metaller. Företagets huvudkontor finns i Thil, Frankrike.