• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • jarnhaltiga och ej jarnhaltiga metaller - utvinning

Resultat för

Jarnhaltiga och ej jarnhaltiga metaller - utvinning - Import och export

 1. AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - bearbetning, CNC-svarvade komponenter, Precision machining, Precisionsfräsning, Precision turning, CNC-bearbetning, Stål och metall - formning och skärning, och bearbetning av metall. Företagets huvudkontor finns i Gondomar, Portugal.

 2. NEK STEEL

  Turkiet

  Företaget NEK STEEL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, Plåt och rör, valsat stål, Järnhaltiga och ej järnhaltiga metaller - utvinning, Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, och Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. MARMARA METAL MAMULLERI TIC. A.S.

  Turkiet

  Företaget MARMARA METAL MAMULLERI TIC. A.S., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga och ej järnhaltiga metaller - utvinning, grafitelektroder, Järnlegeringar, och fylld svetstråd. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. YIVA ENGINEERING SPRL

  Belgien

  Företaget YIVA ENGINEERING SPRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ingenjörsteknik - Studiekontor för industrin. Företaget är även verksamt inom processingenjörer, totalförvaltning av arbete, utformning och genomförande av stora byggnader, och Järnhaltiga och ej järnhaltiga metaller - utvinning. Företagets huvudkontor finns i Braine L'alleud, Belgien.

 5. SISMANOGLU MACHINERY ENGINEERING

  Turkiet

  Företaget SISMANOGLU MACHINERY ENGINEERING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom industriell design, gjuteriprodukter, Järnhaltiga och ej järnhaltiga metaller - utvinning, och maskinbearbetade delar. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PLUTO METAL

  Turkiet

  Företaget PLUTO METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga och ej järnhaltiga metaller - utvinning. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 2. VERMETAL

  Belgien

  Företaget VERMETAL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallåtervinning och metallåteranvändning. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga och ej järnhaltiga metaller - utvinning. Företagets huvudkontor finns i Schelle, Belgien.

 3. DIPL.ING. LOUNES HAHAD / MULTIFOG

  Österrike

  Företaget DIPL.ING. LOUNES HAHAD / MULTIFOG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Munstycken - järnhaltig metall, Tryck och sammansättning - Maskiner och utrustning, Värmeväxlare, Vatten - Produktion och distribution, Munstycken - järnhaltig metall, Tryck och sammansättning - Maskiner och utrustning, och Värmeväxlare. Företagets huvudkontor finns i Weiz, Österrike.

 4. KK-ROHRBIEGETECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KK-ROHRBIEGETECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Stål och metall - bearbetning, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Industriell byggnadskonstruktion, Vatten - Produktion och distribution, Stål och metall - bearbetning, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, och Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Berkheim, Tyskland.

 5. LUDWIG TRAUDT INH. UTE JOHANNA TRAUDT-SEIDEL E.K.

  Tyskland

  Företaget LUDWIG TRAUDT INH. UTE JOHANNA TRAUDT-SEIDEL E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Stål och metall - bearbetning, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Rör och rörsystem i järnfri metall, Vatten - Produktion och distribution, Stål och metall - bearbetning, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, och Rör och rörsystem i järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Wickede, Tyskland.

 1. LOGSTOR AUSTRIA GMBH

  Österrike

  Företaget LOGSTOR AUSTRIA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Järnvaror, Industriella järnvaror, Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Järnvaror, och Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 2. KONETZNY GMBH & CO KG

  Österrike

  Företaget KONETZNY GMBH & CO KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Stål och metall - bearbetning, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Industriell byggnadskonstruktion, Vatten - Produktion och distribution, Stål och metall - bearbetning, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, och Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Güssing, Österrike.

 1. RM ROHRMONTAGEN GMBH

  Österrike

  Företaget RM ROHRMONTAGEN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Stål och metall - bearbetning, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Industriell byggnadskonstruktion, Vatten - Produktion och distribution, Stål och metall - bearbetning, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, och Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Hartberg, Österrike.

 2. RORTEK GENERALUNTERNEHMER ROHRLEITUNGSBAU FÜR INDUSTRIE- UND KRAFTWERKSANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget RORTEK GENERALUNTERNEHMER ROHRLEITUNGSBAU FÜR INDUSTRIE- UND KRAFTWERKSANLAGEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga och järnfria mineraler, Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Järnhaltiga och järnfria mineraler, Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, och Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 3. HTI GIENGER KG

  Tyskland

  Företaget HTI GIENGER KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga och järnfria mineraler, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnhaltiga och järnfria mineraler, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Bultar, och Kranar för sanitetsutrymmen. Företagets huvudkontor finns i Wendelstein, Tyskland.

 4. ERO EDELSTAHL-ROHRTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget ERO EDELSTAHL-ROHRTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Järnhaltiga och järnfria mineraler, Stål, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Vatten - Produktion och distribution, Järnhaltiga och järnfria mineraler, Stål, och Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Salzwedel, Tyskland.

 5. BHR HOCHDRUCK-ROHRLEITUNGSBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget BHR HOCHDRUCK-ROHRLEITUNGSBAU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Vatten - Produktion och distribution, Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, och Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Leuna, Tyskland.

 6. STEFAN KRATZER

  Österrike

  Företaget STEFAN KRATZER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Energi och råvaror - Service för industrier, Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, och Energi och råvaror - Service för industrier. Företagets huvudkontor finns i Graz, Österrike.

 7. JOSTMEIER ENERGIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget JOSTMEIER ENERGIETECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Kotlarstvo, Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, och Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Herford, Tyskland.

 8. LISCHEWSKI VERSORGUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget LISCHEWSKI VERSORGUNGSTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Energi och råvaror - Service för industrier, Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, och Energi och råvaror - Service för industrier. Företagets huvudkontor finns i Kiel, Tyskland.

 1. SWISS FITTINGS AG

  Schweiz

  Företaget SWISS FITTINGS AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga och järnfria mineraler, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnhaltiga och järnfria mineraler, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Bultar, och Kranar för sanitetsutrymmen. Företagets huvudkontor finns i Herisau, Schweiz.

 2. GSL STEEL TRADE GMBH

  Österrike

  Företaget GSL STEEL TRADE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga och järnfria mineraler, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Stål, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Järnhaltiga och järnfria mineraler, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Stål, och Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 3. T.ERRE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget T.ERRE DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Rör och rörsystem i järnfri metall, Industrirörläggning, Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Rör och rörsystem i järnfri metall, och Industrirörläggning. Företagets huvudkontor finns i Ratingen, Tyskland.

 4. LIND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget LIND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Industrirörläggning, Plast - Produkter för industri, Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Industrirörläggning, och Plast - Produkter för industri. Företagets huvudkontor finns i Simmern, Tyskland.

 5. SANTEC -ZELJKO GRLJUSIC

  Tyskland

  Företaget SANTEC -ZELJKO GRLJUSIC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Bultar, och Kranar för sanitetsutrymmen. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 6. HPW INDUSTRIEVERTRETUNG GMBH

  Tyskland

  Företaget HPW INDUSTRIEVERTRETUNG GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Biltillbehör, Skeppsfurnerare, Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Biltillbehör, och Skeppsfurnerare. Företagets huvudkontor finns i Haßloch, Tyskland.

 7. HOMSANI GMBH

  Tyskland

  Företaget HOMSANI GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Industriell byggnadskonstruktion, Industrirörläggning, Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Industriell byggnadskonstruktion, och Industrirörläggning. Företagets huvudkontor finns i Bonn, Tyskland.

 8. HARZROHR-HANDELSHAUS-GMBH

  Tyskland

  Företaget HARZROHR-HANDELSHAUS-GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Järnhaltiga och järnfria mineraler, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Industriell byggnadskonstruktion, Vatten - Produktion och distribution, Järnhaltiga och järnfria mineraler, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, och Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Blankenburg, Tyskland.

 9. FRANKENLUK ENERGIEANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget FRANKENLUK ENERGIEANLAGENBAU GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Industrirörläggning, Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, och Industrirörläggning. Företagets huvudkontor finns i Cham, Tyskland.

 10. JÜRGEN VON BORDELIUS VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Företaget JÜRGEN VON BORDELIUS VERTRIEBS-GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Vatten - Produktion och distribution, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Bultar, och Kranar för sanitetsutrymmen. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.