• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • torkade baljväxter

Resultat för

Torkade baljväxter - Import och export

 1. ECO-CORN SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge

  Vi framställer torkad potatis, torkad morot, torkad lök och torkad vitlök. Vår fabrik grundades 2013 och ligger i centrala Polen. Produkterna tillverkas av färska grönsaker odlade i Polen. Vi använder inga tillsättningar. Många års erfarenhet och råvaror av högsta kvalitet har gjort att de största livsmedelföretagen fått tillit för oss. De kräver IFSS- och BRC-standarder. Vi är verksamma både på den polska och den europeiska marknaden. Kvalitetskontroll i flera steg och enhetlighet med internationella livsmedelssäkerhetsstandarder (IFSS) garanterar de bästa produkterna. Vi framställer torkade potatiskuber och -tärningar, torkade potatisgryn (semolina), torkad potatispuré. Vi har även torkad vitlök, torkad lök och torkad morot. Vår grundprincip och affärsmodell är att bygga långsiktiga samarbeten. Vi är stolta över att vara en integrerad del av Polens grönsaksindustri och understödja lantbrukare, bakningsindustrin, restauranger och livsmedelstillverkare som använder våra produkter för att skapa en uppsjö av utsökta produkter. Mångsidiga, torkade grönsaker är nätingsrika och har många användningsområden. Vi är redo att stötta dig i dina behov av torkade grönsaker, och hjälper dig att uppfinna morgondagens nya produkter. Vi har nyligen lanserat en ny produkt: potatismjöl; bara 100 % potatis, fritt från tillsatser. Vi har två typer av potatismjöl: en för bakningsindustrin och en för dumplingsindustrin.

  Webbplats Open In New icon
 2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  SAS VENTOUX EPEAUTRE är en producent av 100 % franskt enkornsvete (traditionell produktion). Företaget producerar och samlar in enkornsvete i detta spannmåls ursprungsområde (kring berget Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkornsvete odlas i skifte med aromatiska växter eller foder, och kräver därmed inga gödningsmedel eller bekämpningsmedel. Vilket gör det möjligt att få en helt naturlig produktion. Efter varje skörd lagras fröna i silor, utan någon tillsats. Därefter kommer skalningen som består helt enkelt i att avlägsna agnet kring kornet. För att i bästa mån rensa produktionen, tar ett sugsystem bort agnet och allt som är lättare än kornet. Sållningsbatterierna tar bort allt som är längre och kortare än kornet. Avslutningsvis plockar en optisk sorterare noggrant bort oönskade korn. Den sista etappen är kvalitetskontrollen!

  Webbplats Open In New icon
 3. LE QUERCE DI ANNIBALE

  Italien

  Verified by Europages badge

  Lantgården Le Querce di Annibale har varit aktiv och produktiv i årtionden med full respekt för den biologiska mångfalden i Vùlture. Ett område på 24 hektar, varav 10 ägnas åt ekologisk olivodling, certifierad av ICEA: s kontrollorgan och tilldelad varumärket Dop Vùlture. Vi producerar livsmedel av hög kvalitet (olja, vin, pasta, baljväxter, honung) i fullständig respekt för naturens kretslopp och den biologiska mångfalden. Kom och besök oss för att njuta av naturens och naturens produkter.

  Webbplats Open In New icon
 4. HENRY LAMOTTE FOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. SÜSSUNDCLEVER.DE® OHG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. KONTORHAUS GÖRICKE UG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. ADYGSALT

  Ryssland

  Vårt företag tillverkar och säljer livsmedel med unika egenskaper sedan 2002. Vi använder naturliga råvaror med bekräftat hög kvalitet. Produktsortimentet inkluderar adygeisiskt salt. Med hjälp av specialtekniker absorberar saltet hälsosamma egenskaper från vitlök, örter och kryddor. Saltet, som är fyllt med de nyttiga komponenterna, interpenetrerar produkten och berikar den med vitaminer och unika smaker. Företagets produkter är certifierade enligt ryska standarder. Våra produkters höga kvalitet bekräftas av de otaliga priser och diplom vi har erhållit på ryska och internationella mässor. Dessa innefattar: Sju guldmedaljer, Grand Prix "Årets bästa produkt" från Prodexpo, (den mest prestigefulla mässan i Ryssland), guldstatyetten från den internationella tävlingen "GEMMA", guldmedalj på mässan Gree Week med mera.

 4. INTERNATIONAL TRADERS

  Egypten

  International Traders är ett egyptiskt företag grundat 2004 specialiserat på import och export. Med över 20 års erfarenhet inom detta område kan vi uppvisa djup kunskap inom logistik och handelsfrågor. Vi är mycket flexibla och har ett brett utbud av produkter för att kunna möta våra kunders särskilda behov.

 5. KURUCUM GIDA

  Turkiet

 1. OPA DISTRIBUTION

  Frankrike

 2. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Turkiet

 3. ATMAR BIO LTD

  Bulgarien

 4. «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ»

  Ukraina

 5. BARIA TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkiet

 6. SAPOREGE

  Turkiet

 7. ATILIM BOR GIDA SAN. TIC. AS.

  Turkiet

 8. NIKNUT GIDA

  Turkiet

 9. JELS PRODUCTOS

  Spanien

 10. ERDKRAFT

  Ukraina

 1. LINIYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD

  Kina

 2. LA LEGUMBRE DE PEPE

  Spanien

 3. PIVNICHNO ZAKHIDNA TORGIVEL'NA HRUPA

  Ukraina

 4. KURT GURME PREMIUM QUALITY DRIED FOOD PRODUCTS

  Turkiet

 5. CETIN FOODS

  Turkiet

 6. LEZZET KURUSU - DEHYDRATED VEGETABLES

  Turkiet

 7. LEGUMBRES IGLESIAS

  Spanien

 8. LEGUMBRES EL MARAGATO S.L.

  Spanien

 9. BERKELY FOODS

  Nederländerna

 10. GENEZA - PROCESSING AND TRADING COMPANY

  Serbien