• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • torkade baljväxter

Resultat för

Torkade baljväxter - Import och export

 1. HUBCYCLE

  Frankrike

  Verified by europages badge
 2. KURUNE GIDA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Kurune Gıda är en professionell producent av torkade frukter och grönsaker i Turkiet. Vi sätter din hälsa i första rummet genom att erbjuda ett produktsortiment som är fritt från färgämnen och tillsatser. Vårt uppdrag är att inspirera hälsosamma val, för en bättre morgondag. Vi drar nytt av Turkiets mångfadiga klimat och bördiga jord, och sourcar produkter från bönder som odlar nyttiga grödor av bästa kvalitet över hela landet. Vår toppmoderna torkningsprocess äger rum i en ren och hygienisk inomhusmiljö. Genom att använda en livsmedelstorkningsprocess eiminerar vi risken för kontaminering av smuts, bakterier och mögel. Våra produkter torkas naturligt och får behålla sin naturliga smak utan att exponeras för solen eller utomhuskontakt. Varför bör man välja oss? Torkade livsmedelsprodukter har överlägsen hållbarhet och kan lagras under långa perioder. Det gör dem till ett mångsidigt alternativ för en mängd olika recept, snacks, nyttig och fiberrik mat för atleter samt för camping och resa. Hos Kurune Food lägger vi vikt vid färska, högkvalitativa råvaror, strikt efterföljda hygienreger och lämpliga produktionsmetoder. Kurune Food har en mängd olika torkade frukter och grönsaker. Alla är fria från färgämnen och tillsatser. Vårt sortiment tillfredsställer alla möjliga smaker. Vi har äpplen, jordgubbar, bananer, apelsiner, tomater och många fler nyttiga frukter och grönsaker. Kontakta oss för mer information.

 3. BIOGUMUS FARM

  Uzbekistan

  Verified by europages badge

  Biogumus farm har mer än 10 års erfarenhet av produktion och export av grönsaker, frukt och nötter till Europa. Vi erbjuder och garanterar leverans av hälsosamma och ekologiska produkter i toppklass, tillverkade utan konserveringsmedel. Vår produktion är certifierad med: Ecocert Organic, EOS Organic, KOSHER, ISO22000: 2018. Vi kontrollerar hela värdekedjan och tar hand om varje steg i processen, från urvalet av frön för odling, skörd och produktion av torkade produkter till förpackning och leverans till kund.

 4. HENRY LAMOTTE FOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HENRY LAMOTTE FOOD GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 5. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Torkade baljväxter, Kryddor, Torkad frukt, Ris, Torkade baljväxter, torkad frukt, Kryddor, Torkad frukt, och Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LA MYA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA MYA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Torkade baljväxter, jordnötter, tillverkning och grossitförsäljning, biologiska livsmedel i parti, och Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Arras, Frankrike.

 2. ECO-CORN SP. Z O.O.

  Polen

  Vi framställer torkad potatis, torkad morot, torkad lök och torkad vitlök. Vår fabrik grundades 2013 och ligger i centrala Polen. Produkterna tillverkas av färska grönsaker odlade i Polen. Vi använder inga tillsättningar. Många års erfarenhet och råvaror av högsta kvalitet har gjort att de största livsmedelföretagen fått tillit för oss. De kräver IFSS- och BRC-standarder. Vi är verksamma både på den polska och den europeiska marknaden. Kvalitetskontroll i flera steg och enhetlighet med internationella livsmedelssäkerhetsstandarder (IFSS) garanterar de bästa produkterna. Vi framställer torkade potatiskuber och -tärningar, torkade potatisgryn (semolina), torkad potatispuré. Vi har även torkad vitlök, torkad lök och torkad morot. Vår grundprincip och affärsmodell är att bygga långsiktiga samarbeten. Vi är stolta över att vara en integrerad del av Polens grönsaksindustri och understödja lantbrukare, bakningsindustrin, restauranger och livsmedelstillverkare som använder våra produkter för att skapa en uppsjö av utsökta produkter. Mångsidiga, torkade grönsaker är nätingsrika och har många användningsområden. Vi är redo att stötta dig i dina behov av torkade grönsaker, och hjälper dig att uppfinna morgondagens nya produkter. Vi har nyligen lanserat en ny produkt: potatismjöl; bara 100 % potatis, fritt från tillsatser. Vi har två typer av potatismjöl: en för bakningsindustrin och en för dumplingsindustrin.

 3. INTERNATIONAL TRADERS

  Egypten

  International Traders är ett egyptiskt företag grundat 2004 specialiserat på import och export. Med över 20 års erfarenhet inom detta område kan vi uppvisa djup kunskap inom logistik och handelsfrågor. Vi är mycket flexibla och har ett brett utbud av produkter för att kunna möta våra kunders särskilda behov.

 4. KURUCUM GIDA

  Turkiet

  Företaget KURUCUM GIDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Isparta, Turkiet.

 5. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Turkiet

  Företaget ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom torkad vitlök, torkade grönsaker, och vitlök. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. AGRO SUN FOOD LTD.

  Turkiet

  Företaget AGRO SUN FOOD LTD., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom torkad frukt, torkade tomater, Cornichoner, och jordbruksprodukter galler. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 2. ATMAR BIO LTD

  Bulgarien

  Företaget ATMAR BIO LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelstillsatser. Företaget är även verksamt inom Essenser och aromer för parfymindustrin, Smakämnen - livsmedel, Vegetabiliska oljor, Torkade baljväxter, Essenser och aromer för parfymindustrin, Smakämnen - livsmedel, Vegetabiliska oljor, och Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Varna, Bulgarien.

 1. TÜRKÖZ PISTAZIEN

  Tyskland

  Företaget TÜRKÖZ PISTAZIEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Rheinberg, Tyskland.

 2. SÜSSUNDCLEVER.DE® OHG

  Tyskland

  Företaget SÜSSUNDCLEVER.DE® OHG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Hofheim Am Taunus, Tyskland.

 3. «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ»

  Ukraina

  Företaget «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ», är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, frukt och grönsaker, torkad frukt, Import/Export - jordbruksprodukter, och handel med torkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Івано-Франківськ, Ukraina.

 4. SAPOREGE

  Turkiet

  Företaget SAPOREGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom torkade tomater, förpackade kapris, olivolja, extra jungfrulig, och olivolja. Företagets huvudkontor finns i Izmir / Buca, Turkiet.

 5. BARIA TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkiet

  Företaget BARIA TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom Fruit and vegetable exports, Torkade kolanötter, aromatiska plantor och medicinalväxter, och torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 6. AKDENIZ EFE

  Turkiet

  Företaget AKDENIZ EFE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Torkad frukt, kryddor för livsmedel, och konserver i olja. Företagets huvudkontor finns i Diyarbakir, Turkiet.

 7. KONTORHAUS GÖRICKE UG

  Tyskland

  Företaget KONTORHAUS GÖRICKE UG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Pirna, Tyskland.

 8. ATILIM BOR GIDA SAN. TIC. AS.

  Turkiet

  Företaget ATILIM BOR GIDA SAN. TIC. AS., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Bor, Turkiet.

 1. NIKNUT GIDA

  Turkiet

  Företaget NIKNUT GIDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom hasselnötter. Företagets huvudkontor finns i Giresun, Turkiet.

 2. JELS PRODUCTOS

  Spanien

  Företaget JELS PRODUCTOS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Import/Export - jordbruksprodukter, Torkade baljväxter, Olivolja, ris, Import/Export - jordbruksprodukter, och Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Torrejon De La Calzada, Spanien.

 3. ELBIZ EXPORT

  Turkiet

  Företaget ELBIZ EXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Torkade baljväxter, pumpfrön, pumpblommor förpackade, Torkade baljväxter, och äpplen. Företagets huvudkontor finns i Kayseri, Turkiet.

 4. LINIYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD

  Kina

  Företaget LINIYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Linyi, Kina.

 5. LA LEGUMBRE DE PEPE

  Spanien

  Företaget LA LEGUMBRE DE PEPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom kikärtor, linser, och ekologisk honung. Företagets huvudkontor finns i Castellanos De Villiquera, Spanien.

 6. ERDKRAFT

  Ukraina

  Företaget ERDKRAFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom Kryddor, handel med torkade grönsaker, Import export av torkade grönsaker, Kryddor, och Torkad svamp. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 7. LEZZET KURUSU - DEHYDRATED VEGETABLES

  Turkiet

  Företaget LEZZET KURUSU - DEHYDRATED VEGETABLES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom torkade grönsaker, och torkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. GENEZA - PROCESSING AND TRADING COMPANY

  Serbien

  Företaget GENEZA - PROCESSING AND TRADING COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom torkade grönsaker, grönsaker djupfrysta, och kryddor för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Kanjiza, Serbien.

 9. PIVNICHNO ZAKHIDNA TORGIVEL'NA HRUPA

  Ukraina

  Företaget PIVNICHNO ZAKHIDNA TORGIVEL'NA HRUPA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Torkade baljväxter, Torkade baljväxter, och konserver i vinäger. Företagets huvudkontor finns i Rivne, Ukraina.

 10. LEGUMBRES IGLESIAS

  Spanien

  Företaget LEGUMBRES IGLESIAS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Gomecello (salamanca), Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis