• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • torkade baljväxter

Resultat för

Torkade baljväxter - Import och export

 1. KURUNE GIDA

  Turkiet

  Kurune Gıda är en professionell producent av torkade frukter och grönsaker i Turkiet. Vi sätter din hälsa i första rummet genom att erbjuda ett produktsortiment som är fritt från färgämnen och tillsatser. Vårt uppdrag är att inspirera hälsosamma val, för en bättre morgondag. Vi drar nytt av Turkiets mångfadiga klimat och bördiga jord, och sourcar produkter från bönder som odlar nyttiga grödor av bästa kvalitet över hela landet. Vår toppmoderna torkningsprocess äger rum i en ren och hygienisk inomhusmiljö. Genom att använda en livsmedelstorkningsprocess eiminerar vi risken för kontaminering av smuts, bakterier och mögel. Våra produkter torkas naturligt och får behålla sin naturliga smak utan att exponeras för solen eller utomhuskontakt. Varför bör man välja oss? Torkade livsmedelsprodukter har överlägsen hållbarhet och kan lagras under långa perioder. Det gör dem till ett mångsidigt alternativ för en mängd olika recept, snacks, nyttig och fiberrik mat för atleter samt för camping och resa. Hos Kurune Food lägger vi vikt vid färska, högkvalitativa råvaror, strikt efterföljda hygienreger och lämpliga produktionsmetoder. Kurune Food har en mängd olika torkade frukter och grönsaker. Alla är fria från färgämnen och tillsatser. Vårt sortiment tillfredsställer alla möjliga smaker. Vi har äpplen, jordgubbar, bananer, apelsiner, tomater och många fler nyttiga frukter och grönsaker. Kontakta oss för mer information.

 2. HUBCYCLE

  Frankrike

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Alla produkter för "torkade baljväxter"

 3. HENRY LAMOTTE FOOD GMBH

  Tyskland

  Företaget HENRY LAMOTTE FOOD GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 4. TÜRKÖZ PISTAZIEN

  Tyskland

  Företaget TÜRKÖZ PISTAZIEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företagets huvudkontor finns i Rheinberg, Tyskland.

 5. COMMODITY BOARD EUROPE GMBH

  Tyskland

  Företaget COMMODITY BOARD EUROPE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Torkade baljväxter, solrosfrön, Torkad frukt, hasselnötter, pumpfrön, majsmjöl, mandel, och jordnötter. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ECO-CORN SP. Z O.O.

  Polen

  Vi framställer torkad potatis, torkad morot, torkad lök och torkad vitlök. Vår fabrik grundades 2013 och ligger i centrala Polen. Produkterna tillverkas av färska grönsaker odlade i Polen. Vi använder inga tillsättningar. Många års erfarenhet och råvaror av högsta kvalitet har gjort att de största livsmedelföretagen fått tillit för oss. De kräver IFSS- och BRC-standarder. Vi är verksamma både på den polska och den europeiska marknaden. Kvalitetskontroll i flera steg och enhetlighet med internationella livsmedelssäkerhetsstandarder (IFSS) garanterar de bästa produkterna. Vi framställer torkade potatiskuber och -tärningar, torkade potatisgryn (semolina), torkad potatispuré. Vi har även torkad vitlök, torkad lök och torkad morot. Vår grundprincip och affärsmodell är att bygga långsiktiga samarbeten. Vi är stolta över att vara en integrerad del av Polens grönsaksindustri och understödja lantbrukare, bakningsindustrin, restauranger och livsmedelstillverkare som använder våra produkter för att skapa en uppsjö av utsökta produkter. Mångsidiga, torkade grönsaker är nätingsrika och har många användningsområden. Vi är redo att stötta dig i dina behov av torkade grönsaker, och hjälper dig att uppfinna morgondagens nya produkter. Vi har nyligen lanserat en ny produkt: potatismjöl; bara 100 % potatis, fritt från tillsatser. Vi har två typer av potatismjöl: en för bakningsindustrin och en för dumplingsindustrin.

 2. INTERNATIONAL TRADERS

  Egypten

  International Traders är ett egyptiskt företag grundat 2004 specialiserat på import och export. Med över 20 års erfarenhet inom detta område kan vi uppvisa djup kunskap inom logistik och handelsfrågor. Vi är mycket flexibla och har ett brett utbud av produkter för att kunna möta våra kunders särskilda behov.

 3. KURUCUM GIDA

  Turkiet

 4. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Turkiet

 5. AGRO SUN FOOD LTD.

  Turkiet

 1. ATMAR BIO LTD

  Bulgarien

 2. «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ»

  Ukraina

 1. SÜSSUNDCLEVER.DE® OHG

  Tyskland

 2. SAPOREGE

  Turkiet

 3. BARIA TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkiet

 4. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Tyskland

 5. KONTORHAUS GÖRICKE UG

  Tyskland

 6. NIKNUT GIDA

  Turkiet

 7. ATILIM BOR GIDA SAN. TIC. AS.

  Turkiet

 8. JELS PRODUCTOS

  Spanien

 1. ELBIZ EXPORT

  Turkiet

 2. ERDKRAFT

  Ukraina

 3. LA LEGUMBRE DE PEPE

  Spanien

 4. LINIYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD

  Kina

 5. GENEZA - PROCESSING AND TRADING COMPANY

  Serbien

 6. BERKELY FOODS

  Nederländerna

 7. LEZZET KURUSU - DEHYDRATED VEGETABLES

  Turkiet

 8. LEGUMBRES EL MARAGATO S.L.

  Spanien

 9. LEGUMBRES IGLESIAS

  Spanien

 10. ASINA FOR IMPORT & EXPORT

  Egypten

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis