• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kaffe- te

Resultat för

Kaffe- te - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 2. PHARMA HERBS

  Kroatien

  Verified by europages badge

  PharmaHerbs är ett hängivet företag med rötterna i en traditionell hamparegion i Europa. Vi gav oss in i hampaindustrin 2019. År 2020 började vi expandera, och ta steg in på den tyska marknaden. År 2021 började vi framställa våra egna produkter. Vårt främsta fokus är att hjälpa människor genom att förse dem med de bästa produkterna, som kan främja deras hälsa. B2B: Vi tillhandahåller biomassa av högsta kvalitet, med total spårbarhet. Vi har även hampablommor (knoppar) i bulk. Vår biomassa har ett brett CBD-omfång, som ger våra kunder effektiv extrahering. Vi kan tillhandahålla alla olika kvantiteter! Med vår samarbetsbpartner i Tyskland kan vi erbjuda tjänster som: syntes, extrahering, torkning malning pastillering. B2C: Vi har alla sorters CBD-produkter: Droppar, hudvård, munvård, aktiva krämer. Vi arbetar varje dag för att förbättra vårt sortiment och förse våra kunder med den allra bästa kvaliteten. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. BB WHOLESALE

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH är en ledande aktör inom internationell grossisthandel, export, leverans och distribution av livsmedel av högsta kvalitet, drycker och livsstilsprodukter. Vårt uppdrag är att tillhandahålla exceptionellt värde genom ett brett utbud av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, säkerställa kundnöjdhet och bygga varaktiga relationer. Vårt team på MD Global Trading GmbH arbetar i en miljö som värdesätter innovation och stöd, och fokuserar på samarbete, tillväxt och kreativitet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att ligga steget före på en ständigt föränderlig marknad, vilket säkerställer att våra tjänster förblir dynamiska och av högsta klass. Vi tar vårt miljöansvar på allvar och tillämpar hållbara metoder i hela vår leveranskedja för att minimera vår påverkan på miljön. Dessutom engagerar vi oss aktivt i och bidrar till de samhällen vi verkar i. På MD Global Trading GmbH är vår vision att vara den ledande leverantören av högkvalitativa grossistprodukter och tjänster, anpassa oss till förändrade kundbehov och samtidigt skapa hållbart värde för alla intressenter. Vi är stolta över att kunna leverera enligt våra åtaganden, vara konsekventa och hålla deadlines – viktiga grundpelare i vår strävan efter spetskompetens inom branschen. Välj MD Global Trading GmbH för en pålitlig och problemfri upplevelse av att köpa grossistprodukter av hög kvalitet globalt.

 4. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

 5. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JACK MACK COFFEE

  Cypern

  Verified by europages badge

  Jack is Alexander, en globetrotter som balanserar mellan impulsiv och beräknande. Han har alltid älskat gott kaffe, och de många resorna till södra Europa har bara förstärkt den kärleken. En kaffepaus ska vara en stund där man känner sig levande! Han älskar att ta en espresso närsomhelst på dagen. Mack är ett portugisiskt rosteri. Förvänta dig inte industriell rostning som bränner vissa av bönorna och vissa av dem inte blir rostade överhuvudtaget. Vi har två kafferostare som tar 120 kilo var, och kaffet rostas tålmodigt till precis rätt nivå för perfekt kaffe. Jack Mack Coffee är speciellt utformat för din dagliga kaffepaus, på jobbet eller hemma. Kaffebönorna rostas i Portugal, för att vi vill vara banbrytande utan att kompromissa. Vi är hängivna till njutbart kaffe. Vi vill ta kaffet in på 2000-talets marknad, och vi förstår hur kaffebranschen fungerar. Det gör att vi kan förnya den om och om igen. Vårta hela bönor rostas i mindre omgångar, så att du kan avnjuta färskheten varje gång. Jack och Mack sammanförs av en enda sak; kärleken till gott kaffe som kan vara lite starkare till ett ärligt pris. Vi utnyttjar genomsynligheten på internet och nederländsk innovation för Jack och Macks stillsamma rostning. Vi säger det igen: vi vill omforma reglerna inom kaffebranschen, och föra in vågat kaffe på marknaden. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 2. HUBCYCLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Alla produkter för "kaffe- te"
 3. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Ekinoks är en partiförsäljare som sourcar och levererar märkesvaror över hela världen. Vårt hängivna team för import och export hjälper kunder, detaljhandlare och tillverkare att expandera sina märken eller verksamheter, lokalt eller över hela kontinenter. Med över tio års exporterfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att marknadsföra och vidga sina produktsortiment, uppnå säljmål och växa globalt. Våra tjänster innefattar: •Rengöringsutrustning för hushåll •Sanitetspapper •Skönhet och personlig vård •Livsmedel och drycker •Hushållskemikalier, och mycket mer som finns att upptäcka på vår hemsida! Vi verkar över kontinenter för att leverera dina produkter till de bästa marknaderna. Som Ekinoks tillhandahåller vi enkel och lättillgänglig kundservice dygnet runt. Vårt mål är att erbjuda våra kunder de bästa och mest innovativa lösningarna. Därför gör vi alltid vårt bästa för att prioritera våra kunders behov. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. CAFFÈ DE ROCCIS

  Italien

  Verified by europages badge

  Caffè De Roccis är den ideala partnern vad gäller kvalitet och pris! Våra produkter: Kaffebönor - malet kaffe - kapslar som är kompatibla med systemen Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Keurig, K-Cup, Caffitaly, Cafissimo Tchibo - papperspods - tillverkning av kaffe och kaffepods med kundanpassad blandning och eget varumärke. Kafferosteriet De Roccis skiljer sig från mängden tack vare sin fantastiska förmåga att välja ut, blanda och rosta kaffe med den mest avancerade tekniken, med garanti för konstanta och noggranna kvalitetskontroller. De Roccis garanterar: en "Internationellt inriktad" service - flerspråkig personal - samarbete med internationella speditörer - täckning i över 40 länder världen över - 30 års erfarenhet i kaffebranschen - Medlem i Italiens näst största kafferosterigrupp - Förmåga att producera stora kvantiteter - Förmåga att utveckla specialblandningar av högsta kvalitet med bästa förhållande mellan kvalitet och pris.

 5. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HEALTHY BEVERAGE & FOODS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom Te, Örtte, Drycker, Drycker - Import/Export, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Välbefinnande och kroppsvård, Såser, och Te. Företagets huvudkontor finns i Charbonnières-Les-Bains, Frankrike.

 1. B.A.B. AGRARBERATUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hos B.A.B. Hos AGRARBERATUNG GmbH har vi som målsättning att erbjuda våra kunder ett stort sortiment med hälsosamma energidrycker och andra drycker som höjer energinivån och är uppfriskande med maximal vätsketillförsel utan biverkningar. I våra dryckeskategorier erbjuder vi Sprite Energy Drinks, Lipton Ice Tea Energy Drinks, San Pellegrino mineralvatten och mycket mer. De bygger på kända märken med produkter som har anpassats till de särskilda kraven från globala kunder. Dessa tillverkare har avancerad teknisk utrustning med högeffektiva maskiner för tillverkning av produkter av högsta kvalitet och enligt konsumenternas efterfrågan.

 2. 3C DISTRIBUTION

  Litauen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION är en grossdistributör av internationellt erkända livsmedelsmärken och rengörings-/skönhetsprodukter. Vårt team är mycket skickliga inom kommers, logistik och kundnöjdhet. Dessutom har vi alltid ett öga på marknaden så att vi kan köpa in märkesprodukter till de bästa priserna, lagra dem och tillhandahålla de bästa importpriserna till våra kudner i över 90 länder.   Vi granskar våra leverantörer noga och samarbetar enbart med högkvalitativa produkter och märken. Det gör att våra kunder kan erhålla fördelarna av grossdistribution av väkända märken som Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & många fler. 3C DISTRIBUTION är redan ett pålitlig förstahandsval för många globala butikskedjor, Cash & carry, stormarknader, hypermarknader och mindre detaljhandlare. Vi är flexibla och gör vårt bästa för att tillfredsställa våra kunders behov, och för att bevara våra relationer med dem långsiktigt. Våra tjänster har vidgats från grossdistribution till att innefatta distribution, logistik och etikettering. Vi kan etikettera dina produkter på det språk du behöver och utefter dina önskemål. Vi kan också färdigställa alla certifikat och all kommers- och tulldokumentation. Vi tillhandahåller pålitliga transporttjänster grundade på modern infrastruktur och expertisen hos vårt logistikteam. Vi fraktar via luftfart, land och sjöfart. Vi utför även leveranser från dörr till dörr.

 1. LIA MOOS

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  LIA MOOS är specialiserade på export och import av träprodukter som Europapallar, Europallar, biobränslerelaterade produkter som träpellets, einpluspellets, trästockar, tallstockar, sågat timmer, konfektyrprodukter, skönhetsprodukter, vete, socker, ätbara oljor, oljefrön, linser, kryddor, emballagematerial, ätbara nötter och alla sorters jordbruksprodukter samt en mångfald av andra produkter. Vi är verksamma i Europa, Mellanöstern, Asien, Afrika och Nordamerika.

 2. CAFE SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Cafe är ett kafferosteri i Vignola som skapats med ambitionen att återuppliva och fördjupa hantverkstraditionen att göra saker väl och med passion. Tanken är att hitta tillbaka till de typiskt italienska smakerna som kan upplevas i de blandningar som våra kaffemästare skickligt skapar och rostar. Vårt åtagande är att förverkliga vår passion för råvaran, för förädlingsmetoderna och kaffebryggningen, allt i ett samspel mellan innovation och tradition.

 3. SAICAF SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Saicafs grund har sina rötter från 1932 då intresset för forskning av råvaror och kvalitetsarbete ledde fram till att bli ledande i Apulien och bland de tre största produktionsföretagen i Italien. Vi väljer noggrant våra kaffeblandningar av kaffebönor från Brasilien, Costa Rica, Colombia, Zaire och Costa d'Avorio, för att tillfredsställa olika kunder över hela världen.

 4. ATELIER DVPM LE BEAU THÉ

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Ateljé som skapar infusioner halvvägs mellan delikatess och konstverk. Skapar och tillverkar tepåsar i ekologisk muslin - Tillverkning exklusiva tepåsar - Emballage för te och örtte - Individualiserade tepåsar. Allt vi producerar är: 100 % ekologiskt - 100 % Made in France - Hantverksmässigt producerat - Med 0 % plast. Vi arbetar med de exklusivaste butikerna i världen: Le Bon Marché, Galeries Lafayette, Harrods, Le Meurice, Printemps, Harvey Nichols

 5. CAFEOGRAPHE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CAFEOGRAPHE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom kaffe, Premium-kaffe, rostat kaffe, och kafferostning. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 6. IL CAFETERO SPECIALTY COFFEE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget IL CAFETERO SPECIALTY COFFEE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom ekologiskt kaffe, kaffe i parti, rostat kaffe, rostade kaffebönor, rostat kaffe, kaffe, kafferostning, italienskt espressokaffe, och espressokaffe. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 7. AZÚCARES PRIETO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget AZÚCARES PRIETO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Socker. Företaget är även verksamt inom Kaffe, te, koffeinfritt kaffe, emballage för socker, Kaffe, te, individualisering av sockret, Distribution av socker, chokladkex, och socker producerat genom rättvis handel. Företagets huvudkontor finns i Valladolid, Spanien.

 8. EXIM GLOBAL GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget EXIM GLOBAL GMBH, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom peppar, kaffe, och Råkaffe. Företagets huvudkontor finns i Zurich, Schweiz.

 1. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget EXOTIC CITY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Ris, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Drycker - Import/Export, Kaffe, te, Kryddor, Frukt och grönsaker - Import/export, Djupfrysta grönsaker, och Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Alleur, Belgien.

 2. SILVERMOUNTS COFFEE CO.

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SILVERMOUNTS COFFEE CO., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom Råkaffe, kafferostare, kaffe, och kaffe i parti. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

 3. CAFÉS DURBÁN

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget CAFÉS DURBÁN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom kaffeblandningar, malet kaffe, kaffe, och rostat kaffe. Företagets huvudkontor finns i Paterna-Valencia, Spanien.

 4. CHÁS DO MUNDO

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget CHÁS DO MUNDO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom Örtte, medicinalväxter, infusioner och örtteer, Örtte, och medicinalväxter. Företagets huvudkontor finns i Leiria, Portugal.

 5. TORREFAZIONE PARANA' SRL - VENDITA ALL'INGROSSO DI CAFFE' IN GRANI E IN CIALDE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TORREFAZIONE PARANA' SRL - VENDITA ALL'INGROSSO DI CAFFE' IN GRANI E IN CIALDE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom Malet rostat kaffe, kaffe, malet kaffe, rostade kaffebönor, kaffeblandningar för barer, personliga kaffeblandningar, utvalda kaffeblandningar, espressokaffe i portionsförpackningar, och espressokaffe i kapslar. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 6. CALICE HEMP

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CALICE HEMP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Kaffe, te, Foder för husdjur, och Kaffe, te. Företagets huvudkontor finns i Vitrolles, Frankrike.

 7. DETHLEFSEN & BALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DETHLEFSEN & BALK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 8. VETIA INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VETIA INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, kaffe och te, Internationell handel, Jordbruk - Import/Export, och livsmedelsingredienser. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 9. TORREFAZIONE CAFFE' MOKASOL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TORREFAZIONE CAFFE' MOKASOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom rostat kaffe o dyl i parti, kaffe, kaffeblandningar för barer, rostning, rostat kaffe, arabicablandning, kaffeblandningar, och kaffeblandningar för restauranger. Företagets huvudkontor finns i Gussago, Italien.

 10. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget M-S SERVICES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Fiskar, Ris, Honung, Torkad frukt, Kaffe, te, Djupfryst fisk, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kaffe- te - Import och export

Antal resultat

3 412 Företag