• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kaffe- te

Resultat för

Kaffe- te - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 2. PHARMA HERBS

  Kroatien

  PharmaHerbs är ett hängivet företag med rötterna i en traditionell hamparegion i Europa. Vi gav oss in i hampaindustrin 2019. År 2020 började vi expandera, och ta steg in på den tyska marknaden. År 2021 började vi framställa våra egna produkter. Vårt främsta fokus är att hjälpa människor genom att förse dem med de bästa produkterna, som kan främja deras hälsa. B2B: Vi tillhandahåller biomassa av högsta kvalitet, med total spårbarhet. Vi har även hampablommor (knoppar) i bulk. Vår biomassa har ett brett CBD-omfång, som ger våra kunder effektiv extrahering. Vi kan tillhandahålla alla olika kvantiteter! Med vår samarbetsbpartner i Tyskland kan vi erbjuda tjänster som: syntes, extrahering, torkning malning pastillering. B2C: Vi har alla sorters CBD-produkter: Droppar, hudvård, munvård, aktiva krämer. Vi arbetar varje dag för att förbättra vårt sortiment och förse våra kunder med den allra bästa kvaliteten. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

 4. AKTÜRK GROUP

  Turkiet

  AKTÜRK GROUP påbörjade sin verksamhet inom livsmedelssektorn i staden Midyat i regionen Mardin 1970, och fortsatte sitt äventyr inom parti- och detaljhandel som sträckt sig över ett halvt sekel genom att flytta till Gaziantep 1992 för dess strategiska position. Vi exporterar våra produkter till ungefär 40 länder och har haft en stadig tillväxt från start. Vi fortsätter att utvecklas och växa varje dag, tack vare ett ungt team och tillverkningslokaler på 50 000 kvadratmeter med kapaciteten att producera på global skala. AKTÜRK GROUP har uppnått högsta kundnöjdhet inom alla marknader där vi har varit verksamma. Vi har märken för mobiler, surfplattor, datorer och smarta klockor inom elektroniksektorn; te, snabbkaffe, ris och stark peppar inom livsmedelssektorn; haklappar, patientblöjor, bindor och våtservetter inom hygiensektorn. Aktürk Group strävar efter att bli det ledande företaget inom utveckling och innovationer i sin bransch, med effektiva, kvalitativa och miljövänliga operativa system i tillverkningslokalerna, som har den högsta kapaciteten och den främsta tekniken i industrin. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkiet

  Ekinoks är en partiförsäljare som sourcar och levererar märkesvaror över hela världen. Vårt hängivna team för import och export hjälper kunder, detaljhandlare och tillverkare att expandera sina märken eller verksamheter, lokalt eller över hela kontinenter. Med över tio års exporterfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att marknadsföra och vidga sina produktsortiment, uppnå säljmål och växa globalt. Våra tjänster innefattar: •Rengöringsutrustning för hushåll •Sanitetspapper •Skönhet och personlig vård •Livsmedel och drycker •Hushållskemikalier, och mycket mer som finns att upptäcka på vår hemsida! Vi verkar över kontinenter för att leverera dina produkter till de bästa marknaderna. Som Ekinoks tillhandahåller vi enkel och lättillgänglig kundservice dygnet runt. Vårt mål är att erbjuda våra kunder de bästa och mest innovativa lösningarna. Därför gör vi alltid vårt bästa för att prioritera våra kunders behov. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

 2. JACK MACK COFFEE

  Cypern

  Jack is Alexander, en globetrotter som balanserar mellan impulsiv och beräknande. Han har alltid älskat gott kaffe, och de många resorna till södra Europa har bara förstärkt den kärleken. En kaffepaus ska vara en stund där man känner sig levande! Han älskar att ta en espresso närsomhelst på dagen. Mack är ett portugisiskt rosteri. Förvänta dig inte industriell rostning som bränner vissa av bönorna och vissa av dem inte blir rostade överhuvudtaget. Vi har två kafferostare som tar 120 kilo var, och kaffet rostas tålmodigt till precis rätt nivå för perfekt kaffe. Jack Mack Coffee är speciellt utformat för din dagliga kaffepaus, på jobbet eller hemma. Kaffebönorna rostas i Portugal, för att vi vill vara banbrytande utan att kompromissa. Vi är hängivna till njutbart kaffe. Vi vill ta kaffet in på 2000-talets marknad, och vi förstår hur kaffebranschen fungerar. Det gör att vi kan förnya den om och om igen. Vårta hela bönor rostas i mindre omgångar, så att du kan avnjuta färskheten varje gång. Jack och Mack sammanförs av en enda sak; kärleken till gott kaffe som kan vara lite starkare till ett ärligt pris. Vi utnyttjar genomsynligheten på internet och nederländsk innovation för Jack och Macks stillsamma rostning. Vi säger det igen: vi vill omforma reglerna inom kaffebranschen, och föra in vågat kaffe på marknaden. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 3. HOL DING HOLDING B.V.

  Nederländerna

  HOL DING HOLDING B.V. grundades 2001 och har valt ett omsorgsfullt och flexibelt förhållningssätt i utförandet av frakt- och handelstjänster mellan slutkunder. Vi är baserade i Dubai i Förenade arabemiraten, med ett långtgående nätverk som sträcker ut sig över hela världen - från Nederländerna, Saudiarabien, Jordanien, Turkiet, Libanon, Palestina, Kina – Shanghai, Ningbo, Xuzhou, Indien och Singapore till Hongkong. Organisationen är certifierad enligt ISO 9001: 2015; för oss innebar det ett större åtagande, en felfri verksamhetsprocess, ett mycket större ansvarstagande över att leverera lämpliga resultat genom att förbättra prestandastandarder för hela teamet. Vi är importör, exportör och distributör, med världens topp 500 märken inom snabbrörliga konsumtionsvaror. I vårt starka nätverk hittar man internationella, tillförlitliga ditributörer som gör det möjligt för oss att förse våra kunder med de allra bästa produkterna. HOL DING HOLDING B.V. är ett av de snabbast växande företagen inom snabbrörliga konsumtionsvaror i Mellanöstern; vi leverar till över 40 länder världen över. Utöver handel med världens topp 500 märlken kan vi tillhandahålla aktörer åt våra kunder för utveckling av produktmärken, som Oak Beauty Soap & Gate & 7. Vi vill bygga broar mellan tillförlitliga tillverkare och slutkunder. Vi vill vara din pålitliga källa till autentiska produkter som förhöjer livsstandarden för människor, genom att välja ut de bästa produkterna på jorden. På det sättet skapar vi en bättre värld.

 4. HUBCYCLE

  Frankrike

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Alla produkter för "kaffe- te"

 5. WOSEBA POLAND

  Polen

  Woseba är en av de viktigaste kaffeframställarna på den polska marknaden, som samarbetar med alla nätverks klienter. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av högkvalitativa bönor, malet kaffe och snabbkaffe. Företaget är certifierat för livsmedelssäkerhet utifrån BRC Global Standard. Företaget grundades 1991 och är beläget i Odolanow i Polen. Toppmodern teknik, import av de bästa bönorna från Sydamerika, Centralamerika och Asien, lång erfarenhet samt hängivenhet till tradition låter oss skapa kaffe med unik doft och smak. Woseba huvudmål har alltid varit att tillhandahålla kaffe av allra bästa kvalitet. Så tidigt som 2001 började företaget introducera premiumkaffe på marknaden. För att möta kundernas efterfrågningar skapade Woseba märken som: Espresso, Arabica och Café Brasil, vilket gjorde att vi bidragit till kundtrender riktade mot att dricka 100 % arabicakaffe. Nästa steg var skapandet av en ekologisk produkt - Woseba Bio Organic, 100% Arabica. Det enda som påverkar växten och mognaden hos kaffebuskarna är naturliga element, som överses av oberoende certifieringsorganisationer. Woseba sticker ut bland premiumkaffeföretagen genom kvaliteten, som kommer utav den långsamma rostningen av bönorna. Wosebas sortiment innefattar Mocca Fix Gold, Maestro, Crema och Caffeine Shot. Ti meriti un caffè Crema e Aroma och Gusto Raffinato är de senaste produkterna från WOSEBA.

 1. CAFFÈ DE ROCCIS

  Italien

  Caffè De Roccis är den ideala partnern vad gäller kvalitet och pris! Våra produkter: Kaffebönor - malet kaffe - kapslar som är kompatibla med systemen Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Keurig, K-Cup, Caffitaly, Cafissimo Tchibo - papperspods - tillverkning av kaffe och kaffepods med kundanpassad blandning och eget varumärke. Kafferosteriet De Roccis skiljer sig från mängden tack vare sin fantastiska förmåga att välja ut, blanda och rosta kaffe med den mest avancerade tekniken, med garanti för konstanta och noggranna kvalitetskontroller. De Roccis garanterar: en "Internationellt inriktad" service - flerspråkig personal - samarbete med internationella speditörer - täckning i över 40 länder världen över - 30 års erfarenhet i kaffebranschen - Medlem i Italiens näst största kafferosterigrupp - Förmåga att producera stora kvantiteter - Förmåga att utveckla specialblandningar av högsta kvalitet med bästa förhållande mellan kvalitet och pris.

 2. KLOTH & KÖHNKEN TEEHANDEL GMBH

  Tyskland

  Kärleken till te och ett gott, nära och långt samarbete med affärspartners ledde till att de båda ägarna Mathias Kloth och Axel Köhnken grundade detta företag 1992. I företagsfilosofin bildar dessa kärnvärden fortfarande grunden för vårt arbete och förklarar företagets stora framgång hittills. Mathias Kloth började karriären 1969 i Hamburg och kom till Bremen 1982. Axel Köhnken började inom teindustrin 1981. Vi kan erbjuda detta: Konkurrenskraftiga priser tack vare handel med stora volymer, anpassade téer (vanliga eller smaksatta) för era kunder och marknader, kompetent rådgivning, snabb tillgång till alla viktiga téer, bladtyper och kvaliteter från vårt välsorterade och omfattande lager i Bremen, kontraktslösningar för leverans året om, leveranser med kort varsel (”just in time”).

 1. SAICAF SPA

  Italien

  Saicafs grund har sina rötter från 1932 då intresset för forskning av råvaror och kvalitetsarbete ledde fram till att bli ledande i Apulien och bland de tre största produktionsföretagen i Italien. Vi väljer noggrant våra kaffeblandningar av kaffebönor från Brasilien, Costa Rica, Colombia, Zaire och Costa d'Avorio, för att tillfredsställa olika kunder över hela världen.

 2. LE BEAU THÉ, LE SACHET DE THÉ PERSONNALISÉ

  Frankrike

  Ateljé som skapar infusioner halvvägs mellan delikatess och konstverk. Skapar och framställer tepåsar i ekologiskt muslin - Tillverkning av exklusiva portionsinfusioner - Te- och infusionsemballage - Individualiserade tepåsar. Allt vi producerar är: 100 % ekologiskt - 100 % Made in France - Hantverksmässigt producerat - Med 0 % plast. Vi arbetar med de exklusivaste butikerna i världen: Le Bon Marché, Galeries Lafayette, Harrods, Le Meurice, Printemps, Harvey Nichols

 3. LIA MOOS

  Nederländerna

  LIA MOOS är specialiserade på export och import av träprodukter som Europapallar, Europallar, biobränslerelaterade produkter som träpellets, einpluspellets, trästockar, tallstockar, sågat timmer, konfektyrprodukter, skönhetsprodukter, vete, socker, ätbara oljor, oljefrön, linser, kryddor, emballagematerial, ätbara nötter och alla sorters jordbruksprodukter samt en mångfald av andra produkter. Vi är verksamma i Europa, Mellanöstern, Asien, Afrika och Nordamerika.

 4. CAFEOGRAPHE

  Frankrike

 5. EXOTIC CITY

  Belgien

 6. EDELWEISS GROUPE

  Frankrike

 7. EXIM GLOBAL GMBH

  Schweiz

 8. CAFÉS DURBÁN

  Spanien

 1. AZÚCARES PRIETO

  Spanien

 2. CHÁS DO MUNDO

  Portugal

 3. TORREFAZIONE PARANA' S.R.L.

  Italien

 4. DETHLEFSEN & BALK GMBH

  Tyskland

 5. INTERKOM SPA

  Italien

 6. SIEGFRIED BRUNNHOFER VENDING SYSTEMS

  Österrike

 7. VETIA INTERNATIONAL

  Frankrike

 8. TORREFAZIONE CAFFE' MOKASOL

  Italien

 9. CATERPOINT.DE INH. CARSTEN BODE

  Tyskland

 10. CAFE SRLS

  Italien

Filter

Resultat för

Kaffe- te - Import och export

Antal resultat

3 473 företag