• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kaffe- te

Resultat för

Kaffe- te - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 2. PHARMA HERBS

  Kroatien

  Verified by europages badge

  PharmaHerbs är ett hängivet företag med rötterna i en traditionell hamparegion i Europa. Vi gav oss in i hampaindustrin 2019. År 2020 började vi expandera, och ta steg in på den tyska marknaden. År 2021 började vi framställa våra egna produkter. Vårt främsta fokus är att hjälpa människor genom att förse dem med de bästa produkterna, som kan främja deras hälsa. B2B: Vi tillhandahåller biomassa av högsta kvalitet, med total spårbarhet. Vi har även hampablommor (knoppar) i bulk. Vår biomassa har ett brett CBD-omfång, som ger våra kunder effektiv extrahering. Vi kan tillhandahålla alla olika kvantiteter! Med vår samarbetsbpartner i Tyskland kan vi erbjuda tjänster som: syntes, extrahering, torkning malning pastillering. B2C: Vi har alla sorters CBD-produkter: Droppar, hudvård, munvård, aktiva krämer. Vi arbetar varje dag för att förbättra vårt sortiment och förse våra kunder med den allra bästa kvaliteten. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

 4. JACK MACK COFFEE

  Cypern

  Verified by europages badge

  Jack is Alexander, en globetrotter som balanserar mellan impulsiv och beräknande. Han har alltid älskat gott kaffe, och de många resorna till södra Europa har bara förstärkt den kärleken. En kaffepaus ska vara en stund där man känner sig levande! Han älskar att ta en espresso närsomhelst på dagen. Mack är ett portugisiskt rosteri. Förvänta dig inte industriell rostning som bränner vissa av bönorna och vissa av dem inte blir rostade överhuvudtaget. Vi har två kafferostare som tar 120 kilo var, och kaffet rostas tålmodigt till precis rätt nivå för perfekt kaffe. Jack Mack Coffee är speciellt utformat för din dagliga kaffepaus, på jobbet eller hemma. Kaffebönorna rostas i Portugal, för att vi vill vara banbrytande utan att kompromissa. Vi är hängivna till njutbart kaffe. Vi vill ta kaffet in på 2000-talets marknad, och vi förstår hur kaffebranschen fungerar. Det gör att vi kan förnya den om och om igen. Vårta hela bönor rostas i mindre omgångar, så att du kan avnjuta färskheten varje gång. Jack och Mack sammanförs av en enda sak; kärleken till gott kaffe som kan vara lite starkare till ett ärligt pris. Vi utnyttjar genomsynligheten på internet och nederländsk innovation för Jack och Macks stillsamma rostning. Vi säger det igen: vi vill omforma reglerna inom kaffebranschen, och föra in vågat kaffe på marknaden. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 5. AKTÜRK GROUP

  Turkiet

  Verified by europages badge

  AKTÜRK GROUP påbörjade sin verksamhet inom livsmedelssektorn i staden Midyat i regionen Mardin 1970, och fortsatte sitt äventyr inom parti- och detaljhandel som sträckt sig över ett halvt sekel genom att flytta till Gaziantep 1992 för dess strategiska position. Vi exporterar våra produkter till ungefär 40 länder och har haft en stadig tillväxt från start. Vi fortsätter att utvecklas och växa varje dag, tack vare ett ungt team och tillverkningslokaler på 50 000 kvadratmeter med kapaciteten att producera på global skala. AKTÜRK GROUP har uppnått högsta kundnöjdhet inom alla marknader där vi har varit verksamma. Vi har märken för mobiler, surfplattor, datorer och smarta klockor inom elektroniksektorn; te, snabbkaffe, ris och stark peppar inom livsmedelssektorn; haklappar, patientblöjor, bindor och våtservetter inom hygiensektorn. Aktürk Group strävar efter att bli det ledande företaget inom utveckling och innovationer i sin bransch, med effektiva, kvalitativa och miljövänliga operativa system i tillverkningslokalerna, som har den högsta kapaciteten och den främsta tekniken i industrin. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Ekinoks är en partiförsäljare som sourcar och levererar märkesvaror över hela världen. Vårt hängivna team för import och export hjälper kunder, detaljhandlare och tillverkare att expandera sina märken eller verksamheter, lokalt eller över hela kontinenter. Med över tio års exporterfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att marknadsföra och vidga sina produktsortiment, uppnå säljmål och växa globalt. Våra tjänster innefattar: •Rengöringsutrustning för hushåll •Sanitetspapper •Skönhet och personlig vård •Livsmedel och drycker •Hushållskemikalier, och mycket mer som finns att upptäcka på vår hemsida! Vi verkar över kontinenter för att leverera dina produkter till de bästa marknaderna. Som Ekinoks tillhandahåller vi enkel och lättillgänglig kundservice dygnet runt. Vårt mål är att erbjuda våra kunder de bästa och mest innovativa lösningarna. Därför gör vi alltid vårt bästa för att prioritera våra kunders behov. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

 3. HUBCYCLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Alla produkter för "kaffe- te"

 4. CAFFÈ CORTESE

  Italien

  Verified by europages badge

  Året var 1956 och Carmine Cortese började sitt äventyr och gav ett namn till sin dröm: att sprida kaffekulturen och ge liv åt några av de bästa kaffeblandningarna på marknaden. Så föddes Caffè Cortese, inte bara ett varumärke, utan en ny idé om den mest populära drycken i världen. Genom produkternas höga kvalitet blev. Carmine, som alla brukade kalla honom, en referenspunkt inom kafferosterisektorn med sina blandningar av kaffebönor speciellt framställda för barer och malet kaffe att avnjuta i hemmen, eftersom han skänkte sina kunder fantastiska sensoriska upplevelser. I en kopp Caffè Cortese blir det möjligt att förnimma alla aromer, uppskatta den perfekta rostningen och smaka på de olika smakintensiteterna. Allt i full respekt för den napolitanska espressotraditionen och kulturen för de olika smakstilarna: ett kaffe som uppskattas överallt, med en krämig och aromatisk karaktär, som ska avnjutas nybryggt.

 5. WOSEBA POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Woseba är en av de viktigaste kaffeframställarna på den polska marknaden, som samarbetar med alla nätverks klienter. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av högkvalitativa bönor, malet kaffe och snabbkaffe. Företaget är certifierat för livsmedelssäkerhet utifrån BRC Global Standard. Företaget grundades 1991 och är beläget i Odolanow i Polen. Toppmodern teknik, import av de bästa bönorna från Sydamerika, Centralamerika och Asien, lång erfarenhet samt hängivenhet till tradition låter oss skapa kaffe med unik doft och smak. Woseba huvudmål har alltid varit att tillhandahålla kaffe av allra bästa kvalitet. Så tidigt som 2001 började företaget introducera premiumkaffe på marknaden. För att möta kundernas efterfrågningar skapade Woseba märken som: Espresso, Arabica och Café Brasil, vilket gjorde att vi bidragit till kundtrender riktade mot att dricka 100 % arabicakaffe. Nästa steg var skapandet av en ekologisk produkt - Woseba Bio Organic, 100% Arabica. Det enda som påverkar växten och mognaden hos kaffebuskarna är naturliga element, som överses av oberoende certifieringsorganisationer. Woseba sticker ut bland premiumkaffeföretagen genom kvaliteten, som kommer utav den långsamma rostningen av bönorna. Wosebas sortiment innefattar Mocca Fix Gold, Maestro, Crema och Caffeine Shot. Ti meriti un caffè Crema e Aroma och Gusto Raffinato är de senaste produkterna från WOSEBA.

 1. 3C DISTRIBUTION

  Litauen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION är en grossdistributör av internationellt erkända livsmedelsmärken och rengörings-/skönhetsprodukter. Vårt team är mycket skickliga inom kommers, logistik och kundnöjdhet. Dessutom har vi alltid ett öga på marknaden så att vi kan köpa in märkesprodukter till de bästa priserna, lagra dem och tillhandahålla de bästa importpriserna till våra kudner i över 90 länder.   Vi granskar våra leverantörer noga och samarbetar enbart med högkvalitativa produkter och märken. Det gör att våra kunder kan erhålla fördelarna av grossdistribution av väkända märken som Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & många fler. 3C DISTRIBUTION är redan ett pålitlig förstahandsval för många globala butikskedjor, Cash & carry, stormarknader, hypermarknader och mindre detaljhandlare. Vi är flexibla och gör vårt bästa för att tillfredsställa våra kunders behov, och för att bevara våra relationer med dem långsiktigt. Våra tjänster har vidgats från grossdistribution till att innefatta distribution, logistik och etikettering. Vi kan etikettera dina produkter på det språk du behöver och utefter dina önskemål. Vi kan också färdigställa alla certifikat och all kommers- och tulldokumentation. Vi tillhandahåller pålitliga transporttjänster grundade på modern infrastruktur och expertisen hos vårt logistikteam. Vi fraktar via luftfart, land och sjöfart. Vi utför även leveranser från dörr till dörr.

 2. CAFFÈ DE ROCCIS

  Italien

  Verified by europages badge

  Caffè De Roccis är den ideala partnern vad gäller kvalitet och pris! Våra produkter: Kaffebönor - malet kaffe - kapslar som är kompatibla med systemen Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Keurig, K-Cup, Caffitaly, Cafissimo Tchibo - papperspods - tillverkning av kaffe och kaffepods med kundanpassad blandning och eget varumärke. Kafferosteriet De Roccis skiljer sig från mängden tack vare sin fantastiska förmåga att välja ut, blanda och rosta kaffe med den mest avancerade tekniken, med garanti för konstanta och noggranna kvalitetskontroller. De Roccis garanterar: en "Internationellt inriktad" service - flerspråkig personal - samarbete med internationella speditörer - täckning i över 40 länder världen över - 30 års erfarenhet i kaffebranschen - Medlem i Italiens näst största kafferosterigrupp - Förmåga att producera stora kvantiteter - Förmåga att utveckla specialblandningar av högsta kvalitet med bästa förhållande mellan kvalitet och pris.

 1. KLOTH & KÖHNKEN TEEHANDEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kärleken till te och ett gott, nära och långt samarbete med affärspartners ledde till att de båda ägarna Mathias Kloth och Axel Köhnken grundade detta företag 1992. I företagsfilosofin bildar dessa kärnvärden fortfarande grunden för vårt arbete och förklarar företagets stora framgång hittills. Mathias Kloth började karriären 1969 i Hamburg och kom till Bremen 1982. Axel Köhnken började inom teindustrin 1981. Vi kan erbjuda detta: Konkurrenskraftiga priser tack vare handel med stora volymer, anpassade téer (vanliga eller smaksatta) för era kunder och marknader, kompetent rådgivning, snabb tillgång till alla viktiga téer, bladtyper och kvaliteter från vårt välsorterade och omfattande lager i Bremen, kontraktslösningar för leverans året om, leveranser med kort varsel (”just in time”).

 2. LIA MOOS

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  LIA MOOS är specialiserade på export och import av träprodukter som Europapallar, Europallar, biobränslerelaterade produkter som träpellets, einpluspellets, trästockar, tallstockar, sågat timmer, konfektyrprodukter, skönhetsprodukter, vete, socker, ätbara oljor, oljefrön, linser, kryddor, emballagematerial, ätbara nötter och alla sorters jordbruksprodukter samt en mångfald av andra produkter. Vi är verksamma i Europa, Mellanöstern, Asien, Afrika och Nordamerika.

 3. SAICAF SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Saicafs grund har sina rötter från 1932 då intresset för forskning av råvaror och kvalitetsarbete ledde fram till att bli ledande i Apulien och bland de tre största produktionsföretagen i Italien. Vi väljer noggrant våra kaffeblandningar av kaffebönor från Brasilien, Costa Rica, Colombia, Zaire och Costa d'Avorio, för att tillfredsställa olika kunder över hela världen.

 4. LE BEAU THÉ, LE SACHET DE THÉ PERSONNALISÉ

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Ateljé som skapar infusioner halvvägs mellan delikatess och konstverk. Skapar och framställer tepåsar i ekologiskt muslin - Tillverkning av exklusiva portionsinfusioner - Te- och infusionsemballage - Individualiserade tepåsar. Allt vi producerar är: 100 % ekologiskt - 100 % Made in France - Hantverksmässigt producerat - Med 0 % plast. Vi arbetar med de exklusivaste butikerna i världen: Le Bon Marché, Galeries Lafayette, Harrods, Le Meurice, Printemps, Harvey Nichols

 5. CAFEOGRAPHE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CAFEOGRAPHE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom kaffe, Premium-kaffe, rostat kaffe, och kafferostning. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 6. AZÚCARES PRIETO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget AZÚCARES PRIETO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Socker. Företaget är även verksamt inom Kaffe, te, koffeinfritt kaffe, emballage för socker, Kaffe, te, individualisering av sockret, Distribution av socker, chokladkex, och socker producerat genom rättvis handel. Företagets huvudkontor finns i Valladolid, Spanien.

 7. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget EXOTIC CITY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Ris, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Drycker - Import/Export, Kaffe, te, Kryddor, Frukt och grönsaker - Import/export, Djupfrysta grönsaker, och Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Alleur, Belgien.

 8. CAFÉS DURBÁN

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget CAFÉS DURBÁN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom kaffeblandningar, malet kaffe, kaffe, och rostat kaffe. Företagets huvudkontor finns i Paterna-Valencia, Spanien.

 1. CHÁS DO MUNDO

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget CHÁS DO MUNDO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom Örtte, medicinalväxter, infusioner och örtteer, Örtte, och medicinalväxter. Företagets huvudkontor finns i Leiria, Portugal.

 2. EXIM GLOBAL GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget EXIM GLOBAL GMBH, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom peppar, kaffe, och Råkaffe. Företagets huvudkontor finns i Zurich, Schweiz.

 3. TORREFAZIONE PARANA' SRL - VENDITA ALL'INGROSSO DI CAFFE' IN GRANI E IN CIALDE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TORREFAZIONE PARANA' SRL - VENDITA ALL'INGROSSO DI CAFFE' IN GRANI E IN CIALDE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom Malet rostat kaffe, kaffe, malet kaffe, rostade kaffebönor, kaffeblandningar för barer, personliga kaffeblandningar, utvalda kaffeblandningar, espressokaffe i portionsförpackningar, och espressokaffe i kapslar. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 4. CALICE HEMP

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CALICE HEMP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Kaffe, te, Foder för husdjur, och Kaffe, te. Företagets huvudkontor finns i Vitrolles, Frankrike.

 5. DETHLEFSEN & BALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DETHLEFSEN & BALK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 6. INTERKOM SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget INTERKOM SPA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom kaffe i parti, kaffe, orostade kaffebönor, rostade kaffebönor, utvalda kaffeblandningar, import rostat kaffe och liknande, export av rostat kaffe och liknande, arabicablandning, och ekologiskt kaffe. Företagets huvudkontor finns i Napoli, Italien.

 7. VETIA INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VETIA INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, kaffe och te, Internationell handel, Jordbruk - Import/Export, och livsmedelsingredienser. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 8. JAMAICA COFFEE CORPORATION'S S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget JAMAICA COFFEE CORPORATION'S S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom rostning, rostning underentreprenad, rostning av kaffe och liknande produkter för tredje part, Malet rostat kaffe, kaffe, espressokaffe i portionsförpackningar, malet kaffe, kaffe i parti, och espressokaffe i kapslar. Företagets huvudkontor finns i Alessandria, Italien.

 9. TORREFAZIONE CAFFE' MOKASOL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TORREFAZIONE CAFFE' MOKASOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom rostat kaffe o dyl i parti, kaffe, kaffeblandningar för barer, rostning, rostat kaffe, arabicablandning, kaffeblandningar, och kaffeblandningar för restauranger. Företagets huvudkontor finns i Gussago, Italien.

 10. EARLY BIRD COFFEE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget EARLY BIRD COFFEE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom kaffe, rostat kaffe, kafferostare, och kafferostare. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kaffe- te - Import och export

Antal resultat

3 489 Företag