• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • livsmedelsextrakt

Resultat för

Livsmedelsextrakt - Import och export

 1. PHARMA HERBS

  Kroatien

  Verified by europages badge

  PharmaHerbs är ett hängivet företag med rötterna i en traditionell hamparegion i Europa. Vi gav oss in i hampaindustrin 2019. År 2020 började vi expandera, och ta steg in på den tyska marknaden. År 2021 började vi framställa våra egna produkter. Vårt främsta fokus är att hjälpa människor genom att förse dem med de bästa produkterna, som kan främja deras hälsa. B2B: Vi tillhandahåller biomassa av högsta kvalitet, med total spårbarhet. Vi har även hampablommor (knoppar) i bulk. Vår biomassa har ett brett CBD-omfång, som ger våra kunder effektiv extrahering. Vi kan tillhandahålla alla olika kvantiteter! Med vår samarbetsbpartner i Tyskland kan vi erbjuda tjänster som: syntes, extrahering, torkning malning pastillering. B2C: Vi har alla sorters CBD-produkter: Droppar, hudvård, munvård, aktiva krämer. Vi arbetar varje dag för att förbättra vårt sortiment och förse våra kunder med den allra bästa kvaliteten. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Verified by europages badge

  Vårt företag är en betydande tillverkare och distributör av fruktjuicekoncentrat i centrala Europa. Vi har arbetat passionerat i över 25 år. Tack vare många års erfarenhet, kunnande och uppmärksamhet på produktionsprocessen har vi en dynamisk utveckling och skapar produkter av högsta kvalitet. Vi är specialiserade på koncentrat av mörk frukt, särskilt: •hallon •tranbär •jordgubbe •fläder •svarta och röda vinbär. Våra klienter använder våra koncentrat i tillverkningen av: •syruper •juicer •vingummin •glass •konfektyr. Våra koncentrat är helt rena och förpackade i aseptiska påsar, i tunnor eller behållare om 250 kilo. Vi sticker ut på marknaden med våra konkurrenskraftiga priser och garanti för hela den avtalade perioder (som kan vara längre än en säsong), vår möjlighet att anpassa produkterna till klientens behov och specifikationer, samt den breda tillgången till råvaror och den snabba omsättningen. Vi har tillverkningsanläggningar i Bulgarien och Ukraina samt lagerlokaler i Polen. Tack vare det kan vi snabbt leverera varor vartsomhelst i Europa och över hela världen. Vi betjänar klienter både från EU och från mer avlägsna delar av världen. Vi är bland annat verksamma i Nordamerika, Sydamerika, Indien och Kina. Kvaliteten hos våra koncentrat bekräftas av ett flertal certifikat och medlemskap i relevanta organisationer: ISO, AIJN, FDA, det nationella förbundet för juicetillverkare samt den polska exportföreningen.

 3. ANKLAM EXTRAKT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Anklam Extrakt GmbH tillverkar och säljer växtextrakt av hög kvalitet till läkemedels-, livsmedels- och kosttillskottsindustrin. Förutom våra extrakt erbjuder vi också enastående Branded Ingredients Delphinol® och MaquiBright®. Vi är ett framåtsträvande företag som satsar på både utveckling och hållbarhet. Därför satsar vi på toppmoderna processer och produktionsanläggningar, samtidigt som vi håller fast vid tidslösa värden som ärlighet, rent spel, tillförlitlighet och kunniga medarbetare. UNLIMITED EXTRACT SOLUTIONS. TILLVERKADE I TYSKLAND.

 4. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget GAZIGNAIRE tillverkar sedan 1865 koncentrerade aromatiska extrakt och naturliga eller biologiska aromer. Våra specialiteter är vaniljextrakt, kakaoextrakt, kaffeextrakt och extrakt av tonkabönor. I över hundra år har våra produkter exporterats till hela världen till våra kunder inom aromindustrin, livsmedelsindustrin, kosmetikaindustrin och ingrediensdistributörer, i partier från fem kg till flera ton.

 5. SÉLECTARÔME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SELECTAROME är specialiserade på tillverkning av livsmedelsarom sedan mer än 30 år. Vi erbjuder ett stort utbud av naturliga livsmedelsaromer i flytande form och i pulverform, livsmedelsfärg, aromer för e-vätskor och tillsatser och andra konsistensgivare. Våra kunder är distributörer för bagerier, konditorier, glasstillverkare, cateringföretag, restauranger och livsmedelstillverkare. Vi har en lång rad trogna kunder. Dessutom har vi utökat vårt utbud och vår tillverkningskapacitet för att bättre kunna tillgodose kundernas behov och anpassa tillverkningen efter vår ökande försäljning i utlandet. Vi är strategiskt belägna i sydfranska Grasse, där många av de kryddväxter vi använder lever och frodas i det provensalska klimatet. Vi är extra noga med kontroller under tillverkningsprocessen för att alltid leva upp till de höga kvalitetskrav vi själva har satt upp och som utmärker oss som yrkesmänniskor. Våra medarbetare finns där för att besvara dina förfrågan så snabbt det bara går.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NEVER DY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Jordbrukslivsmedel, kosmetika och hälsokostprodukter sedan 2017. Vi är mycket noggranna med ursprunget av våra råvaror och ingredienser, och garanterar spårbarheten och kvaliteten av alla våra produkter under hela processen (skörd, förpackning, import, lagring, leverans). Vi ställer vår expertkunskap till era insatsers och FoU-verksamhets tjänst | Systematisk analys | Produktsökning och import | Stor erfarenhet och kvalitetssäkring import, förpackning, logistik och transport. Brett sortiment ekologiska (och standard) produkter med mer än 25 råvaror och diverse ingredienser - Pulver - Mjöl - Frön - Blad - Infusioner - Oljor - Hela produkter - Stänger - Fröskal - - EKOLOGISK VANILJ, kluven eller ej | Gourmet svart | Gourmet TK | Röd USA/EU | Bourbon - RÅ EKOLOGISK KAKAO | Pulver | Bönor - EKOLOGISK PSYLLIUM | Fröskal | Pulver - EKOLOGISK MORINGA | Pulver | Torkade blad | Frön | Olja. - EKOLOGISK INGEFÄRA | Pulver ... GURKMEJA - JORDMANDEL - BAOBAB - HIBISKUS - ARONIA - HAVTORN - SPANSKPEPPAR - MALD SVARTPEPPAR - KANEL - HAMPA - KARDEMUMMA - NEJLIKOR - PAPAYA m.m. Se vår produktkatalog på vår webbplats. Leverans FRANKRIKE och EUROPA. Tar hand om alla formaliteter.

 2. MYCOTRITION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt företag bygger på 40 års erfarenhet inom odling och beredning av hälsosvampar. Våra riktlinjer är: •Högsta kvalitet på våra råvaror•Transparent och säker uppföljning från odling till leverans•Ständiga kontroller utförda av ackrediterade tyska laboratorier•Tillverkning i våra produktionsanläggningar i Tyskland och Österrike•Personlig kundtjänst. Med varje leverans får du detaljerade analyser och certifikat, som utan tvivel intygar säljbarheten med avseende på livsmedelskvalitet och/eller ekologisk certifiering. Kvalitetskontroller och analys på högsta nivå. Vår inleveranskontroll och kvalitetssäkring genomförs i Tyskland enligt GMP-SOP-kvalificering och -validering. Råvaran testas för tungmetall, pesticider och mikrobiologi samt radioaktivitet och polycykliska aromatiska kolväten, sammanlagt mer än 250 parametrar.

 3. PHYTONEERING EXTRACT SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Phytoneering Extract lösningar GmbH arbetar uteslutande med vegetabiliska extrakt. För våra kunder inom vitt skilda industrisektorer tar vi fram specialextrakt som är anpassade till olika tillämpningar. Vi följer nämligen vårt moderbolag Bionoricas riktlinjer. Vi samlar in de bästa växterna. Av detta samarbete uppstår våra värdefulla extrakt med jämn kvalitet. Vi tillverkar vegetabiliska extrakt av högsta kvalitet.

 4. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Nutralong Pharmachem Co., Ltd. är en hängiven leverantör av kvalitetsråvaror för mat och dryck, kosttillskott och näringsfoder för djur. Vårt produktsortiment innefattar naturliga sötningsmedel, ledförstärkare, vitaminer, mineraler, aminosyror och örtextrakt. Vi efterlever EC- och FDA-regulationer, och tillhandahåller lösningar och slutprodukter baserat på klientens behov. Som en professionell kondroitinsulfatsleverantör har vi alla kondroitinserier med certifikat för mänsklig konsumtion. Våra produkter lagras inom EU, med hälsocertifikat och labbrapporter tillgängliga. Vi tillhandahåller inte bara kondroitinpulver, utan även Direkt kompressionsgrad (DC) samt prover på 98 % , 95 %, och 85 %. Kvalitetsgaranti och produktgaranti är det vi prioriterar högst. Vi håller oss uppdaterade om de senaste regulationerna från EC och brittiska FDA, och tillhandahåller månatliga kvalitetsrapporter. Vi har två årtiondens erfarenhet av att förvandla kundkoncept till verkliga produkter, baserat på över 1 000 olika formler. Vi erbjuder olika betalningsvillkor till klienter med god betalningshistorik. Vi har en produktansvarsförsäkring på 2 miljoner för att skydda klienter från efterföljande anspråk. Vi har åtta professionella lagerlokaler i USA, EU och Kina, med stabil lagerhållning av våra främsta produkter för att möjliggöra snabb leverans. Vårt logistiska servicecenter på 55 000 kvadratmeter i Kina understöder oss med kundanpassade förpackningar, etiketter, pallar och kontainrar för klienter. Välj oss för kvalitet, pålitlighet och konsekvens.

 5. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH grundades redan 1949 och är verksamma inom import och handel enligt hansans handelstradition. Dessutom har vi de senaste 30 åren samlat på oss ovärderliga kunskaper vad gäller import av kokos, honungspulver och inulin. Förutom ett brett sortiment av de vanligaste kokosråvarorna har vi också sex olika typer av kokosmjölkspulver/kokosnötspulver, vilket slår urvalet hos de största importhusen i Europa. Vi erbjuder inte enbart de vanliga standard- och High Fat-varianterna utan även kokosmjölkspulver för veganer. Detsamma gäller honungen där vi sedan decennier handlat med både vanligt honungspulver och ekologiskt honungspulver. Dessa specialråvaror har de senaste åren utökats med ingefärspulver, ekologiskt inulin, ekologiskt agavesocker och ekologisk agavesirap.

 1. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  AZA Global Impex BV är specialiserade på import av ett brett utbud produkter som sourcas över hela världen. Vare sig du vill blåsa liv i ett nytt koncept eller behöver hjälp med att tillverka en specifik produkt, så är vårt hängivna team alltid redo. Ordet "nej" finns inte i vårt vokabulär; vi kommer hitta skräddarsydda lösningar som passar perfekt ihop med dina önskemål. Vi har kapacitet att sourca exklusiva produkter enkom för dig. Vårt mångfaldiga produktutbud innefattar blommor, smink, julförpackningar och ett brett sortiment av FMCG-varor. Vi förhandlar fram avtal som följer alla möjliga unika specifikationer. Vi tror på hållbarhet, och spelar en väsentlig roll inom återvinning. Vi förvandlar begagnade kläder till nya, innovativa produkter, som väskor eller skräddarsydda plagg. Om du behöver medicinsk utrustning eller utrustning för tandvård så har vi en vikt avdelning för att uppfylla alla dina behov. Inom livsmedelsprodukter är vi utrustade för att köpa in en uppsjö av olika artiklar, frysta som färska, bland annat grönsaker och fisk. Vi handlar enbart med etiskt tillverkade produkter som inte beblandats med barnarbete och som garanterar rättvisa löner för alla involverade arbetare. Utöver det har vi en aktiv strävan efter att skapa arbetsmöjigheter för familjer och bidra till den ekonomiska tillväxten i de områden vi är verksamma i.

 2. MN Própolis

  Brasilien

  Verified by europages badge

  MN Propolis är den ledade tillverkaren och exportören av exklusiv grön propolis i Minas Gerais i Brasilien. Vi är specialiserade på grön propolis och har använt hållbara framställningsprocesser i över 30 år.Efterfrågan av propolis har ökat efter studier av dess huvudinnehåll artepillin-C. Vi tillverkar olika typer av propolis. Bästsäljaren är frystorkat extrakt, som kommer i form av ett vattenlösligt pulver. Det förenklar hanteringen av propolis under tillverkningsprocessen. Vår råa propolis har de högsta halterna av bioaktiva ämnen, och det färdiga pulvret bibehåller inte bara de halterna utan även dess organoleptiska kvaliteter. Vi arbetar enbart med grön propolis. Våra produkter är standardiserade och kontrollerade utifrån halterna av artepellin-C, flavonoider och fenolföreningar. Våra kunder köper produkten för att tillverka kapslar, supermat, superdryck, godis och hudvårdsprodukter. MN Propolis utmärker sig bland de största tillverkarna av propolis, och exporterar unika och standardiserade produkter över hela världen. Besök vår katalog och kontakta vårt team!

 1. PHARMAHEMP D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Pharma Hemp d.o.o. är ett ledande företag som specialiserar sig inom ett brett utbud av CBD- och hampabaserade premiumprodukter. Vi är belägna i Slovenien. Med vår starka hängivenhet till kvalitet och innovation har vi etablerat oss som ett pålitligt namn inom industrin i över 65 länder runtom i hela världen. Våra egna laboratorier fungerar som interna kvalitetskontrollssystem och utför kvantitativa bedömningar av cannabinoider för cannabisodlare, tillverkare av slutprodukter och konsumenter. Våra tjänster innefattar tillverkning och distribuering av högkvalitativa CBD-oljor, extrakt och olika hälsoprodukter. Vi har även privata märken eller märkeslöshet för CBD-produkter, skräddarsydda CBD-blandningar, stöd i förpackningsval, designtjänster, stöd i efterlevnad av nationella regelverk, certifiering av dina produkter (Naturliga/ekologiska, veganska, kosher osv), extrahering av växtmaterial, fullkomlig spårbarhet och kvalitetsgaranti av alla våra produkter (vi kan tillhandahålla den kemiska och mikrobiologiska analysen av din produkt). Vi har även ett brett utbud av hampaderiverade råmateral, och många olika CBD-oljor i bulk samt andra produkter i bulk av olika former och slag. Med uppbackning av den breda kunskapen om hälsofördelarna hos cannabinoider, en bakgrund inom kosmetika och livsmedelsbranschen samt en expertis inom tekniska processer är vi stolta över att tillhandahålla innovativa CBD-lösningar som bidrar till en hälsosammare vardag för alla.

 2. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Tillverkande laboratorium specialiserat på extrakt av färska, ekologiska växter från den franska floran. Laboratoriet Acanthis ställer din know-how till företagens tjänst för att utveckla deras sortiment av kosmetiska produkter, kost- och dietetiska tillskott eller växtextrakt efter specifikationer. Laboratoriet Acanthis behärskar hela produktutvecklingskedjan: från sourcing av råvaror, av ekologiskt eller naturligt ursprung och i möjlig mån producerade lokalt, till tillverkning och förpackning av den färdiga produkten på beställning i våra lokaler belägna i Hautes-Alpes. Vårt FoU-team hjälper er med en skräddarsydd formulering av er produkt, uppsökningen av era aktiva växtämnen och lämnar råd om de regelmässiga och tekniska aspekterna. Vår anläggning är certifierade ISO 9001 v 2015, vi tillverkar enligt HACCP-metoderna och god tillverkningssed för kosmetika och läkemedel.

 3. TRENKER

  Belgien

  Verified by europages badge

  Laboratoires Pharmaceutiques Trenker, ett familjeföretag grundat 1933 av Rodolphe Henri Trenker, framställer och säljer läkemedel, livsmedelstillskott och medicintekniska produkter av hög kvalitet som uppfyller de strängaste europeiska tillverkningsstandarderna. Vi ställer vårdpersonal och patienter i centrum för våra prioriteringar genom att dagligen engagera oss för att förbättra allas livskvalitet och hälsa.Vi deltar i samtliga steg av produktionen. Från utkast till slutproduktens förpackning centraliserar vi varje steg av våra produkters tillverkning i vår nya fabrik i Nivelles.Laboratoires Pharmaceutiques Trenker är idag verksamma i ett femtontal länder och har som vision att bli en internationell referens inom kontinuerlig utveckling av innovativa lösningar. Trenker söker ständigt nya partner. Kontakta oss gärna.

 4. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Instituto Fitológico är ett företag etablerat i Barcelona som grundades 1971 och som sedan mer är 50 år framställer produkter av vegetabiliskt ursprung, växtextrakt, eteriska oljor, essenser, parfymer och smaker för läkemedels-, kosmetiska, jordbrukslivsmedels-, dietetik-, djurfoder- och veterinärsektorn samt jordbruket. Vi använder oss av naturliga och bioekologiska processer för att förädla fler än 300 växter och en mängd slutprodukter för att svara på våra kunders behov.

 5. L'ÉTUVERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge
 6. SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företaget är även verksamt inom Diet - livsmedel, Vegetabiliska oljor, Import/Export - jordbruksprodukter, Livsmedelsextrakt, Sports kost, naturliga produkter, Diet - livsmedel, Vegetabiliska oljor, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 7. O'VÉTAL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget O'VÉTAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företaget är även verksamt inom skönhetsprodukter, kosmetiska oljor, råvaror för läkemedelsindustri, och vegetabiliska oljor för kosmetika. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 8. SMART CLAUPACK SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Företaget SMART CLAUPACK SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, Förpackning, Specialförpackningar på kundbeställning, Kryddor, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Muttrar, aromatiska växter, Livsmedelsextrakt, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Targoviste, Rumänien.

 1. PEOPLE PLANTS & PROJECTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PEOPLE PLANTS & PROJECTS GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företaget är även verksamt inom växtextrakt, ginsengexktrakt, gurkmeja, risstärkelse, mandelmjöl, lupin, Pea protein, algmjöl, och sojamjöl. Företagets huvudkontor finns i Würzburg, Tyskland.

 2. EXTRACTOS VEGETALES S.A. (EVESA)

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget EXTRACTOS VEGETALES S.A. (EVESA), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företaget är även verksamt inom växtextrakt. Företagets huvudkontor finns i La Linea De La Concepcion, Spanien.

 3. LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företaget är även verksamt inom Fruktjuice, Kosmetika, Fruktjuice, växtextrakt, koncentrerad fruktjuice, djurfoder, Kosmetika, och biologisk fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Zossen, Tyskland.

 4. HOLDERHOF PRODUKTE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget HOLDERHOF PRODUKTE AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företagets huvudkontor finns i Niederwil, Schweiz.

 5. SARL CITY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SARL CITY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Kryddor, Jordbruk - Import/Export, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Jordbruksprodukter, Vegetabiliska oljor, gummi arabicum, och kryddnejlika. Företagets huvudkontor finns i Caix, Frankrike.

 6. CAPSUMED PHARM GMBH HANDEL UND LOGISTIK

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget CAPSUMED PHARM GMBH HANDEL UND LOGISTIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företagets huvudkontor finns i Mattsee, Österrike.

 7. HAWLIK BIOIMPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HAWLIK BIOIMPORT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företaget är även verksamt inom Pea protein, hibiskus, och gurkmeja. Företagets huvudkontor finns i Langweid Am Lech, Tyskland.

 8. VIVATIS PHARMA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VIVATIS PHARMA GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 9. CHEM2MARKET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CHEM2MARKET GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företaget är även verksamt inom växtextrakt. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 10. AURIMEX AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget AURIMEX AG, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företagets huvudkontor finns i Cham / Zug, Schweiz.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Livsmedelsextrakt - Import och export

Antal resultat

351 Företag