• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • livsmedelsextrakt

Resultat för

Livsmedelsextrakt - Import och export

 1. PHARMA HERBS

  Kroatien

  PharmaHerbs är ett hängivet företag med rötterna i en traditionell hamparegion i Europa. Vi gav oss in i hampaindustrin 2019. År 2020 började vi expandera, och ta steg in på den tyska marknaden. År 2021 började vi framställa våra egna produkter. Vårt främsta fokus är att hjälpa människor genom att förse dem med de bästa produkterna, som kan främja deras hälsa. B2B: Vi tillhandahåller biomassa av högsta kvalitet, med total spårbarhet. Vi har även hampablommor (knoppar) i bulk. Vår biomassa har ett brett CBD-omfång, som ger våra kunder effektiv extrahering. Vi kan tillhandahålla alla olika kvantiteter! Med vår samarbetsbpartner i Tyskland kan vi erbjuda tjänster som: syntes, extrahering, torkning malning pastillering. B2C: Vi har alla sorters CBD-produkter: Droppar, hudvård, munvård, aktiva krämer. Vi arbetar varje dag för att förbättra vårt sortiment och förse våra kunder med den allra bästa kvaliteten. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. ANKLAM EXTRAKT GMBH

  Tyskland

  Anklam Extrakt GmbH tillverkar och säljer växtextrakt av hög kvalitet till läkemedels-, livsmedels- och kosttillskottsindustrin. Förutom våra extrakt erbjuder vi också enastående Branded Ingredients Delphinol® och MaquiBright®. Vi är ett framåtsträvande företag som satsar på både utveckling och hållbarhet. Därför satsar vi på toppmoderna processer och produktionsanläggningar, samtidigt som vi håller fast vid tidslösa värden som ärlighet, rent spel, tillförlitlighet och kunniga medarbetare. UNLIMITED EXTRACT SOLUTIONS. TILLVERKADE I TYSKLAND.

 3. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

  Frankrike

  Företaget GAZIGNAIRE tillverkar sedan 1865 koncentrerade aromatiska extrakt och naturliga eller biologiska aromer. Våra specialiteter är vaniljextrakt, kakaoextrakt, kaffeextrakt och extrakt av tonkabönor. I över hundra år har våra produkter exporterats till hela världen till våra kunder inom aromindustrin, livsmedelsindustrin, kosmetikaindustrin och ingrediensdistributörer, i partier från fem kg till flera ton.

 4. SÉLECTARÔME

  Frankrike

  SELECTAROME är specialiserade på tillverkning av livsmedelsarom sedan mer än 30 år. Vi erbjuder ett stort utbud av naturliga livsmedelsaromer i flytande form och i pulverform, livsmedelsfärg, aromer för e-vätskor och tillsatser och andra konsistensgivare. Våra kunder är distributörer för bagerier, konditorier, glasstillverkare, cateringföretag, restauranger och livsmedelstillverkare. Vi har en lång rad trogna kunder. Dessutom har vi utökat vårt utbud och vår tillverkningskapacitet för att bättre kunna tillgodose kundernas behov och anpassa tillverkningen efter vår ökande försäljning i utlandet. Vi är strategiskt belägna i sydfranska Grasse, där många av de kryddväxter vi använder lever och frodas i det provensalska klimatet. Vi är extra noga med kontroller under tillverkningsprocessen för att alltid leva upp till de höga kvalitetskrav vi själva har satt upp och som utmärker oss som yrkesmänniskor. Våra medarbetare finns där för att besvara dina förfrågan så snabbt det bara går.

 5. FISMER LECITHIN GMBH

  Tyskland

  Företaget Fismer Lecithin är välkänt inom branschen tack vare sina kompetenta medarbetare. Passionen för det mångsidiga och effektiva ämnet lecitin är tydligt hos Fismer Lecithin. Det märker även våra kunder som uppskattar att vi tar personlig rådgivning på allvar och kan leverera rätt produkt av högsta kvalitet och på kort tid. Vi utvecklar och producerar lecitin till livsmedels-, djurfoders-, läkemedels- och kosmetikaindustrin samt till tekniska användningsområden. Dessutom uppfyller vi de strängaste kraven. Är du ute efter veganska, ekologiska, allergenfria, halal- eller koscherprodukter? Hos Fismer hittar du certifierade och spårbara produkter från hållbar tillverkning. Och i den form du behöver för just din användning: flytande, pulver, sprayform, hydroliserat eller i annat format efter önskemål.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PHYTONEERING EXTRACT SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Phytoneering Extract lösningar GmbH arbetar uteslutande med vegetabiliska extrakt. För våra kunder inom vitt skilda industrisektorer tar vi fram specialextrakt som är anpassade till olika tillämpningar. Vi följer nämligen vårt moderbolag Bionoricas riktlinjer. Vi samlar in de bästa växterna. Av detta samarbete uppstår våra värdefulla extrakt med jämn kvalitet. Vi tillverkar vegetabiliska extrakt av högsta kvalitet.

 2. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  Kina

  Nutralong Pharmachem Co., Ltd. är en hängiven leverantör av kvalitetsråvaror för mat och dryck, kosttillskott och näringsfoder för djur. Vårt produktsortiment innefattar naturliga sötningsmedel, ledförstärkare, vitaminer, mineraler, aminosyror och örtextrakt. Vi efterlever EC- och FDA-regulationer, och tillhandahåller lösningar och slutprodukter baserat på klientens behov. Som en professionell kondroitinsulfatsleverantör har vi alla kondroitinserier med certifikat för mänsklig konsumtion. Våra produkter lagras inom EU, med hälsocertifikat och labbrapporter tillgängliga. Vi tillhandahåller inte bara kondroitinpulver, utan även Direkt kompressionsgrad (DC) samt prover på 98 % , 95 %, och 85 %. Kvalitetsgaranti och produktgaranti är det vi prioriterar högst. Vi håller oss uppdaterade om de senaste regulationerna från EC och brittiska FDA, och tillhandahåller månatliga kvalitetsrapporter. Vi har två årtiondens erfarenhet av att förvandla kundkoncept till verkliga produkter, baserat på över 1 000 olika formler. Vi erbjuder olika betalningsvillkor till klienter med god betalningshistorik. Vi har en produktansvarsförsäkring på 2 miljoner för att skydda klienter från efterföljande anspråk. Vi har åtta professionella lagerlokaler i USA, EU och Kina, med stabil lagerhållning av våra främsta produkter för att möjliggöra snabb leverans. Vårt logistiska servicecenter på 55 000 kvadratmeter i Kina understöder oss med kundanpassade förpackningar, etiketter, pallar och kontainrar för klienter. Välj oss för kvalitet, pålitlighet och konsekvens.

 3. JRK COMMODITIES

  Frankrike

  JRK commodities är ett familjeföretag specialiserat på import av kryddor från Madagaskar sedan tre generationer. Idag är det verksamt inom import, export och försäljning av ekologiskt certifierad och rättvisemärkt vanilj. Det arbetar för att underlätta försäljningen av sina säsongskryddor hela året för att tillfredsställa sina kunders specifika behov. JRK commodities åtar sig alltid att leverera bästa möjliga kvalitet till bästa pris. Er belåtenhet är vår prioritet, därför åtar sig företaget att byta er order tills ni blir helt nöjda. Bland våra produkter har vi: - svart vanilj / 15 till 20 cm, - Röd vanilj / 13 till 18 cm, - Loose bean, - Vanilj i pulverform.

 4. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

 5. TRENKER

  Belgien

  Laboratoires Pharmaceutiques Trenker, ett familjeföretag grundat 1933 av Rodolphe Henri Trenker, framställer och säljer läkemedel, livsmedelstillskott och medicintekniska produkter av hög kvalitet som uppfyller de strängaste europeiska tillverkningsstandarderna. Vi ställer vårdpersonal och patienter i centrum för våra prioriteringar genom att dagligen engagera oss för att förbättra allas livskvalitet och hälsa.Vi deltar i samtliga steg av produktionen. Från utkast till slutproduktens förpackning centraliserar vi varje steg av våra produkters tillverkning i vår nya fabrik i Nivelles.Laboratoires Pharmaceutiques Trenker är idag verksamma i ett femtontal länder och har som vision att bli en internationell referens inom kontinuerlig utveckling av innovativa lösningar. Trenker söker ständigt nya partner. Kontakta oss gärna.

 1. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrike

  Tillverkande laboratorium specialiserat på extrakt av färska, ekologiska växter från den franska floran. Laboratoriet Acanthis ställer din know-how till företagens tjänst för att utveckla deras sortiment av kosmetiska produkter, kost- och dietetiska tillskott eller växtextrakt efter specifikationer. Laboratoriet Acanthis behärskar hela produktutvecklingskedjan: från sourcing av råvaror, av ekologiskt eller naturligt ursprung och i möjlig mån producerade lokalt, till tillverkning och förpackning av den färdiga produkten på beställning i våra lokaler belägna i Hautes-Alpes. Vårt FoU-team hjälper er med en skräddarsydd formulering av er produkt, uppsökningen av era aktiva växtämnen och lämnar råd om de regelmässiga och tekniska aspekterna. Vår anläggning är certifierade ISO 9001 v 2015, vi tillverkar enligt HACCP-metoderna och god tillverkningssed för kosmetika och läkemedel.

 2. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Tyskland

  HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH grundades redan 1949 och är verksamma inom import och handel enligt hansans handelstradition. Dessutom har vi de senaste 30 åren samlat på oss ovärderliga kunskaper vad gäller import av kokos, honungspulver och inulin. Förutom ett brett sortiment av de vanligaste kokosråvarorna har vi också sex olika typer av kokosmjölkspulver/kokosnötspulver, vilket slår urvalet hos de största importhusen i Europa. Vi erbjuder inte enbart de vanliga standard- och High Fat-varianterna utan även kokosmjölkspulver för veganer. Detsamma gäller honungen där vi sedan decennier handlat med både vanligt honungspulver och ekologiskt honungspulver. Dessa specialråvaror har de senaste åren utökats med ingefärspulver, ekologiskt inulin, ekologiskt agavesocker och ekologisk agavesirap.

 1. MYCOTRITION GMBH

  Tyskland

  Vårt företag bygger på 40 års erfarenhet inom odling och beredning av hälsosvampar. Våra riktlinjer är: •Högsta kvalitet på våra råvaror•Transparent och säker uppföljning från odling till leverans•Ständiga kontroller utförda av ackrediterade tyska laboratorier•Tillverkning i våra produktionsanläggningar i Tyskland och Österrike•Personlig kundtjänst. Med varje leverans får du detaljerade analyser och certifikat, som utan tvivel intygar säljbarheten med avseende på livsmedelskvalitet och/eller ekologisk certifiering. Kvalitetskontroller och analys på högsta nivå. Vår inleveranskontroll och kvalitetssäkring genomförs i Tyskland enligt GMP-SOP-kvalificering och -validering. Råvaran testas för tungmetall, pesticider och mikrobiologi samt radioaktivitet och polycykliska aromatiska kolväten, sammanlagt mer än 250 parametrar.

 2. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Spanien

  Instituto Fitológico är ett företag etablerat i Barcelona som grundades 1971 och som sedan mer är 50 år framställer produkter av vegetabiliskt ursprung, växtextrakt, eteriska oljor, essenser, parfymer och smaker för läkemedels-, kosmetiska, jordbrukslivsmedels-, dietetik-, djurfoder- och veterinärsektorn samt jordbruket. Vi använder oss av naturliga och bioekologiska processer för att förädla fler än 300 växter och en mängd slutprodukter för att svara på våra kunders behov.

 3. SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS

  Turkiet

 4. O'VÉTAL

  Belgien

 5. EXTRACTOS VEGETALES S.A. (EVESA)

  Spanien

 6. SMART CLAUPACK SRL

  Rumänien

 7. BIO-NUTRILAB

  Belgien

 8. BELLAVIE SPRL

  Belgien

 1. LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 2. HOLDERHOF PRODUKTE AG

  Schweiz

 3. CAPSUMED PHARM GMBH HANDEL UND LOGISTIK

  Österrike

 4. VIVATIS PHARMA GMBH

  Tyskland

 5. HAWLIK BIOIMPORT GMBH

  Tyskland

 6. SICILIA TENTAZIONI

  Italien

 7. AURIMEX AG

  Schweiz

 8. HAPPY LINO OG

  Österrike

 9. SIGNATURE PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Signature Products är ett ungt och dynamiskt team med kontor i Hamburg, Pforzheim och Berlin. Tysk kvalitet är det vi lever för. Som enskilt företag i branschen fokuserar vi på hela värdekedjan från anskaffning av råvaror (hampa), extraktion, destillation och fyllning, och erbjuder både digitala lösningar och egna konsumentprodukter. Vår vision är att vi ska kunna förbättra människors liv på naturlig väg med hjälp av hampaprodukter, för att ge alla möjligheten till en fantastisk användarupplevelse och tillgång till hampaprodukter av högsta kvalitet och på så sätt revolutionera hälsomarknaden. Dessutom strävar vi alltid efter att vara hållbara. Därför har vi slutit olika samarbetsavtal för att generera så lite avfall som möjligt. Våra tjänster i korthet: - anskaffning av hampa- extraktion och destillation av hampa- fyllning av vitmärkningsprodukter- BUDDY CBD-oljor- laboratorieanalyser- marknadsanalyser- Konsulttjänster rörande hampa- bulkvaror- CBD/hampa från eget varumärke

 10. NUTRA INGREDIENTS LTD

  Förenade kungariket

  PARTIFÖRSÄLJARE AV EKOLOGISKA/STANDARDISERADE KOSTTILLSKOTT. Vi är en ekologik handlare/importör (godkänd av EU och Storbritannien) som utför handel över 30 länder som också är godkända enligt ISO 9001: 2015 och ISO 22000: 2018. Vi är en del av Custom Healthcare Group, en väletablerad familjeägd verksamhet. Som en del av Custom Healthcare Group kan Nutra Ingredients utnyttja det globala kontaktnätet och köpstyrkan. På det sättet sparar vi in på omkostnader, vilket gynnar våra klienter. Vi sköter våra affärer enligt professionella och etiska värderingar. Det är viktigt för oss att… Vi verkar inom ett ramverk för företags sociala ansvarstagande. Vi följer våra kvalitetsstandarder och -principer. Dokument för dessa åtaganden kan tillhandahållas vid förfrågan. Vår globala service är omfattande, direkt och alert. Vi har direkt tillgång till följande marknader: EU, Nordamerika, Indien, Kina, Sydamerika.

Filter

Resultat för

Livsmedelsextrakt - Import och export

Antal resultat

346 företag