• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ekologiskt jordbruk

Resultat för

Ekologiskt jordbruk - Import och export

 1. QAMIAB

  Frankrike

  Utsedd till världens bästa saffran: afghansk saffran har utsetts till världens bästa av International Taste Institute, framför marockansk, iransk och t.o.m. spansk saffran. QAMIAB väljer endast ut de röda pistillmärkena, den mest aromatiska och doftande delen av pistillen. Vi tar inte med de gula trådarna som förvanskar smaken och förfalskar slutvikten. Ert Röda Guld förpackas i Frankrike och bevarar alla sina aromer. Skördas traditionellt för hand: den enastående QAMIAB-saffranen växer under den afghanska solen för att skördas för hand enligt de stora traditionella saffransodlingarna. Även beskärningen sker för hand. Ni får systematiskt den senaste skörden, den aktuella årgången. Länge har QAMIAB-saffran endast varit reserverad för framstående kockar och har nu blivit tillgänglig för professionella och allmänheten. Stark smak och rik doft: För att garantera en enastående afghansk saffran av högsta kvalitet låter vi oberoende laboratorier dubbelkontrollera den. Den första i Afghanistan precis före export och den andra i Frankrike före förpackning

 2. REKYVA, AB

  Litauen

  Rekyva, SC är en av de största torvtillverkarna i Baltikum. Företaget ligger i Litauen och tillverkar naturtorv och professionella torvsubstrat för både hobby- och yrkesodlare. Vi kan förbereda alla sorters blandningar vid efterfrågan. Vår torv är gjord av högvuxen vitmossa och är perfekt för plantering av många olika frön samt skottframtagning och odling. Våra huvudprodukter: Vit/brun/svart naturtorv, pH-reglerande torv, torv med gödsel, professionella substrat.Förpackningar: 20 l, 45 l, 70 l, 250 l, 300 l, 3 till 6 kubikmeter stora balar. Andelar: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en ständig modernisering, innovering och uppdatering av våra maskiner, och använder oss av höga internationella verksamhetsstandarder för att kunna bli en av världens ledande tillverkare av torv och substrat. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information. Vi hjälper gärna till.

 3. DINASTY HARPEN

  Frankrike

  ”Vår mission: leverera så färska grönsaker som möjligt och av högsta kvalitet, i hela världen, till konkurrenskraftiga priser”. Sedan 2022 är DINASTY HARPEN specialisten på export av potatis och lök. Vi är tillgängliga hela året för att leverera lämpliga produkter av utmärkt kvalitet. Inom vårt företag förstår alla vad vi siktar på. Vi arbetar stenhårt för att skilja oss från konkurrenterna. Vårt unga och dynamiska team står till er tjänst för att ta de bästa besluten. Företaget exporterar och distribuerar i parti diverse produkter, i synnerhet grönsaker som potatis och lök. Vi är ett starkt team, väletablerat och ärligt, vars mål är att exportera potatis och lök till Västafrika. För att erbjuda en säker miljö för våra kunders investeringar, åtar sig företaget att leverera kvalitetsprodukter och en professionell service för att underbygga våra kunders förtroende. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. SPN AGROBIO®

  Frankrike

  SPN AGROBIO® tar fram, tillverkar och säljer lösningar i form av allmänkemikalier, flytgödsel, dekokter, infusioner, varav den kändaste är nässelvatten (Urtica dioica) och blandningar som kan användas inom ekologisk odling utifrån utvalda växter. Vi erbjuder ett komplett utbud produkter avsedda för spannmålsodling, grönsaksodling, trädodling, trädgårdsodling, vinodling, golfer, grönområden, myndigheter och hobbyodlare. Vi står till ert förfogande för att svara på alla era frågor om våra svampbekämpnings-, insektsbekämpnings- och spindelbekämpningslösningar.

 5. TECHSEALAB

  Frankrike

  TECHSEALAB, företag i Bretagne, är specialiserat på marina och landbaserade vegetabiliska bioteknologier. TECHSEALAB använder tekniker som medger: - framtagningen av originella aktiva ämnen (ämnen som erhålls med hjälp av egna teknologier) i flytande, fast eller krämform utifrån noggrant utvalda råämnen från en enastående plats i Bretagnes sydvästra ände - formuleringen av färdiga produkter avsedda i första hand för jordbruksmarknaden. TECHSEALAB erbjuder naturliga alternativ erhållna ur förädlingen av alger och växter. Dessa naturliga alternativ svarar på våra kunders behov i världen, vilket understryker vår vilja att sikta på en internationell utveckling. Produkterna från TECHSEALAB är avsedda för storskalig jordbruksodling, men också för vinodling, plantskolor, trädodling , trädgårdsodling m.m.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrike

  VÄLKOMMEN till Domaine Tour Campanets! Beläget på kommunen Puy-Sainte-Réparade, mellan Luberon och Medelhavet, 20 min från Aix-en-Provence, sträcker sig vår förtjusande domän över 60 hektar skog och 35 hektar vinodlingar, på 250 m höjd. VÅRA VINRANKOR har planterats i en ler- och kalkhaltig jordmån, och förädlas med stor omsorg, i ekologiskt jordbruk, för att uttrycka hela potentialen av vårt mäktiga läge. VÅRA VINER: Vi framställer våra viner på traditionellt vis med lagring på fina jäsningsrester, lång kalljäsning, syresättnings- och temperaturkontroll, begränsad tillförsel av sulfiter och tillsatser. Vår paroll: druvan först! KÄLLAREN: Symbolen för vår gård är vårt vinlagringstorn på 4 våningar som är ett unikt koncept i Frankrike. Det är innoverande och medger kvalitetsinriktad vinåldring genom självtyngd: "Här sjunker det nedåt i cirkel, i mjukhet". Vårt mål: erbjuda angenäma viner att dela med andra ...

 2. KHLA SAS L'ÉPICERIE DU MÉKONG

  Frankrike

  KHLA är ett franskt-kambodjanskt familjeföretag specialiserat på exklusiva ekologiska kryddor från Asien. Vi erbjuder en kollektion pepparsorter och grovt havssalt från Kampot, samt pepparsorter från Sichuan, salt från Himalaya, smaksatt ris från Kambodja och andra unika produkter från Mekong-länderna. Vi har etablerat en närhetsrelation med alla våra producenter vilket ger våra ekologiska kryddor, våra teer och rissorter en unik karaktär: muskotnöt, nejlika, stjärnanis, ingefära, kanel från Ceylon, svart curry, m.m. Våra enastående produkter är resultatet av kombinationen av böndernas tålmodiga och rigorösa arbete, klimatets generösa beskaffenhet och fransk know-how. ETT ENGAGERAT FÖRETAG - Våra ekologiska kryddor från Asien och våra teer som säljs under märket Thé d’Asie kommer från ekologiskt jordbruk vilket garanterar en miljövänlig produktion, utan gödningsmedel eller pesticider. - Vår flaggskeppsprodukt, Kampotpeppar, omnämns ofta som "världens bästa peppar". Oerhört sällsynt för en krydda, denna peppar har fått beteckningen IGP vilket garanterar dess ursprung, dess kvalitet och dess ekologiska produktion. - Vi garanterar den stränga tillämpningen av etiska kriterier för en rättvis produktion. Våra teer är smaksatta med våra kryddor enligt våra egna recept, eller helt enkelt naturell. Svart, grönt, vitt och oolongte. Bläddra igenom vår katalog över fina kryddor, teer och ris från Mekong eller kontakta våra team!

 3. FARMA EXPORT

  Italien

  Farma Export, ett företag som grundades av Pietro Compierchio år 2013 och som är baserat på Via Manfredonia i Cerignola (FG), där företaget producerar, marknadsför och distribuerar bekämpningsmedel för användning i jordbrukssektorn. Tack vare kontinuerlig forskning kan företaget garantera maximal produktionsprestanda och produkter av hög kvalitet, genom att endast använda biologiska ämnen som kan förbättra alla typer av odlingar och jord.

 4. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  KALI Srl är ett jordbruksföretag som är specialiserat på produktion och distribution av certifierad och kvalitetsgaranterad ekologisk Extra Virgin Olivolja. KALI Srl strävar efter en innovativ vision, baserad på ny teknologi och respekt för miljön, vilket drivs framåt med engagemang och ihärdighet av familjen Sandi - Gentilini. Företaget har samma omsorg och uppmärksamhet för sin extra jungfruolja, från oliverna till den färdiga produkten som levereras direkt till sina kunder.

 5. ISOPE PROVENCE

  Frankrike

  Företaget ISOPE PROVENCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom Essenser och aromer för parfymindustrin, EKOLOGISKT JORDBRUK, oregano, timjan, Essenser och aromer för parfymindustrin, Aromaterapi och naturliga produkter, 100% natural essential oils, koriander, och EKOLOGISKT JORDBRUK. Företagets huvudkontor finns i Nice, Frankrike.

 1. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Frankrike

  Företaget VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Diet- och bionäring, Rättvis handel, EKOLOGISKT JORDBRUK, Livsmedelsspecialiteter, Organics - livsmedel, Frukt och grönsaker - Import/export, Oljeväxter, och frön. Företagets huvudkontor finns i Montenay, Frankrike.

 2. BIOFRUISEC

  Frankrike

  Företaget BIOFRUISEC, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, Torkad frukt, Torkad frukt, Rättvis handel, papaya, exotisk frukt, import av frukt, hallon, och ekologisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Ressons-Sur-Matz, Frankrike.

 1. DOMAINE L'HERMITON

  Frankrike

  Företaget DOMAINE L'HERMITON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom valnötter, valnötter utan skal, humle, och hampa. Företagets huvudkontor finns i Montlaur En Diois, Frankrike.

 2. PATURAGES COMTOIS

  Frankrike

  Företaget PATURAGES COMTOIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, osttillverkning, brie, tomme, camembert, schweizerost, mogning av ostar, förädling och tillverkning av ost, och smält ost. Företagets huvudkontor finns i Aboncourt-Gesincourt, Frankrike.

 3. HUILERIE-THEOS

  Reunion

  Företaget HUILERIE-THEOS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Grško oljčno olje, Olivolja, Organic olive oil, och biologisk extrajungfrulig olivolja. Företagets huvudkontor finns i Le Tampon, Reunion.

 4. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

  Företaget FRESH FUTURE SP.Z O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Organics - livsmedel, EKOLOGISKT JORDBRUK, Färska ärtväxter, Jordbruksprodukter, Import/Export - jordbruksprodukter, Jordbruk - Import/Export, färska grönsaker, och distributörer av färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Poznan, Polen.

 5. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Frankrike

  Företaget INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, Frukt, EKOLOGISKT JORDBRUK, Livsmedel - Import/Export, Kryddor, livsmedelsindustrin, Import/Export - jordbruksprodukter, Frukt, och export av frukt. Företagets huvudkontor finns i Rosny-Sous-Bois, Frankrike.

 6. ADAN VILLAGE EOOD

  Bulgarien

  Företaget ADAN VILLAGE EOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Livsmedel - Import/Export, Sådd och växtskydd, ekologiskt dinkelvete, dinkelvete, mjöl, ekologiskt mjöl, korn, och jordbruksprodukter biologiska. Företagets huvudkontor finns i Dabovitsa, Bulgarien.

 7. CLAC

  Frankrike

  Företaget CLAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, Soppor, Hantverk, Baljväxter, EKOLOGISKT JORDBRUK, Soppor, Delikatessprodukter, presentset, och beställningsarbete. Företagets huvudkontor finns i Cournon D'auvergne, Frankrike.

 8. GTMD SARL

  Mali

  Företaget GTMD SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Vägtransport-logistiktjänster, Odling oljeväxter, Oljeväxter, och ekologiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Bamako, Mali.

 1. AXENE FRANCE

  Frankrike

  Företaget AXENE FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom destillerier, extrakt från medicinalväxter, eteriska oljor till parfymeri och kosmetika, aromatiska plantor och medicinalväxter, naturliga kosmetikprodukter, tillverkare av naturliga kosmetikprodukter, Biologiska blomdestillat, Tillverkare av blomdestillat, och ekologiskt jordbruk. Företagets huvudkontor finns i Poiroux, Frankrike.

 2. OLTRESOLE SRL

  Italien

  Företaget OLTRESOLE SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, torkad frukt, rostade nötter, EKOLOGISKT JORDBRUK, och levererans till restauranger. Företagets huvudkontor finns i Forlì, Italien.

 3. BTU-CENTER

  Ukraina

  Företaget BTU-CENTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom Växtskyddsprodukter, svampdödande medel och pesticider, Naturgödsel, EKOLOGISKT JORDBRUK, biostimulatorer - gödningsämnen, Växtskyddsprodukter, svampdödande medel och pesticider, organic and biological fertilizer, biostimulantia, Naturgödsel, och organiska jordförbättringsmedel. Företagets huvudkontor finns i Sofiyivska Borshahivka, Ukraina.

 4. CHANVREINE - OLYMPE-CBD

  Frankrike

  Företaget CHANVREINE - OLYMPE-CBD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom Örtte, EKOLOGISKT JORDBRUK, Honung, Kosmetika, Örtte, Växtinfusioner, oil for food use, EKOLOGISKT JORDBRUK, och ekologiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Boissy-Saint-Léger, Frankrike.

 5. BYRDAL APS

  Danmark

  Byrdal ApS är en framgångsrik pionjär inom export av jordbruksprodukter från Danmark, till grannländerna och resten av världen! Byrdal ApS handlar i huvudsak med jordbruksprodukter - vetenskapen och konsten i att kultivera växter och boskap. Vi producerar de bästa nötterna, fröerna, torkade frukterna, örterna och kryddorna i Danmark. Utöver det handlar vi med många FMGC-produkter som mjölkersättning, matlagningsolja och hushållsartiklar. Vi skapar kommersiella flöden, importerar och exporterar varor samt organiserar och överser internationella projekt tillsammans med våra samarbetspartners. Vi arbetar direkt med småskaliga bönder och tillverkare runtom i landet för att kunna sourca produkter av högsta kvalitet. Vår verksamhet är byggd på långsiktiga samarbeten med certifierade ekologiska och rättvisemärkta kooperativ lika mycket som konventionella gårdar som fokuserar på att förbättra för sina samhällen, sina familjer och sin närmiljö. Vi handlar med ett brett globalt nätverk av samarbetspartners varje dag. Det ger oss tillgång till mångfaldiga resurser och artiklar som komplementerar våra handelsvolymer. Det maximerar våra möjligheter att sälja våra egna och våra samarbetspartners produkter, samtidigt som vi säkrar leveransflödet och distributionskedjorna. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 6. ALOE VERA NAXOS P.C.

  Grekland

  Aloe Vera Naxos P.C grundades 2014 och är ett ledande, snabbt växande företag i Naxos, som producerar och distribuerar äkta, ekologisk Aloe vera-ansiktsgel av sorten Barbadensis Miller. En förstaklassig, ekologisk ansikskräm med den högsta halten aloe som finns tillgänglig på marknaden - 100 % naturlig och 100 % ekologisk. Köp Aloe vera för bättre hud. Du kommer att älska hur fräsch huden känns. Den bästa ansiktsvården med Aloe vera-gel som finns på marknaden. Vi är intresserade av samarbete med importörer och köpare. Skicka gärna ett mejl för mer information

 7. ASPANGER BERGBAU UND MINERALWERKE GMBH & CO KG

  Österrike

  Företaget Aspanger Bergbau GmbH producerar sedan 1856 dels ett rent muskovit-glimmer (Aspanger MICA) dels en blandning med glimmer-kvartssand (Aspanger ASPOLIT). Det som är mest utmärkande för Aspangers glimmer är den höga renheten i mineralet och den extremt fina kornstorleken. De båda huvudprodukterna Aspanger MICA och Aspanger ASPOLIT används framgångsrikt som högeffektivt fyllmedel i de mest skilda industriella program runtom i världen. De båda fyllmedlen säljs mestadels via exklusiva samarbetspartners, inte bara på den europeiska huvudmarknaden, utan även i Nord- och Sydamerika samt, sedan flera år, i Asien. Tyngdpunkten inom industrin ligger i färger och lacker men de båda fyllmedlen används även inom syntetmaterial och lim, biologiskt jordbruk, kosmetiska produkter, byggnadskemi, gjutningsindustrin samt pappersindustrin, på grund av sina många positiva egenskaper.

 8. VNESHTORG-RUS LLC

  Ryssland

  Vneshtorg-Rus importerar och exporterar jordbruksprodukter och livsmedel i Ryssland: kikärtor, linser, vete, hirs ch många andra grödor; vi hanterar gårdsleveranser av säd, grönsaker och oljefrön, rapsfrömjöl, sojabönsbjöl och solrosfrömjöl att göda boskap med. Vi köper in jordbruksprodukter från ekologiska gårdar som odlar sina grödor i Rysslands miljövänliga redioner och använder ekologiska gödningsmedel samt växelbruk för att bevara jordhälsan och därmed hälsan hos både ekosystem och människor. Certifierade produkter från Vneshtorg-Rus innehåller inga bekämpningsmedel eller GMO. De genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkra efterföljandet av relevanta standarder. Vneshtorg-Rus är en lojal och ansvarstagande partner för sina kunder från Kina, Indien, Förenade Arabemiraten, Algeriet, Iran, Afghanistan och Belgien, och kan leverera ekologiska gårdsprodukter över hela världen via järnväg-, väg- eller sjötransport.. Vår huvudprincip är att sätta klientens behov främst.

 9. LE MANTINDJAN

  Frankrike

  LE MANTINDJAN är ett franskt företag. Vi är grossister och leverantörer av sheasmör, kakaosmör, palmolja, palmvin (Sodabi) och jordnötsolja. Alla våra produkter är av hög ekologisk kvalitet och hantverksmässigt framställda; det är oförädlade och ekologiska produkter. Våra olika produkter är avsedda för företagskunder för vilka vi kan sälja i stora mängd: minsta leveransmängd 50 kg. Men vi kan leverera upp till ett ton, och mer. Priserna kan anpassas och minskar med mängden Våra professionella team står till er tjänst och garanterar ett svar inom ett dygn. Vi siktar på att tillfredsställa vår befintliga kundkrets, men också våra framtida kunder för att säkra ett hållbart och varaktigt samarbete. Vi påpekar att vi inte är köpare av råvaror utan endast grossister och leverantörer.

 10. ALOE VERA HELLAS

  Grekland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Ekologiskt jordbruk - Import och export

Antal resultat

4 314 Företag