• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ekologiskt jordbruk

Resultat för

Ekologiskt jordbruk - Import och export

 1. REKYVA, AB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Rekyva, SC är en av de största torvtillverkarna i Baltikum. Företaget ligger i Litauen och tillverkar naturtorv och professionella torvsubstrat för både hobby- och yrkesodlare. Vi kan förbereda alla sorters blandningar vid efterfrågan. Vår torv är gjord av högvuxen vitmossa och är perfekt för plantering av många olika frön samt skottframtagning och odling. Våra huvudprodukter: Vit/brun/svart naturtorv, pH-reglerande torv, torv med gödsel, professionella substrat.Förpackningar: 20 l, 45 l, 70 l, 250 l, 300 l, 3 till 6 kubikmeter stora balar. Andelar: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en ständig modernisering, innovering och uppdatering av våra maskiner, och använder oss av höga internationella verksamhetsstandarder för att kunna bli en av världens ledande tillverkare av torv och substrat. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information. Vi hjälper gärna till.

 2. DINASTY HARPEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  ”Vår mission: leverera så färska grönsaker som möjligt och av högsta kvalitet, i hela världen, till konkurrenskraftiga priser”. Sedan 2022 är DINASTY HARPEN specialisten på export av potatis och lök. Vi är tillgängliga hela året för att leverera lämpliga produkter av utmärkt kvalitet. Inom vårt företag förstår alla vad vi siktar på. Vi arbetar stenhårt för att skilja oss från konkurrenterna. Vårt unga och dynamiska team står till er tjänst för att ta de bästa besluten. Företaget exporterar och distribuerar i parti diverse produkter, i synnerhet grönsaker som potatis och lök. Vi är ett starkt team, väletablerat och ärligt, vars mål är att exportera potatis och lök till Västafrika. För att erbjuda en säker miljö för våra kunders investeringar, åtar sig företaget att leverera kvalitetsprodukter och en professionell service för att underbygga våra kunders förtroende. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 3. TECHSEALAB

  Frankrike

  Verified by europages badge
 4. QAMIAB

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Utsedd till världens bästa saffran: afghansk saffran har utsetts till världens bästa av International Taste Institute, framför marockansk, iransk och t.o.m. spansk saffran. QAMIAB väljer endast ut de röda pistillmärkena, den mest aromatiska och doftande delen av pistillen. Vi tar inte med de gula trådarna som förvanskar smaken och förfalskar slutvikten. Ert Röda Guld förpackas i Frankrike och bevarar alla sina aromer. Skördas traditionellt för hand: den enastående QAMIAB-saffranen växer under den afghanska solen för att skördas för hand enligt de stora traditionella saffransodlingarna. Även beskärningen sker för hand. Ni får systematiskt den senaste skörden, den aktuella årgången. Länge har QAMIAB-saffran endast varit reserverad för framstående kockar och har nu blivit tillgänglig för professionella och allmänheten. Stark smak och rik doft: För att garantera en enastående afghansk saffran av högsta kvalitet låter vi oberoende laboratorier dubbelkontrollera den. Den första i Afghanistan precis före export och den andra i Frankrike före förpackning

 5. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  VÄLKOMMEN till Domaine Tour Campanets! Beläget på kommunen Puy-Sainte-Réparade, mellan Luberon och Medelhavet, 20 min från Aix-en-Provence, sträcker sig vår förtjusande domän över 60 hektar skog och 35 hektar vinodlingar, på 250 m höjd. VÅRA VINRANKOR har planterats i en ler- och kalkhaltig jordmån, och förädlas med stor omsorg, i ekologiskt jordbruk, för att uttrycka hela potentialen av vårt mäktiga läge. VÅRA VINER: Vi framställer våra viner på traditionellt vis med lagring på fina jäsningsrester, lång kalljäsning, syresättnings- och temperaturkontroll, begränsad tillförsel av sulfiter och tillsatser. Vår paroll: druvan först! KÄLLAREN: Symbolen för vår gård är vårt vinlagringstorn på 4 våningar som är ett unikt koncept i Frankrike. Det är innoverande och medger kvalitetsinriktad vinåldring genom självtyngd: "Här sjunker det nedåt i cirkel, i mjukhet". Vårt mål: erbjuda angenäma viner att dela med andra ...

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DISTILLERIE BEL AIR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Med sina traditioners erfarenhet, åtar sig vårt destilleri sedan 1992 att leverera produkter av högsta kvalitet, odlade ekologiskt på de pittoreska kullarna av provinsen Gard. Varför välja Distillerie Bel Air för ert företag? Autenticitet och tradition: En rik historia som startade med ekologisk odling av Fin lavendel, som sedan gick vidare till traditionell destillering av stora volymer, med garanterat oöverträffad kvalitet. Enastående diversifiering: Utöver vår expertkunnande inom Fin lavendel destillerar vi ett varierat utbud emblematiska växter från Cévennes och erbjuder en mångfald produkter för att svara på specifika behov. Verktyg för lokal utveckling: Genom att samarbeta med Distillerie Bel Air bidrar ni till att utveckla Cévennes-området och bidra till en hållbar och ansvarsfull produktion. Jordbruksförädling: Våra åkrar odlas ekologiskt, skördas med miljövänliga metoder, vilket garanterar ypperlig kvalitet för våra råmaterial. Korta distributionskanaler och privilegierade kundrelationer: Vi främjar direktförsäljning för ett erbjuda er ett kundanpassat förhållande och vi reser över hela Frankrike för att svara på era behov. Kontakta oss idag för att diskutera om ett skräddarsytt förhållande med Distillerie Bel Air. Låt oss tillsammans främja spetskompetens och autenticitet.

 2. SPN AGROBIO®

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SPN AGROBIO® tar fram, tillverkar och säljer lösningar i form av allmänkemikalier, flytgödsel, dekokter, infusioner, varav den kändaste är nässelvatten (Urtica dioica) och blandningar som kan användas inom ekologisk odling utifrån utvalda växter. Vi erbjuder ett komplett utbud produkter avsedda för spannmålsodling, grönsaksodling, trädodling, trädgårdsodling, vinodling, golfer, grönområden, myndigheter och hobbyodlare. Vi står till ert förfogande för att svara på alla era frågor om våra svampbekämpnings-, insektsbekämpnings- och spindelbekämpningslösningar.

 3. FARNICO

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Farnico leder bomullsindustrin genom hållbarhet, stöttar lokala bönder och odlar exceptionell ekologisk bomull. Vi grundades av Sergej Nicolaisen 2020 för att bemöta utmaningarna i utvecklingsländer. Vi samarbetade med bönder i Tajikistan, och prioriterade hållbara praktiker för frodiga skördar. Tillsammans med oss får textilföretag tillgång till etiskt sourcad ekogisk premiumbomull, som förkroppsligar vår hängivenhet till integritet och hållbarhet

 4. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  Verified by europages badge

  KALI Srl är ett jordbruksföretag som är specialiserat på produktion och distribution av certifierad och kvalitetsgaranterad ekologisk Extra Virgin Olivolja. KALI Srl strävar efter en innovativ vision, baserad på ny teknologi och respekt för miljön, vilket drivs framåt med engagemang och ihärdighet av familjen Sandi - Gentilini. Företaget har samma omsorg och uppmärksamhet för sin extra jungfruolja, från oliverna till den färdiga produkten som levereras direkt till sina kunder.

 5. ISOPE PROVENCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ISOPE PROVENCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom Essenser och aromer för parfymindustrin, EKOLOGISKT JORDBRUK, oregano, timjan, Essenser och aromer för parfymindustrin, Aromaterapi och naturliga produkter, 100% natural essential oils, koriander, och EKOLOGISKT JORDBRUK. Företagets huvudkontor finns i Nice, Frankrike.

 1. DOMAINE L'HERMITON

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DOMAINE L'HERMITON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom valnötter, valnötter utan skal, humle, och hampa. Företagets huvudkontor finns i Montlaur En Diois, Frankrike.

 2. NOVAFRUIT & ABONOVA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget NOVAFRUIT & ABONOVA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Tropiska frukter, EKOLOGISKT JORDBRUK, Gödsel och produkter för jordförbättring, organiska gödningsmedel, Frukt import export, aminosyror, alger djupfrysta, och biostimulantia. Företagets huvudkontor finns i Banyeres De Mariola, Spanien.

 1. MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Service. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, EKOLOGISKT JORDBRUK, 100% natural essential oils, och eteriska oljor. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 2. COQ DES PRES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget COQ DES PRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Färskt höns- och kycklingkött, Färskt kött och fjäderfä, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, pastej kyckling, kycklingar biologiska, vol-au-vent, kycklinglår, och Rillettes. Företagets huvudkontor finns i Fernelmont, Belgien.

 3. PATURAGES COMTOIS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PATURAGES COMTOIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, osttillverkning, brie, tomme, camembert, schweizerost, mogning av ostar, förädling och tillverkning av ost, och smält ost. Företagets huvudkontor finns i Aboncourt-Gesincourt, Frankrike.

 4. LA VAGUE ECO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA VAGUE ECO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Naturgödsel, Torkat blod, Naturgödsel, organiska gödningsmedel, och kaolin. Företagets huvudkontor finns i Trebedan, Frankrike.

 5. EA PLUS ECOMMODITY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget EA PLUS ECOMMODITY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Jordbruksprodukter, Jordbruk - Service, Spannmål och sädeskorn, EKOLOGISKT JORDBRUK, Tropiska frukter, livsmedel - import/export, livsmedelsindustrin, vegetabiliska oljor, och Jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Virsac, Frankrike.

 6. HUILERIE-THEOS

  Reunion

  Verified by europages badge

  Företaget HUILERIE-THEOS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Grško oljčno olje, Olivolja, Organic olive oil, och biologisk extrajungfrulig olivolja. Företagets huvudkontor finns i Le Tampon, Reunion.

 7. BIO FAST

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BIO FAST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Potatis, Färska ärtväxter, Jordbruk - Import/Export, biologiska livsmedel, Livsmedel - Import/Export, ekologiska grönsaker, ekologiska produkter, och Potatis. Företagets huvudkontor finns i La Vicogne, Frankrike.

 8. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget FRESH FUTURE SP.Z O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Organics - livsmedel, EKOLOGISKT JORDBRUK, Färska ärtväxter, Jordbruksprodukter, Import/Export - jordbruksprodukter, Jordbruk - Import/Export, färska grönsaker, och distributörer av färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Poznan, Polen.

 1. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, Frukt, EKOLOGISKT JORDBRUK, Livsmedel - Import/Export, Kryddor, livsmedelsindustrin, Import/Export - jordbruksprodukter, Frukt, och export av frukt. Företagets huvudkontor finns i Rosny-Sous-Bois, Frankrike.

 2. CLAC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CLAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, Soppor, Hantverk, Baljväxter, EKOLOGISKT JORDBRUK, Soppor, Delikatessprodukter, presentset, och beställningsarbete. Företagets huvudkontor finns i Cournon D'auvergne, Frankrike.

 3. GTMD SARL

  Mali

  Verified by europages badge

  Företaget GTMD SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Vägtransport-logistiktjänster, Odling oljeväxter, Oljeväxter, och ekologiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Bamako, Mali.

 4. AXENE FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AXENE FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom destillerier, extrakt från medicinalväxter, eteriska oljor till parfymeri och kosmetika, aromatiska plantor och medicinalväxter, naturliga kosmetikprodukter, tillverkare av naturliga kosmetikprodukter, Biologiska blomdestillat, Tillverkare av blomdestillat, och ekologiskt jordbruk. Företagets huvudkontor finns i Poiroux, Frankrike.

 5. CHANVREINE - OLYMPE-CBD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHANVREINE - OLYMPE-CBD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom Örtte, EKOLOGISKT JORDBRUK, Honung, Kosmetika, Örtte, Växtinfusioner, oil for food use, EKOLOGISKT JORDBRUK, och ekologiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Boissy-Saint-Léger, Frankrike.

 6. K2 GARDEN SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget K2 GARDEN SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, Organics - livsmedel, caschewnötter, livsmedelsindustrin, Agrifood industry, ekologiska produkter, EKOLOGISKT JORDBRUK, biologiska livsmedel, och biologiska livsmedel i parti. Företagets huvudkontor finns i Rouen, Frankrike.

 7. OLTRESOLE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget OLTRESOLE SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, torkad frukt, rostade nötter, EKOLOGISKT JORDBRUK, och levererans till restauranger. Företagets huvudkontor finns i Forlì, Italien.

 8. ALOE VERA NAXOS P.C.

  Grekland

  Aloe Vera Naxos P.C grundades 2014 och är ett ledande, snabbt växande företag i Naxos, som producerar och distribuerar äkta, ekologisk Aloe vera-ansiktsgel av sorten Barbadensis Miller. En förstaklassig, ekologisk ansikskräm med den högsta halten aloe som finns tillgänglig på marknaden - 100 % naturlig och 100 % ekologisk. Köp Aloe vera för bättre hud. Du kommer att älska hur fräsch huden känns. Den bästa ansiktsvården med Aloe vera-gel som finns på marknaden. Vi är intresserade av samarbete med importörer och köpare. Skicka gärna ett mejl för mer information

 9. ASPANGER BERGBAU UND MINERALWERKE GMBH & CO KG

  Österrike

  Företaget Aspanger Bergbau GmbH producerar sedan 1856 dels ett rent muskovit-glimmer (Aspanger MICA) dels en blandning med glimmer-kvartssand (Aspanger ASPOLIT). Det som är mest utmärkande för Aspangers glimmer är den höga renheten i mineralet och den extremt fina kornstorleken. De båda huvudprodukterna Aspanger MICA och Aspanger ASPOLIT används framgångsrikt som högeffektivt fyllmedel i de mest skilda industriella program runtom i världen. De båda fyllmedlen säljs mestadels via exklusiva samarbetspartners, inte bara på den europeiska huvudmarknaden, utan även i Nord- och Sydamerika samt, sedan flera år, i Asien. Tyngdpunkten inom industrin ligger i färger och lacker men de båda fyllmedlen används även inom syntetmaterial och lim, biologiskt jordbruk, kosmetiska produkter, byggnadskemi, gjutningsindustrin samt pappersindustrin, på grund av sina många positiva egenskaper.

 10. VNESHTORG-RUS LLC

  Ryssland

  Vneshtorg-Rus importerar och exporterar jordbruksprodukter och livsmedel i Ryssland: kikärtor, linser, vete, hirs ch många andra grödor; vi hanterar gårdsleveranser av säd, grönsaker och oljefrön, rapsfrömjöl, sojabönsbjöl och solrosfrömjöl att göda boskap med. Vi köper in jordbruksprodukter från ekologiska gårdar som odlar sina grödor i Rysslands miljövänliga redioner och använder ekologiska gödningsmedel samt växelbruk för att bevara jordhälsan och därmed hälsan hos både ekosystem och människor. Certifierade produkter från Vneshtorg-Rus innehåller inga bekämpningsmedel eller GMO. De genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkra efterföljandet av relevanta standarder. Vneshtorg-Rus är en lojal och ansvarstagande partner för sina kunder från Kina, Indien, Förenade Arabemiraten, Algeriet, Iran, Afghanistan och Belgien, och kan leverera ekologiska gårdsprodukter över hela världen via järnväg-, väg- eller sjötransport.. Vår huvudprincip är att sätta klientens behov främst.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Ekologiskt jordbruk - Import och export

Antal resultat

4 338 Företag