• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • ekologiskt jordbruk

Resultat för

Ekologiskt jordbruk - Import och export

 1. REKYVA, AB

  Litauen

  Verified by Europages badge

  Rekyva, SC är en av de största torvtillverkarna i Baltikum. Företaget ligger i Litauen och tillverkar naturtorv och professionella torvsubstrat för både hobby- och yrkesodlare. Vi kan förbereda alla sorters blandningar vid efterfrågan. Vår torv är gjord av högvuxen vitmossa och är perfekt för plantering av många olika frön samt skottframtagning och odling. Våra huvudprodukter: Vit/brun/svart naturtorv, pH-reglerande torv, torv med gödsel, professionella substrat.Förpackningar: 20 l, 45 l, 70 l, 250 l, 300 l, 3 till 6 kubikmeter stora balar. Andelar: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en ständig modernisering, innovering och uppdatering av våra maskiner, och använder oss av höga internationella verksamhetsstandarder för att kunna bli en av världens ledande tillverkare av torv och substrat. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information. Vi hjälper gärna till.

  Webbplats Open In New icon
 2. DINASTY HARPEN

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  ”Vår mission: leverera så färska grönsaker som möjligt och av högsta kvalitet, i hela världen, till konkurrenskraftiga priser”. Sedan 2022 är DINASTY HARPEN specialisten på export av potatis och lök. Vi är tillgängliga hela året för att leverera lämpliga produkter av utmärkt kvalitet. Inom vårt företag förstår alla vad vi siktar på. Vi arbetar stenhårt för att skilja oss från konkurrenterna. Vårt unga och dynamiska team står till er tjänst för att ta de bästa besluten. Företaget exporterar och distribuerar i parti diverse produkter, i synnerhet grönsaker som potatis och lök. Vi är ett starkt team, väletablerat och ärligt, vars mål är att exportera potatis och lök till Västafrika. För att erbjuda en säker miljö för våra kunders investeringar, åtar sig företaget att leverera kvalitetsprodukter och en professionell service för att underbygga våra kunders förtroende. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

  Webbplats Open In New icon
 3. QAMIAB

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Utsedd till världens bästa saffran: afghansk saffran har utsetts till världens bästa av International Taste Institute, framför marockansk, iransk och t.o.m. spansk saffran. QAMIAB väljer endast ut de röda pistillmärkena, den mest aromatiska och doftande delen av pistillen. Vi tar inte med de gula trådarna som förvanskar smaken och förfalskar slutvikten. Ert Röda Guld förpackas i Frankrike och bevarar alla sina aromer. Skördas traditionellt för hand: den enastående QAMIAB-saffranen växer under den afghanska solen för att skördas för hand enligt de stora traditionella saffransodlingarna. Även beskärningen sker för hand. Ni får systematiskt den senaste skörden, den aktuella årgången. Länge har QAMIAB-saffran endast varit reserverad för framstående kockar och har nu blivit tillgänglig för professionella och allmänheten. Stark smak och rik doft: För att garantera en enastående afghansk saffran av högsta kvalitet låter vi oberoende laboratorier dubbelkontrollera den. Den första i Afghanistan precis före export och den andra i Frankrike före förpackning

  Webbplats Open In New icon
 4. VNESHTORG-RUS LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Vneshtorg-Rus importerar och exporterar jordbruksprodukter och livsmedel i Ryssland: kikärtor, linser, vete, hirs ch många andra grödor; vi hanterar gårdsleveranser av säd, grönsaker och oljefrön, rapsfrömjöl, sojabönsbjöl och solrosfrömjöl att göda boskap med. Vi köper in jordbruksprodukter från ekologiska gårdar som odlar sina grödor i Rysslands miljövänliga redioner och använder ekologiska gödningsmedel samt växelbruk för att bevara jordhälsan och därmed hälsan hos både ekosystem och människor. Certifierade produkter från Vneshtorg-Rus innehåller inga bekämpningsmedel eller GMO. De genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkra efterföljandet av relevanta standarder. Vneshtorg-Rus är en lojal och ansvarstagande partner för sina kunder från Kina, Indien, Förenade Arabemiraten, Algeriet, Iran, Afghanistan och Belgien, och kan leverera ekologiska gårdsprodukter över hela världen via järnväg-, väg- eller sjötransport.. Vår huvudprincip är att sätta klientens behov främst.

  Webbplats Open In New icon
 5. BYRDAL APS

  Danmark

  Verified by Europages badge

  Byrdal ApS är en framgångsrik pionjär inom export av jordbruksprodukter från Danmark, till grannländerna och resten av världen! Byrdal ApS handlar i huvudsak med jordbruksprodukter - vetenskapen och konsten i att kultivera växter och boskap. Vi producerar de bästa nötterna, fröerna, torkade frukterna, örterna och kryddorna i Danmark. Utöver det handlar vi med många FMGC-produkter som mjölkersättning, matlagningsolja och hushållsartiklar. Vi skapar kommersiella flöden, importerar och exporterar varor samt organiserar och överser internationella projekt tillsammans med våra samarbetspartners. Vi arbetar direkt med småskaliga bönder och tillverkare runtom i landet för att kunna sourca produkter av högsta kvalitet. Vår verksamhet är byggd på långsiktiga samarbeten med certifierade ekologiska och rättvisemärkta kooperativ lika mycket som konventionella gårdar som fokuserar på att förbättra för sina samhällen, sina familjer och sin närmiljö. Vi handlar med ett brett globalt nätverk av samarbetspartners varje dag. Det ger oss tillgång till mångfaldiga resurser och artiklar som komplementerar våra handelsvolymer. Det maximerar våra möjligheter att sälja våra egna och våra samarbetspartners produkter, samtidigt som vi säkrar leveransflödet och distributionskedjorna. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. FARMA EXPORT

  Italien

  Verified by Europages badge

  Farma Export, ett företag som grundades av Pietro Compierchio år 2013 och som är baserat på Via Manfredonia i Cerignola (FG), där företaget producerar, marknadsför och distribuerar bekämpningsmedel för användning i jordbrukssektorn. Tack vare kontinuerlig forskning kan företaget garantera maximal produktionsprestanda och produkter av hög kvalitet, genom att endast använda biologiska ämnen som kan förbättra alla typer av odlingar och jord.

  Webbplats Open In New icon
 2. LE QUERCE DI ANNIBALE

  Italien

  Verified by Europages badge

  Lantgården Le Querce di Annibale har varit aktiv och produktiv i årtionden med full respekt för den biologiska mångfalden i Vùlture. Ett område på 24 hektar, varav 10 ägnas åt ekologisk olivodling, certifierad av ICEA: s kontrollorgan och tilldelad varumärket Dop Vùlture. Vi producerar livsmedel av hög kvalitet (olja, vin, pasta, baljväxter, honung) i fullständig respekt för naturens kretslopp och den biologiska mångfalden. Kom och besök oss för att njuta av naturens och naturens produkter.

  Webbplats Open In New icon
 3. AZIENDA AGRICOLA BIO BONIZIO

  Italien

  Verified by Europages badge

  Jordbruksföretaget Bio Bonizio - Bed & Breakfast i Borgo mitt i Alta Murgias nationalpark finns Montegrosso. En liten autentisk by som är rik på historia, natur och magi. Här, halvvägs mellan havet, på kullarna i Castel del Monte och Murgia, har den ekologiska gården Bonizio producerat vin och extra jungfruolja i flera generationer. Företaget Bonizio kan räkna med utmärkt vinproduktion. Nero di Troia, Primitivo, Moscatello, Fiano och Montepulciano.

  Webbplats Open In New icon
 4. CAP CHANVRE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. LES PALMIERS D'ANIS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 1. GRENADE & CO

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. GREENEO

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. CAP CHANVRE COOPERATIVE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. HUILERIE-THEOS

  Reunion

  Verified by Europages badge
 5. GTMD SARL

  Mali

  Verified by Europages badge
 6. LAVAND' & SENS - PRODUCTEUR D'HUILES ESSENTIELLES 100% PURES, NATURELLES ET BIOLOGIQUES

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 7. CATELIN LOGI-FERT SARL

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 8. ALOE VERA NAXOS P.C.

  Grekland

  Aloe Vera Naxos P.C grundades 2014 och är ett ledande, snabbt växande företag i Naxos, som producerar och distribuerar äkta, ekologisk Aloe vera-ansiktsgel av sorten Barbadensis Miller. En förstaklassig, ekologisk ansikskräm med den högsta halten aloe som finns tillgänglig på marknaden - 100 % naturlig och 100 % ekologisk. Köp Aloe vera för bättre hud. Du kommer att älska hur fräsch huden känns. Den bästa ansiktsvården med Aloe vera-gel som finns på marknaden. Vi är intresserade av samarbete med importörer och köpare. Skicka gärna ett mejl för mer information

 9. ASPANGER BERGBAU UND MINERALWERKE GMBH & CO KG

  Österrike

  Företaget Aspanger Bergbau GmbH producerar sedan 1856 dels ett rent muskovit-glimmer (Aspanger MICA) dels en blandning med glimmer-kvartssand (Aspanger ASPOLIT). Det som är mest utmärkande för Aspangers glimmer är den höga renheten i mineralet och den extremt fina kornstorleken. De båda huvudprodukterna Aspanger MICA och Aspanger ASPOLIT används framgångsrikt som högeffektivt fyllmedel i de mest skilda industriella program runtom i världen. De båda fyllmedlen säljs mestadels via exklusiva samarbetspartners, inte bara på den europeiska huvudmarknaden, utan även i Nord- och Sydamerika samt, sedan flera år, i Asien. Tyngdpunkten inom industrin ligger i färger och lacker men de båda fyllmedlen används även inom syntetmaterial och lim, biologiskt jordbruk, kosmetiska produkter, byggnadskemi, gjutningsindustrin samt pappersindustrin, på grund av sina många positiva egenskaper.

 10. LE MANTINDJAN

  Frankrike

  LE MANTINDJAN är ett franskt företag. Vi är grossister och leverantörer av sheasmör, kakaosmör, palmolja, palmvin (Sodabi) och jordnötsolja. Alla våra produkter är av hög ekologisk kvalitet och hantverksmässigt framställda; det är oförädlade och ekologiska produkter. Våra olika produkter är avsedda för företagskunder för vilka vi kan sälja i stora mängd: minsta leveransmängd 50 kg. Men vi kan leverera upp till ett ton, och mer. Priserna kan anpassas och minskar med mängden Våra professionella team står till er tjänst och garanterar ett svar inom ett dygn. Vi siktar på att tillfredsställa vår befintliga kundkrets, men också våra framtida kunder för att säkra ett hållbart och varaktigt samarbete. Vi påpekar att vi inte är köpare av råvaror utan endast grossister och leverantörer.

 1. AGID-CAMEROUN

  Kamerun

 2. ALOE VERA HELLAS

  Grekland

 3. QUINTA DA FONTE DO LOBO, SOCIEDADE AGRÍCOLA, LDA.

  Portugal

 4. APIMAB LABORATOIRES

  Frankrike

 5. SOCIETÀ AGRICOLA LA CASA ROSA S.R.L.

  Italien

 6. ORGANIK LIMON - EURORGANIC

  Turkiet

 7. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ukraina

 8. ASKOXYLAKIS ANT. EMMANOUIL

  Grekland

 9. FERME DORLOU

  Belgien

 10. GONSERBIO S.L.

  Spanien

Filter

Resultat för

Ekologiskt jordbruk - Import och export

Antal resultat

4 292 företag