• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stål och metall - bearbetning

Resultat för

Stål och metall - bearbetning - Import och export

 1. MOH D.O.O

  Slovenien

  MOH DOO är en europeisk CNC-verkstad som specialiserar sig på precis bearbetning av högkvalitetskomponenter och prototyper för industrier inom fordon, jordbruk och hydraulik. Vi tillverkar dessutom specialanpassade komponenter för luftfart och försvar, fordonsbelysning och motorsportindustrin. Vi erbjuder fräsning med CNC med de modernaste högprecisionscentralerna, med femaxlad och treaxlad CNC. Treaxlad - upp till 800 x 2 200 mm, femaxlad - upp till 920 mm. Vi har ett brett utbud av material och ytfinish. Vi är specialiserade på stålstänger, konstruktionsdelar av aluminium och kåpor. Vi utför CNC-fräsning på moderna tvåspindliga koner, upp till fi 350 och fi 82, med Y-axel och kraftverktyg. Med våra toppmoderna produktionstekniker och oändlig tillgång till verktyg och resurser så kan vi uppnå en högre effektivitet när vi utför tjänster åt våra kunder. Vi står bakom varje projekt och tillverkad komponent. Med vår expertis kan vi tillhandahålla pålitlig och snabb support. Vi vill vara ditt förstahandsval, och en pålitlig partner för alla dina behov av CNC-maskinbearbetning. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Rumänien

  CAD-CAM Engineering Solution erbjuder metallbearbetningstjänster, med prototyp- småskalig eller serieproduktion av bearbetade delar som kräver hög precision eller har komplexa former. Vi är specialiserade på fräsning och svarvning med CNC: 3-axlad, 4-axlad, 5-axlad; för industrier inom luftfart, olja och gas, läkemedel, Formel 1. Typer av bearbetade delar: Komponenter för luftstrukturer, komponenter för luftdynamik, ventiler med tillbehör, kopplingar för undervattensbruk, hydrauliska komponenter. Material: Aluminiumlegeringar, stål, rostfritt stål, inconel, titan. Specialprocesser: anodisering, hård anodisering, kemisk polering, värmebehandling, missfärgningsbehandling. Produktionstyper: små serier (10-100 styck), medium (100-5 000 styck), massproduktion (5 000-30 000 styck). Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Turkiet

  Istanbul Döküm har flexibla produktionsmetoder som låter oss tillverka gjutjärn, nodulärt järn, rostfritt stål, duplex, superduplex och brons i sandformningssystem, i ett och samma gjuteri. Vårt gjuteri skiljer sig från hundratals andra i Turkiet och Europa genom att vara utrustat för kundernas mest komplexa gjutningsprojekt. Vi har konkurrenskraftiga priser, och en produktkvalitet på europeisk nivå. Med våra induktionshällar har vi en total kapacitet på 6, 5 ton flytande metall. Den årliga produktionskapaciteten är 2 500 ton. Alla gjutgods genomgår en 3D-modellering, för att fel och defekter ska kunna förebyggas. Istanbul Döküm finns vid din sida genom projektet, från modellering till formning, från gjutning till slipning, från maskinbearbetning till den slutliga inspektionen. För att leva upp till mönsterbehovet skickas de tekniska skisserna till vår egen verkstad, eller till mönstertillverkare som vi har arbetat med i åratal. Beroende på kundens behov görs förarbete och efterbearbetning i vår egen maskinverkstad, och hos företag som vi har samarbetet med i åratal. All produktion undergår kemisk analys, mekaniska tester (eftergift - tänjbarhet - sträckning) och hårdhetstest vid behov. Vi utför UT, MT och MPI i vårt laboratorium. Vi vänder oss till industrier inom pumpar och pumpkomponenter, ventiler, maskineri, sjöfartsindustri, turbiner, hydrauik och petrokemi, järn och stål.

 4. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Tyskland

  EZM Edelstahlzieherei Mark använder kallbearbetning för att tillverka slipat och polerat blankstål, standardprofiler och specialprofiler efter ritning i de flesta typer av stålmaterial. De resulterande produkterna håller hög kvalitet och används framför allt inom anläggnings- och maskinteknik, energi- och medicinteknik, samt inom fordonsindustrin. I EZM Edelstahlzieherei Marks fabrik i Werdohl tillverkas till exempel fjäderproduktionsmaskiner av märket Proll & Lohmann och anläggningar för värme- och kemisk ytbehandling för märket BAK. EZM Metallbearbeitung und Service GmbH tillverkar bl.a. spindellager, riktmaskiner för rund- och profilmaterial med drivna riktrullar och specialprodukter efter kundönskemål. Den innovativa kombinationen av glödgnings-, strålnings-, fräs- och svarvningsprocesser som används av EZM Profil Bearbeitung i Rohr/Thüringen erbjuder ett prisvärt och konkurrenskraftigt alternativ till traditionella tillverkningsmetoder.

 5. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Grundstenen för vårt familjeföretag, som idag är av medelstorlek, lades av de båda ägarna Manfred Eckardt och Thomas Eckardt. 2002 firade vårt företag 25-årsjubileum och vi står fortfarande för tillförlitlighet, god service, kontinuitet och tillväxt. I mitten av 2001 dog vår grundare Manfred Eckardt. Strax därpå, i mars 2002, tog hans son Thomas Eckardt över efter honom, vilket ledde till en ny ledning i mitten av år 2002. Då tog Beate Eckardt över ledningen av företaget (mars 2002 till maj 2005). Sedan den 1 juni 2005 leder Axel Eckardt Eckardt & Sohn GmbH och han kommer fortsätta att leda företaget i den gamla andan. Firma Eckardt & Sohn verkar både lokalt och globalt. Tack vare det vårt breda sortiment och vår långvariga erfarenhet kan vi alltid tillhandahålla kundanpassade lösningar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EWG E. WAGENER GMBH

  Tyskland

  EWG i tyska Heimsheim är en ISO-certifierad toppleverantör, återförsäljare och partner. I vårt sortiment hittar du bland annat: stänger, rör, stavar, tråd och standardkomponenter (som t.ex. skruvar, muttrar och gängstänger), paneler, plåtar och folie av olika specialmetaller, metaller med mycket hög smältpunkt och sällsynta jordartsmetaller. Till våra specialområden hör standardkomponenter – som t.ex. skruvar, muttrar och gängstänger – halvfabrikat av rostfri metall samt ritningsdelar av molybden, tantal, volfram, titan och legeringar av dessa metaller (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Bearbetningsmöjligheterna beror på det aktuella materialet och dess egenskaper och har därför stor variation: glödgning, kallvalsning, svarvning, fräsning, slipning, gnistbearbetning, svetsning, bonding (härdning), betsning, gängskärning, uppborrning, laser marking och stansning.

 2. ENERGIETECHNIK ESSEN GMBH

  Tyskland

  Energietechnik Essen GmbH – medlem i företagsgruppen Georgsmarienhütte – grundar sin potential och sin kunskap på kontinuerlig forskning och utveckling samt på en erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1811. Energietechnik Essen GmbH utvecklar, tillverkar och levererar säkerhetsrelevanta högteknologiska produkter, huvudsakligen för tillverkare av energimaskiner. När den första turbogeneratorn byggdes i början av 1900-talet levererades stoppringarna av företaget i Essen. Stoppringarna monteras på rotorändarna för att hålla fast kopparlindningen mot centrifugalkraften som alstras av den höga rotationshastigheten. I företagets arkiv är de äldsta dokumenten om icke magnetiserbara stoppringar från 1901. Energietechnik Essen GmbH tillverkar materialet för stoppringarna i två omsmältningsaggregat, en elektroslagg-omsmältningsanläggning och en tryckelektroslagg-omsmältningsanläggning.

 3. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  STOPA är en ledande tillverkare av automatiserade lagersystem för plåt, långt gods och automatiska parkeringshussystem i Europa. Sortimentet sträcker sig från fristående användning till integrativa automatiseringsmoduler. Med 40 års erfarenhet av komplexa konstruktioner och över 1 900 installerade anläggningar i hela världen har det oberoende företaget en unik kunskap om produktkvalitet och processäkerhet, processautomation samt utveckling av programvara. Våra produkter: Automatisering av lagersystem; Maskinkåpor av metall; Lager- och driftorganisation; Lageranläggningar för plåtar; Lagringssystem; Inredning för långt gods; Svetsning; Anläggningskonstruktioner av rostfritt stål; Metallkonstruktioner; Kedjetransportörer

 4. WERNER KEMMINER GMBH

  Tyskland

  Vi är ett företag inom metallbearbetningsindustrin som alltsedan starten på 60-talet har arbetat med tillverkning av flänsar, flänsringar, spännringar, däck och kragar. För att snabbt kunna leverera produkter till dig som kund har vi alltid förutom tvådelade spännringar för 1 mm och 2–3 mm rör också över 100 000 flänsringar enligt EN 12220 (utgåva 06/98), DIN 24154 (utgåva 07/66) serie 2-5 samt DIN 24154 (utgåva 07/90) del I+II i obehandlat, varmförzinkat och rostfritt utförande (material 1.4301, 1.4541, 1.4571) i lager. Tack vare våra flexibla tillverkningslinjer erbjuder vi också tillverkning av flänsringar i specialmått enligt kundernas önskemål, snabbt och till ett bra pris. Hör av dig till oss för en personlig offert. Tillförlitlighet, flexibilitet och hög kvalitet. Det är egenskaper har uppskattats av våra kunder både på hemmaplan och i utlandet i över femtio år.

 5. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Tre företag med en gemensam filosofi. Schwarz-gruppen är en medelstor, traditionsrik hantverksorganisation som grundades 1921 och sedan 30 år tillbaka specialiserar sig på bearbetningen av rostfritt stål och specialmaterial. I dag är Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH inte bara erkända internationellt som experter på behållar- och anläggningsteknik, utan även ett ledande namn inom tillverkning för kiselanläggningar. Schwarz Systems GmbH levererar specialisttjänster inom ytbearbetning av rostfritt stål, serietillverkning av behållare, formteknik, robotsvetsning och bearbetning av stora komponenter. Den nyaste medlemmen i gruppen, AMP GmbH, koncentrerar sig på tjänster och service inom icke-förstörande materialprovning och lasermätning.

 1. LILA GMBH - SPEZIALIST FÜR INDIVIDUELLE LÖSUNGEN IN DER LASERPRÄZISIONSBEARBEITUNG

  Tyskland

  SPECIALIST PÅ INDIVIDUELLA LÖSNINGAR INOM PRECISIONSBEARBETNING MED LASER. LILA GmbH har varit verksamt inom precisionsbearbetning med laser i över 25 år. Utöver finskärning och precisionsborrning utgör precisionslasersvetsning ett viktigt verksamhetsområde. På 25 anläggningar med fast laser och fiberlaser bearbetas metall av olika slag samt keramik. Kvalitetssäkring på högsta nivå är obligatoriskt hos LILA. Därför har alla processer certifierats enligt såväl DIN EN ISO 9001 som den medicinska standarden DIN EN ISO 13485. Medicintekniska kanyler, mätelektroder, kirurgiska instrument, komponenter för känsliga mätinstrument och avancerade komponenter till finmekanik är typiska metallprodukter som tillverkas av LILA. Särskilt på området tjockare keramik är LILA ledande och kan bearbeta materialtjocklekar på mellan 0, 1–27 mm. De applikationer som produkterna används till är bland annat vändskär, siktar till industrikvarnar, blad till medicinska saxar och knivar, lager till Formel 1-fordon, satellitteknik samt bländare till kameror och mätsystem. Eftersom LILA är verksamt i kvalitetskänsliga branscher, som medicinteknik, sensorteknik samt luft- och rymdindustrin, är absolut mätnoggrannhet och tillförlitlighet grundkrav i varje projekt. Därför är det standard hos LILA att varje förfrågan behandlas med likvärdigt intresse och omsorg.

 2. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Namnet Allweier står sedan 1970 för högkvalitativa systemkomponenter, svarv- och fräsdelar samt drivteknik i den högteknologiska regionen Bodensee. Sedan 2002 har Allweier Systeme GmbH (ASG) fokuserat på kärnkompetensen kring drivtillverkning och drivteknik. Företaget blev snabbt ett namn på marknaden som leverantör av innovativa och förstklassiga produkter: Hjulnavsdrivningar från ASG används överallt där hög effektivitet, kraft, uthållighet och 100 % tysktillverkad kvalitet är önskad och uppskattad. Med dessa kraftfulla växellådor som bas har vi utvecklat kompletta, högeffektiva drivstränger tillsammans med starka partners. Resultatet är modulära, kompakta och kundspecifika drivenheter som uppfyller de högsta kraven på kvalitet. Keep on rolling – Vårt mål är att uppfylla kundernas anspråk på konstant rörelse hos sina och våra produkter. Keep on rolling.

 1. ZERATEC ZERSPANUNGSTECHNIK INH. SASA DRLJACA

  Tyskland

  zeratec® är ett ungt, dynamiskt företag som har specialiserat sig på tjänster inom CNC-fräsning och teknik för skärande bearbetning. Ägaren Sasa Drljacas har många års erfarenhet från flera välkända företag, så vi är visserligen unga, men inte på något sätt oerfarna. Det innebär att vi alltid kan lova våra kunder hög kvalitet. Våra produktions- och tillverkningsanläggningar ligger i Renchen, vid A5: an mellan Achern och Offenburg i södra Tyskland. Vi arbetar med den senaste CNC-tekniken, som självklart lever upp till internationell standard. Vi kan bearbeta så gott som alla avverkningsbara material för dig: från plast till aluminium och titan. Det finns nog inget problem inom vårt område som vi inte lyckas lösa. Självklart arbetar vi med stor precision och levererar alltid snabbt och på utsatt tid. Naturligtvis erbjuder vi också upphämtning och leverans av utförda uppdrag.

 2. KOVINSKI IZDELKI HRAST CNC TURNING

  Slovenien

  Kovinski izdelki Hrast d.o.o. är ett företag i Breginj. Det grundades 1985. Vi tillverkar och levererar CNC-svarvade delar och maskinbearbetade komponenter. Vår skickliga personal, vårt detaljorienterade arbete, vår erfarenhet och våra produkters höga kvalitet ligger bakom hur Kovinski har blivit en ledande leverantör av industrilösningar. Våra kunder är verksamma inom olika industrier, som fordon, el, vitvaror, hydraulik, pneumatik och maskintillverkning. Vi använder många olika material: rostfritt stål, aluminium, kolstål, härdat stål och mässing. Vi är även specialiserade inom beläggning, värmebehandling och slipning. Vi tar fram produkter baserat på kundens önskemål. Vårt sortiment består bland annat av sensorhöljen, skruvar, sprintar, stift och kopplingar. Vi följer tillverkningen av våra produkter från råmaterial till färdiga komponenter för att säkerställa spårbarheten. Vi innehar certifikat ISO 14001: 2015, ISO 9001: 2015 och IATF 16949. Det har hjälpt oss att bredda oss på den internationella marknaden.

 3. STAHL-PROJEKTBAU WENTZ GMBH

  Tyskland

  Vi är en industri-, forsknings- och konstruktionspartner ”när det gäller tunga grejer” Hos oss samlas olika områden av stålindustrin under ett och samma tak: Vi tar hand om allt från konstruktion till planering, hållfasthetsberäkningar, tillverkning och montering och erbjuder alla tjänster för ditt projekt. På vårt designkontor planerar våra byggnads-, konstruktions- och beräkningsingenjörer ditt stålkonstruktionsprojekt som våra mekaniker och metallhantverkare tillverkar på plats hos dig. Vi utför uppdrag åt företag i en lång rad olika branscher. Så fort det finns efterfrågan på gedigen kompetens inom stålkonstruktion förlitar sig våra kunder på oss. Vår kundkrets består bland annat av industriföretag inom olika branscher och av olika storlek samt universitet och forskningsinstitut. Tack vare att vi är ett ägarlett företag med eget designkontor kan våra kunder känna sig trygga med att vi ror uppdraget i hamn. Vi är engagerade, flexibla och teknikintresserade

 4. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Tyskland

  Vi är ett medelstort företag som har specialiserat oss på att leverera tunna metallfolier med snäva tjocklekstoleranser. Vi täcker in området från 0, 005 mm upp till 1, 00 mm. Från vårt lager levererar vi diverse mått som tack vare sin förpackning är optimalt anpassade för användning inom verkstad och vid monteringsarbeten. Material kan enkelt tas ur från den generöst tilltagna plastlådan i önskad längd och vid behov kan man sammanfoga lådorna, med en materialbredd från 150 mm (och en tjocklek på 0, 250 mm), med clips. Vid behov lägger ni enkelt till dessa i er beställning utan extra kostnad. Som ytterligare ett alternativ erbjuder vi metallfolier i självhäftande utförande. På dessa är materialet försett med en självhäftande enkelfilm. Det självhäftande lagret är 0, 04 mm tjockt.

 5. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vårt företag, HFP Bandstahl, i Bad Salzungen kan blicka tillbaka på mer än 100 års erfarenhet inom kallvalsning och nästan 150 års erfarenhet inom metallbranschen. Med fler än 250 medarbetare är det även vår största anläggning. Bandstål kallvalsat enligt EN 10139/10140 i handelsbruklig kvalitet, valsat i alla hållfastheter, tjocklek 0, 20 - 2, 50 mm, bredd 4 - 525 mm sätthärdningsstål, seghärdat stål och fjäderstål kallvalsat enligt EN 10132 T1-4/10140 i handelsbruklig kvalitet, hållfasthet G eller G + K, tjocklek 0, 20 - 1, 80 mm, bredd 10 - 370 mm Ytkvalitet: normalt blankglödgad, specialruggad eller glänsande samt rep- och porfri, lagerlindade spolar, superplant smitt och/eller avfettat.

 6. ÄTZTECHNIK HERZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  I Herz har du den enda etsningsexpert i Europa som producerar både tillskurna mönsterdelar och stora serier på bandet. Det gör att du får allting från den första mönsterdetaljen upp till stora produktionsserier från en och samma källa – och från samma, högmoderna anläggning. För en smidig övergång till serieproduktion, vilket sparar kostnader och kapacitet. Att ha den bästa produkten är inte tillräckligt för Herz: För dig tar vi även fram den bästa hanteringen av beställningen. Dit hör till exempel den nytta som skapas när vårt moderna CAD-system beräknar den optimala lösningen för dig. Oavsett om det gäller rådgivning per telefon eller på plats hos kunden: hos Hertz kan du förlita dig på mer än 40 års praktisk erfarenhet inom etsteknik. Och dessutom på heltäckande allroundstöd – från prototyp till serie. Vad som avgör: Vi tar oss tid för dig, för att kunna förstå hela din process och din produkt.

 7. ROKVELAS, UAB

  Litauen

  Rokvelas UAB är ett litauiskt företag som utför metallbearbetningstjänster för mindre och större serieproduktioner. Vi har elva års erfarenhet av att exportera våra produkter och tjänster. Vi är specialiserade på tillverkning av stålstrukturer och CNC-maskinbearbetning. Vi tillhandahåller ett komplett paket av tjänster utifrån våra klienters behov. Vi har ett brett sortiment av produkter och tjänster: produktion, situationsplanering, komplementering, olika beläggningar, logistik och mycket mer. Tjänster: CNC-Stansning, CNC-bockning; CNC-svarvning; CNC-fräsning, skärning med bandsåg, svetsning; planpolering; valsning av plåt, Konstruktionerna kan beställas djupgalvaniserade; pulverlackerade; sandblästrade och målade med våtmetod; galvaniserade på olika sätt. Alla våra stålstrukturer möter kraven för standard EN 1090-1, 2. Administrationssystem certifierat enligt ISO 9001. Vänligen besök vår hemsida för mer information.

 8. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Mebel Logistics är ett polskt företag i Obra som grundades 1998. Vi är en högt värderad samarbetspartner till kända europeiska möbelföretag som har arbetat kontinuerligt i över 20 år. Vår tillverkningsavdelning uppnår högsta kvalitet med hjälp av erfarenhet och maskinutrustning. Vårt erbjudande: •Metallarbete •Vattenskärning av metall, plast, trä, plywood, glas, keramik •Skärning: Skärning med band- och skivskärare, vinkelskärning upp till 50°, material upp till 1 500 mm, CNC-fräsning med omfattning 600x400x400 mm (både vertikala och horisontella fräsningsmaskiner) •Radioerosionsbearbetning: Skärning av elektroder med omfattning 320x270x350 mm, vinkel +/-5°, vikt upp till 180 kg •Slipning: Ytbehandling genom slipning av rör med diameter ø10-ø100mm, ytbehandling genom ytslipning upp till 1 000 mm bredd, ytpolering av galvaniserade lackeringar av krom, nickel och koppar •Plastbearbetning: Metallbearberning på excenterpressar om 160 ton, 40 ton eller 10 ton, hydrauliska pressar om 40 ton, bockning i press på 100 ton för material på upp till 2 500 mm, bockning på trevalsmaskin •Värmebehandling: Härdning för produkter upp till 350x140x100 mm •Pulverlackering: Applicering av värmehärdande lack i form av pulverfärg, ugnsstorlek 3 900x1 180x180. Kontakta oss!

 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrike

  Sedan 2001 har företaget FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) utvecklat ett nätverk gjutarpartner etablerade i Polen. Med flera års erfarenhet erbjuder FGD sina kunder tillträde till en mångfald olika formnings- och gjutningsanläggningar. FGD: s styrelse, mån om sina kunders tillfredsställelse, belönades 2013 med certifieringen ISO 9001: 2008 för "Utformning, köp och försäljning av stycken i gjutjärn". Företaget erbjuder flera tjänster: - Flera gjutanläggningar för olika färgnyanser. - Flera formningsanläggningar för olika former. - Integrerad maskinbearbetningsverkstad för att begränsa mängden transporter av delarna, från gjutning till slutlig montering. - Lackningsverkstad för att skydda delarna mot korrosion och fullända deras estetik. - Ritkontor för att utveckla nya komponenter och koncept. - Anpassade logistiklösningar för att kunna reagera snabbt och optimera lagerhanteringen. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

  Alla produkter för "stål och metall - bearbetning"

 2. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

  Tyskland

  Välkommen till sex decenniers induktionskompetens! Inductoheat Europe – din samarbetspartner för allt som gäller induktionsuppvärmning och värmebehandling! Som en del av den globalt verksamma Inductotherm-gruppen är vi teknikledande i Europa inom induktionsuppvärmning. Vid vår moderfabrik i Reichenbach utvecklar, tillverkar och driver vi induktionsvärmeanläggningar för många olika industritillämpningar. Vi tillverkar både standard- och specialhärdningsanläggningar samt frekvensomriktare med stor bandbredd. Inductoheat Europe driver dessutom två legohärdningsverkstäder i Reichenbach och Darmstadt, där vi härdar i stor och liten skala åt våra kunder. Vår induktortillverkning tillverkar dessa tillämpningsspecifika slitagedelar i originaldelskvalitet – och på förfrågan även i expressfart!

 3. MECANOR SA

  Schweiz

  Mecanor är specialisten på området högprecisa stansprodukter för mikroteknik genom innovativa processer och präglingsverktyg av hög kvalitet. Sedan grundandet år 1948 har Mecanor ständigt utvecklat sina produkter och färdigheter för att kunna hänga med när kraven förändras inom mikrotekniken på de olika marknaderna. Från början nästan uteslutande för klockindustrin men numera har utbudet utökats till ett varierat sortiment med komponenter för medicinteknik, bilindustri och mikroenheter.

 4. CAST-SOLUT GMBH

  Tyskland

  CAST SOLUT GmbH grundades 2007 och finns representerade världen över. På området Rapid tooling och prototypframställning erbjuder vi ett omfattande utbud av tjänster som täcker hela processen från idéutveckling till färdiga seriekomponenter. Vi arbetar både med friformsframställning som SLA, SLS och metallskrivare, men även mer traditionella tillverkningsmetoder som vakuumgjutning, RIM, formsprutning, formverktyg, precisionsgjutning, CNC-teknik, pressgjutning och ytbehandling. När det gäller Technology Solution Service hjälper vi till med såväl rådgivning och försäljning som utbildning. Tack vare vår egenutvecklade, innovativa KLM-maskinteknik kan vi erbjuda dig som kund ett brett spektrum av maskiner och speciallösningar. Vårt huvudsakliga fokus ligger på vakuumkammare, gjutteknik och härdning, men vi erbjuder även system för friformsframställning från våra samarbetspartner.

 5. ELPOCHEM AG

  Schweiz

  ElpoChem är ett familjeföretag grundat 1970 och är specialiserade på kemisk och elektrokemisk ytförädling. Företaget har sitt säte i Volketswil där de utvecklar och utför elektrolytprocesser och kemiska lösningar för beröringsfri avlägsning av fjäll och störande kanter utan mekanisk eller termisk påfrestning på metallernas yta. De ledande och innovativa processerna och förädlingslösningarna har varit väldigt framgångsrika inom många olika branscher globalt. ElpoChem övertar hela bearbetningsprocessen. Företaget utvecklar och framställer nödvändiga processer och anläggningar samt de elektrolyter som krävs för ytbehandlingen, helt efter kundens önskemål om material och behandlingsform. Därutöver erbjuder ElpoChem sina kunder kompetent rådgivning och expertkunskap.

 6. POHL METALL GMBH

  Österrike

  Tillverkning av stansade detaljer, bockade tråddetaljer, fjädrar, rördelar samt yt- och värmebehandling. Ingenjörsbyrå inom maskinteknik – materialanalys – med röntgenspektrometer och gnistspektrometer. Företaget Pohl Metall, med säte i Ötztal-Bahnhof i Tyrolen/Österrike, kan erbjuda hög kompetens inom tillverkning och producerar metallprodukter tillverkade med metoderna stansning, bockning, pressning och rörbearbetning. Vi är din expertpartner när det handlar om tillverkning av små metallkomponenter till industrin och handeln. Hos oss tillverkas stansade och bockade komponenter, fjädrar, rördelar, vajertillbehör och monterade komponentgrupper. Vi stödjer våra kunder under hela vägen från prototyptillverkning och fram till storskalig serieproduktion. Till de tjänster inom metallbearbetning som vi utför på vår anläggning i Österrike hör även yt- och värmebehandling, emballering och kvalitetssäkring.

 7. MIFA ALUMINIUM BV

  Nederländerna

  Mifa är specialiserade på extrudering av magnesium- och aluminiumprofiler. Vi producerar färdigställda precisionsprodukter med dimensioner från 0, 02 mm. Denna nivå av precision vid aluminiumsträngpressning innebär oöverträffade möjligheter. Den ger en enorm frihet i utformningen, utan de begränsningar som standardspecifikationerna medför. Vi extruderar ett omfattande sortiment av standard- och icke-standardiserade aluminiumprofiler från ø3mm till ø180mm. Förutom att producera aluminium- och magnesiumprofiler tillhandahåller vi pulverlackering eller anodisering i ett brett utbud av färger och ytbehandlingar och utför skärning, stansning och CNC-bearbetning. För specifika precisionsprodukter har Mifa även andra tekniker i huset, t.ex. mekanisk fixering, limning, lödning, svetsning, hermetisk försegling, applicering av skyddsfolie, böjning, maskering och målning. Vi tar gärna på oss ansvaret för hela processen vid utveckling och produktion av aluminium- och magnesiumkomponenter. Våra aluminiumprofiler används i många olika branscher (bl.a. flyg- och rymdindustrin, bilindustrin, fjädring, försvar och medicinsk utrustning) och produkter. Vi fokuserar på företag som ställer höga krav på kvalitet, precision och frihet i utformningen. Varje marknad ställer sina egna specifika krav på våra extruderade profiler. Mifa är ett AS/EN 9100-certifierat företag för flyg- och rymdindustrin. Vi är också certifierade enligt IATF 16949: 2016 (ytbehandling) samt ISO 9001: 2015.

 8. XUFENG TOOL TECH GROUP LIMITED

  Kina

  XuFeng Tool Tech grundades 2003. Vi har fokuserat på att tillhandahålla förstklassiga tjänster inom CNC-bearbetning, friformsframställning och formsprutning av plast i över 15 år. Vårt internationella team av tekniker är djupt engagerade i att tillhandahålla högkvalitativa delar som är utformade efter kundens önskemål. Delarna blir granskade & kontrollerade genom hela produktionen, under sammansättning och paketering inför leverans för att vi ska kunna garantera att du får produkter av hög kvalitet, till rätt pris.

 9. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd är en grupp av tillverkare sedan 13 år tillbaka. Vi är den enskilda hållplatsen för metallprodukter av hög kvalitet till en total lägre kostnad i Kina. Vi kan tillverka alla möjliga sorters metalldelar, som plåt och metallark, CNC-maskinbearbetade delar, böjda rördelar, svetsade delar och särskilt monterbara delar. Marknader för våra produkter är bland annat fordonsindustrin, sjukvården, jordbruksmaskineri, sportindustrin och så vidare.

 10. FORJAS DE VIANA S.A.

  Spanien

Filter

Resultat för

Stål och metall - bearbetning - Import och export

Antal resultat

68 504 företag