• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stål och metall - bearbetning

Resultat för

Stål och metall - bearbetning - Import och export

 1. BULUT CNC MACHINING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Upplev oöverträffad precision med BULUT CNC MAKINAs skräddarsydda CNC-projekt, omsorgsfullt tillverkade i Turkiet. Vi är specialiserade på att skräddarsy komponenter för att matcha dina unika krav. Från komplicerade maskindelar till skräddarsydda projekdelar - vårt team använder de senaste CNC-teknikerna för fräsning, svarvning och bearbetning för optimala lösningar. Vi är leverantörer inom branscher som maskinindustrin, flygindustrin, marina hydraulikindustrin och fordonsindustrin och ser till att projekten slutförs exakt och effektivt. BULUT CNC MAKINA levererar förstklassiga lösningar som överträffar dina förväntningar och tillverkningen sker i Turkiet. Våra produkter: • Maskindelar med hög precision för bilindustrin • Maskindelar med hög precision för flygindustrin • Maskindelar med hög precision för marinindustrin • Maskindelar med hög precision för hydraulikindustrin Vi följer internationella kvalitetsstandarder och certifieringar, vilket säkerställer att våra produkter uppfyller de högsta standarderna för excellens. Vi arbetar på kund- och projektbasis och tillgodoser dina specifika behov med precision och engagemang. Oavsett om du behöver en enstaka prototyp eller storskalig produktion garanterar vår expertis och våra resurser resultat som överträffar förväntningarna. Med vårt orubbliga engagemang för kvalitet och kundnöjdhet kan du vara säker på att ditt projekt är i skickliga händer. Upplev kraften av precision tillsammans med BULUT CNC MAKINA.

 2. ATOM KARINCA LASER

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Atom Karinca grundades 1996 och har urskilt sig som ett förstklassigt teknikföretag och beställningstillverkare av laserskurna artiklar i Istanbul i Turkiet. Vår obevekliga hängivenhet till perfektion förkroppsligas i vår toppmoderna infrastruktur som består av en anläggning på 3 000 kvadratmeter, en modern maskinpark och ett team på 60 mycket skickliga yrkespersoner som kan hålla i gång produktionen dygnet runt - allt för att säkerställa en friktionsfri tillverkning för våra kunder. Sedan vi grundades 1996 har vi kontinuerligt utvecklats. Vi gjorde entré i laserskärningssektorn 2005. Vår hängivenhet till framsteg syns tydligt i våra pågående investeringar och kontinuerliga initiativ för självförbättring. Våra omfattande tjänster innefattar: •Laserskärning •Plåtböjning •Cylinderskruvning •Tillverkning av svetsade delar •Elektrostatisk pulverlackering •Sammansättningstjänster •Försäljning av metallplåt. Vår maskinpark: LASERSKÄRNING MASKINPARK 6 KW skäreffekt | 4 000x2 000 mm plåtbearbetningsområde 6 KW skäreffekt | 3 000x1 500 mm plåtbearbetningsområde 4 KW skäreffekt | 3 000x1 500mm plåtbearbetningsområde 2, 5 KW skäreffekt | 2 500x1 250 mm plåtbearbetningsområde VÅRT PLÅTBÖJNINGSMASKINERI CNC-plåtböjning med 7 axlar, CNC-plåtböjning med 5 axlar, CNC-plåtböjning med 4 axlar. På Atom Karinca överskrider vi geografiska gränser för att betjäna våra kunder globalt. Kundnöjdheten är vår främsta prioritet, och vårt expertteam är dedikerat till att förstå och uppfylla dina individuella behov. Din framgång är vårt uppdrag.

 3. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  KALELILER FASTENERS grundades 1995 och är en ledande tillverkare av fästanordningar i stål. Företaget är baserat i Ankara, Turkiet. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet och har blivit en framstående global leverantör av fästanordningar. Med en 14 000 m2 stor produktionsanläggning, inklusive ett täckt område på 10 000 m2 i Ankara/Saray, förenar vi vårt gedigna arv med ett kundfokuserat synsätt. För oss på KALELILER FASTENERS är kundnöjdhet av största vikt. Vi är framstående inom tillverkning av skruvar, pinnbultar, ankarbultar och muttrar och använder metoder för både varmsmide och kallformning. Vår expertis omfattar olika typer av fästanordningar i stål och vi erbjuder både elförzinkade och varmförzinkade beläggningar. Vi är också specialiserade på geomet- och zink-nickelbeläggningar, med fokus på storskalig tillverkning av bultar och specialfästanordningar med hjälp av varmsmide. Vi levererar till en rad olika sektorer, såsom energiföretag, byggföretag, tillverkare av industridelar, stålbyggnad, byggnation på flygplatser, raffinaderier och maskinindustrin. Våra avancerade maskiner och utrustning gör att vi effektivt kan tillverka skräddarsydda delar av högsta kvalitet. Vi har kompetens inom automatisk skärning, varmsmide, kallformning, maskinbearbetning, valsgängning, värmebehandling, beläggningar och kvalitetskontroll. Under märket KLR erbjuder vi bultar och skruvar med gängor från M12 till M80, gängstänger och pinnbultar från M8 till M220 och muttrar från M20 till M80. Vi erbjuder också ankarbultar, U-bultar och J-bultar och har ett omfattande lager av olika fästanordningar. Kontakta oss för mer information!

 4. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA är ett portugisiskt företag som grundades 1996 och specialiserar sig som den bästa samarbetspartnern för outsourcing av tillverkning av precisionsmaskiner - 3, 4 eller 5 delar (aluminium, stål eller rostfritt stål). Vi förser Central- och Nordeuropa med CNC-maskinbearbetning (precision), svetsning, specialprojekt, erkänd outsourcing, mellanserieproduktion, precisionmaskinsbearbetning av komponenter av metallegeringar, projektutveckling och montering. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO har ett tekniskt expertteam som förser ditt företag med snabba leveranser och kundtjänst genom hela processen. Kontakta oss idag för att få veta mer!

 5. ZS INDUSTRIES CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  ZS Industries Co., Ltd (ZSI) är ett kinesiskt & danskt företag inom beställningstillverkning & offshoring av teknik, som grundades 2003. Vi är specialiserade på att tillverka stora och små komplexa tekniska/mekaniska delar och komponenter utefter skisser och specifikationer från våra kunder runt om i hela världen. ZSI är certifierat med TÜV ISO 9001 och har 19 års erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa, skräddarsydda komponenter för maskinbearbetade gjutningar, precisionsbearbetning, svetsade konstruktioner eller moduler samt hopsättning till konkurrenskraftiga priser till olika industrier inom fält som jordbruksmaskineri, livsmedelsmarkineri, byggnationsutrustning, vindindustri, generellt maskineri, pumpar och ventiler samt hydrauliska cylindrar. ZSI vill skapa värde för sina kunder genom ett tvärkulturellt upplägg, en konkurrenskraftig leveranskälla, effektiv organisation av leveranskedjan, systematisk kvalitetskontroll, erfarenhetsbaserad teknisk kunnighet samt innovativa logistiktjänster. Vi vill understödja kunder i deras växande konkurrenskraftighet och vinstindragande genom att sänka deras totala ägandekostnad. Vi siktar mot långsiktiga relationer, både med våra klienter och våra underleverantörer.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  CAD-CAM Engineering Solution erbjuder metallbearbetningstjänster, med prototyp- småskalig eller serieproduktion av bearbetade delar som kräver hög precision eller har komplexa former. Vi är specialiserade på fräsning och svarvning med CNC: 3-axlad, 4-axlad, 5-axlad; för industrier inom luftfart, olja och gas, läkemedel, Formel 1. Typer av bearbetade delar: Komponenter för luftstrukturer, komponenter för luftdynamik, ventiler med tillbehör, kopplingar för undervattensbruk, hydrauliska komponenter. Material: Aluminiumlegeringar, stål, rostfritt stål, inconel, titan. Specialprocesser: anodisering, hård anodisering, kemisk polering, värmebehandling, missfärgningsbehandling. Produktionstyper: små serier (10-100 styck), medium (100-5 000 styck), massproduktion (5 000-30 000 styck). Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. MOH D.O.O

  Slovenien

  Verified by europages badge

  MOH DOO är en europeisk CNC-verkstad som specialiserar sig på precis bearbetning av högkvalitetskomponenter och prototyper för industrier inom fordon, jordbruk och hydraulik. Vi tillverkar dessutom specialanpassade komponenter för luftfart och försvar, fordonsbelysning och motorsportindustrin. Vi erbjuder fräsning med CNC med de modernaste högprecisionscentralerna, med femaxlad och treaxlad CNC. Treaxlad - upp till 800 x 2 200 mm, femaxlad - upp till 920 mm. Vi har ett brett utbud av material och ytfinish. Vi är specialiserade på stålstänger, konstruktionsdelar av aluminium och kåpor. Vi utför CNC-fräsning på moderna tvåspindliga koner, upp till fi 350 och fi 82, med Y-axel och kraftverktyg. Med våra toppmoderna produktionstekniker och oändlig tillgång till verktyg och resurser så kan vi uppnå en högre effektivitet när vi utför tjänster åt våra kunder. Vi står bakom varje projekt och tillverkad komponent. Med vår expertis kan vi tillhandahålla pålitlig och snabb support. Vi vill vara ditt förstahandsval, och en pålitlig partner för alla dina behov av CNC-maskinbearbetning. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt företag, HFP Bandstahl, i Bad Salzungen kan blicka tillbaka på mer än 100 års erfarenhet inom kallvalsning och nästan 150 års erfarenhet inom metallbranschen. Med fler än 250 medarbetare är det även vår största anläggning. Bandstål kallvalsat enligt EN 10139/10140 i handelsbruklig kvalitet, valsat i alla hållfastheter, tjocklek 0, 20 - 2, 50 mm, bredd 4 - 525 mm sätthärdningsstål, seghärdat stål och fjäderstål kallvalsat enligt EN 10132 T1-4/10140 i handelsbruklig kvalitet, hållfasthet G eller G + K, tjocklek 0, 20 - 1, 80 mm, bredd 10 - 370 mm Ytkvalitet: normalt blankglödgad, specialruggad eller glänsande samt rep- och porfri, lagerlindade spolar, superplant smitt och/eller avfettat.

 4. LILA GMBH - SPEZIALIST FÜR INDIVIDUELLE LÖSUNGEN IN DER LASERPRÄZISIONSBEARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  SPECIALIST PÅ INDIVIDUELLA LÖSNINGAR INOM PRECISIONSBEARBETNING MED LASER. LILA GmbH har varit verksamt inom precisionsbearbetning med laser i över 25 år. Utöver finskärning och precisionsborrning utgör precisionslasersvetsning ett viktigt verksamhetsområde. På 25 anläggningar med fast laser och fiberlaser bearbetas metall av olika slag samt keramik. Kvalitetssäkring på högsta nivå är obligatoriskt hos LILA. Därför har alla processer certifierats enligt såväl DIN EN ISO 9001 som den medicinska standarden DIN EN ISO 13485. Medicintekniska kanyler, mätelektroder, kirurgiska instrument, komponenter för känsliga mätinstrument och avancerade komponenter till finmekanik är typiska metallprodukter som tillverkas av LILA. Särskilt på området tjockare keramik är LILA ledande och kan bearbeta materialtjocklekar på mellan 0, 1–27 mm. De applikationer som produkterna används till är bland annat vändskär, siktar till industrikvarnar, blad till medicinska saxar och knivar, lager till Formel 1-fordon, satellitteknik samt bländare till kameror och mätsystem. Eftersom LILA är verksamt i kvalitetskänsliga branscher, som medicinteknik, sensorteknik samt luft- och rymdindustrin, är absolut mätnoggrannhet och tillförlitlighet grundkrav i varje projekt. Därför är det standard hos LILA att varje förfrågan behandlas med likvärdigt intresse och omsorg.

 5. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Grundstenen för vårt familjeföretag, som idag är av medelstorlek, lades av de båda ägarna Manfred Eckardt och Thomas Eckardt. 2002 firade vårt företag 25-årsjubileum och vi står fortfarande för tillförlitlighet, god service, kontinuitet och tillväxt. I mitten av 2001 dog vår grundare Manfred Eckardt. Strax därpå, i mars 2002, tog hans son Thomas Eckardt över efter honom, vilket ledde till en ny ledning i mitten av år 2002. Då tog Beate Eckardt över ledningen av företaget (mars 2002 till maj 2005). Sedan den 1 juni 2005 leder Axel Eckardt Eckardt & Sohn GmbH och han kommer fortsätta att leda företaget i den gamla andan. Firma Eckardt & Sohn verkar både lokalt och globalt. Tack vare det vårt breda sortiment och vår långvariga erfarenhet kan vi alltid tillhandahålla kundanpassade lösningar.

 1. MECANOR SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Mecanor är specialisten på området högprecisa stansprodukter för mikroteknik genom innovativa processer och präglingsverktyg av hög kvalitet. Sedan grundandet år 1948 har Mecanor ständigt utvecklat sina produkter och färdigheter för att kunna hänga med när kraven förändras inom mikrotekniken på de olika marknaderna. Från början nästan uteslutande för klockindustrin men numera har utbudet utökats till ett varierat sortiment med komponenter för medicinteknik, bilindustri och mikroenheter.

 2. EWG E. WAGENER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EWG i tyska Heimsheim är en ISO-certifierad toppleverantör, återförsäljare och partner. I vårt sortiment hittar du bland annat: stänger, rör, stavar, tråd och standardkomponenter (som t.ex. skruvar, muttrar och gängstänger), paneler, plåtar och folie av olika specialmetaller, metaller med mycket hög smältpunkt och sällsynta jordartsmetaller. Till våra specialområden hör standardkomponenter – som t.ex. skruvar, muttrar och gängstänger – halvfabrikat av rostfri metall samt ritningsdelar av molybden, tantal, volfram, titan och legeringar av dessa metaller (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Bearbetningsmöjligheterna beror på det aktuella materialet och dess egenskaper och har därför stor variation: glödgning, kallvalsning, svarvning, fräsning, slipning, gnistbearbetning, svetsning, bonding (härdning), betsning, gängskärning, uppborrning, laser marking och stansning.

 1. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Tre företag med en gemensam filosofi. Schwarz-gruppen är en medelstor, traditionsrik hantverksorganisation som grundades 1921 och sedan 30 år tillbaka specialiserar sig på bearbetningen av rostfritt stål och specialmaterial. I dag är Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH inte bara erkända internationellt som experter på behållar- och anläggningsteknik, utan även ett ledande namn inom tillverkning för kiselanläggningar. Schwarz Systems GmbH levererar specialisttjänster inom ytbearbetning av rostfritt stål, serietillverkning av behållare, formteknik, robotsvetsning och bearbetning av stora komponenter. Den nyaste medlemmen i gruppen, AMP GmbH, koncentrerar sig på tjänster och service inom icke-förstörande materialprovning och lasermätning.

 2. ÄTZTECHNIK HERZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I Herz har du den enda etsningsexpert i Europa som producerar både tillskurna mönsterdelar och stora serier på bandet. Det gör att du får allting från den första mönsterdetaljen upp till stora produktionsserier från en och samma källa – och från samma, högmoderna anläggning. För en smidig övergång till serieproduktion, vilket sparar kostnader och kapacitet. Att ha den bästa produkten är inte tillräckligt för Herz: För dig tar vi även fram den bästa hanteringen av beställningen. Dit hör till exempel den nytta som skapas när vårt moderna CAD-system beräknar den optimala lösningen för dig. Oavsett om det gäller rådgivning per telefon eller på plats hos kunden: hos Hertz kan du förlita dig på mer än 40 års praktisk erfarenhet inom etsteknik. Och dessutom på heltäckande allroundstöd – från prototyp till serie. Vad som avgör: Vi tar oss tid för dig, för att kunna förstå hela din process och din produkt.

 3. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EZM Edelstahlzieherei Mark använder kallbearbetning för att tillverka slipat och polerat blankstål, standardprofiler och specialprofiler efter ritning i de flesta typer av stålmaterial. De resulterande produkterna håller hög kvalitet och används framför allt inom anläggnings- och maskinteknik, energi- och medicinteknik, samt inom fordonsindustrin. I EZM Edelstahlzieherei Marks fabrik i Werdohl tillverkas till exempel fjäderproduktionsmaskiner av märket Proll & Lohmann och anläggningar för värme- och kemisk ytbehandling för märket BAK. EZM Metallbearbeitung und Service GmbH tillverkar bl.a. spindellager, riktmaskiner för rund- och profilmaterial med drivna riktrullar och specialprodukter efter kundönskemål. Den innovativa kombinationen av glödgnings-, strålnings-, fräs- och svarvningsprocesser som används av EZM Profil Bearbeitung i Rohr/Thüringen erbjuder ett prisvärt och konkurrenskraftigt alternativ till traditionella tillverkningsmetoder.

 4. STAHL-PROJEKTBAU WENTZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är en industri-, forsknings- och konstruktionspartner ”när det gäller tunga grejer” Hos oss samlas olika områden av stålindustrin under ett och samma tak: Vi tar hand om allt från konstruktion till planering, hållfasthetsberäkningar, tillverkning och montering och erbjuder alla tjänster för ditt projekt. På vårt designkontor planerar våra byggnads-, konstruktions- och beräkningsingenjörer ditt stålkonstruktionsprojekt som våra mekaniker och metallhantverkare tillverkar på plats hos dig. Vi utför uppdrag åt företag i en lång rad olika branscher. Så fort det finns efterfrågan på gedigen kompetens inom stålkonstruktion förlitar sig våra kunder på oss. Vår kundkrets består bland annat av industriföretag inom olika branscher och av olika storlek samt universitet och forskningsinstitut. Tack vare att vi är ett ägarlett företag med eget designkontor kan våra kunder känna sig trygga med att vi ror uppdraget i hamn. Vi är engagerade, flexibla och teknikintresserade

 5. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Namnet Allweier står sedan 1970 för högkvalitativa systemkomponenter, svarv- och fräsdelar samt drivteknik i den högteknologiska regionen Bodensee. Sedan 2002 har Allweier Systeme GmbH (ASG) fokuserat på kärnkompetensen kring drivtillverkning och drivteknik. Företaget blev snabbt ett namn på marknaden som leverantör av innovativa och förstklassiga produkter: Hjulnavsdrivningar från ASG används överallt där hög effektivitet, kraft, uthållighet och 100 % tysktillverkad kvalitet är önskad och uppskattad. Med dessa kraftfulla växellådor som bas har vi utvecklat kompletta, högeffektiva drivstränger tillsammans med starka partners. Resultatet är modulära, kompakta och kundspecifika drivenheter som uppfyller de högsta kraven på kvalitet. Keep on rolling – Vårt mål är att uppfylla kundernas anspråk på konstant rörelse hos sina och våra produkter. Keep on rolling.

 6. KOVINSKI IZDELKI HRAST CNC TURNING

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Kovinski izdelki Hrast d.o.o. är ett företag i Breginj. Det grundades 1985. Vi tillverkar och levererar CNC-svarvade delar och maskinbearbetade komponenter. Vår skickliga personal, vårt detaljorienterade arbete, vår erfarenhet och våra produkters höga kvalitet ligger bakom hur Kovinski har blivit en ledande leverantör av industrilösningar. Våra kunder är verksamma inom olika industrier, som fordon, el, vitvaror, hydraulik, pneumatik och maskintillverkning. Vi använder många olika material: rostfritt stål, aluminium, kolstål, härdat stål och mässing. Vi är även specialiserade inom beläggning, värmebehandling och slipning. Vi tar fram produkter baserat på kundens önskemål. Vårt sortiment består bland annat av sensorhöljen, skruvar, sprintar, stift och kopplingar. Vi följer tillverkningen av våra produkter från råmaterial till färdiga komponenter för att säkerställa spårbarheten. Vi innehar certifikat ISO 14001: 2015, ISO 9001: 2015 och IATF 16949. Det har hjälpt oss att bredda oss på den internationella marknaden.

 7. ELPOCHEM AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  ElpoChem är ett familjeföretag grundat 1970 och är specialiserade på kemisk och elektrokemisk ytförädling. Företaget har sitt säte i Volketswil där de utvecklar och utför elektrolytprocesser och kemiska lösningar för beröringsfri avlägsning av fjäll och störande kanter utan mekanisk eller termisk påfrestning på metallernas yta. De ledande och innovativa processerna och förädlingslösningarna har varit väldigt framgångsrika inom många olika branscher globalt. ElpoChem övertar hela bearbetningsprocessen. Företaget utvecklar och framställer nödvändiga processer och anläggningar samt de elektrolyter som krävs för ytbehandlingen, helt efter kundens önskemål om material och behandlingsform. Därutöver erbjuder ElpoChem sina kunder kompetent rådgivning och expertkunskap.

 8. ENERGIETECHNIK ESSEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Energietechnik Essen GmbH – medlem i företagsgruppen Georgsmarienhütte – grundar sin potential och sin kunskap på kontinuerlig forskning och utveckling samt på en erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1811. Energietechnik Essen GmbH utvecklar, tillverkar och levererar säkerhetsrelevanta högteknologiska produkter, huvudsakligen för tillverkare av energimaskiner. När den första turbogeneratorn byggdes i början av 1900-talet levererades stoppringarna av företaget i Essen. Stoppringarna monteras på rotorändarna för att hålla fast kopparlindningen mot centrifugalkraften som alstras av den höga rotationshastigheten. I företagets arkiv är de äldsta dokumenten om icke magnetiserbara stoppringar från 1901. Energietechnik Essen GmbH tillverkar materialet för stoppringarna i två omsmältningsaggregat, en elektroslagg-omsmältningsanläggning och en tryckelektroslagg-omsmältningsanläggning.

 1. WERNER KEMMINER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett företag inom metallbearbetningsindustrin som alltsedan starten på 60-talet har arbetat med tillverkning av flänsar, flänsringar, spännringar, däck och kragar. För att snabbt kunna leverera produkter till dig som kund har vi alltid förutom tvådelade spännringar för 1 mm och 2–3 mm rör också över 100 000 flänsringar enligt EN 12220 (utgåva 06/98), DIN 24154 (utgåva 07/66) serie 2-5 samt DIN 24154 (utgåva 07/90) del I+II i obehandlat, varmförzinkat och rostfritt utförande (material 1.4301, 1.4541, 1.4571) i lager. Tack vare våra flexibla tillverkningslinjer erbjuder vi också tillverkning av flänsringar i specialmått enligt kundernas önskemål, snabbt och till ett bra pris. Hör av dig till oss för en personlig offert. Tillförlitlighet, flexibilitet och hög kvalitet. Det är egenskaper har uppskattats av våra kunder både på hemmaplan och i utlandet i över femtio år.

 2. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett medelstort företag som har specialiserat oss på att leverera tunna metallfolier med snäva tjocklekstoleranser. Vi täcker in området från 0, 005 mm upp till 1, 00 mm. Från vårt lager levererar vi diverse mått som tack vare sin förpackning är optimalt anpassade för användning inom verkstad och vid monteringsarbeten. Material kan enkelt tas ur från den generöst tilltagna plastlådan i önskad längd och vid behov kan man sammanfoga lådorna, med en materialbredd från 150 mm (och en tjocklek på 0, 250 mm), med clips. Vid behov lägger ni enkelt till dessa i er beställning utan extra kostnad. Som ytterligare ett alternativ erbjuder vi metallfolier i självhäftande utförande. På dessa är materialet försett med en självhäftande enkelfilm. Det självhäftande lagret är 0, 04 mm tjockt.

 3. SUZHOU CSL PRECISION CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Suzhou CSL Precision är en erkänd tillverkare av precisionskomponenter inom industrin. Vi grundades 2016. CSL Precision har två huvudfabriker i Suzhou med en yta på totalt 4 000 kvadratmeter samt 85 anställda. 80 % av våra produkter exporteras till Nordamerika, Europa & Japan. Vårt expertteam är dedikerade till att förse våra partners inom olika branscher med de bästa lösningarna som marknaden har att erbjuda. Vi är specialiserade på tekniska lösningar och tillverkning för följande sektorer: luftfart, telekommunikation, halvledare, medicin och fordon. Med vårt fokus på dessa områden kan du vara säker på att lösningar från CSL Precision är högkvalitativa och kostnadseffektiva. CSL erbjuder innovativa lösningar som varmsmide, extrudering, precisionsgjutning och prägling för att hjälpa våra kunder att optimera kostnaderna, så att vi och kunderna kan växa tillsammans. - Noll dimensionsavvikelse, med 100 % visuell kontroll. - Enheter i hundratal till miljontal. - PPAP för varje enhet. - Snabb prototypframställning & korta ledtider för mängdproduktion. - Konsignationslagerhållning. Tveka inte att kontakta oss för mer information, eller besök vår hemsida!

 4. MR INDUSTRIES

  Danmark

  Verified by europages badge

  MR INDUSTRIES är ett privatägt företag specialiserat på att vara underleverantör av CNC-maskinbarbetning inom tillverkning av svarvade och frästa komponenter. Genom åren har vi etablerat oss som en förstklassig underleverantör av maskinbearbetade komponenter i flera olika industrier. Våra omfattande kompetenser gör att vi kan tillverka komponenter av alla önskade mängder, från prototyper till storvolymsbeställningar. Med en längdstångskapacitet från 1-32 mm i diameter kan vi ta emot ett brett omfång av efterfrågningar. MR Industries har erhållit ett stadigt ryke för att leverera precisionsbearbetade komponenter och delar, med fokus på kostnadseffektivitet och effektivitet. Vår användning av avancerad teknik låter oss hantera allt från prototyper och småskaliga projekt till storskaliga projekt som innefattar precisionsbearbetade komponenter och delar. Med toppmoderna CNC-maskinscentraler hanterar vi helautomatiska stångmatare för en oavbruten produktion. Det gör att vi tillhandahåller de effektivaste leveranstiderna och exceptionell service när du behöver högkvalitativa precisionsbearbetade komponenter. Vi ser fram emot möjligheten att ha dig som vår högt värderade affärspartner. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller vid frågor.

 5. BASAK LAZER

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Sedan grundandet 1983 har Basak Laser konsekvent satt standarden inom industrin, som en förstklassig tillverkare med specialisering inom precisionsbearbetning och -implementering av plåt. Vårt breda utbud av tjänster innefattar: •Fiberlaser •Kantpress •Cylinderbockning •Saxskärning •Svetsning med argon •Aluminumsvetsning •Smidestillverkning •Laserskärning av smidesjärn •Utforska mer, t ex modulärt smidesjärn, på vår hemsida! Basak Laser är även skicklig på maskintillverkning och reservdelstillverkning, inom vilket företaget vänder sig till många olika sektorer så som fordon, marin samt hiss/rulltrappor genom dotterbolaget Basak Machine. Vår vision är att höja oss ännu mer, som ett förstklassigt företag känt för sin obevekliga hängivenhet till kvalitet och effektivitet. Vi vill göra våra anställda, våra leverantörer och våra kunder rakt igenom nöjda. Vi har ett obevekligt driv att bevara vår plats i framkanten av tekniska framsteg genom att kultivera ett innovativt förhållningssätt. Dessutom har vi en framstående tillverkning av campingutrustning under vårt andra märke, Basak Camping. Vårt samarbetsdrivna förhållningssätt till våra kunder är en hörnsten i vår verksamhet, och gör att vi konsekvent kan leverera enastående projektresultat. Kontakta oss idag för mer information och en produktiv dialog kring dina önskemål.

 6. TARHAN AUTOMATION AND MACHINE

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till Tarhan Machinery Automation, ett ledande turkiskt företag med exceptionella tjänster inom många olika områden. Vår hängivenhet till perfektion och innovation får oss att leverera lösningar i toppklass som möter behoven hos många olika industrier över hela världen. Vi är mycket stolta över våra tjänster inom projektdesign och teknik. Våra skickliga ingenjörer och designers förvandlar idéer till verklighet och sköter varje projekt med precision och expertis så att våra klienter får optimala resultat. Upptäck CSA MIST, vårt andra märke som specialiserar sig på tillverkning av dimningssystem för växthus. Upplev fördelarna med våra avancerade system som skapar den perfekta fuktigheten för växthus som understödjer optimal växtlighet och sänker temperaturen under heta somrar. RigidMech, vårt tredje märke, är specialiserat inom oslagbara precisionsskärverktyg och reservdelar. Med fokus på beställningstillverkning säkrar vi tillverkning och leverans av robusta, exakta komponenter som garanterar felfria utföranden och operationell briljans i olika sektorer, bland annat försvarsmakt och fordonsindustri. På Tarhan Machinery Automation upprätthåller vi internationella standarder, vilket understrykt av våra toppmoderna maskinverkstäder och anläggningar. Vår hängivenhet till att leverera slående produkter och tjänster överskrider konsekvent alla förväntningar. Kontakta vårt hängivna team för att utforska hur våra lösningar kan stärka ditt företag.

 7. RPWORLD

  Kina

  Verified by europages badge

  RPWORLD är en ledande tillverkare och leverantör av mekaniska delar för industrier inom fordon, medicinsk utrustning, vetenskapliga instrument med flera. Vi tillverkar delar i låg- till medelvolymer samt slutanvändningsdelar på så lite som tre dagar med CNC-maskinbearbetning, sprutformning, vakuumgjutning, plåttillverkning med mera. Vår beställningstillverkning understödjer en acceleration av produkter på marknaden, sänder utvecklings- och tillverkningskostnader, samt minimerar risktagande genom hela produktens livscykel. Vi tillhandahåller exceptionellt snabb prototyptillverkning och beställningstillverkning. Oavsett om du behöver snabba prototyper för testning och verifiering, lågvolymsproduktion för NPI eller en stegring i tillverkning för kommersialisering, så är vår enskilda hållplats för tillverkningslösningar något för dig. Varför välja oss? - Korta ledtider: Automatiserade och avancerade maskiner som arbetar 24/7 och ser till att ledtiderna blir så snabba som tre dagar. - Konsekvent hög kvalitet: Kombinationen av kvalitetskontroll och avancerade inspektionsinstrument säkerställer att dina delar stämmer överens med dina 3D-skisser. - Hög precision: Vår utrustning gör att vi uppnår DIN ISO 2768 M (F) och efterföljer dina exakta specifikationer. - En enskild hållplats: CNC-maskinbeaarbetning, sprutformning och mycket mer som streamlinar dina produktionskällor och förebygger produktionsrisker. - Beställningstillverkning: Vår flexibilitet möjliggör snabb och effektiv tillverkning av skräddarsydda delar, så att vi kan möta de föränderliga marknadsbehoven.

 8. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Zeytaş Steel Machinery profilerar sig genom projektbaserad verksamhet. Sedan 2016 levererar Zeytaş konsekvent kvalitet till kunder på den globala marknaden i regioner som Tyskland, Frankrike, norra Irak, Etiopien och Egeiska havet. Vår toppmoderna tillverkningsanläggning med ett 12 000 m2 stort avgränsat område har en hög produktionskapacitet varje månad och våra medarbetare är kvalificerade ingenjörer och erfarna produktions- och monteringsteam. Våra starkaste kompetenser kretsar kring produktion av stålhallar, lager, hangarer, parkeringsstrukturer, förvaringsanläggningar och liknande strukturer. Utforska våra mångsidiga, projektbaserade tjänster, skräddarsydda för att uppfylla de unika kraven inom hallkonstruktion: •Stålkonstruktion •Stålkonstruktion anläggning •Stålkonstruktion plattform •Stålkonstruktion maskinplattform •Stålkonstruktionstillverkare •Stålkonstruktion byggnader •Stålkonstruktion hall •Stålkonstruktion kran •Stålkonstruktion tillverkningsanläggning Vi har en bred och varierande kundbas, däribland ledande företag inom kabeltillverkning, bioenergianläggningar, skeppsvarv, maskiner och textilier. Vårt mål är att hantera varje projekt utifrån dess unika behov, både inrikes och internationellt. Zeytaş Steel Machinery står för banbrytande teknik och strikta krav på höga kvalitetsstandarder. Vi är en eftertraktad partner inom branschen och levererar stabilt och oöverträffat värde med projektbaserade uppdrag. Kontakta oss i dag för mer information!

 9. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Hos oss finns det kemi: En titt in i vårt företag: Vår företagsfilosofi är baserad på ovillkorligt kundfokus, vilket har gjort det möjligt för oss att kontinuerligt växa och utveckla globala produktinnovationer i över 30 år. Våra värderingar formar inte bara vår företagskultur, utan är också anledningen till vårt mycket motiverade team av lojala medarbetare som levererar på topp – varje dag. Team: Vårt engagemang för mottot ”Excellens inom galvaniseringslösningar” präglar den dagliga verksamheten. Team riag säkerställer tillsammans att våra kunder alltid får optimala produkter och tjänster. Värderingar: Att forma framtiden, tillsammans med kreativitet och innovation, är vad vi lever för. Genom att lyssna noga identifierar vi de behov som finns. Vi behandlar alla lika och skapar förtroende. Erbjud möjligheter – kräv resultat. Ärlighet och respekt utgör grunden för vår framgångsrika kultur. Vi främjar och förutsätter potential. Rättvisa och tydlighet är hörnpelarna i vår kommunikation. Välkomna idéer – implementera dem med pondus. Vi ser nyfikenhet som utgångspunkten för framsteg. Vi får saker att hända idag som garanterar morgondagens framgång. Vi lär oss av våra misstag. Framgång glädjer. Vi implementerar ambitiösa mål med entusiasm. Med passion strävar vi efter förstklassighet. Vi är stolta över våra framgångar och berättar gärna för de som vill lyssna. Vi tar ansvar. Vi högaktar och respekterar de grundläggande värderingarna i vårt samhälle.

 10. EXTRA FORGE D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Extra Forge d.o.o. är ett serviceinriktat företag med huvudkontor i Maribor, Slovenien, som specialiserar sig på serietillverkad sänksmide av stål och aluminium samt smide av halvfabrikat i koppar, mässing och titanlegering (0, 05 kg till 8 kg). Med fokus på högteknologisk tillverkning erbjuder vi heltäckande tjänster, produktion av hög kvalitet och korta ledtider. Våra avancerade maskiner och processer gör att vi kan erbjuda tilläggstjänster som KTL-målning, smidesdesign, mekanisk bearbetning, galvanisering, förzinkning, värmebehandling med mera. Branscher som vi betjänar inkluderar: maskintillverkning, elindustri, medicin, skuggsystem, järnvägar, fordonsindustri, lyftsystem och kedjor, jordbruksmaskiner. Företagets viktigaste värderingar och fördelar: * Expertis: innovativa lösningar inom det tekniska området och en modern affärsmodell som bygger på en kombination av erfarenhet och användning av de senaste tekniska processerna. * Kvalitet: oklanderlig kvalitet är av yttersta vikt för företaget, som strikt följer föreskrivna riktlinjer i enlighet med ISO 9001. * Flexibilitet i tillverkningen: företagets produktions- och affärsmodell kan bistå kundens krav även vid snabba förändringar, t.ex. brådskande leveranstider och förändringar av själva produkterna. * Miljöskydd och en god arbetsmiljö: Företaget lägger stor vikt vid miljöskydd och gör betydande insatser inom området i enlighet med ISO 14001.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Stål och metall - bearbetning - Import och export

Antal resultat

68 744 Företag