• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • aluminiumgjuterier

Resultat för

Aluminiumgjuterier - Import och export

 1. ALWA TECHNISCHE PRODUKTE FÜR KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, MODELL UND FORMBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt patenterade gjuthartssystem ALWA MOULD D hör till de snabbast härdande gjuthartsen i världen. Det är mycket lätt att bearbeta och behöver inte efterhärdas. Systemet är lätt att använda och har en bearbetningstid på bara 20 minuter! Dragpressningen kan börja direkt efter avformningen. Från 1–2 500 kg går det att gjuta allt från små chokladformar till stora badkar. Mopedbilstillverkaren Aixam använder vårt system sedan flera år tillbaka. Med våra innovativa porösa plattor ALWA POR behövs det inte längre någon tidskrävande borrning av vakuumhål. Plattorna är stabila, tryckfasta och klarar temperaturer på över 190 °C. ALWA POR-plattorna är lämpliga för vakuumfastsättning och vakuumformning och passar dessutom utmärkt för ventilation av akvarier, fiskdammar och anläggning för avloppsvattenrening, avluftning av pressgjutnings- och formsprutningsformar, alla processer som inkluderar hetluft och vattenånga, vakuumfastspänning, filtrering, luftkuddebanor, gjutning osv.

 2. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt gjuteri har en lång tradition som sträcker sig ända tillbaka till 1879, då Maschinenfabrik Schütz & Hertel, eller ”Mafa Wurzen” som den också kallades, grundades. 74 år senare bytte vi namn till VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, som 1991 togs över av företaget Esterer AG som valde att stöpa om verksamheten till ”Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH”. Gjuteriet i Wurzen förvärvades 2008 tillsammans med systerföretaget Esterer Gießerei GmbH i Altötting av Holding Topol GmbH. Tillsammans med Esterer Gießerei Altötting är vårt företag idag en av de ledande systemleverantörerna i Europa. Vår kärnkompetens är tillverkning av såväl komplexa som kärnintensiva produkter. Men vi är också framstående på gjutgodsdetaljer med dubbla väggar, både med tunna väggar och stora komponenter med en vikt på upp till fyra ton. Vi garanterar våra kunder största möjliga processäkerhet, även vid krävande komponenter.

 3. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt företag startade 1954. Från början tillverkade vi beslag av kokillgjuten aluminium. Sedan 80-talet har vi också ägnat oss åt pressgjutning av zink. Några år senare utvidgade vi verksamheten till att även omfatta pressgjutning av aluminium. Receptet för en framgångsrik utveckling har hela tiden bestått av lika delar tradition och framåtanda. Idag förser vi våra kvalitetsmedvetna kunder från områden som industri- och maskinteknik, maskinkonstruktion, bil-, bygg- och möbelindustri i hela Europa med produkter av pressgjuten aluminium, pressgjuten zink och kokillgjuten aluminium. Med vår kärnkompetens inom pressgjuten aluminium och zink samt kokillgjuten aluminium hjälper vi varje dag våra uppdragsgivare med tillverkningen och leveransen av monteringsfärdiga gjutna komponenter.

 4. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är experter på utveckling och tillverkning av aluminiumgjutgods. Våra Arens-rördelar har många användningsområden och har satt nya måttstockar för kvalitet och design. Vi tillverkar våra produkter i enlighet med RoHS, under iakttagande av Reach-förordningen med certifierad kvalitetssäkring i vår egna tillverkning i Iserlohn. Till våra kunder hör världsledande företag från vitt skilda branscher. Vi utvecklar också gärna individuella lösningar och specialutföranden åt dig. Enkel montering i en handvändning. Arens-rördelarna monteras enkelt, utan specialverktyg och utan svetsning, t.ex. som skyddsräcken vid maskiner eller på arbetsplattformar, eller som ledstångssystem på bussar och tåg. Våra produkter är hållbara. Vi tillverkar alla produkter av aluminiumlegeringar av hög kvalitet enligt DIN-standard, och vilka erbjuder högsta stabilitet och korrosionsbeständighet samtidigt som de har en låg vikt.

 5. G.M.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Sedan 1985 tillverkar G.M.S. gjutna delar av aluminium och varmstansade delar av mässing, enligt kundens ritningar, för att få produkter som är klara att använda. Vi förfogar över ett stort nät av underleverantörer från mekanisk bearbetning till ytbehandling, exempelvis blankpolering, blästring och galvanisering. Vår produktion är omfattande både vad gäller aluminiumgjutning och varmstansning av mässing.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DRADIN ET FILS

  Belgien

  Verified by europages badge

  DRADIN och FILS är ett aluminiumgjuteri som är specialiserat på kokillgjutning av aluminiumlegeringar, särskilt med magnesium. Tillsammans med er tillverkar vi era delar av aluminium. Konstruktion av aluminiumdelar, prototyper av aluminiumdelar och ytbehandling av aluminiumdelar. Aluminiumpolering: vi erbjuder en mängd olika utföranden genom polering. Serietillverkning från 50 stycken.

 2. FONDERIA V.S. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Fonderia V.S. srl är ett företag som specialiserat sig på att tillverka aluminiumgjutgods med gravitationsgjutning, vilket är perfekt för alla som vill tillverka stycken med en bra ytfinish och utmärkta mekaniska egenskaper. Fonderia V.S. arbetar med stor passion för hantverk och modern teknik för att stå till industrins tjänst. Företaget som har en stark passion för forskning, projekterar utrustningen, tillverkar och testar aluminiumgjutgjodset.

 3. LBI

  Frankrike

  Verified by europages badge

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) är ett formgjuteri för centrifugalgjutning. Vår dimensionskapacitet omfattar ett stort sortiment mellan diametrarna 80 till 5000 mm upp till 20 ton i legeringar som vi själva tar fram. Vår katalog omfattar kopparlegeringar, rostfritt stål, specialstål och aluminium. Vi tillverkar och bearbetar runda stycken (ringar, rör, hylsor) med centrifugalgjutningsteknik. Vi levererar obearbetade eller bearbetade stycken.

 4. FPT FONDERIA PRESSOFUSIONE TAPPARO

  Italien

  Verified by europages badge

  FPT Pressofusione Tapparo, med över 50 års erfarenhet inom branschen, utför underleverantörsarbeten inom formsprutning med aluminiumlegeringar, zinklegeringar och korrosionsbeständiga speciallegeringar. Företaget, som drivs direkt av ägarna och har nära kontakt med produktionsverksamheten, har under åren ökat och förbättrat både kvaliteten på sina produkter och storleken på sin personal.

 5. FONDERIE PENA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FONDERIE PENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Specialstål, gjuterier för lätta legeringar, gjutning i järnfri metall, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, sandgjutning, gjutning av aluminium, modellering av trämodeller, och Livarna brona. Företagets huvudkontor finns i Mérignac, Frankrike.

 1. ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Aluminiumgjuterier, Aluminiumgjuterier, Gjuteri, gjutjärn, och tryckgjutning. Företagets huvudkontor finns i Oldenzaal, Nederländerna.

 2. EISEN & METALL AHREND GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EISEN & METALL AHREND GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Brandenburg An Der Havel, Tyskland.

 1. METALLGIESSEREI WALTER WAGENER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget METALLGIESSEREI WALTER WAGENER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Lennestadt, Tyskland.

 2. 1. GUSS MAULBURG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget 1. GUSS MAULBURG GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Maulburg, Tyskland.

 3. GROHMANN ALUWORKS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GROHMANN ALUWORKS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Bisingen, Tyskland.

 4. ALUGUSS AUE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALUGUSS AUE GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Aue, Tyskland.

 5. MIGUSS PETER MIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MIGUSS PETER MIES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Heiligenhaus, Tyskland.

 6. ALUTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALUTEC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Fürth, Tyskland.

 7. S. SCHÖSSWENDER-WERKE METALLGIESSEREI GES.M.B.H.

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget S. SCHÖSSWENDER-WERKE METALLGIESSEREI GES.M.B.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Litschau, Österrike.

 8. ENGEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ENGEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Neuenrade, Tyskland.

 1. GSL METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GSL METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 2. SCHÖTT-DRUCKGUSS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHÖTT-DRUCKGUSS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Menden, Tyskland.

 3. OESTERLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OESTERLE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Röthenbach, Tyskland.

 4. MMOTORS JSC

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget MMOTORS JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elmotorer och delar. Företaget är även verksamt inom Solfjädrar, Värmeåtervinningssystem, Böjning av gummi och plast, konstruktion av elmotorer, Elektriska kranvagnar, fläktar för industriellt bruk, Air destratification fans, axialfläktar, och Ceiling fans for industrial use. Företagets huvudkontor finns i Etropole, Bulgarien.

 5. METALLGIESSEREI RALF MEWES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget METALLGIESSEREI RALF MEWES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Velbert, Tyskland.

 6. FONDERIA FASSI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FONDERIA FASSI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom precisionsgjuteri, gjuterier tryckgjutning, aluminiumlegeringar, tryckgjutning av aluminium, och tryckgjutning zink aluminium. Företagets huvudkontor finns i Bergamo, Italien.

 7. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Aluminiumgjuterier, Aluminium och legeringar, aluminiumgjuterier, precisionsgjuteri, Aluminiumgjuterier, stöpning av aluminium, Aluminium och legeringar, mekanisk precisionsverkstad, och smältning av aluminium. Företagets huvudkontor finns i Poggibonsi, Italien.

 8. PAUL UND HELMUT VITZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PAUL UND HELMUT VITZ GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Velbert, Tyskland.

 9. ANTRIEB WEBER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ANTRIEB WEBER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Walldorf, Tyskland.

 10. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HORST PIELHAU GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom Aluminiumlegeringar, tryckgjutning av aluminium, strängsprutning, aluminium, stöpning av aluminium, och Aluminiumlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Lüdenscheid, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Aluminiumgjuterier - Import och export

Antal resultat

1 142 Företag