• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skruvar

Resultat för

Skruvar - Import och export

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  KALELILER FASTENERS grundades 1995 och är en ledande tillverkare av fästanordningar i stål. Företaget är baserat i Ankara, Turkiet. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet och har blivit en framstående global leverantör av fästanordningar. Med en 14 000 m2 stor produktionsanläggning, inklusive ett täckt område på 10 000 m2 i Ankara/Saray, förenar vi vårt gedigna arv med ett kundfokuserat synsätt. För oss på KALELILER FASTENERS är kundnöjdhet av största vikt. Vi är framstående inom tillverkning av skruvar, pinnbultar, ankarbultar och muttrar och använder metoder för både varmsmide och kallformning. Vår expertis omfattar olika typer av fästanordningar i stål och vi erbjuder både elförzinkade och varmförzinkade beläggningar. Vi är också specialiserade på geomet- och zink-nickelbeläggningar, med fokus på storskalig tillverkning av bultar och specialfästanordningar med hjälp av varmsmide. Vi levererar till en rad olika sektorer, såsom energiföretag, byggföretag, tillverkare av industridelar, stålbyggnad, byggnation på flygplatser, raffinaderier och maskinindustrin. Våra avancerade maskiner och utrustning gör att vi effektivt kan tillverka skräddarsydda delar av högsta kvalitet. Vi har kompetens inom automatisk skärning, varmsmide, kallformning, maskinbearbetning, valsgängning, värmebehandling, beläggningar och kvalitetskontroll. Under märket KLR erbjuder vi bultar och skruvar med gängor från M12 till M80, gängstänger och pinnbultar från M8 till M220 och muttrar från M20 till M80. Vi erbjuder också ankarbultar, U-bultar och J-bultar och har ett omfattande lager av olika fästanordningar. Kontakta oss för mer information!

 2. SEMIN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SEMIN är en fransk industriell familjekoncern specialiserad på tillverkning av byggmaterial. Vi erbjuder kvalitetslösningar för fackmän inom byggsektorn för byggen och inre renoveringar av bostäder. Sedan 1838 är innovation en del av SEMINs DNA. Vårt främsta mål är att utveckla tekniska lösningar som erbjuder bekväm och snabb installation på arbetsplatsen. SEMIN omfattar 6 industrianläggningar i Frankrike och 4 utomlands, och har 650 medarbetare. Koncernen har en omsättning på 160 M €, varav 40 % internationellt i mer än 66 länder i världen. Med kunden i centrum för vår strategi, skiljer vi oss från konkurrenterna genom våra teams tillgänglighet på plats tillsammans med vår flexibilitet och reaktivitet. Vi är övertygade att kvalitetsservicen vi erbjuder våra kunder är avgörande. Koncernens önskan är att växa på ett ansvarsfullt sätt, med så begränsad miljöpåverkan som möjligt.

 3. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Europeisk specialist på högklassiga produkter, Codipro producerar lyftöglor av mycket hög kvalitet, som kan lyfta mycket tunga laster. Alla Codipro-ringar är ledade och medger rotation under belastning. CODIPRO erbjuder ett brett sortiment av lyftöglor och kan tillverka kundanpassade lyftöglor med korta leveranstider.

 4. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH är ett medelstort företag i metallbearbetningsindustrin som har inriktat sig på tillverkning och försäljning av fixerings- och fästdon. Företaget grundades 1983. Företaget har sitt säte i Saarburg, Rheinland-Pfalz. Totalt har de ca 50 medarbetare. Produktsortimentet utökas ständigt och omfattar vingmuttrar, vingskruvar, hattmuttrar, träanslutningar, klämhållare, skenmuttrar, skruvstycken, hammarskruvar och diverse specialdelar enligt ritning eller mönster. Vi kännetecknas av en bred värdekedja som börjar med metallgjutgods ”Made in Germany” via den mekaniska bearbetningen, en kundanpassad ytbehandling och hela vägen fram till individuella förpackningar. Vi arbetar kundinriktat, flexibelt och kvalitetsmedvetet enligt certifierade hanteringssystem.

 5. GOEBEL GMBH SCHRAUB- UND VERBINDUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Goebel är en familjeägd och internationellt verksam koncern inom fäst- och monteringsteknik. Vi är specialister på utveckling av innovativa fästanordningar av hög kvalitet med tillhörande bearbetningssystem. Våra vänliga och erfarna medarbetare, återförsäljare och försäljningspartner ser till att våra kunder är nöjda samtidigt som de aktivt stödjer hela anskaffnings- och värdekedjan. Kvalitet har högsta prioritet. Det gäller både produkter och tjänster samt företagets tekniska och organisatoriska utveckling. Goebel vill vara en rättvis partner till sina kunder, leverantörer och medarbetare. Ömsesidig respekt, ärlighet och vänlighet är grunden för ett partnerskap med fullt förtroende. Vi växer med uppgifterna från våra kunder.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt företag är sedan flera decennier en av de största tillverkarna av trådvaror i Europa. År 1852 tillverkade bysmeden Wilhelm Lüsebrink i Halver-Öckinghausen de första ögonbultarna med trägänga – en produkt som fortfarande är en av de viktigaste i vårt sortiment. I en väl avvägd blandning mellan traditionellt och modernt tillverkar och levererar vi idag från två anläggningar till kunder i hela världen. De senaste tillverkningsmetoderna och logistiklösningarna, ett absolut kvalitets- och leveranstidsåtagande och förmågan att vara flexibla och tillgodose kundernas önskemål är våra viktigaste konkurrensfördelar och grunden för att det företag som vi idag driver vidare i sjätte generationen kommer att blomstra under lång tid framöver. LÜSEBRINK – vi skruvar det rätt.

 2. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Din C-artikelspecialist för svarvade komponenter, ritningsdelar och specialkomponenter. Vi erbjuder en mängd material, specialmaterial och ytbeläggningar som kan anpassas efter dina specifikationer. Brancher: flyg- och rymdindustrin, bilindustrin, maskinteknik, optik och finmekanik, medicinteknik, försvar, elektronik, vind-/solenergi, järnvägsindustrin, halvledarindustrin är några exempel på våra produkters användningsområden. Provtagning sker processäkert enligt VDA eller PPAP. Överensstämmelse med RoHS och REACh, hållbar anskaffning av råvaror samt ansvarsfull resurshantering är saker som ligger oss varmt om hjärtat. Upphandlings- och kvalitetssäkringsavtal samt revisioner av kunder och leverantörer ligger till grund för den vardagliga verksamheten. Utöver anskaffning av specialkomponenter, svarvade komponenter och standardkomponenter kan vi också erbjuda hantering av C-artiklar som kan anpassas helt efter dina krav och förutsättningar.

 3. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har många års erfarenhet och ser till att du får "rätt fäste". Från våra säten Altenberge (Tyskland) och Kaohsiung (Taiwan) är vi verksamma i hela världen som systemleverantör för industriföretag. Fasta förbindelser! Med våra fästanordningar av högsta kvalitet monterar vi många olika komponenter och material så att de verkligen sitter. För att underlätta ännu mer för dig erbjuder vi dessutom personlig service och det mesta som rör skruvar, muttrar och annat som är bra att ha. Flexibel service! Vi levererar våra produkter till industriföretag i olika branscher från centrallagret i Altenberge och från vårt kontor i taiwanesiska Kaohsiung.

 4. KOVINSKI IZDELKI HRAST CNC TURNING

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Kovinski izdelki Hrast d.o.o. är ett företag i Breginj. Det grundades 1985. Vi tillverkar och levererar CNC-svarvade delar och maskinbearbetade komponenter. Vår skickliga personal, vårt detaljorienterade arbete, vår erfarenhet och våra produkters höga kvalitet ligger bakom hur Kovinski har blivit en ledande leverantör av industrilösningar. Våra kunder är verksamma inom olika industrier, som fordon, el, vitvaror, hydraulik, pneumatik och maskintillverkning. Vi använder många olika material: rostfritt stål, aluminium, kolstål, härdat stål och mässing. Vi är även specialiserade inom beläggning, värmebehandling och slipning. Vi tar fram produkter baserat på kundens önskemål. Vårt sortiment består bland annat av sensorhöljen, skruvar, sprintar, stift och kopplingar. Vi följer tillverkningen av våra produkter från råmaterial till färdiga komponenter för att säkerställa spårbarheten. Vi innehar certifikat ISO 14001: 2015, ISO 9001: 2015 och IATF 16949. Det har hjälpt oss att bredda oss på den internationella marknaden.

 5. MÜHL GMBH BEFESTIGUNGSMATERIALIEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  MÜHL i Leopoldshöhe är ett kompetent företag som tillhandahåller innovativ fastsättningsteknik. Utbildade försäljningsspecialister ger dig råd och ser till att varje uppgift hanteras snabbt och kostnadseffektivt. MÜHL erbjuder ett intressant utbud av standardiserade och speciella skruvförbindelser i alla utföranden och material. Tack vare snabb uppdragsbearbetning kan vi stå till tjänst 24 timmar om dygnet. Dessutom sätter vi produkternas kvalitet i fokus.

 1. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schäfer + Peters är din partner för rost- och syrabeständiga fästanordningar, DIN- och standardkomponenter som t.ex. träskruv, millimeterskruv, plåtskruv, brickor, muttrar och produkter som fästen för tunga komponenter, stöldskyddsskruvar och fästelement för solpaneler samt special- och ritningsdelar – allt i flera olika utföranden. Vi vårdar våra kundrelationer så att de aldrig rostar. Det gör vi bland annat genom att ha över 32 000 olika artiklar i lager, över 200 engagerade och duktiga medarbetare och ett modernt kvalitetsstyrningssystem. I vår webbutik hittar du alla våra lagerprodukter, däribland olika skruvar i rostfritt stål, muttrar i rostfritt stål, brickor i rostfritt stål, bultar i rostfritt stål, kedjor i rostfritt stål, stift i rostfritt stål och många andra fästanordningar av rostfritt stål. För att kunna handla i S+P webbutik, ta kontakt med vårt säljteam.

 2. PITZL METALLBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som en av de ledande leverantörerna av träanslutningssystem kan Pitzl se tillbaka på mer än 30 år i branschen. ”Vi erbjuder rätt koncept för varje användningsområde” är Pitzls motto. Vi står för flexibilitet. Förutom vårt omfattande produktsortiment av stolpskor, anslutningselement, verktyg, bullerskydd med mera ägnar vi oss dessutom åt specialtillverkning enligt kundens önskemål och specifikationer. Därför är alla våra medarbetare vana vid att hitta rätt lösning för effektiv träsammanfogning även vid riktigt utmanande förfrågningar. Som en av få tillverkare erbjuder Pitzl stolpskor, anslutningselement och balkongstolpar med omfattande ETA-godkännade och uppfyller därmed de långtgående juridiska kraven för CE-märkning. Vi står självklart för tysktillverkad kvalitet. Det innebär att vi erbjuder dem som använder våra produkter maximal säkerhet och minimerar riskerna för återförsäljarna.

 1. STEINSTOSSER & SCHMACHTENBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Steinstosser & Schmachtenberg är en del av BUCHHOLZ-koncernen – Varmt välkommen! Vi har specialiserat oss på vår bransch och har mer än 100 års erfarenhet kombinerat med certifierad kvalitetsstyrning: det betyder att vi har skapat oss ett rykte om att tillhandahålla produkter av allra högsta kvalitet. Våra medarbetare är hemligheten bakom vår framgång: De kan maskinerna, användningsområdena och har full koll på kraven i branschen, samtidigt som de ger personlig och anpassad rådgivning till våra kunder. Utmärkt service som ni kan lita på. När du väljer oss kan du vara säker på att era knivar och saxar levereras på utsatt tid och med de tillbehör som ni har valt. Våra kunder slipper vänta i evigheter och kan planera sin verksamhet på ett tillförlitligt sätt. Besök vår webbutik på https: //shop.buchholz-gruppe.eu och hitta rätt kniv till er maskin. Vi levererar knivar och slitdelar till följande branscher: återvinning, vägbyggen, plåtbearbetning, skogsbruk, ståltillverkning

 2. LEDERER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan snart 50 år är Lederer en av de ledande leverantörerna av fästanordningar i rostfritt stål och vi kan erbjuda mer än 60 000 artiklar direkt från lagret: – skruvar, bultar, muttrar, ringar, brickor … – av rostfritt stål, stål och icke-järnmaterial – norm- och standarddetaljer – DIN, EN, ISO och egna – ritningsbaserade artiklar och specialmaterial. Samtidigt satsar allt fler kunder på processoptimerade inköp med C-delshantering från Lederer. Utnyttja följande fördelar: – upp till 50 % reducering av processkostnaderna – ständig tillgänglighet och garanterad kvalitet – minskad kapitalbindning tack vare lageravveckling – individanpassad logistik, t.ex. kanban, konsignation m.m. Lederer är stort nog för att kunna hantera omfattande och detaljrika projekt (vi lämnar gärna referenser); samtidigt är vi inte större än att vi kan svara snabbt, flexibelt och obyråkratiskt på marknadens och kundernas krav.

 3. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Familjeföretaget Wilh. Kämper är specialister på trådformning och har ända sedan starten 1888 legat i tyska Lüdenscheid. Wilh. Kämper löser dina tekniska problem. Från utveckling till prototyptillverkning, från små serier till serietillverkning löser vi dina tekniska utmaningar på trådområdet. Vår tekniska kapacitet: - bockning i 3 nivåer - prägling - fasning - knurling - trådgängning - reducering - gängskärning - svetsning - rundning - stansning - plätering - pressning Vi bearbetar alla slags formbara material (t.ex. ståltråd, fjäderstrål, rostfri tråd, NE-metalltråd) i diametrar från 1, 5 mm till 10 mm och förser dem med ytbeläggning enligt dina önskemål

 4. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Leverans- och tjänsteutbudet från BLIS Kugelgewindetriebe GmbH omfattar: kulskruvar i rullat och slipat utförande, enligt DIN och efter kundritning med standard- och specialmuttrar, trapetsspindlar i rullat och slipat utförande, linjärstyrningar, tillbehör som lager och lagerbockar, reparation och inspektion av kulskruvar.

 5. LK ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett företag inom CNC-bearbetning som specialiserat oss på tillverkning av skruvar, förbindelseelement och ritningsdelar. Vårt huvudkontor ligger i Trier, nära gränsen till Luxemburg. Materialen vi använder i tillverkningen är bl.a. rostfritt stål, kromnickelstål, super duplex som t.ex. 1.4410 eller 1.4501 och högvärmetåliga nickelbaserade legeringar som Inconel 2.4856 och Nimonic 2.4952. Vi har över 10 års erfarenhet av tillverkning och har två nya CNC-maskiner och många andra. Besök gärna vår webbplats. www.lk-zerspanungstechnik.de. Här hittar du mer information om oss. Vi har även en digital folder till dig. Vi är AD2000 W0-godkända sedan 07.06.2023 är och ISO 9001-certifierade sedan 20.06. Vi ser fram emot att höra av dig och vill gärna bli din leverantör.

 6. EREDI BAITELLI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Tillverkning av detaljer och komponenter på beställning, från 1, 5 mm till 37 mm, i mässing, aluminium, AVP, mjukt stål. Mekanisk precisionsverkstad, mekanisk svarvning för följande sektorer: bilindustrin, VVS, gasledningar, ventiler, armatur. Verksamheten hos företaget Eredi Baitelli SpA vilar på tre strategiska pelare, nämligen erfarenhet, anpassningsbarhet och teknik. Företaget är certifierat enligt ISO 9001.

 7. PRESSVIT S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  PRESSVIT s.r.l. specialiserar sig på tillverkning av speciella kallsmidda delar tillverkade på grundval av en ritning som kunden lämnar in eller designade enligt produktens slutliga användning. Många olika skruvar tillverkas i ett brett sortiment och inkluderar skruvar med förmonterad bricka - Svetsskruvar (kondensatorurladdning, bågsvetsning, projektionssvetsning) - Vandalsäkra skruvar, skruvar som inte kan lossas, säkerhetsskruvar - Dragstänger, stift, skruvar, tappar- Skruvar, nitar, bussningar invändigt gängade - Spännskruvar med reducerat skaft - Skruvar utan huvud - Skruvar för plast, snabba stigningar, speciella stigningar - Självhäftande för tunna plåtar - Självgängande, självformande, självgängande trilobat, triplast - Hammarnitar, räfflade - Halvperforerade nitar, fulla, med spår - Skruvar återhämtade för borttagning - Specialskruvar enligt ritning. PRESSVIT srl levererar även alla enhetliga skruvar med ett intervall som varierar från 2 mm i diameter upp till 16 mm diameter.

 8. ARTAFAST SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Certifierat företag. Sedan 1980 har Artafast i Sovico (MB) specialiserat sig på tillverkning av burmuttrar i rostfritt och i härdat stål, M3 till M12. Företaget tillverkar även fyrkantiga burmuttrar för jordning, burmuttrar med vingar och burskruvar med vingar.

 1. DELTA OFFICINA MECCANICA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Delta Officina Meccanica grundades 1953 och har sitt säte i Desio, i provinsen Monza e Brianza. Vi är specialiserade på kallgjutning av stålskruvar enligt standard, insex eller sexkant (Torx), med metrisk gängning av kategori 8, 8 och 10, 9 på 2, 5 till 10 meter. På beställning kan vi tillverka specialdelar enligt ritning, utföra vänstervriden och oändlig gängskärning och tillverka valsade stänger med metrisk gängskärning. Utöver den italienska marknaden samarbetar vi sedan flera år tillbaka med de viktigaste handlarna inom branschen.

 2. SPECIAL BOLT

  Italien

  Verified by europages badge

  Special Bolt SRL är den idealiska partnern för följande industrisektorer: maskinteknik, varvsindustrin, schaktning, fordonsindustrin, installation av anläggningar osv. Skruvar och bultar, specialskruvar. Bultar och muttrar diam. 8-80. Långa varor. Tillverkar dragstänger, bultar, muttrar, skruvar och fästanordningar. Vi tillverkar även specialprodukter enligt ritning.

 3. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Förenta Staterna

  Verified by europages badge

  I över tjugo år har vårt företag legat i framkant i utvecklingen av industriella komponenter och förnödenheter, och betjänat över 450 projekt världen över. Vårt huvudmål är att hjälpa företag att minska sina kostnader och öka sin kvalitet, samtidigt som vi tillhandahåller friktionsfria leveransprocesser utan pålagda kostnader för våra högt värderade kunder. Vår expertis ligger i leveransen av högkvalitativa delar och komponenter, med ett starkt fokus på individuell uppmärksamhet och kontinuerliga förbättringar.

 4. METFIX GROUP

  Kazachstan

  Verified by europages badge

  Företaget METFIX GROUP, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Fästelement - metall. Företaget är även verksamt inom Fixering - Material, Skruvar, Handverktyg med motor för byggnadsindustri, Fixering - Material, Skruvar, Handverktyg med motor för byggnadsindustri, fästsystem för byggsektorn, Fästande, och fäst- och låsartiklar. Företagets huvudkontor finns i Almaty, Kazachstan.

 5. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Belgien

  Verified by europages badge

  SFSB: er huvudpartner (med 20 års erfarenhet) för alla brådskande/snabba leveranser av fästmaterial (bultar, muttrar skruv) med materialcertifiering EN 10204 3.1, enligt drwg/spec, i alla material. Offshore, energi, petrokemisk industri, tung industri; brådskande behov. Specialdetaljer på bara några timmar eller dagar: leveransmöjligheter inom hela Europa. inte bunden till någon tillverkare. ASTM-bultar, turbinbultar, högtemperaturbultar, DIN 2510 alla typer. alla diametrar, längder och typer av material.

 6. MLA FIXINGS

  Belgien

  Verified by europages badge

  MLA Fixings är specialiserade på fästen för fasader och tak. Vi har utvecklat vårt eget system Dualfix bestående av en kombination av isoleringspluggar och skruvförankringar. Vi producerar förankringar med vår patenterade hållbara tråd i rostfritt/RVS samt i rostfritt för dunbed-murbruk. Vi producerar också kopplingar, lagerskålar också efter mått. Vi erbjuder också skruvar för fasader och tak. Och bl.a. Sarkin-skruvar och distansskruvar för bärande strukturer i trä och i aluminium.

 7. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget METAL-TECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Slipning av stål och metall, Slipmaskiner - Verktygsmaskiner, Valsverk för järnhaltig metall, Gängningsverktyg, Böjning av stål och metall, Verktygsmaskiner för krökning, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Gniezno, Polen.

 8. TREX

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TREX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom Bultar, Fixering - Material, huvudlös skruv, skruvar special, standardskruvar, Specialskruvar, skruvar av rostfritt, aluminiumskruvar, och tekniska skruvar. Företagets huvudkontor finns i Cholet, Frankrike.

 9. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget MEBEL LOGISTIC POLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom SMÅ DETALJER, Stål och metall - bearbetning, Små prydnadssaker i metall för möbler, bearbetning av metall, mekanisk bearbetning, Plåtslageri, Möbelbeslag, Tillverkning av metallramar, och Tillverkning av metallben. Företagets huvudkontor finns i Obra, Polen.

 10. SORALUCE HNOS S.A.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget SORALUCE HNOS S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom Muttrar, Muttrar, gängade hylsor, gängade muttrar, kallprägling av metall, leverantör av delar till bilindustrin, och Avstickning. Företagets huvudkontor finns i Azkoitia-Gipuzkoa, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis