• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skruvar

Resultat för

Skruvar - Import och export

 1. SEMIN

  Frankrike

  SEMIN är en fransk industriell familjekoncern specialiserad på tillverkning av byggmaterial. Vi erbjuder kvalitetslösningar för fackmän inom byggsektorn för byggen och inre renoveringar av bostäder. Sedan 1838 är innovation en del av SEMINs DNA. Vårt främsta mål är att utveckla tekniska lösningar som erbjuder bekväm och snabb installation på arbetsplatsen. SEMIN omfattar 6 industrianläggningar i Frankrike och 4 utomlands, och har 650 medarbetare. Koncernen har en omsättning på 160 M €, varav 40 % internationellt i mer än 66 länder i världen. Med kunden i centrum för vår strategi, skiljer vi oss från konkurrenterna genom våra teams tillgänglighet på plats tillsammans med vår flexibilitet och reaktivitet. Vi är övertygade att kvalitetsservicen vi erbjuder våra kunder är avgörande. Koncernens önskan är att växa på ett ansvarsfullt sätt, med så begränsad miljöpåverkan som möjligt.

 2. OZKA ENDUSTRIYEL

  Turkiet

  Företagsgruppen Ozka har över trettio års erfarenhet av att forma metall. Våra företags målsättning är att vara en partner snarare än en leverantör. Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar. Alla våra företag och team arbetar för 100 % kundnöjdhet. Vi garanterar felfria produkter med våra automatierade och manuella kvalitetskontroller. OZKA Industrial solutions är ett lösningsorienterat företag för specifika produktionslinjer inom stansning, kallformning, montering och nollvision. OZKA Heaters är det enda företaget i Turkiet som tillverkar bärbara gasvärmare. OZKA Kitchenwares specialiserar sig på aluminiumstekpannor och andra köksgeråd. OZKA Stamping formar alla sorters metallplåtar med bland annat värmebehandling och plätering. Besök vår grupphemsida och klicka på det relevanta företaget för mer information.

 3. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Schäfer + Peters är din partner för rost- och syrabeständiga fästanordningar, DIN- och standardkomponenter som t.ex. träskruv, millimeterskruv, plåtskruv, brickor, muttrar och produkter som fästen för tunga komponenter, stöldskyddsskruvar och fästelement för solpaneler samt special- och ritningsdelar – allt i flera olika utföranden. Vi vårdar våra kundrelationer så att de aldrig rostar. Det gör vi bland annat genom att ha över 32 000 olika artiklar i lager, över 200 engagerade och duktiga medarbetare och ett modernt kvalitetsstyrningssystem. I vår webbutik hittar du alla våra lagerprodukter, däribland olika skruvar i rostfritt stål, muttrar i rostfritt stål, brickor i rostfritt stål, bultar i rostfritt stål, kedjor i rostfritt stål, stift i rostfritt stål och många andra fästanordningar av rostfritt stål. För att kunna handla i S+P webbutik, ta kontakt med vårt säljteam.

 4. PITZL METALLBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som en av de ledande leverantörerna av träanslutningssystem kan Pitzl se tillbaka på mer än 30 år i branschen. ”Vi erbjuder rätt koncept för varje användningsområde” är Pitzls motto. Vi står för flexibilitet. Förutom vårt omfattande produktsortiment av stolpskor, anslutningselement, verktyg, bullerskydd med mera ägnar vi oss dessutom åt specialtillverkning enligt kundens önskemål och specifikationer. Därför är alla våra medarbetare vana vid att hitta rätt lösning för effektiv träsammanfogning även vid riktigt utmanande förfrågningar. Som en av få tillverkare erbjuder Pitzl stolpskor, anslutningselement och balkongstolpar med omfattande ETA-godkännade och uppfyller därmed de långtgående juridiska kraven för CE-märkning. Vi står självklart för tysktillverkad kvalitet. Det innebär att vi erbjuder dem som använder våra produkter maximal säkerhet och minimerar riskerna för återförsäljarna.

 5. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Din C-artikelspecialist för svarvade komponenter, ritningsdelar och specialkomponenter. Vi erbjuder en mängd material, specialmaterial och ytbeläggningar som kan anpassas efter dina specifikationer. Brancher: flyg- och rymdindustrin, bilindustrin, maskinteknik, optik och finmekanik, medicinteknik, försvar, elektronik, vind-/solenergi, järnvägsindustrin, halvledarindustrin är några exempel på våra produkters användningsområden. Provtagning sker processäkert enligt VDA eller PPAP. Överensstämmelse med RoHS och REACh, hållbar anskaffning av råvaror samt ansvarsfull resurshantering är saker som ligger oss varmt om hjärtat. Upphandlings- och kvalitetssäkringsavtal samt revisioner av kunder och leverantörer ligger till grund för den vardagliga verksamheten. Utöver anskaffning av specialkomponenter, svarvade komponenter och standardkomponenter kan vi också erbjuda hantering av C-artiklar som kan anpassas helt efter dina krav och förutsättningar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Tyskland

  Vårt företag är sedan flera decennier en av de största tillverkarna av trådvaror i Europa. År 1852 tillverkade bysmeden Wilhelm Lüsebrink i Halver-Öckinghausen de första ögonbultarna med trägänga – en produkt som fortfarande är en av de viktigaste i vårt sortiment. I en väl avvägd blandning mellan traditionellt och modernt tillverkar och levererar vi idag från två anläggningar till kunder i hela världen. De senaste tillverkningsmetoderna och logistiklösningarna, ett absolut kvalitets- och leveranstidsåtagande och förmågan att vara flexibla och tillgodose kundernas önskemål är våra viktigaste konkurrensfördelar och grunden för att det företag som vi idag driver vidare i sjätte generationen kommer att blomstra under lång tid framöver. LÜSEBRINK – vi skruvar det rätt.

 2. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Leverans- och tjänsteutbudet från BLIS Kugelgewindetriebe GmbH omfattar: kulskruvar i rullat och slipat utförande, enligt DIN och efter kundritning med standard- och specialmuttrar, trapetsspindlar i rullat och slipat utförande, linjärstyrningar, tillbehör som lager och lagerbockar, reparation och inspektion av kulskruvar.

 3. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi har många års erfarenhet och ser till att du får "rätt fäste". Från våra säten Altenberge (Tyskland) och Kaohsiung (Taiwan) är vi verksamma i hela världen som systemleverantör för industriföretag. Fasta förbindelser! Med våra fästanordningar av högsta kvalitet monterar vi många olika komponenter och material så att de verkligen sitter. För att underlätta ännu mer för dig erbjuder vi dessutom personlig service och det mesta som rör skruvar, muttrar och annat som är bra att ha. Flexibel service! Vi levererar våra produkter till industriföretag i olika branscher från centrallagret i Altenberge och från vårt kontor i taiwanesiska Kaohsiung.

 4. KOVINSKI IZDELKI HRAST CNC TURNING

  Slovenien

  Kovinski izdelki Hrast d.o.o. är ett företag i Breginj. Det grundades 1985. Vi tillverkar och levererar CNC-svarvade delar och maskinbearbetade komponenter. Vår skickliga personal, vårt detaljorienterade arbete, vår erfarenhet och våra produkters höga kvalitet ligger bakom hur Kovinski har blivit en ledande leverantör av industrilösningar. Våra kunder är verksamma inom olika industrier, som fordon, el, vitvaror, hydraulik, pneumatik och maskintillverkning. Vi använder många olika material: rostfritt stål, aluminium, kolstål, härdat stål och mässing. Vi är även specialiserade inom beläggning, värmebehandling och slipning. Vi tar fram produkter baserat på kundens önskemål. Vårt sortiment består bland annat av sensorhöljen, skruvar, sprintar, stift och kopplingar. Vi följer tillverkningen av våra produkter från råmaterial till färdiga komponenter för att säkerställa spårbarheten. Vi innehar certifikat ISO 14001: 2015, ISO 9001: 2015 och IATF 16949. Det har hjälpt oss att bredda oss på den internationella marknaden.

 5. LEDERER GMBH

  Tyskland

  Sedan snart 50 år är Lederer en av de ledande leverantörerna av fästanordningar i rostfritt stål och vi kan erbjuda mer än 60 000 artiklar direkt från lagret: – skruvar, bultar, muttrar, ringar, brickor … – av rostfritt stål, stål och icke-järnmaterial – norm- och standarddetaljer – DIN, EN, ISO och egna – ritningsbaserade artiklar och specialmaterial. Samtidigt satsar allt fler kunder på processoptimerade inköp med C-delshantering från Lederer. Utnyttja följande fördelar: – upp till 50 % reducering av processkostnaderna – ständig tillgänglighet och garanterad kvalitet – minskad kapitalbindning tack vare lageravveckling – individanpassad logistik, t.ex. kanban, konsignation m.m. Lederer är stort nog för att kunna hantera omfattande och detaljrika projekt (vi lämnar gärna referenser); samtidigt är vi inte större än att vi kan svara snabbt, flexibelt och obyråkratiskt på marknadens och kundernas krav.

 1. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH är ett medelstort företag i metallbearbetningsindustrin som har inriktat sig på tillverkning och försäljning av fixerings- och fästdon. Företaget grundades 1983. Företaget har sitt säte i Saarburg, Rheinland-Pfalz. Totalt har de ca 50 medarbetare. Produktsortimentet utökas ständigt och omfattar vingmuttrar, vingskruvar, hattmuttrar, träanslutningar, klämhållare, skenmuttrar, skruvstycken, hammarskruvar och diverse specialdelar enligt ritning eller mönster. Vi kännetecknas av en bred värdekedja som börjar med metallgjutgods ”Made in Germany” via den mekaniska bearbetningen, en kundanpassad ytbehandling och hela vägen fram till individuella förpackningar. Vi arbetar kundinriktat, flexibelt och kvalitetsmedvetet enligt certifierade hanteringssystem.

 2. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Tyskland

  Familjeföretaget Wilh. Kämper är specialister på trådformning och har ända sedan starten 1888 legat i tyska Lüdenscheid. Wilh. Kämper löser dina tekniska problem. Från utveckling till prototyptillverkning, från små serier till serietillverkning löser vi dina tekniska utmaningar på trådområdet. Vår tekniska kapacitet: - bockning i 3 nivåer - prägling - fasning - knurling - trådgängning - reducering - gängskärning - svetsning - rundning - stansning - plätering - pressning Vi bearbetar alla slags formbara material (t.ex. ståltråd, fjäderstrål, rostfri tråd, NE-metalltråd) i diametrar från 1, 5 mm till 10 mm och förser dem med ytbeläggning enligt dina önskemål

 1. GOEBEL GMBH SCHRAUB- UND VERBINDUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Goebel är en familjeägd och internationellt verksam koncern inom fäst- och monteringsteknik. Vi är specialister på utveckling av innovativa fästanordningar av hög kvalitet med tillhörande bearbetningssystem. Våra vänliga och erfarna medarbetare, återförsäljare och försäljningspartner ser till att våra kunder är nöjda samtidigt som de aktivt stödjer hela anskaffnings- och värdekedjan. Kvalitet har högsta prioritet. Det gäller både produkter och tjänster samt företagets tekniska och organisatoriska utveckling. Goebel vill vara en rättvis partner till sina kunder, leverantörer och medarbetare. Ömsesidig respekt, ärlighet och vänlighet är grunden för ett partnerskap med fullt förtroende. Vi växer med uppgifterna från våra kunder.

 2. STEINSTOSSER QUALITÄTSWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Steinstosser & Schmachtenberg är en del av BUCHHOLZ-koncernen – Varmt välkommen! Vi har specialiserat oss på vår bransch och har mer än 100 års erfarenhet kombinerat med certifierad kvalitetsstyrning: det betyder att vi har skapat oss ett rykte om att tillhandahålla produkter av allra högsta kvalitet. Våra medarbetare är hemligheten bakom vår framgång: De kan maskinerna, användningsområdena och har full koll på kraven i branschen, samtidigt som de ger personlig och anpassad rådgivning till våra kunder. Utmärkt service som ni kan lita på. När du väljer oss kan du vara säker på att era knivar och saxar levereras på utsatt tid och med de tillbehör som ni har valt. Våra kunder slipper vänta i evigheter och kan planera sin verksamhet på ett tillförlitligt sätt. Besök vår webbutik på https: //shop.buchholz-gruppe.eu och hitta rätt kniv till er maskin. Vi levererar knivar och slitdelar till följande branscher: återvinning, vägbyggen, plåtbearbetning, skogsbruk, ståltillverkning

 3. WILHELM MODERSOHN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Wilhelm Modersohn GmbH & Co KG grundades år 1970 av Wilhelm Modersohn den äldre. Då bestod verksamheten i första hand av att tillverka och saluföra förankringar till färdiga betongfasader. I dag arbetar över 140 personer på huvudkontoret i tyska Spenge. Förutom tillverkningen av fasad- och betongankare samt specialkonstruktioner av rostfritt stål säljer Modersohn nu för tiden också handelsvaror som ankarjärn och gängstänger. Det ägarledda företaget har bland annat varit inblandat i stora projekt som Frauenkirche i Dresden, Berlins stadsslott och V&A-museet i Dundee. I samarbete med ackrediterade kontrollinstitut utvecklar Modersohn ständigt nya produkter inom fastsättningstekniken och kan därmed erbjuda både prisvärda och effektiva lösningar för byggnadsförankringar och fästanordningar.

 4. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Mebel Logistics är ett polskt företag i Obra som grundades 1998. Vi är en högt värderad samarbetspartner till kända europeiska möbelföretag som har arbetat kontinuerligt i över 20 år. Vår tillverkningsavdelning uppnår högsta kvalitet med hjälp av erfarenhet och maskinutrustning. Vårt erbjudande: •Metallarbete •Vattenskärning av metall, plast, trä, plywood, glas, keramik •Skärning: Skärning med band- och skivskärare, vinkelskärning upp till 50°, material upp till 1 500 mm, CNC-fräsning med omfattning 600x400x400 mm (både vertikala och horisontella fräsningsmaskiner) •Radioerosionsbearbetning: Skärning av elektroder med omfattning 320x270x350 mm, vinkel +/-5°, vikt upp till 180 kg •Slipning: Ytbehandling genom slipning av rör med diameter ø10-ø100mm, ytbehandling genom ytslipning upp till 1 000 mm bredd, ytpolering av galvaniserade lackeringar av krom, nickel och koppar •Plastbearbetning: Metallbearberning på excenterpressar om 160 ton, 40 ton eller 10 ton, hydrauliska pressar om 40 ton, bockning i press på 100 ton för material på upp till 2 500 mm, bockning på trevalsmaskin •Värmebehandling: Härdning för produkter upp till 350x140x100 mm •Pulverlackering: Applicering av värmehärdande lack i form av pulverfärg, ugnsstorlek 3 900x1 180x180. Kontakta oss!

 5. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxemburg

  Europeisk specialist på högklassiga produkter, Codipro producerar lyftöglor av mycket hög kvalitet, som kan lyfta mycket tunga laster. Alla Codipro-ringar är ledade och medger rotation under belastning. CODIPRO erbjuder ett brett sortiment av lyftöglor och kan tillverka kundanpassade lyftöglor med korta leveranstider.

 6. RADOLID THIEL GMBH

  Tyskland

  RADOLID Thiel GmbH har sedan 1961 specialiserat sig på tillverkning och försäljning av skruvskyddslock av plast. På två produktionsanläggningar tillverkar vi 4 000 olika artiklar för över 3 000 kunder. RADOLID har därför det största sortimentet av skruvskyddslock. Våra produkter används bl.a. i bilindustrin, förnybar energi, maskin- och anläggningsteknik samt byggindustrin. Med modern automatiserad produktion, egen utvecklingsavdelning och intern verktygstillverkning kan vi svara på kundernas behov snabbt och kostnadseffektivt. RADOLID är din partner för skydd av skruvförband.

 7. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG - RUSSIA

  Ryssland

  HEINRICH KIPP WERK tillverkar spännverktyg, standardelement och manöverdetaljer. Produktionen sker i Tyskland och görs med ett brett utbud av maskinutrustning. Produktsortimentet består av över än 65 000 artiklar, som skickas snabbt och smidigt tack vare logistikavdelningen på plats. KIPP är en pålitlig partner för industri, anläggnings- och maskinbyggnation. Utvecklingen och kvalitetskontrollen av produkterna utförs inom företaget. Våra omfattande produktionsresurser gör att vi kan erbjuda speciallösningar, som hopmontering av standardelement och enskilda detaljer. När vi utvecklar våra manöverdetaljer läggs särskild vikt vid ergonomi och stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har funnits sedan 1919. Sedan 1950 har vi fokuserat på egenutvecklade spännverktyg så som den klassiska KIPP-låsspaken. Företaget har över 480 anställda och finns för närvarande i över 50 länder.

 8. COMEX SRL

  Italien

  Comex srl är verksamt på den globala marknaden sedan 1980 och etablerade sig redan från de allra första åren för sin produktion och distribution av utbytbara reservdelar av hög kvalitet till skördetröskor från Laverda och Fiat Agri. Med åren har vår struktur utvecklats med marknadens krav. Idag består företaget av tre byggnader som hyser verksamheterna utformning, produktion, logistik/försäljning och administrativ.

 1. KIPP ITALIA SRL

  Italien

  HEINRICH KIPP WERK tillverkar spännteknik, standardelement och manöverdelar. Vi har en stor maskinpark i Tyskland där tillverkningen sker. Genom den stora egentillverkningen kan vi erbjuda standarddelar, komponentgrupper och speciallösningar. I produktsortimentet ingår 65 000 delar som snabbt levereras via vårt logistikcenter. Produkterna är utvecklade helt i egen regi och testas flera gånger under vår kvalitetssäkring. Alla fungerar tillförlitligt, håller länge och finns i lager länge. Ergonomi och stabilitet står i centrum för all ny utveckling. I våra KIPP-kataloger hittar du bara produkter som vi tror på till 100 %. Det garanterar vårt traditionsrika, ägarledda företag.

 2. EREDI BAITELLI SPA

  Italien

  Tillverkning av detaljer och komponenter på beställning, från 1, 5 mm till 37 mm, i mässing, aluminium, AVP, mjukt stål. Mekanisk precisionsverkstad, mekanisk svarvning för följande sektorer: bilindustrin, VVS, gasledningar, ventiler, armatur. Verksamheten hos företaget Eredi Baitelli SpA vilar på tre strategiska pelare, nämligen erfarenhet, anpassningsbarhet och teknik. Företaget är certifierat enligt ISO 9001.

 3. PRESSVIT S.R.L.

  Italien

  PRESSVIT s.r.l. specialiserar sig på tillverkning av speciella kallsmidda delar tillverkade på grundval av en ritning som kunden lämnar in eller designade enligt produktens slutliga användning. Många olika skruvar tillverkas i ett brett sortiment och inkluderar skruvar med förmonterad bricka - Svetsskruvar (kondensatorurladdning, bågsvetsning, projektionssvetsning) - Vandalsäkra skruvar, skruvar som inte kan lossas, säkerhetsskruvar - Dragstänger, stift, skruvar, tappar- Skruvar, nitar, bussningar invändigt gängade - Spännskruvar med reducerat skaft - Skruvar utan huvud - Skruvar för plast, snabba stigningar, speciella stigningar - Självhäftande för tunna plåtar - Självgängande, självformande, självgängande trilobat, triplast - Hammarnitar, räfflade - Halvperforerade nitar, fulla, med spår - Skruvar återhämtade för borttagning - Specialskruvar enligt ritning. PRESSVIT srl levererar även alla enhetliga skruvar med ett intervall som varierar från 2 mm i diameter upp till 16 mm diameter.

 4. ARTAFAST SNC

  Italien

  Certifierat företag. Sedan 1980 har Artafast i Sovico (MB) specialiserat sig på tillverkning av burmuttrar i rostfritt och i härdat stål, M3 till M12. Företaget tillverkar även fyrkantiga burmuttrar för jordning, burmuttrar med vingar och burskruvar med vingar.

 5. MÜHL GMBH BEFESTIGUNGSMATERIALIEN

  Tyskland

  MÜHL i Leopoldshöhe är ett kompetent företag som tillhandahåller innovativ fastsättningsteknik. Utbildade försäljningsspecialister ger dig råd och ser till att varje uppgift hanteras snabbt och kostnadseffektivt. MÜHL erbjuder ett intressant utbud av standardiserade och speciella skruvförbindelser i alla utföranden och material. Tack vare snabb uppdragsbearbetning kan vi stå till tjänst 24 timmar om dygnet. Dessutom sätter vi produkternas kvalitet i fokus.

 6. DELTA OFFICINA MECCANICA SRL

  Italien

  Delta Officina Meccanica grundades 1953 och har sitt säte i Desio, i provinsen Monza e Brianza. Vi är specialiserade på kallgjutning av stålskruvar enligt standard, insex eller sexkant (Torx), med metrisk gängning av kategori 8, 8 och 10, 9 på 2, 5 till 10 meter. På beställning kan vi tillverka specialdelar enligt ritning, utföra vänstervriden och oändlig gängskärning och tillverka valsade stänger med metrisk gängskärning. Utöver den italienska marknaden samarbetar vi sedan flera år tillbaka med de viktigaste handlarna inom branschen.

 7. SPECIAL BOLT

  Italien

  Special Bolt SRL är den idealiska partnern för följande industrisektorer: maskinteknik, varvsindustrin, schaktning, fordonsindustrin, installation av anläggningar osv. Skruvar och bultar, specialskruvar. Bultar och muttrar diam. 8-80. Långa varor. Tillverkar dragstänger, bultar, muttrar, skruvar och fästanordningar. Vi tillverkar även specialprodukter enligt ritning.

 8. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Belgien

  SFSB: er huvudpartner (med 20 års erfarenhet) för alla brådskande/snabba leveranser av fästmaterial (bultar, muttrar skruv) med materialcertifiering EN 10204 3.1, enligt drwg/spec, i alla material. Offshore, energi, petrokemisk industri, tung industri; brådskande behov. Specialdetaljer på bara några timmar eller dagar: leveransmöjligheter inom hela Europa. inte bunden till någon tillverkare. ASTM-bultar, turbinbultar, högtemperaturbultar, DIN 2510 alla typer. alla diametrar, längder och typer av material.

 9. MLA FIXINGS

  Belgien

  MLA Fixings är specialiserade på fästen för fasader och tak. Vi har utvecklat vårt eget system Dualfix bestående av en kombination av isoleringspluggar och skruvförankringar. Vi producerar förankringar med vår patenterade hållbara tråd i rostfritt/RVS samt i rostfritt för dunbed-murbruk. Vi producerar också kopplingar, lagerskålar också efter mått. Vi erbjuder också skruvar för fasader och tak. Och bl.a. Sarkin-skruvar och distansskruvar för bärande strukturer i trä och i aluminium.

 10. GLOBALFIX FURNITURE ACCESSORIES

  Turkiet