• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • skärning av stål och metall

Resultat för

Skärning av stål och metall - Import och export

 1. CHMIELINSKI

  Polen

  Verified by europages badge

  CHMIELINSK ligger i Walbrzych i lägre Silesia och är ett familjeägt företag. Sedan 2010 specialiserar vi oss på vattenskärning av ett stort antal material, bland annat stål, icke järnhaltiga metaller, gummi, plast, glas och sten. Vår avancerade utrustning innefattar tre vattenskärningsmaskiner från det välkända företaget FLOW, som är utrustade med den allra senaste tekniken - bland annat det dynamiska vattenskärningshuvudet för precisionsskärning i 2D och 3D. Vi har även borrysytemet Ultra Pierce, som låter oss arbeta med kompositmaterial och sköra material som marmor, sten och glas. Vi har kapacitet till material av maxstorlek 2 000x4 000 mm, med en tjocklek på upp till 200 mm. Med högtryckspumpar som når upp till 6 500 bar har vi förmågan att optimera produktionskostnaderna. Vi skiljer oss från mängden med vår obevekliga hängivenhet till kvalitet, som understöds av innovativ teknik, korta ledtider och en omfattande kundtjänst. Vi tillhandahåller gärna gratis serviceofferter och kan bearbeta förfrågningar i form av DXF/DWG-filer. Vi kan dessutom erbjuda designtjänster utifrån dina tekniska specifikationer eller handritade skisser. Din nöjdhet är vår prioritet.

 2. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ShenZhen PromoStar Hardware Co., Ltd är ett företag som specialiserat sig på CNC-metallbearbetning, svarvning, fräsning, prägling och svetsningsprodukter för all slags industri. Materialen som bearbetas är rostfritt stål, aluminium, titan, mässing, kolstål med mera. Vi möter krav från alla möjliga industrier, så som: Elapparater, elektronik, bildelar, LED-belysning, möbler, maskiner & utrustning, rengörings- och sjukvårdutrustning, plast & formlinjer osv. Promostar har lång erfarenhet av att exportera till USA, Europa och länder i södra Asien. Vi erbjuder precision med en tolerans på +/-0.002 mm. Kan klara standardkraven enligt ROHS, REACH. Materialen kan kvalificeras enligt ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 och ISO TS16949. Våra egenskaper: Medelstor verksamhet med utmärkt produktionsfastighet. Investeringar i maskiner och teknologier, en stark personalavdelning. Alla i vårt team har jobbat ihop i över åtta år. Vi värderar samarbete högt. PromoStar får goda omdömen världen över. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA är ett metallbearbetningsföretag. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA grundades 1997 i kommunen Águeda. Vi tillverkar metallstrukturer, metallkonstruktioner, räcken, staket, dörrar och portar. Vi kan göra industriella paviljonger. Vi kan även utföra smidesprojekt för små och stora portar, räcken och små tak. Företaget har haft erfarenhet av inhemska och utländska marknader i många år: Spanien, Frankrike, Angola, Moçambique med flera. Vi utför alla sorters bearbetningar av järn, smidat aluminium och rostfritt stål. Vi har en teknisk avdelning med flera designers och tekniker, och vi utför 3D-modellering. Vi satsar på perfektion och använder de bästa materialen, den bästa utrustningen och de bästa metoderna och processerna. Vi har ett kompetent och engagerat team som utför dina projekt. Vi har maskiner för laserskärning, bockning, skärning, borrning och svetsning. Vi är certifierade enligt EN1090 och ISO9001.

 4. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  CAD-CAM Engineering Solution erbjuder metallbearbetningstjänster, med prototyp- småskalig eller serieproduktion av bearbetade delar som kräver hög precision eller har komplexa former. Vi är specialiserade på fräsning och svarvning med CNC: 3-axlad, 4-axlad, 5-axlad; för industrier inom luftfart, olja och gas, läkemedel, Formel 1. Typer av bearbetade delar: Komponenter för luftstrukturer, komponenter för luftdynamik, ventiler med tillbehör, kopplingar för undervattensbruk, hydrauliska komponenter. Material: Aluminiumlegeringar, stål, rostfritt stål, inconel, titan. Specialprocesser: anodisering, hård anodisering, kemisk polering, värmebehandling, missfärgningsbehandling. Produktionstyper: små serier (10-100 styck), medium (100-5 000 styck), massproduktion (5 000-30 000 styck). Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt företag grundades 1864 som Ossenberg & Co. KB och styrs numera av den femte generationen i familjen. Sedan Julius Grefe KB tog över 1997 går vi under namnet ”Ossenberg & Grefe”. Vi är certifierade enligt EN ISO 9001. Det ursprungliga tillverkningsprogrammet hos båda företagen bestod av spännen, ringar och hakar för textil- och läderbearbetning. Under årens lopp har produkter för andra användningsområden tillkommit. Förutom de klassiska programartiklarna ligger idag tyngdpunkten av vår tillverkning på tekniska, bockade tråd-, stansnings- och monteringsartiklar till över 1 000 kunder från många olika branscher. Våra 60 medarbetare producerar dagligen ca 500 000 delar på en tillverkningsyta som är större än 5 000 m². Tack vare många bearbetningsmöjligheter, egen verktygstillverkning samt egen galvanisering kan vi lösa komplexa uppgifter snabbt och kostnadseffektivt.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FLÜGEL CSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Flügel CSS är en av världens ledande tillverkare av slipstål. Till våra kunder hör några av de bästa tillverkarna av knivar och köksredskap liksom fack- och partihandlare som levererar till yrkesutövare. Vi har ett brett sortiment av slipstål och knivslipar för eget och professionellt bruk. Sortimentet omfattar traditionella slipstål, knivslipar, slipstål med diamant- eller keramikbeläggning samt specialartiklar för camping och fritid. Sortimentet innehåller även stansade material till knivar och saxar samt speciella knivblad och liknande produkter för professionellt bruk t.ex. inom jordbruks- och pappersindustrin. Moderna stansautomater och skärpressar erbjuder hög flexibilitet och produktivitet. Härdningen med skyddsgas och bandugnar är specialiserad på individuell värmebehandling av knivar och saxar. Vi utför även kontraktstjänster för många andra industriområden, som t.ex. maskinteknik, medicinteknik m.m.

 2. VIRMER

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Din verksamhet skär, graverar eller bearbertar material, och det är dags att införskaffa en ny CNC-maskin. Innan du köper en ny maskin har då många frågor att ställa dig själv: Kommer den att prestera? Hur länge kommer den hålla? Ett år? En månad? En vecka? Virmer är mer än en handlare med CNC-maskiner - vi är en genuin samarbetspartner för din verksamhet. Vi bistår med teknisk expertis kring hur du framställer de bästa slutprodukterna med effektiv användning av våra CNC-maskiner.

 3. POHL METALL GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Tillverkning av stansade detaljer, bockade tråddetaljer, fjädrar, rördelar samt yt- och värmebehandling. Ingenjörsbyrå inom maskinteknik – materialanalys – med röntgenspektrometer och gnistspektrometer. Företaget Pohl Metall, med säte i Ötztal-Bahnhof i Tyrolen/Österrike, kan erbjuda hög kompetens inom tillverkning och producerar metallprodukter tillverkade med metoderna stansning, bockning, pressning och rörbearbetning. Vi är din expertpartner när det handlar om tillverkning av små metallkomponenter till industrin och handeln. Hos oss tillverkas stansade och bockade komponenter, fjädrar, rördelar, vajertillbehör och monterade komponentgrupper. Vi stödjer våra kunder under hela vägen från prototyptillverkning och fram till storskalig serieproduktion. Till de tjänster inom metallbearbetning som vi utför på vår anläggning i Österrike hör även yt- och värmebehandling, emballering och kvalitetssäkring.

 4. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 5. STEEC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget STEEC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Precizna mehanika, Fräsning av stål och metall, Skärning av stål och metall, perforering av metall, fräsning av metall, Stål och metall - bearbetning, Precizna mehanika, och Fräsning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Brindas, Frankrike.

 1. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Skärning av stål och metall, Böjning av stål och metall, Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, SMÅ DETALJER, precisionssvarvning, CNC-bearbetning, Precisionsfräsning, CNC prototypes, och cnc-skärning. Företagets huvudkontor finns i Pontinha-Lisboa, Portugal.

 2. ADMET SP. Z O. O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget ADMET SP. Z O. O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skärning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Svetsning av stål och metall, bockning aluminiumplåt, svetsning av metaller, bockning plåt i koppar, bockning galvaniserad plåt, bockning järnplåt, laserskärning, plåtbearbetning, och CNC-bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Kobyłka, Polen.

 1. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget O.L.M.E.C. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Profilering - stål och metaller, Stål och metall - formning och skärning, Prägling av stål och metall, Formar och mallar, Skärning av stål och metall, kapning och prägling plåt, präglingsformar, Profilering - stål och metaller, och formar för skärning. Företagets huvudkontor finns i Grassobbio, Italien.

 2. GÜNDÜZ METALLBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GÜNDÜZ METALLBEARBEITUNG GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Skärning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Velbert, Tyskland.

 3. INOXEA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget INOXEA SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i rostfritt stål, Svetsning av stål och metall, Skärning av stål och metall, snickeri i rostfritt stål, svetsning rosfritt stål, Rör och rörsystem i rostfritt stål, bearbetning i rostfritt stål, Svetsning av stål och metall, och rör i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Brescia, Italien.

 4. HEUER METALLWAREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HEUER METALLWAREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skärning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom konstruktion redskap, topografiska reliefer, stamping parts, och CNC-bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Großröhrsdorf, Tyskland.

 5. TECHNOGROUP

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget TECHNOGROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Skärning av stål och metall, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Falsning - stål och metall, Metallbearbetning, metallkonstruktioner, Skärning av stål och metall, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, laserskärning, och Falsning - stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Petrich, Bulgarien.

 6. PROMEX BG

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget PROMEX BG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Plåtar - Industriell bearbetning, Skärning av stål och metall, Böjning av stål och metall, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Verktygsmaskiner för krökning, Plåt och rör, Pressningsplåtar, Verktygsmaskiner för skärning av metall, och Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 7. LASER MECCANICA S.R.L

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LASER MECCANICA S.R.L, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Skärning av stål och metall, skärningsarbete i metall, kapning och prägling plåt, Stål och metall - formning och skärning, och Skärning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Albano Laziale, Italien.

 8. SOLIDOR HEUER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SOLIDOR HEUER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skärning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Heilbad Heiligenstadt, Tyskland.

 1. UNITED PROARC CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  United ProArc Corporation grundades 1966 och är en ledande tillverkare av professionella CNC-system. Vi är specialiserade inom CNC-skärning, CNC-borrning och ett stort urval av automatiserade svetssystem. ProArc har inkorporerat de allra senaste tekniska framstegen och den senaste utrustningen för metallbearbetning inom CNC-industrin. Det innefattar bland annat plasma- och fiberbaserade lösningar för krafttillförsel. ProArc kombinerar gedigen erfarenhet med ojämförbar kundservice. Vi bistår med kvalitativa tjänster till otaliga kunder över hela världen, inom många olika metallbearbetningssektorer: stålbearbetning, skeppsbyggnad, brobyggnad, fordonsteknik osv. Vi håller alltid ögonen öppna efter innovationer, och överskrider alla gränser för att möta våra kunders behov! Med över 50 års erfarenhet inom skärning och svetsning kan vi hålla våra kunder nöjda, och bistå dem med engagemang och professionalism.

 2. ROHRE-KETTERER GMBH

  Tyskland

  Företaget grundades 1975 och sedan dess har vi uteslutande inriktat oss på rörhandel och rörbearbetning. Genom att fokusera på tunnväggiga rör och kapillärrör har vi byggt upp en unik kompetens som vi dagligen använder och utvecklar. Utnyttja även du vår produktionserfarenhet och de kontakter till ledande globala industrier som vi har byggt upp de senaste 40 åren. Låt dig övertygas av vår effektivitet och vårt breda produktsortiment. Intensivkurser, undervisning, interna och externa kontroller används för att uppdatera och utveckla våra medarbetare .

 3. GRENTE LEMAITRE MACHINES METAUX

  Frankrike

  GRENTE LEMAITRE har specialiserat sig på export av begagnade metallbearbetningsmaskiner. Vi kan erbjuda ett brett urval av begagnade verktygsmaskiner. Vi har 400 maskiner som ständigt förnyas. Begagnad verktygsmaskin. Metallbearbetningsmaskiner. Plåtbearbetningsmaskiner. Vi har exceptionella maskiner av alla märken. Stansning i stål och metall. Kontaktpressning av stål och metall. Fräsning. Pressar stål metaller. Begagnad maskin för livsmedelsindustrin. Exceptionella maskiner av alla märken. Begagnade maskiner och verktyg. Begagnad exceptionell maskin. Köp av begagnade träbearbetningsmaskiner. Försäljning av begagnade träbearbetningsmaskiner. Försäljning av begagnade maskiner och verktyg. Partiförsäljning i container eller styckvis överallt i Frankrike, i Europa och i världen.

 4. ILA-LANGNER GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Upptäck vårt omfattande utbud av tjänster. Tillsammans hjälps vi åt att hitta den perfekta lösningen för dig och dina behov. Ett starkt team som förvandlar tonvis av stål till ren perfektion! Företaget grundades 1991. Vi ligger i Eibelshausen, i mitten av Tyskland, och tillverkar produkter och utvecklar lösningar enligt kundens önskemål. Vår verksamhet kännetecknas av flexibilitet och stor kvalitetsmedvetenhet. Det gör att vi hos många av våra kunder finns med som partner redan tidigt under utvecklingsprocessen. Modern, innovativ teknik och stort tekniskt kunnande hos våra ca 140 medarbetar-team gör att vi varje år kan förvandla tonvis med stål till ren perfektion. Vi har en egen fordonspark som gör att våra exakta kvalitetslösningar når stora och medelstora företag över hela Europa på utsatt tid.

 5. LOGOPRESS

  Frankrike

  Logopress, specialist på 3D-utformning av pressverktyg och uträtning av komplexa former sedan 25 år, utvecklar CAD-program avsedda för skärnings- och präglingsindustrin och program som visar uträtningar för en mångfald områden (plåt, tyg, läder, skum, häftmedel …). Hela vår familj 3D-produkter "Logopress3™ for SolidWorks™" har certifierats SolidWorks™ Gold. Alltfler verktygsritare i världen använder nu Logopress3™ tillsammans med SolidWorks™. Utöver verktygsvärlden, för diverse uträtningsbehov och formbarhetsanalyser, utgör Logopress3 också en enkel och snabb lösning till ett mycket fördelaktigt pris. Många tekniker som ska lägga fram kostnadsförslag för komponenter eller verktyg använder också Logopress3™ eller något av dess paket.

 6. GEBR. KNOTH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget grundades av Philipp Jacob Knoth. Det är ett av de äldsta företagen i Solingen och kan se tillbaka på en lång tradition. August Knoth sen., sonen till grundaren, tog över företaget, som för hand tillverkade läderslidor med metallbeslag för industrin i Solingen. De nya ägarna Friedrich Paul och August Knoth genomförde den första moderniseringen. Man började med maskintillverkning av redan befintliga produkter, men utvidgade även sortimentet till tvingar, hylsor, bestickskydd, täljknivar etc., men började även med verktygstillverkning. Seden 1993 har med Alexandra Simons, född Bruckschen, och Michael Simons som nästa generation tagit över i företaget. Nu börjar den 7 generationen, Niklas Simons, sin utbildning i företaget.

 7. S.P.F. CHILO' SPA

  Italien

  Vårt företag är ledande inom bearbetning och omvandling av plåt, specialiserat på bearbetning av kolstålplattor för normal användning, högelastiskt gränsstål, slitstarkt stål och dessutom rostfritt stål, enligt kundens specifikationer. Ett sofistikerat datasystem möjliggör konstant övervakning av tillverkningsprocessen vid plasmaskärning och CNC-stansning, gasskärning i CNC-styrda maskiner, klippning och bockning i CNC-styrda maskiner. Den stora flexibiliteten i produktionssektorn gör att vi alltid kan tillgodose kundernas behov, med ett komplett produktsortiment, från små produkter, för att nå profiler som är upp till 14 meter långa. Produktens kvalitet, den service som erbjuds kunderna och den kontinuerliga tekniska forskningen har alltid varit vår stora styrka.

 8. WILHELM HARTKOPF GMBH

  Tyskland

  Vi är ett traditionellt familjeföretag med säte i Tysklands bergstrakter som tillverkar stansade och bockade verktygsdelar. Ett stort utbud av olika typer av U-nycklar och ringnycklar finns ständigt i lagret. I vårt sortiment ingår även haknycklar av olika slag och universalnycklar. Vi säljer dessutom sexkantskruvdragare och hylsnycklar. All vår tillverkning sker i Tyskland. Vi tar gärna emot förfrågningar om särskilda specialnycklar. Vi tillverkar alla former av stansade och bockade detaljer efter dina önskemål och behov. Våra kunder återfinns inom fordons- och verktygsindustrin, samt trädgårds-, medicinteknik- och möbeltillverkningsbranschen. Flera företag inom leksaks-, cykel- och byggbranschen beställer också stansade delar och skruvnycklar av oss.

 9. PROTOS CONSEILS

  Frankrike

  Vi är specialister på utformning och snabb tillverkning av prototyper och metallmodeller av tekniska precisionsdelar, tillskurna, böjda, bockade för industri. PROTOS CONSEILS finns i Doubs, i Besançon som är mikroteknikens och regionen Franche-Comtés huvudstad. PROTOS CONSEILS assisterar er vid tillverkning av era tekniska precisionsdelar av metall för alla industrisektorer: elektronik, elektrisk utrustning, anslutning.

 10. HIJOS DE JORGE LÓPEZ SL

  Spanien

  Vi är ett familjeföretag med lång tradition inom metallmarknaden, specialiserat på utformning, produktion och försäljningen av skurna, perforerade och präglade metallprodukter. Vi erbjuder våra kunder en kundanpassad service för att svara på alla deras behov. Laser: svets- och kapmaskiner. Verktygsmaskiner för industriskärning, lamptillverkningstillbehör, metallprägling, skyltställ, laserskärning, perforationer, rostfritt stål, etc.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Skärning av stål och metall - Import och export

Antal resultat

33 370 Företag