• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • profilstänger och stänger - järnhaltig metall

Resultat för

Profilstänger och stänger - järnhaltig metall - Import och export

 1. MAURI ALDA E FIGLI

  Italien

  Produktsortimentet hos företaget A.Mauri omfattar specialprofiler som tillverkas genom kallprofilering av betad plåt, kallvalsade band, elektrolytförzinkad och sendzimirförzinkad plåt, plåt av rostfritt stål, mässing och aluminium. Produkterna tillverkas enligt kundens ritningar i samarbete med vårt tekniska ritkontor, för att uppfylla de krav som ställs av branscher som bilindustri, bygg, varvsindustrin, elektroteknik, VVS och inredning. Våra produktionslinjer kan hantera plåtar på upp till 800 mm bredd, med en tjocklek på mellan 0, 3 mm och 4 mm och längder upp till 12 500 mm. Dessa specifikationer gör att vi lätt kan uppfylla alla kundens särskilda behov. Profilerna tillverkas i form av standardstänger, eller enligt kundens mått. Vår produktionsstruktur gör att vi även kan tillverkade bockade profiler med hög precision. Slutligen har vi avsevärd erfarenhet inom konstruktion och montering av anläggningar med specialprofiler.

 2. SIPPA

  Frankrike

 3. SIKLA GMBH

  Tyskland

 4. BECKER PROFILE GMBH

  Tyskland

 5. PROFILMETALL-GRUPPE

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HERMANUSSEN METALLVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 2. K. MODER GMBH

  Tyskland

 3. FALK ADLER GMBH & CO.KG

  Tyskland

 4. JORIS IDE

  Belgien

  Koncernen Joris Ide är en av de största, oberoende producenterna av fasad- och takmaterial i Europa, med blickarna vända mot framtiden. Koncernen JI är en allsidig leverantör, verksam i hela byggkedjan med anpassade produkter. Denna mångsidighet kan observeras genom vår verksamhet inom konstruktion av industribyggnader för jordbruks-, service- och bostadssektorn. Dess långa erfarenhet och goda relationer med sina kunder gör koncernen JI den lämpliga aktören för att ingripa i marknadens utvecklingar. Garantierna, brandskyddskraven, de estetiska och termiska kriterierna är endast några exempel. Vi har den lämpliga lösningen, inte bara för nybyggnad men även för renoveringssektorn. Genom att noggrant kombinera ett projekt med en JI-produkt, erhåller man ett hållbart och ekonomiskt slutresultat. För att garantera er snabb leverans, har vi en stor mängd produkter på lager. Ett stort och komplett produktsortiment.

 5. AUBRY NTV

  Frankrike

  AUBRY NTV tillverkar sedan 1899, alla typer av specialprofiler av diverse former, även komplexa, på alla typer av järnhaltiga och icke järnhaltiga metaller: stål, aluminium, speciallegeringar, koppar, alla typer av rostfritt, mässing, titan … Vi är specialister på "skräddarsytt" och tillverkar efter våra kunders ritningar. Vi går igenom alla förfrågningar om kostnadsförslag för specialprofiler, valsningar, sträckningar, varmextruderade profiler i stål, ALU, ROSTFRITT, KOPPAR, MÄSSING, TITAN eller andra legeringar.

 1. CONTIFONTE

  Frankrike

  Gjuteriet CONTIFONTE producerar och säljer gjutna komponenter och stränggjutna stavar eller profiler. segjärn, gråjärn, kompaktgrafitjärn. Certifiering ISO9001 V2008. CONTIFONTE är den första franska producenten av stränggjutningsprodukter. Det är ett dotterbolag till koncernen KUHN SA, som tillverkar jordbruksmaskiner och är etablerat i Saverne (ALSACE). Den höga tekniknivån och våra moderna anläggningar gör att vi kan erbjuda flexibla och reaktiva verktyg för alla verksamhetssektorer i små, medelstora och stora serier. CONTIFONTE är certifierade och har specialiserat sig på komplexa gjutstycken med höga egenskaper. De flesta av de produkter som CONTIFONTE tillverkar är skräddarsydda efter kundernas önskemål. CONTIFONTE förverkligar dina gjutjärnsidéer. CONTIFONTE simulerar och testar dina produkter före användning. Våra hjälpsamma tekniker står alltid till ditt förfogande.

 2. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Grekland

  Företaget HALIVES S.A. handlar sedan 1950 med stål- och järnprodukter i Grekland. Idag finns företaget i egna lokaler och tillverkar ihåliga stålsektioner, varmvalsade plåtar, ihåliga rektangulära balkar, runda ihåliga rörsektioner, balkar: UPN, IPN, IPE, HEA, HEB, balkar: platta, kvadratiska, runda, vinklade, t-formade, smala IPN-balkar, plåtar och varmvalsade band, korrugerad plåt, spolar, band, plåtar och plattor, svetsade sektioner, svetsade ihåliga sektioner, svarta runda rör, skuren svartplåt.

 1. VEFA ALÜMINYUM

  Turkiet

 2. HJW STAHLHANDEL-SPEZIALPROFILE GMBH

  Tyskland

 3. ULRICH BÄURLE GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. SCHIAVANO

  Italien

 5. HIERROS CUBELLS, S.L.

  Spanien

 6. AXIS

  Frankrike

 7. SIKA S.R.L.

  Italien

 8. YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI

  Turkiet

 1. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Italien

 2. SIDERVAL S.P.A.

  Italien

 3. MET-ACCIAI SRL

  Italien

 4. MEDIFONSA STEEL SUPPLIER

  Spanien

 5. TREFILERIES PERILLAT

  Frankrike

 6. FRANCE CALFEUTRAGE

  Frankrike

 7. PROFIL C

  Frankrike

 8. NORCAN SAS - PROFILÉS EN ALUMINIUM

  Frankrike

 9. PRO LIGNUM

  Frankrike

 10. ABL INTERNATIONAL

  Frankrike

Filter

Resultat för

Profilstänger och stänger - järnhaltig metall - Import och export

Antal resultat

2 236 företag