• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • profilstänger och stänger - järnhaltig metall

Resultat för

Profilstänger och stänger - järnhaltig metall - Import och export

 1. MAURI ALDA E FIGLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Produktsortimentet hos företaget A.Mauri omfattar specialprofiler som tillverkas genom kallprofilering av betad plåt, kallvalsade band, elektrolytförzinkad och sendzimirförzinkad plåt, plåt av rostfritt stål, mässing och aluminium. Produkterna tillverkas enligt kundens ritningar i samarbete med vårt tekniska ritkontor, för att uppfylla de krav som ställs av branscher som bilindustri, bygg, varvsindustrin, elektroteknik, VVS och inredning. Våra produktionslinjer kan hantera plåtar på upp till 800 mm bredd, med en tjocklek på mellan 0, 3 mm och 4 mm och längder upp till 12 500 mm. Dessa specifikationer gör att vi lätt kan uppfylla alla kundens särskilda behov. Profilerna tillverkas i form av standardstänger, eller enligt kundens mått. Vår produktionsstruktur gör att vi även kan tillverkade bockade profiler med hög precision. Slutligen har vi avsevärd erfarenhet inom konstruktion och montering av anläggningar med specialprofiler.

 2. SIPPA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SIPPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom profiler till semitrailer, profiler till hissar, profiler för industrihyllsystem, och kalldragna profiler. Företagets huvudkontor finns i Bar Sur Aube, Frankrike.

 3. ALUMERO SYSTEMATIC SOLUTIONS GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ALUMERO SYSTEMATIC SOLUTIONS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Produktion av solenergi, Solpaneler, Hamnterminaler för containers, strukturer för solcellanläggningar, solanläggningar, Produktion av solenergi, fotovoltaiska solpaneler, avtäckta solcellpaneler, och industriella applikationer för solenergi. Företagets huvudkontor finns i Seeham, Österrike.

 4. BECKER PROFILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BECKER PROFILE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Friedewald, Tyskland.

 5. HERMANUSSEN METALLVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HERMANUSSEN METALLVERARBEITUNG GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Werl, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SIKLA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SIKLA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 2. K. MODER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget K. MODER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Apen, Tyskland.

 3. FALK ADLER GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FALK ADLER GMBH & CO.KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 4. JORIS IDE

  Belgien

  Koncernen Joris Ide är en av de största, oberoende producenterna av fasad- och takmaterial i Europa, med blickarna vända mot framtiden. Koncernen JI är en allsidig leverantör, verksam i hela byggkedjan med anpassade produkter. Denna mångsidighet kan observeras genom vår verksamhet inom konstruktion av industribyggnader för jordbruks-, service- och bostadssektorn. Dess långa erfarenhet och goda relationer med sina kunder gör koncernen JI den lämpliga aktören för att ingripa i marknadens utvecklingar. Garantierna, brandskyddskraven, de estetiska och termiska kriterierna är endast några exempel. Vi har den lämpliga lösningen, inte bara för nybyggnad men även för renoveringssektorn. Genom att noggrant kombinera ett projekt med en JI-produkt, erhåller man ett hållbart och ekonomiskt slutresultat. För att garantera er snabb leverans, har vi en stor mängd produkter på lager. Ett stort och komplett produktsortiment.

 5. AUBRY NTV

  Frankrike

  AUBRY NTV tillverkar sedan 1899, alla typer av specialprofiler av diverse former, även komplexa, på alla typer av järnhaltiga och icke järnhaltiga metaller: stål, aluminium, speciallegeringar, koppar, alla typer av rostfritt, mässing, titan … Vi är specialister på "skräddarsytt" och tillverkar efter våra kunders ritningar. Vi går igenom alla förfrågningar om kostnadsförslag för specialprofiler, valsningar, sträckningar, varmextruderade profiler i stål, ALU, ROSTFRITT, KOPPAR, MÄSSING, TITAN eller andra legeringar.

 1. CONTIFONTE

  Frankrike

  Gjuteriet CONTIFONTE producerar och säljer gjutna komponenter och stränggjutna stavar eller profiler. segjärn, gråjärn, kompaktgrafitjärn. Certifiering ISO9001 V2008. CONTIFONTE är den första franska producenten av stränggjutningsprodukter. Det är ett dotterbolag till koncernen KUHN SA, som tillverkar jordbruksmaskiner och är etablerat i Saverne (ALSACE). Den höga tekniknivån och våra moderna anläggningar gör att vi kan erbjuda flexibla och reaktiva verktyg för alla verksamhetssektorer i små, medelstora och stora serier. CONTIFONTE är certifierade och har specialiserat sig på komplexa gjutstycken med höga egenskaper. De flesta av de produkter som CONTIFONTE tillverkar är skräddarsydda efter kundernas önskemål. CONTIFONTE förverkligar dina gjutjärnsidéer. CONTIFONTE simulerar och testar dina produkter före användning. Våra hjälpsamma tekniker står alltid till ditt förfogande.

 2. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Grekland

  Företaget HALIVES S.A. handlar sedan 1950 med stål- och järnprodukter i Grekland. Idag finns företaget i egna lokaler och tillverkar ihåliga stålsektioner, varmvalsade plåtar, ihåliga rektangulära balkar, runda ihåliga rörsektioner, balkar: UPN, IPN, IPE, HEA, HEB, balkar: platta, kvadratiska, runda, vinklade, t-formade, smala IPN-balkar, plåtar och varmvalsade band, korrugerad plåt, spolar, band, plåtar och plattor, svetsade sektioner, svetsade ihåliga sektioner, svarta runda rör, skuren svartplåt.

 1. TEMPO MATERIAUX

  Frankrike

  Företaget TEMPO MATERIAUX, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom profiler. Företagets huvudkontor finns i Vendenheim, Frankrike.

 2. VEFA ALÜMINYUM

  Turkiet

  Företaget VEFA ALÜMINYUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Mellanväggar, ramp i aluminium, och Mellanväggar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. HJW STAHLHANDEL-SPEZIALPROFILE GMBH

  Tyskland

  Företaget HJW STAHLHANDEL-SPEZIALPROFILE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Murr, Tyskland.

 4. PROFILMETALL-GRUPPE

  Tyskland

  Företaget PROFILMETALL-GRUPPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Kallaminerade profilstänger, aluminiumprofiler, Kallaminerade profilstänger, stålprofiler, och Aluminiumprofiler för fordonstillverkning. Företagets huvudkontor finns i Hirrlingen, Tyskland.

 5. ULRICH BÄURLE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget ULRICH BÄURLE GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 6. METALED STEEL MATERIALS SRL

  Rumänien

  Företaget METALED STEEL MATERIALS SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial. Företaget är även verksamt inom Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Byggnadsstål, Rör och rörsystem i stål, Laminat och tunnplåt, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Byggnadsstål, Rör och rörsystem i stål, och Laminat och tunnplåt. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 7. YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI

  Turkiet

  Företaget YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Valsverk för järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Järnjalusier, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, profilmaskiner med valsar, Järnjalusier, och Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Select Cityizmir, Turkiet.

 8. FRANCE CALFEUTRAGE

  Frankrike

  Företaget FRANCE CALFEUTRAGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Tätningar och tätningsringar, Vattenledningar - järnhaltig metall, Tätningar och tätningsringar, Vattenledningar - järnhaltig metall, och isolering. Företagets huvudkontor finns i Fourqueux, Frankrike.

 1. LENZ STAHLHANDEL GMBH

  Tyskland

  Företaget LENZ STAHLHANDEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Gängade stänger, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Byggnadsstål, Gängade stänger, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Byggnadsstål, och säljer valsat stål. Företagets huvudkontor finns i Vogelsdorf, Tyskland.

 2. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Polen

  Företaget BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Rör och rörsystem i järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, och Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Lódz, Polen.

 3. CIPRIANI PROFILATI S.R.L.

  Italien

  Företaget CIPRIANI PROFILATI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Profilplåtar - järnhaltig metall, Innertak, moduler, Profilplåtar - järnhaltig metall, och Innertak, moduler. Företagets huvudkontor finns i Rovereto, Italien.

 4. VALLET CINTRAGE

  Frankrike

  Företaget VALLET CINTRAGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, och maskiner för bearbetning av stänger, profiler och rör. Företagets huvudkontor finns i St Andre De Corcy, Frankrike.

 5. BOMBARDIER TRANSPORT FRANCE SAS

  Frankrike

  Företaget BOMBARDIER TRANSPORT FRANCE SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom rälsfordon, och Specialtransporter. Företagets huvudkontor finns i Crespin, Frankrike.

 6. AXIS

  Frankrike

  Företaget AXIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, armering för betong, metallarmatur, Stål och metall - bearbetning, och metallgaller för armering i byggnader. Företagets huvudkontor finns i Pornic, Frankrike.

 7. STE ARMATURES MANNA & THIRION

  Frankrike

  Företaget STE ARMATURES MANNA & THIRION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, armaturer, metallarmaturer för byggnation, armering för betong, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Saint-Chamas, Frankrike.

 8. PRODUITS MAULER

  Frankrike

  Företaget PRODUITS MAULER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Metallfodring, Smitt och pressat järn - Produkter, Metallfodring, Snickeriarbeten, parkett, och Smitt och pressat järn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Soultz, Frankrike.

 9. VOSSLOH FRANCE

  Frankrike

  Företaget VOSSLOH FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Skenor - järnhaltig metall, och Skenor - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Rueil-Malmaison Cedex, Frankrike.

 10. APROMETAL

  Frankrike

  Företaget APROMETAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Stål och metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, I-balkar - järnhaltig metall, Import/Export - Stål och metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, I-balkar - järnhaltig metall, och tillverkning av metallstrukturer för offentliga arbeten. Företagets huvudkontor finns i Saint-Martin-Belle-Roche, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Profilstänger och stänger - järnhaltig metall - Import och export

Antal resultat

2 207 Företag