• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • laminat och plåtar - järnhaltig metall

Resultat för

Laminat och plåtar - järnhaltig metall - Import och export

 1. L.E.M.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget L.E.M., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom Laminat och plåtar - järnhaltig metall, skärningsarbete i metall, bockning av metall, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, och bearbetning av metall. Företagets huvudkontor finns i Castell'alfero, Italien.

 2. AMBROSINI G.T. SRL

  Italien

  Ambrosini G.T. är specialiserade på bearbetningen av följande material: aluminium för OX och beklädd, järn, rostfritt, koppar, mässing, Alucobond; kapning, pressbockning, spaltning, svetsning, ytbehandling, plåt, stansning; ribbor i obearbetat och beklätt aluminium; paneler i svetsad aluminium; kolonner, pelare; beklädnader rostfritt, diskhoar och kupor i rostfritt efter mått; varumärken; design för inredning med laserskärning på 20 mm ; skrin för korrespondens i rostfritt stål efter mått.

 3. C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J

  Tjeckiska republiken

  Ekoinstal, en ledande distributör av stålprodukter i Polen, erbjuder ett stort sortiment av kolstålprodukter. Vi har försett våra partners med stålprodukter i 20 år. Vi erbjuder ett stort lagersortiment bestående av plåtar, rör, profiler, stänger.

 4. METALSIDER S.P.A. (RAVENNA)

  Italien

  Företaget METALSIDER S.P.A. (RAVENNA), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom järnspolar, Stål, konstruktionsstål, plåtar i metall, och Band av zink och titan. Företagets huvudkontor finns i Ravenna, Italien.

 5. MOBIDIZAYN METAL

  Turkiet

  Företaget MOBIDIZAYN METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Kayseri, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. COFRAFER - BAMESA

  Frankrike

  Företaget COFRAFER - BAMESA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom plåt, kapning plåt, handel - plåt, och aluminerad plåt. Företagets huvudkontor finns i Bonneuil Sur Marne, Frankrike.

 2. CO.FER.S.

  Italien

  Företaget CO.FER.S., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, grekmönstrad plåt för täckningar, rör galvaniserade, och galvaniserad plåt. Företagets huvudkontor finns i Schio, Italien.

 3. FFT TAPE SOLUTIONS GMBH

  Österrike

  Företaget FFT TAPE SOLUTIONS GMBH, som är verksamt inom sektorn för Plåt och band, aluminium. Företaget är även verksamt inom Laminat och tunnplåt, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Plåtar - Industriell bearbetning, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Laminat och tunnplåt, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Plåtar - Industriell bearbetning, och Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Salzburg, Österrike.

 4. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Italien

  Företaget BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Byggnadsindustri - Järnvaror, verktyg, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, och draget järn. Företagets huvudkontor finns i Montecchio Emilia, Italien.

 5. KARL EUGEN FISCHER GMBH

  Tyskland

  Företaget KARL EUGEN FISCHER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Reparation av industriutrustning, Pressningsplåtar, Reparation av industriutrustning, och Pressningsplåtar. Företagets huvudkontor finns i Burgkunstadt, Tyskland.

 1. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Polen

  Företaget BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Rör och rörsystem i järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, och Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Lódz, Polen.

 2. KMS DEMIR CELIK A.S.

  Turkiet

  Företaget KMS DEMIR CELIK A.S., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom dragna plåtar, dragna stänger, dragna järnstänger, och hot-rolled sheets. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. ISAF SRL

  Italien

  Företaget ISAF SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, och Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företagets huvudkontor finns i Sant'agata Sul Santerno, Italien.

 2. UNIVERS FOG

  Frankrike

  Företaget UNIVERS FOG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Kotlarstvo, Plåtar - Industriell bearbetning, Kotlarstvo, Plåtar - Industriell bearbetning, Plåtslageri, och fina plåtarbeten. Företagets huvudkontor finns i Masevaux, Frankrike.

 3. FORGES DE LA LOIRE AFL

  Frankrike

  Företaget FORGES DE LA LOIRE AFL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Värmebehandling av stål och metall, Smitt och pressat järn - Produkter, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Värmebehandling av stål och metall, Smitt och pressat järn - Produkter, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, och Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Saint-Herblain, Frankrike.

 4. SAVOJNI SRL

  Italien

  Företaget SAVOJNI SRL, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Plåt och rör. Företaget är även verksamt inom Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Band och plåt - järnfri metall, Kallvalsade stålband, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Band och plåt - järnfri metall, Tillskärning på beställning, och Kallvalsade stålband. Företagets huvudkontor finns i Moncalieri, Italien.

 5. BOURASSEAU INDUSTRIE

  Frankrike

  Företaget BOURASSEAU INDUSTRIE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Plåtar - Industriell bearbetning, kapning och prägling plåt, Plåtar - Industriell bearbetning, plåt av galvaniserat stål, och förmålad plåt och aluminium i flera färger. Företagets huvudkontor finns i Les Epesses, Frankrike.

 6. SSAB SWEDISH STEEL

  Frankrike

  Företaget SSAB SWEDISH STEEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Stål, Laminat och tunnplåt, Stål, och Laminat och tunnplåt. Företagets huvudkontor finns i Neuilly Sur Seine, Frankrike.

 7. BAYKAN STEEL

  Turkiet

  Företaget BAYKAN STEEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Stål och metall, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, järnplåt, järnprofiler, Stål och metall, och Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. HEBOSS INTERNATIONAL

  Belgien

  Företaget HEBOSS INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Specialstål, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Laminat och tunnplåt, Specialstål, rostfritt stål, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, och Laminat och tunnplåt. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 1. SA CLISSON METAL

  Frankrike

  Företaget SA CLISSON METAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företaget är även verksamt inom Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Rör och rörsystem i stål, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, och Rör och rörsystem i stål. Företagets huvudkontor finns i Moncoutant, Frankrike.

 2. MCM

  Luxemburg

  Företaget MCM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Stål och metall - formning och skärning, spolar, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, balkar, och Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Dudelange, Luxemburg.

 3. METALTECH SRL

  Italien

  Företaget METALTECH SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, bearbetning i rostfritt stål, laseranläggningar och lasermaskiner för klippning av metall, Stål och metall - bearbetning, och bearbetning av järn. Företagets huvudkontor finns i Scandicci, Italien.

 4. C. HÜBNER GMBH

  Tyskland

  Företaget C. HÜBNER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Plast för industri - Maskiner och utrustning, konstruktion redskap, Plast för industri - Maskiner och utrustning, anläggningar och maskiner för galvanisering av metall, och sprutgjutning. Företagets huvudkontor finns i Marktoberdorf, Tyskland.

 5. HAKOPAR EKSPORT-IMPORT

  Polen

  Företaget HAKOPAR EKSPORT-IMPORT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Svetsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Gjutjärn - Produkter, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, och Gjutjärn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Ozimek, Polen.

 6. SA GARONNE ISOLATION

  Frankrike

  Företaget SA GARONNE ISOLATION, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Sträckmetallplåt, Sträckmetallplåt, och isolering. Företagets huvudkontor finns i Toulouse, Frankrike.

 7. ATOLE

  Frankrike

  Företaget ATOLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom rännor, och rännor i koppar. Företagets huvudkontor finns i Castries, Frankrike.

 8. TAGAR SA

  Frankrike

  Företaget TAGAR SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Laminat och tunnplåt, Stål, Laminat och tunnplåt, och Stål. Företagets huvudkontor finns i Carignan, Frankrike.

 9. METALANN

  Belgien

  Företaget METALANN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Vajrar och kablar - järnhaltig metall, laserskärningsmaskiner, och bandjärn. Företagets huvudkontor finns i Meslin L'evêque, Belgien.

 10. EUROTAB. SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget EUROTAB. SP. Z O.O., som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Laminat och plåtar - järnhaltig metall, Rör och rörsystem i järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnfri metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, och Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Poznan, Polen.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Laminat och plåtar - järnhaltig metall - Import och export

Antal resultat

2 084 Företag