• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • hantverksmässigt tillverkad choklad

Resultat för

Hantverksmässigt tillverkad choklad - Frankrike

Frankrike
  1. LES CHOCOLATS DE BALATA

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Les Chocolats de Balata är en hantverksmässig chokladfabrik specialiserad på produktion av choklad av hög kvalitet. Deras varierade utbud av chokladprodukter, som t.ex. kakor av choklad som våtlagts i Saint James-rom, tryffel på mörk choklad och chokladpuckar med kakaobönor, kommer att hänföra chokladfantasternas smaklökar. Försäljningen online av choklad ger kunder i hela världen möjlighet att upptäcka den utsökta chokladen från Martinique.

  2. LA ROYALE NORMANDE SARL

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget LA ROYALE NORMANDE SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom choklad, presentaskar till chokladpraliner, hantverksmässigt tillverkad choklad, och mjölkchoklad. Företagets huvudkontor finns i Épaignes, Frankrike.

  3. LES DOUCEURS DE LOUIS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget LES DOUCEURS DE LOUIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, choklad, choklad med hasselnötter, Kakao och choklad, och hantverksmässigt tillverkad choklad. Företagets huvudkontor finns i Etaples, Frankrike.

  4. CHOCOLATSTEHLE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget CHOCOLATSTEHLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom choklad, hantverksmässigt tillverkad choklad, handgjord choklad, och kakao. Företagets huvudkontor finns i Wingles, Frankrike.

  5. CHOCOLATERIE PEROMET

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget CHOCOLATERIE PEROMET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom choklad, hantverksmässigt tillverkad choklad, kakao, och företagspresenter. Företagets huvudkontor finns i Marfaux, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. SARL MANON

    Frankrike

    Företaget SARL MANON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom hantverksmässigt tillverkad choklad, choklad, fine chocolates, och konfekt. Företagets huvudkontor finns i Peyruis, Frankrike.

  2. CHOCOLATERIE DARDENNE - CHOCOMAPT

    Frankrike

    Företaget CHOCOLATERIE DARDENNE - CHOCOMAPT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom hantverksmässigt tillverkad choklad. Företagets huvudkontor finns i Salles-Et-Pratviel, Frankrike.

  3. CONFISERIES DRAGÉES ADAM

    Frankrike

    Företaget CONFISERIES DRAGÉES ADAM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelkonfekt. Företaget är även verksamt inom konfekt, och hantverksmässigt tillverkad choklad. Företagets huvudkontor finns i Herrlisheim Près Colmar, Frankrike.

  4. LES SAVEURS D'ANTAN

    Frankrike

    Företaget LES SAVEURS D'ANTAN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom hantverksmässigt tillverkad choklad. Företagets huvudkontor finns i Elbeuf, Frankrike.

  5. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

  1. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    NOUGAT DIANE DE POYTIERS positionerar sig frontfigur inom franskt hantverk och är specialiserad på produktionen av exklusiva nougater som hyllar Montélimars anrika historia och know-how som nougatens obestridda huvudstad. Våra produkter: Vi erbjuder ett brett sortiment nougater, från klassisk vit nougat från Montélimar, späckad med mandel och honung, till ekologisk nougat, framtagen för de som privilegierar produkter från ekologiskt jordbruk. Vår nougat med choklad och våra små nougater fångar fullkomligt balansen mellan tradition och innovation, medan den mjuka nougaten erbjuder en ojämförligt smidig textur. De som söker autenticitet kommer att förföras av vår hantverksmässiga nougater och calisson som inkarnerar själen av vårt hantverk. Vårt engagemang gentemot hantverksmässig produktion återspeglas i vår hänsyn till detaljer, från urvalet av de bästa ingredienserna, som chokladöverdragen mandel från Montélimar, till den känsliga beredningen av varje konfektbit. Vi breddar vårt utbud med konfekt och godsaker, med eller utan choklad, och ett unikt bredbart pålägg som kommer att göra er frukost till ett tillfälle för rent frosseri. Låt er förföras av denna läckerhetsupplevelse med oss och njut av den franska, hantverksmässiga konfektens mångfald.

  2. GRANOLA DI LAURA

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Granola di Laura tillverkas i vår ateljé i Paris utifrån sunda ingredienser som är bra för hälsan. Den är hantverksmässigt framställd och vegan. Vårt granolarecept omfattar majsflingor, nötter, kokosolja och agavesirap. Jag önskade skapa ett annorlunda recept, ett recept som motsvarar mig. Istället för havreflingor har jag valt att använda naturliga, ekologiska majsflingor som är mycket frasiga! Det erbjuder ett energitillskott och ett tillfälle att njuta av olika smaker som tar sinnena till Korsika, min hemprovins varifrån jag hämtar lokala smaker. Vi erbjuder också skorpsmulor 2.0 smaksatta med korsikanska smaker, som t.ex. timjan/rosmarin, nepita och hasselnötter från Cervione, som kommer att vara perfekta för att göra era rätter knapriga!

  1. NOUGAT TOLLERON

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Nougatfabriken TOLLERON, etablerad i den vackra byn CRESTET, i Vaucluse, är specialiserad på tillverkning av mjuk nougat enligt anrika traditioner. Vi bereder våra nougatsorter på hantverksmässigt vis, för hand, och vi erbjuder ett helt utbud av läckra nougater. Vi lägger speciell omsorg vid valet av ingredienser. Vi erbjuder ett brett sortiment delikata nougater. Ni kan beställa våra utsökta nougater online på vår webbplats.

  2. SAS LIMOUZI SAVEURS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget SAS LIMOUZI SAVEURS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, KONFEKT, Kolakarameller, Hantverksmässig chokladtillverkning, choklad, caschewnötter, mandelbiskvier, Madeleinebakelser, och chokladkakor. Företagets huvudkontor finns i Objat, Frankrike.

  3. STUDIO SNEAKERS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget STUDIO SNEAKERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skor. Företaget är även verksamt inom skotillbehör, skotillbehör, hantverksmässigt tillverkade skor, tillverkning av personliga föremål, design av skor, hantverksmässig tillverkning, och Hantverksmässigt utförande. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

  4. CHOCOLATERIE BATAILLE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget CHOCOLATERIE BATAILLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom choklad, handgjord choklad, företagspresenter, hantverksmässig tillverkning av chokladkarameller, chokladkakor, mandelbiskvier, och Konfektyr. Företagets huvudkontor finns i Bellême, Frankrike.

  5. MAX VAUCHE CHOCOLATIER

    Frankrike

    Företaget MAX VAUCHE CHOCOLATIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, Konfekt utan choklad, chokladtillverkare, Hantverksmässig chokladtillverkning, och choklad. Företagets huvudkontor finns i Bracieux, Frankrike.

  6. COMPAGNIE DES CONFITURES

    Frankrike

    Företaget COMPAGNIE DES CONFITURES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, Konfekt utan choklad, Hantverksmässig chokladtillverkning, choklad, och sötsaker med choklad och kakao. Företagets huvudkontor finns i Toulouse, Frankrike.

  7. CHOCOLATERIE LAIA

    Frankrike

    Företaget CHOCOLATERIE LAIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Hantverksmässig chokladtillverkning. Företagets huvudkontor finns i SAINT ETIENNE DE BAÏGORRY, Frankrike.

  8. ALINE CHOCOLATIERE

    Frankrike

    Företaget ALINE CHOCOLATIERE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Delikatessprodukter, Hantverksmässig chokladtillverkning, och sockerfri chokolad. Företagets huvudkontor finns i Furiani, Frankrike.

  1. CHOCOLATS YVES THURIES

    Frankrike

    Företaget CHOCOLATS YVES THURIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom Konfekt med choklad, Konfekt med choklad, chokladkakor, produktion av choklad, och Hantverksmässig chokladtillverkning. Företagets huvudkontor finns i Marssac Sur Tarn, Frankrike.

  2. CHOCOLATERIE LE MOULIN DU CACAOEYNARD

    Frankrike

    Företaget CHOCOLATERIE LE MOULIN DU CACAOEYNARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom hantverksmässig tillverkning av chokladkarameller. Företagets huvudkontor finns i Venelles, Frankrike.

  3. LA CHOCOLATIÈRE DE MARSEILLE

    Frankrike

    Företaget LA CHOCOLATIÈRE DE MARSEILLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom hantverksmässig tillverkning av chokladkarameller. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

  4. MONSIEUR CHOCOLAT

    Frankrike

    Företaget MONSIEUR CHOCOLAT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom Företagspresenter, Hantverksmässig chokladtillverkning, personligt anpassade affärsgåvor, och Konfektyr. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

  5. BONBONS VERDIER

    Frankrike

    Företaget BONBONS VERDIER, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Kolakarameller, Presentartiklar - företag, hantverksmässig tillverkning av chokladkarameller, Kolakarameller, chokladdoppad torkad frukt, och Presentartiklar - företag. Företagets huvudkontor finns i SERRES-CASTET, Frankrike.

  6. CRIOLLO CHOCOLATIER

    Frankrike

    Företaget CRIOLLO CHOCOLATIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom chokladtillverkare, Hantverksmässig chokladtillverkning, handgjord choklad, och fylld choklad. Företagets huvudkontor finns i St Pierre De Lages, Frankrike.

  7. CHARLES CHOCOLARTISAN

    Frankrike

    Roland CHARLES startade 2009 företaget Charles CHOCOLARTISAN och webbplatsen www.pateatartiner.fr. Vår planet, vår hälsa! Av försiktighetsskäl har vi beslutat att tillverka våra BREDBARA BEREDNINGAR utan palmolja! ! ! varken kokos eller kopra. Pateatartiner.fr Charles CHOCOLARTISANs webbplats är en HANTVERKSMÄSSIG chokladfabrik specialiserad på bredbara pålägg. Tillverkade direkt utifrån kako och råmaterial, utan färgmedel eller konserveringsmedel eller aromer. Tillverkare av bredbara pålägg utan palmolja utifrån kakao. Tillverkare av pepparkakspasta, hasselnötsfyllningar, sockerfria produkter för diabetiker m.m. Gränslös kreativitet, fantasivanvett, smakemfas, tradition, know-how och produktionshemligheter ger upphov till bubblande, knapriga bredbara pålägg, med AOC Espelette-peppar, kola med salt smör, pepparkakskräm m.m.