GRANOLA DI LAURA - Premier Granola au pétale de maïs

Frankrike

Factory icon Tillverkare/ Producent

GRANOLA DI LAURA
Web icon

Översikt över produktkatalogen

Français Se de 27 produkterna

Granola di Laura tillverkas i vår ateljé i Paris utifrån sunda ingredienser som är bra för hälsan. Den är hantverksmässigt framställd och vegan. Vårt granolarecept omfattar majsflingor, nötter, kokosolja och agavesirap. Jag önskade skapa ett annorlunda recept, ett recept som motsvarar mig. Istället för havreflingor har jag valt att använda naturliga, ekologiska majsflingor som är mycket frasiga! Det erbjuder ett energitillskott och ett tillfälle att njuta av olika smaker som tar sinnena till Korsika, min hemprovins varifrån jag hämtar lokala smaker. Vi erbjuder också skorpsmulor 2.0 smaksatta med korsikanska smaker, som t.ex. timjan/rosmarin, nepita och hasselnötter från Cervione, som kommer att vara perfekta för att göra era rätter knapriga!

Dokumentation

Domain icon Tillverkare/ Producent

GRANOLA DI LAURA

55 BD DE CHARONNE

75011 Paris - Frankrike

Momsnr.
Kontakt

Företagsinformation

Nyckelsiffror

  • Antal anställda
    1 – 10

Organisation

  • År då företaget grundades
    2020
  • Företagets natur
    Säte – Moderbolag
  • Huvudverksamhet
    Tillverkare/ Producent

Affärsinformation

Omland

  • Check Circle Outline icon Internationell

Verksamhet för GRANOLA DI LAURA

  • Sport - livsmedel
  • Granola
  • Fransk tillverkning av granola
  • hälsobröd
  • hälsosam och naturlig mat
  • Vegan- och hantverksmässig granola
  • chokladkakor
  • Slickepinnar med choklad
  • Energy Balls
  • Chokladkakor fyllda med granola