CÔTE2BOEUF - Fabricant de charcuteries artisanales sans nitrite en Aveyron

Frankrike

Factory icon Tillverkare/ Producent

CÔTE2BOEUF
Web icon

Översikt över produktkatalogen

Français Se de 29 produkterna

COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

Dokumentation

Videor

https://youtube.com/shorts/V81RbB6OSuU?feature=share

Domain icon Tillverkare/ Producent

CÔTE2BOEUF

49 impasse des combes

12310 Laissac - Frankrike

Momsnr.
Kontakt

Företagsinformation

Nyckelsiffror

  • Antal anställda
    1 – 10
  • Säljare
    1 – 10

Organisation

  • År då företaget grundades
    2013
  • Företagets natur
    Säte – Moderbolag
  • Huvudverksamhet
    Tillverkare/ Producent

Affärsinformation

Omland

  • Check Circle Outline icon Internationell

Verksamhet för CÔTE2BOEUF

  • Charkuterivaror och skinkor
  • charkuteri
  • guanciale
  • bresaola
  • chorizo
  • torkat nötkött
  • lomo
  • Charkuterivaror utan nitriter
  • charkuterivaror raclette
  • korv