Frankrike
Tillverkare/ Producent
Roland CHARLES startade 2009 företaget Charles CHOCOLARTISAN och webbplatsen www.pateatartiner.fr. Vår planet, vår hälsa! Av försiktighetsskäl har vi beslutat att tillverka våra BREDBARA BEREDNINGAR utan palmolja! ! ! varken kokos eller kopra. Pateatartiner.fr Charles CHOCOLARTISANs webbplats är en HANTVERKSMÄSSIG chokladfabrik specialiserad på bredbara pålägg. Tillverkade direkt utifrån kako och råmaterial, utan färgmedel eller konserveringsmedel eller aromer. Tillverkare av bredbara pålägg utan palmolja utifrån kakao. Tillverkare av pepparkakspasta, hasselnötsfyllningar, sockerfria produkter för diabetiker m.m. Gränslös kreativitet, fantasivanvett, smakemfas, tradition, know-how och produktionshemligheter ger upphov till bubblande, knapriga bredbara pålägg, med AOC Espelette-peppar, kola med salt smör, pepparkakskräm m.m.
Tillverkare/ Producent
ZI Montalègre
42140 Chazelles Sur Lyon - Frankrike
Frankrike
Används som infusion i vatten, mjölk eller en vegansk dryck för att få en subtil, fettfri kakaosmak.
Begär prisuppgiftLitauen
Kakaopulver är ett näringsrikt livsmedel som innehåller både kaloririkt fett, protein och kolhydrater. Kakaopulver innehåller också en viss mängd alkaloid, teobromin och tein. Deras funktion är att vidga blodkärlen och främja blodcirkulationen. Kakaoprodukter är mycket fördelaktiga för människors hälsa.
Begär prisuppgiftLitauen
Kakaosmör är resultatet av pressning av kakaolikör (eller kakaomassa) under mycket högt tryck. När kakaosmöret har samlats in i flytande tillstånd packas det i 25 kg kartonglådor och kyls ned för att transporteras till våra kunder. Kakaosmör förblir fast vid en temperatur på 270 °C, men börjar smälta vid 27,70 °C och smälter helt vid 350 °C. När kakaoläsken pressas kommer kakaosmöret först i naturligt tillstånd och behåller den fulla smaken av kakao. Ytterligare en process utförs för att erhålla deodoriserat kakaosmör så att det kan användas vid chokladtillverkning utan att påverka chokladens lukt och smak. Kakaosmör används för att tillverka choklad, antingen som det är eller blandat med kakaomassa. Förutom livsmedelsanvändning används kakaosmör i farmaceutiska och kosmetiska produkter på grund av dess antioxidativa egenskaper och smörjande natur.
Begär prisuppgiftLitauen
Kakaopulver är ett näringsrikt livsmedel som innehåller både kaloririkt fett, protein och kolhydrater. Kakaopulver innehåller också en viss mängd alkaloid, teobromin och tein. Deras funktion är att vidga blodkärlen och främja blodcirkulationen. Kakaoprodukter är mycket fördelaktiga för människors hälsa.
Begär prisuppgiftSkapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.