• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • viner - valencia

Resultat för

Viner - valencia - Import och export

 1. BODEGAS Y VIÑEDOS BARON D'ALBA

  Spanien

  Vinkällarna och odlingarna Barón dAlba startade med 15 hektarer på vilka olika druvsortor odlades: Macabeo, Cabernet Sauvignon, Garnacha, Merlot, Monastrell, Syrah och Tempranillo för att få ut det bästa i fråga om kvalitet och mängd.

 2. FRANCE GOURMET VALENCIA S.L.

  Spanien

  Företaget FRANCE GOURMET VALENCIA S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner - Valencia. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 3. BODEGAS VALDELOMAR - VINOS Y CAVAS

  Spanien

  Företaget BODEGAS VALDELOMAR - VINOS Y CAVAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Valencia. Företagets huvudkontor finns i Requena-Valencia, Spanien.

 4. ALCOVI

  Spanien

  Företaget ALCOVI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Valencia. Företagets huvudkontor finns i Almedijar, Spanien.

 5. LEYMARIE

  Belgien

  Företaget LEYMARIE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Viner - Frankrike. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner - Spanien, Viner - Valencia, vinkällare, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner - Spanien, och Viner - Valencia. Företagets huvudkontor finns i Eghezee, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HISPANIAVINEYARDS, S.L.

  Spanien

  Företaget HISPANIAVINEYARDS, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Valencia. Företagets huvudkontor finns i Torrent-Valencia, Spanien.

 2. VINUM LEVANTE

  Spanien

  Företaget VINUM LEVANTE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner - Valencia. Företaget är även verksamt inom vin i parti. Företagets huvudkontor finns i Alicante, Spanien.

 3. BODEGAS RODENO

  Spanien

  Företaget BODEGAS RODENO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Valencia. Företagets huvudkontor finns i Hortuñas, Spanien.

 4. BESALDUCH VALLS BODEGUES

  Spanien

  Företaget BESALDUCH VALLS BODEGUES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Valencia. Företagets huvudkontor finns i San Mateo,, Spanien.

 5. PROMEKS INDUSTRIAL SA

  Spanien

 1. BODEGAS NAVARRO, S.A.

  Spanien

 2. THE GOURMET CORP

  Spanien

  Vi hyser en stark tilltro till kvaliteten hos spansktillverkade produkter, och vill dela dem med resten av världen. Asturien har sin getost, Valencia sin paella och Rioja sina viner, men hela Spanien finner glädje i när våra produkter och recept färdas bortom våra gränser. Som spanjorer är vi stolta över vår matkultur och över mångfalden av livsmedel som produceras i vårt land. Gourmet Corporation skapades med målsättningen att föra ut olika spanska produkter på internationella marknader. På det sättet stöttar vi våra tillverkare, och kan erbjuda våra klienter ett brett utbud av det bästa från vårt land.