• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • olivolja- extra jungfrulig

Resultat för

Olivolja- extra jungfrulig - Import och export

 1. FIORENTINI FIRENZE

  Italien

  Verified by europages badge

  Fiorentini Firenze tillhör de största företagen som säljer extra jungfruliga olivoljor av olika slag och ursprung, och ett av de främsta lagringscenter för extra jungfrulig olivolja i Italien, med en kapacitet på nära 8 miljoner liter. Vi förfogar över analyslaboratorier försedda med toppmoderna verktyg. Fiorentini Firenze har fått viktiga kvalitetscertifieringar på internationell nivå.

 2. MUDRAC SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Välkommen till Ipos, en referenspunkt för äkta Made in Italy. Med djupa rötter i italienska hantverkstraditioner har Ipos åtagit sig att bevara och främja den äkthet och kvalitet som Italien representerar. Vi är ett skyltfönster för tusentals små företag som med oförändrad passion arbetar för att hålla traditionella metoder vid liv och motstå global standardisering. Vi erbjuder ett noggrant urval av gastronomiska delikatesser och hantverksartefakter, utvalda för att garantera en unik upplevelse som speglar den italienska livsstilen, synonymt med välbefinnande och smak. Från norra till södra Italien är varje produkt i vår katalog vald för sin historia, dess kvalitet och dess koppling till territoriet. Med över 4800 referenser expanderar vår katalog ständigt, vilket gör att du kan upptäcka ny excellens och innovativa skapelser varje dag. Vi är angelägna om att inte bara erbjuda dig produkter av exceptionell kvalitet, utan också att skapa en bro mellan lokala producenter och en global publik, vilket förstärker arbetet hos hantverkarna och producenterna som representerar Made in Italys bankande hjärta. Gå med i vår familj av internationella kunder och fördjupa dig i lyxen av italienskt hantverk och specialiteter. Varje köp från Ipos är inte bara en konsumtionshandling, utan ett steg mot hållbarheten hos metoder som definierar italiensk kultur. Upptäck den sanna italienska smaken tillsammans med oss,

 3. ELLADIA LP

  Grekland

  Verified by europages badge

  ELLADIA är ISO-certifierade och specialiserar sig på grossisthandel och export av varor, vilket säkerställer att våra höga standarder för livsmedelssäkerhet uppnås både internt och internationellt. Våra certifierade system och procedurer har införts i alla våra anläggningar och i hela vår leveranskedja, vilket återspeglar vår ISO-certifiering och vårt anseende som erfaren distributör. Vi förstår vikten av vår roll som leverantör av förstklassiga produkter och våra kunder kan lita på att deras hälsa och säkerhet står i första rummet för oss. Vårt breda sortiment med produkter av hög kvalitet ger oss flexibiliteten och mångsidigheten att möta våra kunders behov, med tydlig kommunikation och utmärkt kundservice som grundpelare i vår verksamhet. Våra kärnvärden är grundade i förtroende och respekt, som styr varje del av vår verksamhet. Vi vet att vår framgång bygger på våra kunders nöjdhet och förtroende, vilket vi prioriterar genom att bygga och vårda kundrelationer baserade på ömsesidig tillit. Vi brinner för samarbeten med små, familjeägda företag som återspeglar vårt engagemang för passion, noggrannhet och expertis. Detta säkerställer att våra produkter inte bara har högsta möjliga kvalitet och utan även stödjer lokala verksamheter. Genom att välja att arbeta med dessa verksamheter stärker vi hantverket som kännetecknar vårt sortiment och bidrar positivt till de samhällen vi engagerar oss i.

 4. FATTORIA LA TORRE

  Italien

  Verified by europages badge

  Jordbruksföretaget La Torre har fått sitt namn från det medeltida tornet från 1000-talet, som skickligt restaurerats och som än idag är den karaktäristiska delen av byn La Villa. Byn som är beläget på San Gimignanos kullar är i centrum av ett av de mest suggestiva och fascinerande landskapen i Italien och Toscana: ett land med vingårdar och olivlundar. Vi är producenter av fantastiska viner, grappa och extra virgin olivolja. Våra viner: vita, röda och rosé. Vår produktion i stor skala gör att vi kan vända oss till både direkta konsumenter och företag. Vi exporterar också alla våra produkter utomlands, toskanskt vin och olja som har kunnat bekräfta vår identitet genom att basera den på kvalitet.

 5. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  Verified by europages badge

  KALI Srl är ett jordbruksföretag som är specialiserat på produktion och distribution av certifierad och kvalitetsgaranterad ekologisk Extra Virgin Olivolja. KALI Srl strävar efter en innovativ vision, baserad på ny teknologi och respekt för miljön, vilket drivs framåt med engagemang och ihärdighet av familjen Sandi - Gentilini. Företaget har samma omsorg och uppmärksamhet för sin extra jungfruolja, från oliverna till den färdiga produkten som levereras direkt till sina kunder.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OLIVEOILSLAND

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget OLIVEOILSLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom olivolja, extra jungfrulig, export av olivolja, biologisk extrajungfrulig olivolja, producent av olivolja, Bordsoliver, och jungfrulig olivolja. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CENTRAL ÉQUIPEMENTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Oliver, Matoljor och matfett, distributör av olivolja, vegetabiliska oljor, oil for food use, olivolja, extra jungfrulig, Vegetabiliska oljor, och vegetabiliska livsmedelsoljor. Företagets huvudkontor finns i Evry-Courcouronnes, Frankrike.

 3. CHERCHEURS D'OR VERT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHERCHEURS D'OR VERT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Honung, jungfrulig olivolja, olivolja, extra jungfrulig, smaksättare, Delikatessprodukter, smaksatt olja, Organic olive oil, och biologisk extrajungfrulig olivolja. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 4. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Olivolja, exotisk frukt, olivolja, extra jungfrulig, rostade nötter, torkade tomater, pekannötter, skalade hasselnötter, och caschewnötter. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

 5. TRUFFLES

  Grekland

  Verified by europages badge

  Företaget TRUFFLES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Honung, tryffel, Black truffles, White truffles, Extraherade smaktillsatser och kryddor, kryddor och smakförstärkare, smaksättare, och honung från bergen. Företagets huvudkontor finns i Patra, Grekland.

 1. YAKELOS

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget YAKELOS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom biologisk extrajungfrulig olivolja, export av olivolja, Organic olive oil, olivolja, extra jungfrulig, distributör av olivolja, jungfrulig olivolja, Private Label, och Terra delysa. Företagets huvudkontor finns i Lisse, Nederländerna.

 2. SALLEMI RAFFAELE SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SALLEMI RAFFAELE SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom olivolja, extra jungfrulig, kvarnar, oljefabriker, och smaksatt olja. Företagets huvudkontor finns i Comiso, Italien.

 1. AZIENDA AGRICOLA DI FRANCESCO BOTTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget AZIENDA AGRICOLA DI FRANCESCO BOTTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom egen produktion, olivolja, extra jungfrulig, livsmedelsoljor och fetter, oljor, oliver, oljefabriker, olivolja andra pressningen, vegetabiliska oljor, och majsolja. Företagets huvudkontor finns i San Mauro Cilento, Italien.

 2. GRUPPO OLEARIO MERIDIONALE ARCHINA'

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GRUPPO OLEARIO MERIDIONALE ARCHINA', är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom oljefabriker, olivolja, extra jungfrulig, livsmedelsoljor och fetter, biologiska oljor, solrosolja, och vegetabiliska livsmedelsoljor. Företagets huvudkontor finns i Siderno, Italien.

 3. ARGOUDELAION

  Grekland

  Verified by europages badge

  Företaget ARGOUDELAION, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Honung, Olivolja, Olja - Distribution, Import-export av olja, biologiska oljor, olivolja, extra jungfrulig, oljor, timjan, och Honung. Företagets huvudkontor finns i Heraklion, Grekland.

 4. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

  Frankrike

  1972 grundade François Roméo, i Vence, oljeförsäljningsföretaget med samma namn, som med åren lyckats skapa och utveckla diverse sortiment olivoljor. Med en lyckad balans mellan mildhet och fruktighet, kraft och noter av örter förför François Roméo en bred publik. Märket François Roméo är erkänt av konsumenterna som en garanti för yrkesmässighet och kvalitet, tack vare oljor från de bästa produktionsställena i Medelhavsområdet. Alla oljor är förpackade i Lucca, i Toscana, i Italien, och är föremål för noggranna, både kemiska och organoleptiska, kvalitetskontroller. Oberoende laboratorier godkända av det internationella olivoljerådet utför kontrollerna . Som innehavare av ett olivoljerecept som utvecklats exklusivt sedan 1972, njuter märket François Roméo av ett brett erkännande. Det har valts av framstående detaljhandelskedjor, en mängd privatpersoner och stora restauranger som har förtroende för kvaliteten av François Roméos olja. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 5. IBEROILS

  Spanien

  Vårt företag finns i Jaén och vi säljer olivolja och olja från fröer, i bulk för förpackningsföretag och i olika behållare av PET eller glas, beroende på produkt och produktkvalitet. Bland våra olivoljor kan vi erbjuda såväl extra jungfrulig olja som olja på pressrester, och vi kan också blanda olivoljor i de proportioner som kunden önskar. I år var vi bland finalisterna i tävlingen om bästa extra jungfruliga olivolja från Andalusien. Våra olivoljor kommer från våra egna odlingar. Vi kan också erbjuda raffinerad winteriserad solrosolja, majsolja och rapsolja. Oljor från fröer förpackas i PET-flaskor på 1 till 10 eller 25 liter.

 6. COLAVITA SPA

  Italien

  Varumärket Colavita är ett av få internationella varumärken inom oljesektorn och är verksamt i ca 70 länder i världen: USA, Kanada, Australien och Sydamerika, som ledande 100 % italienskt varumärke. "Selezione italiana", det italienska urvalet, som föddes ur den kärlek och passion som familjen Colavita ägnar åt att förbättra den italienska produkten, är resultatet av ett noggrant urval av de bästa oliver som skördas precis när mogningen har börjat. Man använder bara italienska oliver (100 % italiensk certifiering Cermet, cert. N. 9902).

 7. CANTINA COOPERATIVA DI PITIGLIANO SOC. COOP. A RL

  Italien

  I 50 år har vinkooperativet producerat vita och röda viner. Le Pressoir producerar extra jungfrulig olivolja. Särskild egenskap: produktion av vita och röda kosherviner tillverkade under rabbiniska föreskrifter från antikens tid. Förutom Bianco di Pitigliano DOC producerar vi även: Sovana DOC och Sangiovese Sovana Superiore lagrat i tunna. Andra viner med DOC och IGT klass, två mousserande viner Aldobrandesco, brut (torr) och sec (halvtorr). Och slutligen la Grappa del Fauno från Chardonnay-druvan.

 8. OLEIFICIO GULINO DI PRESTI LUCIANO ED EUGENIO

  Italien

  Företaget Oleificio Gulino grundades 1880 och är ett av de äldsta och mest beryktade oljefabrikerna i Italien, och har under åren fått över 100 nationella och internationella belöningar. Företaget, som är etablerat i hjärtat av olivodlingarna i Chiaramonte Gulfi (Sicilien), producerar den ansedda oljan Erbesso Dop Monti Iblei samt ett sortiment ekologiska oljor, 100 % italienska oljor och smaksatta oljor av hög kvalitet. Hela vårt produktionssystem är utformat för att erhålla bästa möjliga kvalitet på våra oljor.

 1. NATURE BLESSED EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

  Grekland

  Extra jungfrulig olivolja är en central ingrediens i Medelhavsköket. Därför har vi rest runt hela Grekland och letat upp jordbrukare och producenter som delar våra värderingar och använder optimala odlingsförhållanden, jordbruksmetoder och skördetekniker som baseras på hållbarhet. Oliverna som används för att tillverka denna extraordinära olja odlas i Pieria-bergen, plockas för hand och pressas omedelbart för att producera den superba extra jungfruliga olivolja som fick guldmedalj i New York International Olive Oil Competition(NYIOOC).

 2. ECO SETRILL

  Spanien

  En annan olja. Vi är ett litet familjeföretag som odlar oliver sedan 1862 och idag säljer vi vår egen skörd. Produktionen är liten och varierar beroende på väderförhållandena, och därför arbetar vi ofta på beställning. Produktion av ekologiskt odlat vin. Vin utan sulfiter. Konstverk. Oljor och viner som är lämpliga för personer som lider av multipel kemisk överkänslighet (MCS).

 3. OLEOSALAR COSECHEROS SL INENA

  Spanien

  OLEOSALAR COSECHEROS SL är ett företag grundat och bestående av oljeodlare i Salar-regionen. Hos OLEOSALAR, bereder vi och förädlar vår extra jungfruliga olivolja med stor omsorg och varsamhet. Hos OLEOSALAR, framställer vi extra jungfrulig olivolja ur vår egna produktion, direkt utifrån färska och sunda oliver av sorten Hojiblanca (80%) och Picual (20%), endast med hjälp av mekaniska processer. INENA är en homogen olja, med stor stabilitet.

 4. OLIS BELLAGUARDA

  Spanien

  Olis Bellaguarda - Att producera en olja av hög kvalitet är den drivande kraften bakom vårt arbete.Hantverksarbetande producenter av Arbequina-olja sedan 1921. Vi odlar samma frukt sedan mer än 100 år, Arbequina-oliven, och utvinner dess olja, vilket garanterar Bellaguardas know-how kring oljor och kvaliteten av dess ensortsolja som är mycket uppskattad för sin aroms styrka.Olis Bellaguarda är ett företag bestående av 60 producenter som bevarar olivodlingstraditionen sedan tre generationer.

 5. NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Spanien

  Jordbrukskooperativet Agricole Nuestra Señora del Pilar tillhör, tillsammans med 9 andra kooperativ, kantonen och säljer olja förpackat under märket "CAZORLIVA". Slutresultatet av en mycket omsorgsfull förädlings- och förpackningsprocess är den extrajungfruliga olivoljan CAZORLIVA, som bevarar hela smaken, aromen och färgen som kännetecknar den enastående oliven som odlas i denna region.

 6. ACEITES TRUJAL DE MÁGINA

  Spanien

  SCA TRUJAL DE MAGINA är ett jordbrukskooperativ som specialiserat sig på produktion, förädling, förpackning och saluföring av ekologisk, extra jungfrulig olivolja. Kvalitén av våra oljor är resultatet av vår regions enastående förhållanden men också av vår respekt för miljön och vårt arbete. Dessa omständigheter ger oss möjlighet att skörda frukterna vid mognad, under optimala förhållanden, för att producera en unik och exklusiv extra jungfrulig olivolja.

 7. MATEO SA

  Spanien

  Mateo, S.A. grundades för mer än 20 år sedan av en grupp yrkesprofessionella som hade en dröm om att inta en viktig position inom olivoljeindustrin. Förpackning och export av livsmedelsoljor. MANOLETE - TEOLI - DULCE OLIVA - LA PISTA - AMAFLOR.

 8. ACEITES GIL LUNA

  Spanien

  La Almazara Aceites Gil Luna är ett familjeföretag som lever i takt med passionen för produktionen av olivolja. Etablerat nära naturreservatet Sierra de las Nieves, en av de bästa bevarade och naturliga platserna för utvecklingen av våra olivträd. Den extra jungfruliga olivoljan Extra Gil Luna är både komplex och balanserad, med grön till gyllene färg och en fruktig och intensiv smak, den är fyllig och har en lätt stickande smak. Alla våra oljor är utvunna från första kallpressning.

 9. ACEITES HERALDO SL

  Spanien

  Hälsa, kvalitet, traditionell buteljering. Hos ACEITES HERALDO vill vi erbjuda en naturlig oljesmak från våra bästa oliver som skördas när de är fullmogna och pressas i kvarn samma dag. Oljan som utvinns förvaras under bästa förhållanden tills vi buteljerar den på er begäran. Vårt sortiment av olika kvaliteter och förpackningar, alltid inom kategorin "extra jungfrulig olivolja", kan tillfredsställa de kräsnaste konsumeterna.

 10. ACEITES OLIMPO

  Spanien

  Aceites Olimpo tillverkar, förpackar och säljer vegetabiliska oljor och ätbara oliver. Vi exporterar otappad olivolja och i flaska, extra jungfrulig olivolja och ekologisk olja. Vi säljer i alla typer av förpackningar och vi kan tillverka egna eller distributörsmärken. Vi har också ett brett utbud vinägrar (baslam, från Xeres, &), saffran, manchegoost och viner från La Mancha, och många fler delikatess- och hälsoprodukter.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis