• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • viner - campanien

Resultat för

Viner - campanien - Import och export

 1. IL QUARTO MIGLIO SRL

  Italien

  Sedan generationer tillbaka har vinodlingsföretaget Il Quarto Miglio betonat produktkvalitet i ett område som utgör vaggan för ett vin av hög kvalitet, vilket redan antikens Rom kunde vittna om, då vinet från Flegrea var ett kriterium för ädla viner. Vår vingård vilar på flera viktiga och grundläggande ledord: tradition, territorium, innovation och lagarbete. Det viktigaste är traditionen, för utan våra rötter har jorden ingenting att bjuda.

 2. COLLE DI SIDURI WINE

  Italien

  Företaget COLLE DI SIDURI WINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Campanien. Företaget är även verksamt inom jordbruksföretag, vinproduktionsföretag, viner, och vinframställning. Företagets huvudkontor finns i Guardia Sanframondi, Italien.

 3. SAN SALVATORE 1988

  Italien

  Företaget SAN SALVATORE 1988, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Campanien. Företaget är även verksamt inom vinodlingsföretag, biologiskt vin, typiskt italienskt vin, och vin från toscana. Företagets huvudkontor finns i Giungano, Italien.

 4. CUBULTERIA

  Italien

  Företaget CUBULTERIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Campanien. Företagets huvudkontor finns i Alvignano, Italien.

 5. SANTORO GIUSEPPE- RDP INTERNATIONAL

  Italien

  Företaget SANTORO GIUSEPPE- RDP INTERNATIONAL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Viner - Campanien. Företaget är även verksamt inom taurasi. Företagets huvudkontor finns i Benevento, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AZIENDA AGRICOLA COCCIACAVALLO-CARDOGNETO WINE

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA COCCIACAVALLO-CARDOGNETO WINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Campanien. Företagets huvudkontor finns i pratola serra, Italien.

 2. BM TRADING S.R.L.

  Italien

  Företaget BM TRADING S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Viner - Campanien. Företagets huvudkontor finns i Scafati, Italien.

 3. AZIENDA AGRICOLA FEMÌA

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA FEMÌA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Campanien. Företagets huvudkontor finns i Lapio, Italien.

 4. SOCIETÀ AGRICOLA VIGNE GUADAGNO SRL

  Italien

  Företaget SOCIETÀ AGRICOLA VIGNE GUADAGNO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Campanien. Företagets huvudkontor finns i Avellino, Italien.

Filter

Resultat för

Viner - campanien - Import och export

Antal resultat

9 Företag

Länder