• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vattenrening

Resultat för

Vattenrening - Import och export

 1. JACOBI GROUP

  Tyskland

  Jacobi Group grundades år 1916 av Ferdinand Adolph Wilhelm Jacobi. Idag utgörs verksamheten av tre kärnområden som tillgodoser ett brett spektrum av olika kundbehov. 2014 förvärvades koncernen av det japanska företaget Osaka Gas Chemicals Co. Ltd. I egenskap av världens största leverantör av aktivt kol tillverkat av kokosnötsskal är koncernen på god väg att bli branschens hållbaraste leverantör. Jacobi-kol: med produktionsanläggningar i Asien och två reaktiveringsanläggningar i Europa erbjuder vi olika sorters aktivt kol, i första hand tillverkat av kokosnötsskal, men även av trä och kol. Jacobi-tjänster: vi har tagit fram egna, skräddarsydda filterenheter för en lång rad olika luft- och vätskefiltreringsbehov. Förutom våra filter erbjuder vi även ett komplett End to End-servicepaket. Jacobi-harts: med Jacobi Resinex erbjuder vi jonbytesharts av hög kvalitet.

 2. NEOVIA GMBH & CO.KG

  Tyskland

  NEOVIA GmbH und Co. KG grundades 1988 i Rotenburg/Wümme. Vi började med försäljning av biologiskt nedbrytbara desinfektionsmedel, som exempelvis Huwa-San. Huwa-San är ett desinfektionsmedel baserat på väteperoxid (H2O2). Skillnaden mellan Huwa-San och vanligt H2O2 består främst i förekomsten av silverstabilisering. Fördelarna med Huwa-San: Effektivt mot bl.a. smittoämnen, bakterier och mögel. Inga giftiga biprodukter. Fritt från klor och alkohol. Upp till 99, 99 % biologiskt nedbrytbart. 2005 tillkom växtgödningsmedel i biologiska varianter, som t.ex. Sili-Fert P. Sili-Fert P är en anorganisk, kiselbaserad biostimulans. Den hjälper växter att utveckla maximal motståndskraft mot biotisk och abiotisk stress. Fördelarna med Sili-Fert P: Biostimulans och mikronäringsämnen - med ett upptag på upp till 100 % - ökar stresstoleransen. Kan blandas med bladgödsel och växtskyddsmedel. Sedan 2007 erbjuder NEOVIA nebulisatorer i form av NEOFOGG. Våra NEOFOGG-system genererar ett mycket fint, svävande dis, som möjliggör en längre verkanstid för desinfektionsmedel. Smittoämnen, jästsvampar, mögelsvamp osv. kan därmed bekämpas effektivare. Systemet är snabbt och enkelt att både montera och utöka. Fördelarna med NEOFOGG: Ytdesinficering med mikrotunt dis. Ingen sköljning krävs. Förlänger produktionstiden. Desinficeringsåtgärder kan ställas in individuellt

 3. DÜRR TECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Dürr Technik - Inspiring With Green Air. ”Som pionjär på området miljövänliga, oljefria kolvkompressorer har vi sedan många år tillbaka satsat på innovativa produkter som förser våra kunder med hållbar tryckluft av hög kvalitet.” Vi är ett företag som tillhör den globala Dürr-koncernen. Dürr Technik tillhör Dürr-koncernen med dotterbolag och partners över hela världen. Huvudkontoret ligger i Bietigheim-Bissingen, Tysklands mest innovativa industriregion. Sedan mer än 40 år tillbaka ägnar vi oss åt kompressorer och pumpteknik. Denna långa erfarenhet kommer våra kunder till godo idag. En innovativ utvecklingsavdelning, toppmoderna produktionsanläggningar, samt en certifierad kvalitetsstyrning (bl.a. ISO 9001, ISO 13485 och ISO/TS 22163) ger optimala förutsättningar för att uppfylla de mest avancerade kundkraven. Erfarenhet, kvalitet och precision utmärker vårt arbete. Dessutom är kundrelationen lika viktig för oss som produkterna i sig. Genom personlig rådgivning kan vi säkerställa att vi hittar rätt produkt åt alla våra kunder, antingen i det befintliga sortimentet eller genom att ta fram en helt ny. Vår produktfilosofi: Avancerad teknik för de högsta kraven. Med våra oljefria kompressorer och vakuumpumpar kan vi erbjuda en mängd olika premiumprodukter för de mest skilda branscher. Det spelar ingen roll om produkten tillhör standardsortimentet eller om den specialtillverkas – kvalitetskraven är alltid lika höga.

 4. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Tyskland

  Vi tillverkar filtermunstycken och dräneringssystem för vatten- och avloppsrening. Egen utveckling, verktygstillverkning och produktion gör att vi snabbt och flexibelt kan uppfylla dina önskemål.

 5. MONDO SPECHIM

  Belgien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SA PIERARD

  Belgien

 2. MITA WATER TECHNOLOGIES

  Italien

 3. FACCI SERVICE SRL

  Italien

 4. EUROCARB PRODUCTS LTD

  Förenade kungariket

 5. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  BELKI teknik ApS grundades 1888 som en liten bylåssmedja. Den gamla smedjan är fortfarande fullt funktionsduglig och utgör numera ett museum. Företaget övertogs 1945 av den äldre K. Skjellerup, den nuvarande ägarens far. På sextiotalet togs en nybyggd verkstad i drift, vilket möjliggjorde en förbättrad produktutveckling och högre produktionskapacitet hos företaget. 1979 övertogs så firman av sonen, Ivan Skjellerup. På åttiotalet utvecklades det första BELKI-pappersbandfiltret och därmed föddes BELKI teknik. År 1994 flyttade BELKI teknik av kapacitetsskäl till Rødkærsbro, där man nu har mer än 2 000 m2 produktions- och kontorsyta. Under nittiotalet expanderade ny- och vidareutvecklingen av filtersystem och oljeavskiljare ytterligare och centralanläggningen byggdes ut. Samtidigt utförde man service- och legoarbeten åt företag i grannskapet.

 1. HERMES FASSADENREINIGUNG GMBH

  Tyskland

  HERMES® fasadrengöring i Kirchhundem-Brachthausen, i hjärtat av tyska Südwestfalen, är dina experter när det handlar om rengöringsteknik för fasadrengöring. Vi är en känd tillverkare av högkvalitativ rengöringsteknik och effektiva rengöringsmedel och saluför vårt eget HERMES®-system. På så sätt kan byggnadsrengörare, fastighetsmäklare, stuckatörer eller målare etablera ett extra affärsområde och erbjuda sina kunder fasadrengöring som ett prisvärt alternativ till ommålning. De drar nytta av vår fleråriga erfarenhet inom kommersiell fasadrengöring. Vårt företag har varit verksamt i denna bransch sedan 1980, och fokuserar sedan juni 2018 på försäljning och vidareutveckling av HERMES®-systemet. Om också du är intresserad av affärsområdet fasadrengöring, kontakta oss direkt. Välkommen!

 2. KUGLER BEHÄLTER- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  KUGLER levererar sedan 1982 reningsverk till industri och kommuner och har inriktat sig på avskiljning av fast ämnen i vätskor. Otaliga nöjda kunder i Tyskland finns över 1 000 välfungerande anläggningar över hela Europa är ett tydligt bevis på vår kompetens och vårt kunnande. Att filtrera bort vattnet före transport av förorenade eller andra icke önskvärda fasta ämnen innebär stora besparingar – och vi erbjuder hållbara och effektiva lösningar som betalar av sig snabbt för kunderna. Kugler® har många trogna kunder i form av välkända företag inom handel och industri samt en rad kommuner. De ställer gärna upp som referenser åt oss om du som ny kund vill veta mer.

 1. SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS

  Tyskland

  När traditionella avloppsreningsmetoder har nått sin gräns eller när hanteringen av processvätskor inte håller sig inom de ekonomiska ramarna introducerar vi vår membrandestillationsteknik. Med hjälp av spillvärme eller förnybar energi förbättras företagets koldioxidbalans. Vi erbjuder helhetslösningar för industrivattenrening. Våra produkter används inom metallbearbetningsindustrin, kretskortsteknik och forskarvärlden. För dricksvattenrening har vi tagit hjälp av solcelllsdrivna MBS-anläggningar som producerar kristallklart vatten i upp till fem behandlingsnivåer. SolarSpring GmbH, membrane solutions har sedan 2009 utvecklats till ett ledande företag på området membrandestillation. Eftersom vi inte bara har en passion för vattenresurser samarbetar vi med regionala leverantörer och värdesätter en meningsfull företagsorganisation.

 2. ENDRESS+HAUSER AG

  Schweiz

  Endress+Hauser är en global aktör som erbjuder mätenheter, tjänster och lösningar inom industriell processteknik. Vi erbjuder processlösningar för mätning av flöde, nivå, tryck och temperatur, lösningar för analytiska mätningar samt registrering av mätvärden och digital kommunikation. På så sätt kan vi optimera våra processer med hänsyn till effektivitet, säkerhet och miljöpåverkan. Våra kunder är verksamma inom olika branscher såsom kemiindustrin, energi- och kraftverksindustrin, Råvaru- och metallindustrin, livsmedelsindustrin, biovetenskap, olje- och gasindustrin samt vatten- och avloppsindustrin. Vinst är resultatet av ett bra utfört arbete (Erst dienen – dann verdienen): Denna princip präglar vårt företag än idag. Det är därför vi med vårt världsomspännande nätverk av försäljningsställen och produktionsanläggningar alltid befinner oss nära våra kunder.

 3. ARACQUE SRL

  Italien

  Företaget Aracque, vars huvudkontor ligger i Tolentino, i Marche, arbetar sedan 1985 med vattenrening. Det är specialiserat på utformning, tillverkning och förvaltning av saneringsinfrastrukturer. Det arbetar främst inom industrin, som alltid erkänt deras kompetens och yrkesmässighet. Vi installerar kyltorn, kondensatorer eller luftkylare, och tillverkar eller hanterar kyla.

 4. UMBERTO SCHIAVONI

  Italien

  Företaget Umberto Schiavoni i Grottaferrata är verksamt inom miljö, ekologi, sanering och vattenrening. Vi uppför reningsanläggningar för stadsavloppsvatten och industriavloppsvatten, reningsstationer och avloppsledningar. Tjänster och aktiviteter i samband med sanering och vattenrening för framställning av dricksvatten, med kvalitetsprodukter som uppfyller gällande lagstiftning. Brunnsborrning, dricksvattenanläggningar och vattenledningar för distribution.

 5. TRASPORTO ACQUE DI SERAFICA ANDREA

  Italien

  Serafica transporterar och levererar dricksvatten och osmosbehandlat vatten med hygienintyg för bostäder och pooler i Catania och dess provins. Vi erbjuder våra kunder: transport av osmosbehandlat vatten för tvättning av solcellsinstallationer, tvättning av solcellsinstallationer, utjämning och miljörestaurering, transport av dricksvatten och fyllning av pooler. Vi är belägna i Nicolosi, på Strada Comunale snc, i kantonen Monpilieri.

 6. MIVALT

  Tjeckiska republiken

  Företaget MIVALT har drivit en framgångsrik verksamhet på inhemska och utländska marknader sedan 2007. Företagets huvudverksamhet är maskiner och utrustning inom vatten/spillvattensrening och avvattning av slam. Företagets huvudprodukt är MP-DW skruvpressar för avvattning.

 7. HIDROLAB

  Spanien

  Vattenbehandling. Vattenbehandling genom unik teknik. Slamtorkning. vattenrening Behandling av slam. Utvinning av vatten ur slam. Vårt företag är verksamt över hela världen. Kontakta oss.

 8. OLÉO PRODUCTION SAS

  Frankrike

 1. RM ASSAINISSEMENT

  Frankrike

 2. GLOBALE RESEAUX

  Frankrike

 3. DELHO

  Frankrike

 4. GRÜNBECK WATERBEHANDELING B.V.

  Nederländerna

 5. TAGA

  Spanien

 6. FDT SRL DEPURATORI D'ACQUA

  Italien

 7. A SU ARITMA

  Turkiet

 8. DOSITA SRL

  Italien

 9. LIVAM GMBH

  Tyskland

 10. PORCS ET PORCELETS

  Spanien

Filter

Resultat för

Vattenrening - Import och export

Antal resultat

891 företag