• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tropiska frukter

Resultat för

Tropiska frukter - Import och export

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by Europages badge

  NEAR TRADE är ett handelsföretag i Portugal som sammanför leverantörer och köpare över hela världen. Vi hämtar unika och exotiska produkter till din verksamhet i Europa. Våra grundprinciper - pragmatism, objektivitet och samarbete - gör att vi kan ingå i gynnsamma samarbeten med olika aktörer utefter lokala regerlverk, normer och kulturer. Tack vare vår stabila lista av samarbetspartners kan vi skapa kontakter mellan sydamerikanska och europeiska leverantörer och våra köpare över hela världen. Vi har en rättfram organisering och tar hänsyn till alla behov för att skapa goda avtal. Vi är verksamma inom följande sektorer: handelsvaror, industrier, tech och ekonomi. Vi vill vara ett postitivt tillskott i projekt inom varje sektor. Bland varorna vi kan tillhandahålla finns bland annat: Drycker: Vi arbetar med de bästa märkena: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Dessutom arbetar vi med brasilianska tillverkare av naturliga drycker, naturliga exotiska frukter som acerola, graviola och cupuaçu (som fruktkött eller pulver) samt naturliga snacks av tropisk maniok. Livsmedel: SÄD, DJURPROTEIN, FRUKT, VEGETABILISKA OLJOR, FRÖN OCH BOSKAPSFETT FÖR MÄNSKLIG OCH INDUSTRIELL KONSUMTION. VIN, OLIVOLJA, OLIKA FRUKTJUICE, FRUKTKÖTT, KORV, HAKE I BULK, KONSERVER, FÖRÄDLADE LIVSMEDEL. Andra produkter: KLÄDER, TRÄSLAG, PETROLEUMDERIVAT, BIOMASSA, BIOBRÄNSLE. Letar du efter en partner som kan bistå i kommersialisering av dina produkter på den internationella marknaden, eller importera från ett specifikt land? Kontakta oss!

  Webbplats Open In New icon
 2. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Turkiet

  Verified by Europages badge
 3. ROTPORT

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Rotport är ett franskt företag specialiserat på export av exotiska, ekologiska frukter och grönsaker. Vi importerar ett sortiment exotiska produkter: frukt, grönsaker och rotfrukter till Europa. Vi har en strukturerad försörjningskedja. Våra frukter och grönsaker exporteras från Latinamerika och Västafrika. Vi har starka och långtgående partnerskap med Global Gap/Fairtrade-godkända och certifierade producenter. Vi säljer och exporterar i första hand cashewnötter, bananer, mango, kokosnötter, ananas, avokado, passionsfrukt, papaya, chilipeppar, gambo. Vi har full kontroll över varje steg i vår verksamhet: försäljningen på våra webbplatser, transitering och tullformaliteter, export och försäljning till internationella marknader. Vi arbetar inom import/export, transit, lagring och varuhantering. Ni kan kontakta oss för ytterligare information om våra tjänster. Vårt säljteam svarar snabbt på alla era förfrågningar till er största belåtenhet.

  Webbplats Open In New icon
 4. FAYA SERVICES

  Senegal

  Verified by Europages badge
 5. FDB GREEN

  Frankrike

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. SODEPEX-INTER

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. EQUATEUR FRUITS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. DECALF TRADING

  Benin

  Decalf Trading är en producent av cashewnötter från ekologiskt jordbruk etablerad i Benin. Vi erbjuder våra partner 100 % naturliga cashewnötter av hög kvalitet och vi garanterar en tillförlitlig relation som uppfyller era behov.Kontakta oss omgående via vårt kontaktformulär eller via WattsApp (+229 91 39 30 07) för att tala om ert projekt och era behov.

 4. QASSEM

  Egypten

  يوجد لدينا جميع انواع التفاح

 5. GEN GROUP CORP.

  Spanien

 1. TROPEXTRAKT GMBH

  Tyskland

 2. COOPERATIVAGROUP LTD

  Förenade kungariket

 3. FRUIT CLOUD S.L

  Spanien

 4. DKC TROPICAL FRUITS

  Turkiet

 5. PURE ( AMS EUROPEAN )

  Frankrike

 6. SATOUROU EXOTIQUE

  Frankrike

 7. FARQLEET INTERNATIONAL

  Pakistan

 8. COBURCH SA DE CV

  Mexiko

 9. FRUTIFERA SAS

  Columbia

 10. 100% AMAZONIA

  Brasilien

 1. LA CITRONNELLE

  Indonesien

 2. FRUTA STAR

  Ecuador

 3. ERIŞTIM TROPIKAL

  Turkiet

 4. PARLAPIANO DONATO

  Italien

 5. UBOMI SUPPLY SERVICES

  Sydafrika

 6. EXOFI FRESH MARKET

  Belgien

 7. PARQUE TECNOALIMENTARIO

  Spanien

 8. MONSERRAT Y MARIA M Y M S.A

  Costa Rica

 9. FRUIDOR ILE-DE-FRANCE

  Frankrike

 10. INCI INTERNATIONAL FRUITS

  Turkiet