• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tropiska frukter

Resultat för

Tropiska frukter - Import och export

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  NEAR TRADE är ett handelsföretag i Portugal som sammanför leverantörer och köpare över hela världen. Vi hämtar unika och exotiska produkter till din verksamhet i Europa. Våra grundprinciper - pragmatism, objektivitet och samarbete - gör att vi kan ingå i gynnsamma samarbeten med olika aktörer utefter lokala regerlverk, normer och kulturer. Tack vare vår stabila lista av samarbetspartners kan vi skapa kontakter mellan sydamerikanska och europeiska leverantörer och våra köpare över hela världen. Vi har en rättfram organisering och tar hänsyn till alla behov för att skapa goda avtal. Vi är verksamma inom följande sektorer: handelsvaror, industrier, tech och ekonomi. Vi vill vara ett postitivt tillskott i projekt inom varje sektor. Bland varorna vi kan tillhandahålla finns bland annat: Drycker: Vi arbetar med de bästa märkena: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Dessutom arbetar vi med brasilianska tillverkare av naturliga drycker, naturliga exotiska frukter som acerola, graviola och cupuaçu (som fruktkött eller pulver) samt naturliga snacks av tropisk maniok. Livsmedel: SÄD, DJURPROTEIN, FRUKT, VEGETABILISKA OLJOR, FRÖN OCH BOSKAPSFETT FÖR MÄNSKLIG OCH INDUSTRIELL KONSUMTION. VIN, OLIVOLJA, OLIKA FRUKTJUICE, FRUKTKÖTT, KORV, HAKE I BULK, KONSERVER, FÖRÄDLADE LIVSMEDEL. Andra produkter: KLÄDER, TRÄSLAG, PETROLEUMDERIVAT, BIOMASSA, BIOBRÄNSLE. Letar du efter en partner som kan bistå i kommersialisering av dina produkter på den internationella marknaden, eller importera från ett specifikt land? Kontakta oss!

 2. ROTPORT

  Frankrike

  Rotport är ett franskt företag specialiserat på export av exotiska, ekologiska frukter och grönsaker. Vi importerar ett sortiment exotiska produkter: frukt, grönsaker och rotfrukter till Europa. Vi har en strukturerad försörjningskedja. Våra frukter och grönsaker exporteras från Latinamerika och Västafrika. Vi har starka och långtgående partnerskap med Global Gap/Fairtrade-godkända och certifierade producenter. Vi säljer och exporterar i första hand cashewnötter, bananer, mango, kokosnötter, ananas, avokado, passionsfrukt, papaya, chilipeppar, gambo. Vi har full kontroll över varje steg i vår verksamhet: försäljningen på våra webbplatser, transitering och tullformaliteter, export och försäljning till internationella marknader. Vi arbetar inom import/export, transit, lagring och varuhantering. Ni kan kontakta oss för ytterligare information om våra tjänster. Vårt säljteam svarar snabbt på alla era förfrågningar till er största belåtenhet.

 3. HUBCYCLE

  Frankrike

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 4. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Turkiet

  3K Global grundades 1979 som en grönsakshandlare i Izmir i Turkiet. Vi är ett företag som kombinerar traditionell jordbrukskunskap med moderna jordbruksmetoder. Ända sedan 2000 har vi varit en bro mellan det förflutna och nutiden inom agrikultur. Som 3K Global hanterar vi transport och kylförvaring i lastbilar och lagerlokaler. Vi har exporterat färsk frukt över hela världen, och är en av de största exportörerna av färsk frukt och grönsaker i Turkiet. Vi garanterar färskhet och kvalitet till våra kunder för alla volymer. Vi kan paketera och sälja 20 000 ton. Huvudprodukter: avokado, äpple, päron, citrus, kvittenfrukt, kiwi, persika, nektarin, granatäpple, banan, grönsaker. våra produkter kommer främst från: •Antalya: Tropiska frukter och grönsaker •Denizli: Äpplen, persikor, granatäpplen •Bursa: Persikor, kiwifrukter, kvittenfrukter, päron och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vårt uppdrag är att levera våra färgstarka frukter och grönsaker till försäljningsställen i deras färskaste, renaste och mest utsökta form, utan skador under odling, skörd, paketering och distrubition. Alla steg i processen är optimerade för mesta möjliga hygieniska miljö. Våra främsta mål är färskhet, renlighet och bästa kvalitet. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. FDB GREEN

  Frankrike

  Företaget FDB GREEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Frukt, Tropiska frukter, Fruktjuice, Frukt, Tropiska frukter, Fruktjuice, och exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DARRIAH COMPANY

  Frankrike

  Företaget DARRIAH COMPANY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Import/Export - jordbruksprodukter, Kryddor, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Djupfryst frukt, Tropiska frukter, Frukt och grönsaker - Import/export, Rättvis handel, och exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. TERRANGO-COMPANY

  Frankrike

  Företaget TERRANGO-COMPANY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Frukt och grönsaker - Import/export, mangor förpackade, mango, kokosnötter, Livsmedel - Import/Export, exportör av röd chilipeppar, spansk peppar, och ananas. Företagets huvudkontor finns i Conflans Ste Honorine, Frankrike.

 3. EQUATEUR FRUITS

  Frankrike

  Företaget EQUATEUR FRUITS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Frukt, Tropiska frukter, Fruktjuice, Frukt, Tropiska frukter, exotisk frukt, och Fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

 4. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  Företaget NS TRADE SP Z O O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Tropiska frukter, Livsmedel för spädbarn, Drycker, Mjölkprodukter, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, Frysta och djupfrysta livsmedel, och Farmaceutprodkter. Företagets huvudkontor finns i Szczecin, Polen.

 5. DECALF TRADING

  Benin

  Decalf Trading är en producent av cashewnötter från ekologiskt jordbruk etablerad i Benin. Vi erbjuder våra partner 100 % naturliga cashewnötter av hög kvalitet och vi garanterar en tillförlitlig relation som uppfyller era behov.Kontakta oss omgående via vårt kontaktformulär eller via WattsApp (+229 91 39 30 07) för att tala om ert projekt och era behov.

 1. QASSEM

  Egypten

  يوجد لدينا جميع انواع التفاح

 2. MINATUREL DRIED FRUITS AND VEGETABLES MANUFACTURING

  Turkiet

 1. GEN GROUP CORP.

  Spanien

 2. COOPERATIVAGROUP LTD

  Förenade kungariket

 3. DKC TROPICAL FRUITS

  Turkiet

 4. FRUIT CLOUD S.L

  Spanien

 5. SODEPEX-INTER

  Frankrike

 6. PETOURIS FIGS

  Grekland

 7. COBURCH SA DE CV

  Mexiko

 8. 100% AMAZONIA

  Brasilien

 1. BIDSOLUCAO

  Brasilien

 2. FRUTIFERA SAS

  Columbia

 3. LA CITRONNELLE

  Indonesien

 4. FRUTA STAR

  Ecuador

 5. MR. CRAFT AÇAÍ

  Brasilien

 6. GRUPO DEYAN

  Spanien

 7. SOUTH TRADE & SOLUTIONS COMERCIALIZADORA

  Ecuador

 8. PARLAPIANO DONATO

  Italien

 9. EDEN DELLA FRUTTA

  Italien

 10. TPXDRINKS BY TROPEXTRAKT GMBH

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis