• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tropiska frukter

Resultat för

Tropiska frukter - Import och export

 1. HUBCYCLE

  Frankrike

  Verified by europages badge
 2. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by europages badge

  NEAR TRADE är ett handelsföretag i Portugal som sammanför leverantörer och köpare över hela världen. Vi hämtar unika och exotiska produkter till din verksamhet i Europa. Våra grundprinciper - pragmatism, objektivitet och samarbete - gör att vi kan ingå i gynnsamma samarbeten med olika aktörer utefter lokala regerlverk, normer och kulturer. Tack vare vår stabila lista av samarbetspartners kan vi skapa kontakter mellan sydamerikanska och europeiska leverantörer och våra köpare över hela världen. Vi har en rättfram organisering och tar hänsyn till alla behov för att skapa goda avtal. Vi är verksamma inom följande sektorer: handelsvaror, industrier, tech och ekonomi. Vi vill vara ett postitivt tillskott i projekt inom varje sektor. Bland varorna vi kan tillhandahålla finns bland annat: Drycker: Vi arbetar med de bästa märkena: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Dessutom arbetar vi med brasilianska tillverkare av naturliga drycker, naturliga exotiska frukter som acerola, graviola och cupuaçu (som fruktkött eller pulver) samt naturliga snacks av tropisk maniok. Livsmedel: SÄD, DJURPROTEIN, FRUKT, VEGETABILISKA OLJOR, FRÖN OCH BOSKAPSFETT FÖR MÄNSKLIG OCH INDUSTRIELL KONSUMTION. VIN, OLIVOLJA, OLIKA FRUKTJUICE, FRUKTKÖTT, KORV, HAKE I BULK, KONSERVER, FÖRÄDLADE LIVSMEDEL. Andra produkter: KLÄDER, TRÄSLAG, PETROLEUMDERIVAT, BIOMASSA, BIOBRÄNSLE. Letar du efter en partner som kan bistå i kommersialisering av dina produkter på den internationella marknaden, eller importera från ett specifikt land? Kontakta oss!

 3. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Turkiet

  Verified by europages badge

  3K Global grundades 1979 som en grönsakshandlare i Izmir i Turkiet. Vi är ett företag som kombinerar traditionell jordbrukskunskap med moderna jordbruksmetoder. Ända sedan 2000 har vi varit en bro mellan det förflutna och nutiden inom agrikultur. Som 3K Global hanterar vi transport och kylförvaring i lastbilar och lagerlokaler. Vi har exporterat färsk frukt över hela världen, och är en av de största exportörerna av färsk frukt och grönsaker i Turkiet. Vi garanterar färskhet och kvalitet till våra kunder för alla volymer. Vi kan paketera och sälja 20 000 ton. Huvudprodukter: avokado, äpple, päron, citrus, kvittenfrukt, kiwi, persika, nektarin, granatäpple, banan, grönsaker. våra produkter kommer främst från: •Antalya: Tropiska frukter och grönsaker •Denizli: Äpplen, persikor, granatäpplen •Bursa: Persikor, kiwifrukter, kvittenfrukter, päron och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vårt uppdrag är att levera våra färgstarka frukter och grönsaker till försäljningsställen i deras färskaste, renaste och mest utsökta form, utan skador under odling, skörd, paketering och distrubition. Alla steg i processen är optimerade för mesta möjliga hygieniska miljö. Våra främsta mål är färskhet, renlighet och bästa kvalitet. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. ROTPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Rotport är ett franskt företag specialiserat på export av exotiska, ekologiska frukter och grönsaker. Vi importerar ett sortiment exotiska produkter: frukt, grönsaker och rotfrukter till Europa. Vi har en strukturerad försörjningskedja. Våra frukter och grönsaker exporteras från Latinamerika och Västafrika. Vi har starka och långtgående partnerskap med Global Gap/Fairtrade-godkända och certifierade producenter. Vi säljer och exporterar i första hand cashewnötter, bananer, mango, kokosnötter, ananas, avokado, passionsfrukt, papaya, chilipeppar, gambo. Vi har full kontroll över varje steg i vår verksamhet: försäljningen på våra webbplatser, transitering och tullformaliteter, export och försäljning till internationella marknader. Vi arbetar inom import/export, transit, lagring och varuhantering. Ni kan kontakta oss för ytterligare information om våra tjänster. Vårt säljteam svarar snabbt på alla era förfrågningar till er största belåtenhet.

 5. FDB GREEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FDB GREEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Frukt, Tropiska frukter, Fruktjuice, Frukt, Tropiska frukter, Fruktjuice, och exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TERRANGO-COMPANY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TERRANGO-COMPANY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Frukt och grönsaker - Import/export, mangor förpackade, mango, kokosnötter, Livsmedel - Import/Export, exportör av röd chilipeppar, spansk peppar, och ananas. Företagets huvudkontor finns i Conflans Ste Honorine, Frankrike.

 2. EA PLUS ECOMMODITY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget EA PLUS ECOMMODITY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Jordbruksprodukter, Jordbruk - Service, Spannmål och sädeskorn, EKOLOGISKT JORDBRUK, Tropiska frukter, livsmedel - import/export, livsmedelsindustrin, vegetabiliska oljor, och Jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Virsac, Frankrike.

 3. GFS LLC / YOGODA

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget GFS LLC / YOGODA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Te, Honung, Kryddor, Tropiska frukter, te, Frukt- och grönsaksjuice och nektar, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, och drycker och juice av exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Zaporizhzhia, Ukraina.

 4. EQUATEUR FRUITS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget EQUATEUR FRUITS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Frukt, Tropiska frukter, Fruktjuice, Frukt, Tropiska frukter, exotisk frukt, och Fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

 5. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget NS TRADE SP Z O O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Tropiska frukter, Livsmedel för spädbarn, Drycker, Mjölkprodukter, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, Frysta och djupfrysta livsmedel, och Farmaceutprodkter. Företagets huvudkontor finns i Szczecin, Polen.

 1. DECALF TRADING

  Benin

  Decalf Trading är en producent av cashewnötter från ekologiskt jordbruk etablerad i Benin. Vi erbjuder våra partner 100 % naturliga cashewnötter av hög kvalitet och vi garanterar en tillförlitlig relation som uppfyller era behov.Kontakta oss omgående via vårt kontaktformulär eller via WattsApp (+229 91 39 30 07) för att tala om ert projekt och era behov.

 2. QASSEM

  Egypten

  يوجد لدينا جميع انواع التفاح

 1. COOPERATIVAGROUP LTD

  Förenade kungariket

  Företaget COOPERATIVAGROUP LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företaget är även verksamt inom avocado, kalksten, mandel, och Kakaobönor. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 2. MINATUREL DRIED FRUITS AND VEGETABLES MANUFACTURING

  Turkiet

  Företaget MINATUREL DRIED FRUITS AND VEGETABLES MANUFACTURING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företaget är även verksamt inom torkade äpplen, bananmjöl, bananer, och livsmedel utan gluten. Företagets huvudkontor finns i Eyup/istanbul, Turkiet.

 3. GEN GROUP CORP.

  Spanien

  Företaget GEN GROUP CORP., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Tropiska frukter, export av frukt, Tropiska frukter, och kaffe i parti. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 4. DKC TROPICAL FRUITS

  Turkiet

  Företaget DKC TROPICAL FRUITS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Tropiska frukter, Tropiska frukter, och exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 5. FRUIT CLOUD S.L

  Spanien

  Företaget FRUIT CLOUD S.L, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Tropiska frukter, färsk exotisk frukt, avocado, Tropiska frukter, och export av frukt. Företagets huvudkontor finns i Vilanovai La Geltru, Spanien.

 6. SODEPEX-INTER

  Frankrike

  Företaget SODEPEX-INTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företaget är även verksamt inom ananas, advokat, Kokosnötter, och exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Fresnes, Frankrike.

 7. PETOURIS FIGS

  Grekland

  Företaget PETOURIS FIGS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företaget är även verksamt inom förpackade kiwi, och Färska fikon. Företagets huvudkontor finns i Markopoulo, Grekland.

 8. FARQLEET INTERNATIONAL

  Pakistan

  Företaget FARQLEET INTERNATIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Citrusfrukter, Tropiska frukter, jordbruksprodukter biologiska, färsk frukt och färska grönsaker, Citrusfrukter, och Tropiska frukter. Företagets huvudkontor finns i Faisalabad, Pakistan.

 1. COBURCH SA DE CV

  Mexiko

  Företaget COBURCH SA DE CV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företaget är även verksamt inom förhandlingstjänster, varor, avocado, och ananas. Företagets huvudkontor finns i Puebla, Mexiko.

 2. FRUTAWORLD - NÉGOCE ET IMPORTATION DIRECTE DE FRUITS EXOTIQUES VERS L'EUROPE

  Frankrike

  Företaget FRUTAWORLD - NÉGOCE ET IMPORTATION DIRECTE DE FRUITS EXOTIQUES VERS L'EUROPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företagets huvudkontor finns i Toulouse, Frankrike.

 3. 100% AMAZONIA

  Brasilien

  Företaget 100% AMAZONIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, djupfrysta livsmedel, rå, Kost och drycker - ingredienser, och ingredients for the food industry. Företagets huvudkontor finns i Belém, Brasilien.

 4. FRUTIFERA SAS

  Columbia

  Företaget FRUTIFERA SAS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företaget är även verksamt inom fruktkött, och mango. Företagets huvudkontor finns i Medellin, Columbia.

 5. BIDSOLUCAO

  Brasilien

  Företaget BIDSOLUCAO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företaget är även verksamt inom Internationella auktionskammare, Varuhus och stormarknader, fryst frukt, Internationella auktionskammare, Varuhus och stormarknader, och distributörer av frukt. Företagets huvudkontor finns i Macapá, Brasilien.

 6. LA CITRONNELLE

  Indonesien

  Företaget LA CITRONNELLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Kryddor, och Rent vaniljextrakt. Företagets huvudkontor finns i Jakarta, Indonesien.

 7. MR. CRAFT AÇAÍ

  Brasilien

  Företaget MR. CRAFT AÇAÍ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom Tropiska frukter, hälsosam och naturlig mat, export djupfrysta livsmedel, och Tropiska frukter. Företagets huvudkontor finns i Campinas, Brasilien.

 8. FRUTA STAR

  Ecuador

  Företaget FRUTA STAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företagets huvudkontor finns i Guayaquil, Ecuador.

 9. SEI G IMPORTEX SRL

  Italien

  Företaget SEI G IMPORTEX SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, branschorganisationer för grossisthandel, medlingsuppdrag import-export, handel med havsprodukter, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 10. PARQUE TECNOALIMENTARIO

  Spanien

  Företaget PARQUE TECNOALIMENTARIO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företaget är även verksamt inom kommersialisering och export. Företagets huvudkontor finns i Velez-Malaga, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Tropiska frukter - Import och export

Antal resultat

248 Företag