• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • daggmaskodling

Resultat för

Daggmaskodling - Import och export

 1. AJ AGRO APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS har sedan länge ett rykte som en pålitlig distributör av förstklassiga jordbruksprodukter till den gobala marknaden. Vi sätter perfektion och integritet främst, och det har hjälpt oss att etablera oss som ett pålitligt namn inom jordbruksindustrin. Vi skiljer oss från mängden med vår djupt rotade passion för jordbruksvaror. Vi har lagt betydande resurser på att få förståelse för alla aspekter av jordbruksrelaterad exportverksamhet, som produktion, logistik och distribution. Den omfattande kunskapen har gjort oss till en betydande kraft inom exportindustrin. Vi är i grunden ett hängivet expertteam som alltid gör det lilla extra för våra klienter. Våra många års erfarenhet av exportmarknader har gjort oss till ledare inom vårt område. Vi har lagt en hög ribba för kvalitet och pålitlighet. Vi är stolta över att vara Danmarks ledande leverantör av förstklassiga jordbruksprodukter. Vi har ett mångfaldigt utbud av produkter som nötter, gödningsmedel och fodertillskott. Vi förstår vikten av dessa produkter inom olika industrier, och lägger vikt vid att bara leverera bästa kvalitet till våra kunder. Vårt uppdrag är att verka som en pålitlig samarbetspartner för verksamheter som behöver förstklassiga jordbruksvaror. Med fokus på perfektion, integritet och kundnöjdhet har AJ Agro ApS de perfekta förutsättningarna för att bevara sin plats i fronten av jordbruksproduktsindustrin.

 2. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget HERMES AGRI-COMPANY LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom Gödsel och produkter för jordförbättring, Naturgödsel, Torv och mylla, Gödsel och produkter för jordförbättring, Naturgödsel, organiska gödningsmedel, flytande gödningsmedel, Gödning för spannmålsodling, och Gödningsmedel för trädodlare. Företagets huvudkontor finns i Znamianka, Ukraina.

 3. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Ryssland

  BioEra tillverkar och säljer bioprodukter för odlingsjordbruk, inklusive biogödsel från maskkompost, svamp- och bakteriebaserade växtskyddsmedel, rena aminosyror samt bakteriella gödselmedel och jordstruktursförbättrare. Företaget har tillhandahållit den ryska marknaden med produkter sedan 2016, och har utvidgat sitt försäljningsområde till grannländer som Serbien, Belarus, Georgien, Kazakstan, Uzbekistan och Kyrgyzstan sedan 2022. Företaget är för närvarande under förhandlingar för att påbörja export till afrikanska länder. Företaget tillverkar och tillhandahåller: : Betning; - Bladnäring; - Ingrepp för ökad och bevarad bördighet i jorden (inklusive markrehabilitering); - Daggmaskar för komposthantering och framställning av biohumus; - Utrustning för vermikompostering och framställning av biohumus; - Fast biohumus; Bakteriella kompositioner (biofungicid, formler för bindning av kväve, fosfor och kalium). BioEra tillhandahåller ett brett utbud av tjänster som understödjer jordbruksutvecklingen, genom att förse industrin med formler av högsta kvalitet. Företagets specialister tar fram bruksscheman, övervakar resultaten och kontrollerar alla steg i de levererade formlernas användningsprocess.

 4. VIA PORTIC AGRO.COM

  Spanien

  Företaget VIA PORTIC AGRO.COM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom Naturgödsel, och Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Paterna, Spanien.

 5. BIO VEGETAL - THÜRINGER DÜNGERMANUFAKTUR INH. DOMINIC JUNG

  Tyskland

  Företaget BIO VEGETAL - THÜRINGER DÜNGERMANUFAKTUR INH. DOMINIC JUNG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företagets huvudkontor finns i Ferna, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BIO FUEL SYSTEMS GMBH

  Österrike

  Företaget BIO FUEL SYSTEMS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företagets huvudkontor finns i Amstetten, Österrike.

 2. WURMIDEE

  Tyskland

  Företaget WURMIDEE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, och EKOLOGISKT JORDBRUK. Företagets huvudkontor finns i Heidesee Ot Kolberg, Tyskland.

 3. BIOTICA

  Italien

  Företaget BIOTICA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Daggmaskodling, organiska gödningsmedel, producent av hummus, Daggmaskodling, och ekologiska gödningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Maletto, Italien.

 4. KOOPS ORGANIC WORM FERTILIZER COOPERATIVE

  Turkiet

  Företaget KOOPS ORGANIC WORM FERTILIZER COOPERATIVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom daggmaskar, och jordbruksarbeten. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 5. TEOX FARM

  Turkiet

  Företaget TEOX FARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom gödning, hemdjur, och artiklar för biologiskt jordbruk. Företagets huvudkontor finns i Salihli, Turkiet.

 1. AHN GMBH

  Tyskland

  Företaget AHN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företagets huvudkontor finns i Warmsen, Tyskland.

 2. OZER GUBRE (FERTILIZERS) TARIM HAYVANCILIK LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget OZER GUBRE (FERTILIZERS) TARIM HAYVANCILIK LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturgödsel. Företaget är även verksamt inom Daggmaskodling, flytande gödningsmedel, organiska gödningsmedel, Daggmaskodling, och gödningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Isparta, Turkiet.

 1. PONSOL SOLUCAN GÜBRESI

  Turkiet

  Företaget PONSOL SOLUCAN GÜBRESI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom maskodling, organiska gödningsmedel, och anläggningar och utrustningar för maskodling. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 2. MANCHAVERDE, S.L.

  Spanien

  Företaget MANCHAVERDE, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustningar för maskodling. Företagets huvudkontor finns i Moral De Cva, Spanien.

 3. EGESOLL TARIM URUNLERI VE HAYV. ORGANIK GUBRE SAN.TIC.LTD

  Turkiet

  Företaget EGESOLL TARIM URUNLERI VE HAYV. ORGANIK GUBRE SAN.TIC.LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 4. ARI TARIM

  Turkiet

  Företaget ARI TARIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. RIVASOL ® TARIM HAYVANCILIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget RIVASOL ® TARIM HAYVANCILIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom flytande gödningsmedel, Humussyra, stallgödsel, och anläggningar och utrustningar för maskodling. Företagets huvudkontor finns i Edirne, Turkiet.

 6. EKOSOL

  Turkiet

  Företaget EKOSOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom maskodling. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 7. AKOVA WURMHUMUS

  Turkiet

  Företaget AKOVA WURMHUMUS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom allmän handel med blommor och växter. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 8. KEOSG

  Turkiet

  Företaget KEOSG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom Naturgödsel, stallgödsel, fasta gödningsmedel, och Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Tavsanli, Turkiet.

 1. MARSOL

  Turkiet

  Företaget MARSOL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företagets huvudkontor finns i Kahramanmaraş, Turkiet.

 2. VENAGRO S.R.L.

  Italien

  Företaget VENAGRO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Daggmaskodling, Naturgödsel, Daggmaskodling, och Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Annone Veneto, Italien.

 3. FERTILSUD S.R.L.

  Italien

  Företaget FERTILSUD S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Daggmaskodling, Naturgödsel, Daggmaskodling, och Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Spinazzola, Italien.

 4. NUOVA MIRAFLOR S.N.C. DI TESSARI NADIA

  Italien

  Företaget NUOVA MIRAFLOR S.N.C. DI TESSARI NADIA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Daggmaskodling, Naturgödsel, Daggmaskodling, och Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Mira, Italien.

 5. S.I.L.C.

  Italien

  Företaget S.I.L.C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Daggmaskodling, Naturgödsel, Daggmaskodling, och Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Ravenna, Italien.

 6. VIGORPLANT ITALIA S.R.L.

  Italien

  Företaget VIGORPLANT ITALIA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Daggmaskodling, Naturgödsel, Daggmaskodling, och Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Fombio, Italien.

 7. ROSHDINE COMPOST PARS

  Iran

  Företaget ROSHDINE COMPOST PARS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företagets huvudkontor finns i Tehran, Iran.

 8. L. GOBBI S.R.L.

  Italien

  Företaget L. GOBBI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gödsel och produkter för jordförbättring, Daggmaskodling, Gödsel och produkter för jordförbättring, och Daggmaskodling. Företagets huvudkontor finns i Campoligure, Italien.

 9. SALVONI S.R.L.

  Italien

  Företaget SALVONI S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Daggmaskodling, Naturgödsel, Daggmaskodling, och Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Lucca, Italien.

 10. FERTILIDEA S.R.L.

  Italien

  Företaget FERTILIDEA S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Daggmaskodling, Naturgödsel, Daggmaskodling, och Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Pompei, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis