• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • chorizos

Resultat för

Tillverkare Producent - Chorizos

Tillverkare/producent
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

  2. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

    Spanien

    Verified by europages badge

    Vi brukar vår egen jord och föder upp våra grisar.Vi arbetar med rasen DUROC som genetisk bas, vilken kännetecknas av den höga kvalitén av sitt kött, det hela kombinerat med naturliga födoämnen som huvudsakligen består av lokala spannmål, samt bevarandet av oklanderlig hygien i uppfödningsgårdarna belägna i en ojämförlig omgivning. Vi har därmed de bästa råvarorna för att tillverka våra KORVAR, MARINERADE KÖTTSORTER och SKINKOR.

  3. JAMONES PESÓN

    Spanien

    Verified by europages badge

    Företaget JAMONES PESÓN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom spansk skinka, mognad torkad skinka, export skinka, korv, soppressa (charkuteri), torkad skinka, skinka i parti, Chorizos, och chorizo cular ibérico. Företagets huvudkontor finns i Monroyo (teruel), Spanien.

  4. CÉSAR NIETO

    Spanien

    Verified by europages badge

    Företaget CÉSAR NIETO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Chorizos, lonza, KORV, Iberiska charkuterier, iberisk skinka "bellota", torkad fläskytterfilé "lomo de bellota", och iberijske šunke. Företagets huvudkontor finns i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

  5. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

    Spanien

    Verified by europages badge

    Företaget SIMÓN MARTÍN GUIJUELO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, skinka, iberisk skinka, Charkuterivaror och skinkor, Charkuteri- och skinkproducent, korv, Chorizos, och Simon Martin. Företagets huvudkontor finns i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. PORTALCONSA

    Spanien

    PORTALCONSA satsar på typiska produkter från Galicien, som traditionell chorizo och chorizo med lök, fläsklägg, sidfläsk, cacheira (grishuvud)..., utan att för den skull glömma bort mer vanliga produkter som råbiff, korv och criollo, men naturligtvis alltid med högsta kvalitet på råvaror från regionen och yrkeskunnandet hos experter, samt en teknisk infrastruktur som inte kan annat än bidra till våra produkters excellens.

  2. SADEPOR

    Spanien

    EMBUTIDOS OBRADOIRO kretsar kring tillverkningen av förädlade produkter som säljs under märket Sadepor. Sedan dess start, har detta företag satsat på att skapa en sortering speciellt utvalda produkter av hög kvalitet. Dessa produkter, som marknadsförs av Sadepor, förädlas utifrån de bästa råvarorna som levereras av moderföretaget och alltid enligt de galiciska bearbetningsprinciper.

  3. NIETO MARTÍN

    Spanien

    Iberiska produkter Guijuelo. Charkuteri, iberiska skinkor: skinkor, bogar, chorizo, filé.

  4. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

    Spanien

    Företaget EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, mogning skinkor, charkuteri, Skinkor, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Loja, Spanien.

  5. RAMÓN VENTULA

    Spanien

    Företaget RAMÓN VENTULA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Chorizos, skinka, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i La Canya-La Vall De Bianya-Girona, Spanien.

  1. FRANRODEL S.L.

    Spanien

    Företaget FRANRODEL S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Chorizos, charkuteri, iberiska charkuterier, och ibéricochorizo. Företagets huvudkontor finns i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

  2. FONT - SANS, S.A.

    Spanien

    Företaget FONT - SANS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom Chorizos, spansk skinka, och iberiska charkuterier. Företagets huvudkontor finns i Sant Feliu de Pallerols, Spanien.

  1. SALAISONS SALAMONE

    Belgien

    Företaget SALAISONS SALAMONE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Torkat kött, italienskt charkuteri, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Casteau, Belgien.

  2. SALAISONS JOUVIN

    Frankrike

    Företaget SALAISONS JOUVIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Färskt kött och fjäderfä, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Nogent Sur Oise, Frankrike.

  3. BÔFUMEIRO, LDA

    Portugal

    Företaget BÔFUMEIRO, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Bragança, Portugal.

  4. FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL"

    Spanien

    Företaget FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Skinkor, Chorizos, Torkat kött, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Ponferrada, Spanien.

  5. CHORIZO TERORERO

    Spanien

    Företaget CHORIZO TERORERO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Teror, Spanien.

  6. FERJU C.B.

    Spanien

    Företaget FERJU C.B., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom boutargue, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Pobladura de Pelayo García, Spanien.

  7. QUINTA DOS FUMEIROS

    Portugal

    Företaget QUINTA DOS FUMEIROS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Chorizos, och korv. Företagets huvudkontor finns i Ponte De Lima, Portugal.

  8. MANUEL AMARO CAETANO, LDA

    Portugal

    Företaget MANUEL AMARO CAETANO, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom skinka, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Moinhos da Funcheira, Portugal.

  1. EMBUTIDOS GAMBOA SRL

    Spanien

    Företaget EMBUTIDOS GAMBOA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom spansk skinka, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Casalarreina, Spanien.

  2. GRAMP'S FRESH FOOD

    Columbia

    Företaget GRAMP'S FRESH FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom korvar, charkuteri, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Bogota, Columbia.

  3. GROUPE RIVIERE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Med en stark lokal förankring i södra Frankrike, tänker Groupe Rivière ut och sammanställer, sedan 3 generationer, läckra och innovativa färdigrätter, utifrån traditionella, franska recept. Recepten har utvecklats utifrån naturliga ingredienser och utan färgmedel, utan konserveringsmedel och utan konstgjorda smakämnen. Genom sina märken visar Groupe Rivière sin hängivenhet att framställa produkter av hög kvalitet och sitt engagemang för socialt ansvar. Maison Rivière ställer traditionella, franska recept på köttbaserade färdigrätter från sydvästra Frankrike i ljuset. Mets de Provence bringar sol till matbordet med matlagningstillbehör, aperitifsmaktillsatser och beredda rätter och grönsaker med smakanor från Provence. Aroma One är specialisten på örtpuréer och kryddor på tub, för ett praktiskt och välsmakande kök. Solvia får smaklökarna och era 5 sinnen att resa utomlands med smaktillsatser, såser och ekologiska, beredda grönsaker. Våra åtaganden för kvalitetsprodukter: - Tillverkning i Frankrike - Kött och grönsaker från Frankrike - Recept som är clean label och näringsmässigt balanserade - Produktionsanläggningar med PME+-märkning (socialt ansvar) -Högpresterande produktionsverktyg och ackreditering enligt internationella normer (IFS, BRC, Bio)

  4. IBERICOS GUILLEN

    Spanien

    Manuel Guillén S.A förenar traditionerna från de stora charkuterimästarna med de mest avancerade moderna anläggningarna, vilket gör att vi får fram skinkor och charkuterier av iberisk gris av högsta kvalitet. Alla etapper, från uppfödning av grisarna till framställning och distribution av företagets produkter omfattas av noggrann omsorg och strikta kvalitetskontroller.

  5. CHORIZOS CIUDAD REAL S.A.

    Spanien

  6. LUALCO SL

    Spanien

    LUALCO S.L. är ett företag inom köttsektorn specialiserat på styckning och försäljning av färskt, kylt och fruset kött. Deras EEG-godkända anläggningar är belägna i Vilamoure Santiago de Saa (Lugo, Spanien). Bland deras viktigaste aktiviteter och produkter: styckning, charkuterivaror (chorizo från Galicien, torkad korv, rillons, trast, etc.), insaltning (skinka från Galicien, bröst, tarmar, etc.), köttfärs, kyllager, inälvor och biprodukter.