• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • chorizos

Resultat för

Chorizos - Import och export

  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

  2. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

    Spanien

    Verified by europages badge

    Vi brukar vår egen jord och föder upp våra grisar.Vi arbetar med rasen DUROC som genetisk bas, vilken kännetecknas av den höga kvalitén av sitt kött, det hela kombinerat med naturliga födoämnen som huvudsakligen består av lokala spannmål, samt bevarandet av oklanderlig hygien i uppfödningsgårdarna belägna i en ojämförlig omgivning. Vi har därmed de bästa råvarorna för att tillverka våra KORVAR, MARINERADE KÖTTSORTER och SKINKOR.

  3. JAMONES PESÓN

    Spanien

    Verified by europages badge

    Företaget JAMONES PESÓN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom spansk skinka, mognad torkad skinka, export skinka, korv, soppressa (charkuteri), torkad skinka, skinka i parti, Chorizos, och chorizo cular ibérico. Företagets huvudkontor finns i Monroyo (teruel), Spanien.

  4. CÉSAR NIETO

    Spanien

    Verified by europages badge

    Företaget CÉSAR NIETO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Chorizos, lonza, KORV, Iberiska charkuterier, iberisk skinka "bellota", torkad fläskytterfilé "lomo de bellota", och iberijske šunke. Företagets huvudkontor finns i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

  5. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

    Spanien

    Verified by europages badge

    Företaget SIMÓN MARTÍN GUIJUELO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, skinka, iberisk skinka, Charkuterivaror och skinkor, Charkuteri- och skinkproducent, korv, Chorizos, och Simon Martin. Företagets huvudkontor finns i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. EMBUTIDOS ARÉVALO

    Spanien

    Vårt familjeföretag har lyckats upprätta en harmonisk balans mellan fäderneärvd erfarenhet och modern teknik, för att erhålla en produkt med stort stamträd som förädlar vårt arbete och vår vilja att utvecklas vidare för varje dag som går. Traditionella produkter för gommens njutning, de vanligaste produkterna (skinka, lomo, chorizo) framställda med största omsorg, noggrann uppföljning av kvaliteten på produkterna som placeras i mycket moderna torkar för att få fram en produkt av exceptionell kvalitet.

  2. PORTALCONSA

    Spanien

    PORTALCONSA satsar på typiska produkter från Galicien, som traditionell chorizo och chorizo med lök, fläsklägg, sidfläsk, cacheira (grishuvud)..., utan att för den skull glömma bort mer vanliga produkter som råbiff, korv och criollo, men naturligtvis alltid med högsta kvalitet på råvaror från regionen och yrkeskunnandet hos experter, samt en teknisk infrastruktur som inte kan annat än bidra till våra produkters excellens.

  3. SADEPOR

    Spanien

    EMBUTIDOS OBRADOIRO kretsar kring tillverkningen av förädlade produkter som säljs under märket Sadepor. Sedan dess start, har detta företag satsat på att skapa en sortering speciellt utvalda produkter av hög kvalitet. Dessa produkter, som marknadsförs av Sadepor, förädlas utifrån de bästa råvarorna som levereras av moderföretaget och alltid enligt de galiciska bearbetningsprinciper.

  4. LOS QUIJALES

    Spanien

    Hantverksmässig förädling, resultatet av en rik och anrik charkuteritradition från spanska Levante, företaget har gjort sina produkter till en referens i hela regionen.

  5. NIETO MARTÍN

    Spanien

    Iberiska produkter Guijuelo. Charkuteri, iberiska skinkor: skinkor, bogar, chorizo, filé.

  1. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

    Spanien

    Företaget EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, mogning skinkor, charkuteri, Skinkor, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Loja, Spanien.

  2. RAMÓN VENTULA

    Spanien

    Företaget RAMÓN VENTULA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Chorizos, skinka, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i La Canya-La Vall De Bianya-Girona, Spanien.

  1. FRANRODEL S.L.

    Spanien

    Företaget FRANRODEL S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Chorizos, charkuteri, iberiska charkuterier, och ibéricochorizo. Företagets huvudkontor finns i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

  2. FONT - SANS, S.A.

    Spanien

    Företaget FONT - SANS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom Chorizos, spansk skinka, och iberiska charkuterier. Företagets huvudkontor finns i Sant Feliu de Pallerols, Spanien.

  3. JAMONES JIERRITO ALEJO

    Spanien

    Företaget JAMONES JIERRITO ALEJO, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, färgpaletter, Chorizos, Korv och salami, och fläsk. Företagets huvudkontor finns i Jerez De Los Caballeros-Badajoz, Spanien.

  4. BÔFUMEIRO, LDA

    Portugal

    Företaget BÔFUMEIRO, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Bragança, Portugal.

  5. SALAISONS SALAMONE

    Belgien

    Företaget SALAISONS SALAMONE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Torkat kött, italienskt charkuteri, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Casteau, Belgien.

  6. IRURA

    Spanien

    Företaget IRURA, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Korv och salami, charkuteri, Chorizos, och lonza. Företagets huvudkontor finns i Irura-Guipúzcoa, Spanien.

  7. SALAISONS JOUVIN

    Frankrike

    Företaget SALAISONS JOUVIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Färskt kött och fjäderfä, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Nogent Sur Oise, Frankrike.

  8. FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL"

    Spanien

    Företaget FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Skinkor, Chorizos, Torkat kött, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Ponferrada, Spanien.

  1. CHORIZO TERORERO

    Spanien

    Företaget CHORIZO TERORERO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Teror, Spanien.

  2. EMBUTIDOS GAMBOA SRL

    Spanien

    Företaget EMBUTIDOS GAMBOA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom spansk skinka, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Casalarreina, Spanien.

  3. COMERCIAL PPLU

    Spanien

    Företaget COMERCIAL PPLU, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Torkat kött, Chorizos, Skinkor, och Torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Irun, Spanien.

  4. EXPORTPORTUGAL

    Portugal

    Företaget EXPORTPORTUGAL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom handel, kokt skinka, Chorizos, och Tillverkning av fiskkonserver. Företagets huvudkontor finns i Santarém, Portugal.

  5. FERJU C.B.

    Spanien

    Företaget FERJU C.B., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom boutargue, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Pobladura de Pelayo García, Spanien.

  6. QUINTA DOS FUMEIROS

    Portugal

    Företaget QUINTA DOS FUMEIROS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Chorizos, och korv. Företagets huvudkontor finns i Ponte De Lima, Portugal.

  7. MANUEL AMARO CAETANO, LDA

    Portugal

    Företaget MANUEL AMARO CAETANO, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom skinka, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Moinhos da Funcheira, Portugal.

  8. GRAMP'S FRESH FOOD

    Columbia

    Företaget GRAMP'S FRESH FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom korvar, charkuteri, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Bogota, Columbia.

  9. EMBUTIDOS JURADO S.L.

    Spanien

    De bästa charkuterivarorna framställda av det bästa köttet från Valle de los pedroches.

  10. GROUPE RIVIERE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Med en stark lokal förankring i södra Frankrike, tänker Groupe Rivière ut och sammanställer, sedan 3 generationer, läckra och innovativa färdigrätter, utifrån traditionella, franska recept. Recepten har utvecklats utifrån naturliga ingredienser och utan färgmedel, utan konserveringsmedel och utan konstgjorda smakämnen. Genom sina märken visar Groupe Rivière sin hängivenhet att framställa produkter av hög kvalitet och sitt engagemang för socialt ansvar. Maison Rivière ställer traditionella, franska recept på köttbaserade färdigrätter från sydvästra Frankrike i ljuset. Mets de Provence bringar sol till matbordet med matlagningstillbehör, aperitifsmaktillsatser och beredda rätter och grönsaker med smakanor från Provence. Aroma One är specialisten på örtpuréer och kryddor på tub, för ett praktiskt och välsmakande kök. Solvia får smaklökarna och era 5 sinnen att resa utomlands med smaktillsatser, såser och ekologiska, beredda grönsaker. Våra åtaganden för kvalitetsprodukter: - Tillverkning i Frankrike - Kött och grönsaker från Frankrike - Recept som är clean label och näringsmässigt balanserade - Produktionsanläggningar med PME+-märkning (socialt ansvar) -Högpresterande produktionsverktyg och ackreditering enligt internationella normer (IFS, BRC, Bio)

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

  • Endast relevanta leverantörer
  • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
  • 100% gratis