• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stål och metall - formning och skärning

Resultat för

Stål och metall - formning och skärning - Import och export

 1. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Tyskland

  EZM Edelstahlzieherei Mark använder kallbearbetning för att tillverka slipat och polerat blankstål, standardprofiler och specialprofiler efter ritning i de flesta typer av stålmaterial. De resulterande produkterna håller hög kvalitet och används framför allt inom anläggnings- och maskinteknik, energi- och medicinteknik, samt inom fordonsindustrin. I EZM Edelstahlzieherei Marks fabrik i Werdohl tillverkas till exempel fjäderproduktionsmaskiner av märket Proll & Lohmann och anläggningar för värme- och kemisk ytbehandling för märket BAK. EZM Metallbearbeitung und Service GmbH tillverkar bl.a. spindellager, riktmaskiner för rund- och profilmaterial med drivna riktrullar och specialprodukter efter kundönskemål. Den innovativa kombinationen av glödgnings-, strålnings-, fräs- och svarvningsprocesser som används av EZM Profil Bearbeitung i Rohr/Thüringen erbjuder ett prisvärt och konkurrenskraftigt alternativ till traditionella tillverkningsmetoder.

 2. WALTER SCHNEIDER GMBH

  Tyskland

  Vårt familjeföretag grundades 1954 och kan se tillbaka på en mångårig tradition av framgångsrik utveckling och produktion av sprutpressade detaljer. Med hjälp av toppmodern teknik erbjuder vi idag kostnadseffektiva kallformade detaljer av högsta kvalitet och hållfasthet. Vi kännetecknas av hög produktionskompetens, innovativ utveckling och effektiva och nära samarbeten med mångåriga kunder. Oklanderlig kvalitet, pålitlighet och snabb och lösningsorienterad rådgivning från vår sida ligger till grund för våra kunders förtroende. Kundnöjdheten, i kombination med vår mycket kvalificerade personal, säkerställer långsiktig framgång för vårt företag. Vi bearbetar aluminium, koppar, mässing, rostfritt stål och stål med diverse legeringar, såväl som rent järn och specialmaterial av järn-nickellegeringar som Vacodil, Vacon, Permenorm.

 3. GEORG MARTIN GMBH

  Tyskland

  Martin – din partner för precision. I över 60 år har vi framställt metallmellanlägg såsom stansade och dragpressade detaljer för maskin- och anläggningskonstruktion. Vårt spektrum omfattar alla viktiga delar av industrin, i synnerhet vad gäller tryck- och bilindustrin samt företag inom flyg- och rymdindustrin. Tillförlitlighet är utmärkande för våra mer än 100 medarbetare som med stort engagemang, mångårig erfarenhet och tekniskt sakkunnande uppfyller högsta krav gällande precision och kvalitet på daglig basis. Våra produkter: Distansbrickor, metallmellanlägg för maskinteknik, skruvbrickor, finstansade detaljer, stansade detaljer, metallfolie, självhäftande stålfolie, legotillverkning av mekaniska moduler, motorunderlägg, passningsstycken med lätt separerbara skikt, 2D-laserbearbetning, precisionstillverkade plåtmoduler

 4. FÖRSTER GMBH METALLWARENFABRIK

  Tyskland

  Årtionden av erfarenhet har gjort oss till proffs på alla metaller. Genom konventionell dragpressning och hydromekanisk formning går vi till de yttersta gränserna inom formning. Men det är inte nog: I samarbete med kompetenta partner erbjuder vi ett komplett sortiment av vidarebearbetning och förädling av dina produkter. Från klassiker till lasersvetsning ... prata med oss. Vi hjälper dig från första början med utvecklingen av en produkt med vår erfarenhet, kunnande och kreativitet. Våra anläggningar: Stansautomater och excenterpressar: 6 till 250 t dragpressar: 25 till 400 t, stegpressar: 100 t.

 5. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Tyskland

  Familjeföretaget Wilh. Kämper är specialister på trådformning och har ända sedan starten 1888 legat i tyska Lüdenscheid. Wilh. Kämper löser dina tekniska problem. Från utveckling till prototyptillverkning, från små serier till serietillverkning löser vi dina tekniska utmaningar på trådområdet. Vår tekniska kapacitet: - bockning i 3 nivåer - prägling - fasning - knurling - trådgängning - reducering - gängskärning - svetsning - rundning - stansning - plätering - pressning Vi bearbetar alla slags formbara material (t.ex. ståltråd, fjäderstrål, rostfri tråd, NE-metalltråd) i diametrar från 1, 5 mm till 10 mm och förser dem med ytbeläggning enligt dina önskemål

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Vi är ett medelstort företag som tillverkar tekniska fjädrar i Schwabach utanför Nürnberg och har idag ca 50 medarbetare. Vi tillverkar tekniska fjädrar och bockningsdetaljer av stål, rostfritt stål och icke-järnmetaller på traditionellt vis och tar gärna fram både speciallösningar och stora serier. Innovation säkras hos Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG tack vare hög kompetens. Kompetens innebär att man plockar från erfarenheter och även håller sig ajour med den senaste utvecklingen. Innovativa lösningar kräver både och. Ta del av vår erfarenhet, kompetens, kvalitet och leveransstyrka du också.

 2. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vårt företag, HFP Bandstahl, i Bad Salzungen kan blicka tillbaka på mer än 100 års erfarenhet inom kallvalsning och nästan 150 års erfarenhet inom metallbranschen. Med fler än 250 medarbetare är det även vår största anläggning. Bandstål kallvalsat enligt EN 10139/10140 i handelsbruklig kvalitet, valsat i alla hållfastheter, tjocklek 0, 20 - 2, 50 mm, bredd 4 - 525 mm sätthärdningsstål, seghärdat stål och fjäderstål kallvalsat enligt EN 10132 T1-4/10140 i handelsbruklig kvalitet, hållfasthet G eller G + K, tjocklek 0, 20 - 1, 80 mm, bredd 10 - 370 mm Ytkvalitet: normalt blankglödgad, specialruggad eller glänsande samt rep- och porfri, lagerlindade spolar, superplant smitt och/eller avfettat.

 3. MECANOR SA

  Schweiz

  Mecanor är specialisten på området högprecisa stansprodukter för mikroteknik genom innovativa processer och präglingsverktyg av hög kvalitet. Sedan grundandet år 1948 har Mecanor ständigt utvecklat sina produkter och färdigheter för att kunna hänga med när kraven förändras inom mikrotekniken på de olika marknaderna. Från början nästan uteslutande för klockindustrin men numera har utbudet utökats till ett varierat sortiment med komponenter för medicinteknik, bilindustri och mikroenheter.

 4. POHL METALL GMBH

  Österrike

  Tillverkning av stansade detaljer, bockade tråddetaljer, fjädrar, rördelar samt yt- och värmebehandling. Ingenjörsbyrå inom maskinteknik – materialanalys – med röntgenspektrometer och gnistspektrometer. Företaget Pohl Metall, med säte i Ötztal-Bahnhof i Tyrolen/Österrike, kan erbjuda hög kompetens inom tillverkning och producerar metallprodukter tillverkade med metoderna stansning, bockning, pressning och rörbearbetning. Vi är din expertpartner när det handlar om tillverkning av små metallkomponenter till industrin och handeln. Hos oss tillverkas stansade och bockade komponenter, fjädrar, rördelar, vajertillbehör och monterade komponentgrupper. Vi stödjer våra kunder under hela vägen från prototyptillverkning och fram till storskalig serieproduktion. Till de tjänster inom metallbearbetning som vi utför på vår anläggning i Österrike hör även yt- och värmebehandling, emballering och kvalitetssäkring.

 5. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Turkiet

  Sefine Teknik är specialiseade på bandsågar av bimetall och leverans av aluminiumsågar, stål- och aluminiumprodukter, pinnskruvar, skenor, fästelement och fackverksstänger. Vi levererar till alla regioner i Turkiet med vårt team av tekniska specialister som alltid är redo att ge sig ut för projektimplementering i hela landet. Vi kan även exportera utomlands (Kina, Europa, Afrika). Vårt mål är att tillfredsställa kundens behov. Vi är stolta över att vara certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 , ISO 45001 och ISO 21500.

 1. BLANCHARD OXYCOUPAGE

  Frankrike

  Företaget BLANCHARD OXYCOUPAGE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Specialstål, stål, nötningsskydd, Specialstål, slithärdigt stål, och Handel stål. Företagets huvudkontor finns i Sainte Luce Sur Loire Cedex, Frankrike.

 2. AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA

  Portugal

  Företaget AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Stål, Mässing, CNC-svarvade komponenter, Precision machining, Precisionsfräsning, Precision turning, CNC-bearbetning, och Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Gondomar, Portugal.

 1. AXINAR SMPC

  Grekland

  Företaget AXINAR SMPC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Fräsning av stål och metall, Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör, Centralvärme - Anläggningar, bearbetning av metall, skärning i metall, plåtbearbetning, metallbockning, laser cutting, och bearbetning i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Thessaloniki, Grekland.

 2. BOHEMIA METAL PARTS

  Tjeckiska republiken

  Företaget BOHEMIA METAL PARTS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Böjning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - bearbetning, Svarvning av stål och metall, Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - bearbetning, Svarvning av stål och metall, laserfräsning, metallbearbetningsmaskiner, och Metallbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Janske Lazne, Tjeckiska republiken.

 3. L'ATELIER ASBL ELECTROMECANIQUE

  Belgien

  Företaget L'ATELIER ASBL ELECTROMECANIQUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom elektromekanisk montering. Företagets huvudkontor finns i Naninne, Belgien.

 4. BALTIQUE PRECISION

  Polen

  Företaget BALTIQUE PRECISION, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Plast - Mekaniska produkter, Stål och metall - formning och skärning, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Kobylnica, Polen.

 5. ENGELBERT SELLMAIER FEINWERKTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget ENGELBERT SELLMAIER FEINWERKTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Bischofswiesen, Tyskland.

 6. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Företaget BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Metallkapslar, Predelava jekla in kovin, Handverktyg utan motor, Prägling av stål och metall, Dragning av stål och metall, Precisionsstansningsdelar, stamping parts, Metallkapslar, och Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Olpe, Tyskland.

 7. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Tyskland

  Företaget HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Inskärning av metall - Verktygsmaskiner, stamping parts, Mekaniska domkrafter, Fjädrande spärrar, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, och Borr- och fräskronor. Företagets huvudkontor finns i Triberg, Tyskland.

 8. OTTO BAUCKHAGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget OTTO BAUCKHAGE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Herscheid, Tyskland.

 1. CARL AUGUST WIRTH GMBH - MEMBER OF CAWI GROUP

  Tyskland

  Företaget CARL AUGUST WIRTH GMBH - MEMBER OF CAWI GROUP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Kierspe, Tyskland.

 2. HEINZIG METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget HEINZIG METALLTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Rahden, Tyskland.

 3. HOFFMANN GMBH STANZ- UND ERODIERTECHNIK

  Tyskland

  Företaget HOFFMANN GMBH STANZ- UND ERODIERTECHNIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Reilingen, Tyskland.

 4. SCHÖPS UND WAHL GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHÖPS UND WAHL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Bad Berleburg, Tyskland.

 5. GST GARTHE & STOLTENHOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget GST GARTHE & STOLTENHOFF GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Wetter, Tyskland.

 6. KWM KARL WEISSHAAR ING. GMBH

  Tyskland

  Företaget KWM KARL WEISSHAAR ING. GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Mosbach, Tyskland.

 7. DULLNIG ELEKTRO UND METALL GMBH

  Österrike

  Företaget DULLNIG ELEKTRO UND METALL GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Klagenfurt, Österrike.

 8. QUITTENBAUM GMBH

  Tyskland

  Företaget QUITTENBAUM GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Schönau, Tyskland.

 9. LEICHT + MÜLLER STANZTECHNIK GMBH+CO.KG

  Tyskland

  Företaget LEICHT + MÜLLER STANZTECHNIK GMBH+CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Remchingen, Tyskland.

 10. KM BLECHBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Företaget KM BLECHBEARBEITUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Seligenstadt, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Stål och metall - formning och skärning - Import och export

Antal resultat

14 063 Företag