• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stål och metall - formning och skärning

Resultat för

Stål och metall - formning och skärning - Import och export

 1. TEKNIK CIZGI KESIM BUKUM METAL SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Teknik Çizgi Kesim Büküm är dedikerat till att tillhandahålla ojämförbar service till våra högt värderade kunder. Med teknisk expertis och tillitsdrivna samarbeten prioriterar vi kundnöjdhet med hjälp av innovativa lösningar. Med många års erfarenhet briljerar vi inom diverse tillverkningsprocesser, som laserskärning, giljotinskärning, kantpressbockning, svetsning, sammansättning och målning inom tillverkning. Våra kärnprinciper kretsar kring att tillhandahålla korrekta lösningar och säkerställa en friktionsfri leverans av högklassiga produkter. Vi är stolta över att kultivera tillit och ett kundorienterat förhållningssätt på Teknik Çizgi Kesim Büküm genom att ge våra kunder den absolut bästa servicen. Vår hängivenhet till kvalitet understryks av att vi är certifierade med ISO 9001-2015, ISO 14001 och ISO 45001. I våra toppmoderna kvalitetslaboratorium använder vi den senaste utrustningen för bearbetningar som skärning, stansning, polering och mycket mer! Vi upprätthåller rigorösa kvalitetskontrollsstandarder genom våra tillverkningsprocesser. På Teknik Çizgi Kesim Büküm visar våra certifikat och avancerade kapaciteter den obevekliga hängivenheten vi har till att leverera produkter och tjänster so konsekvent överskrider de allra högsta industristandarderna. Kontakta oss idag för heltäckande perfektion!

 2. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EZM Edelstahlzieherei Mark använder kallbearbetning för att tillverka slipat och polerat blankstål, standardprofiler och specialprofiler efter ritning i de flesta typer av stålmaterial. De resulterande produkterna håller hög kvalitet och används framför allt inom anläggnings- och maskinteknik, energi- och medicinteknik, samt inom fordonsindustrin. I EZM Edelstahlzieherei Marks fabrik i Werdohl tillverkas till exempel fjäderproduktionsmaskiner av märket Proll & Lohmann och anläggningar för värme- och kemisk ytbehandling för märket BAK. EZM Metallbearbeitung und Service GmbH tillverkar bl.a. spindellager, riktmaskiner för rund- och profilmaterial med drivna riktrullar och specialprodukter efter kundönskemål. Den innovativa kombinationen av glödgnings-, strålnings-, fräs- och svarvningsprocesser som används av EZM Profil Bearbeitung i Rohr/Thüringen erbjuder ett prisvärt och konkurrenskraftigt alternativ till traditionella tillverkningsmetoder.

 3. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett medelstort företag som tillverkar tekniska fjädrar i Schwabach utanför Nürnberg och har idag ca 50 medarbetare. Vi tillverkar tekniska fjädrar och bockningsdetaljer av stål, rostfritt stål och icke-järnmetaller på traditionellt vis och tar gärna fram både speciallösningar och stora serier. Innovation säkras hos Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG tack vare hög kompetens. Kompetens innebär att man plockar från erfarenheter och även håller sig ajour med den senaste utvecklingen. Innovativa lösningar kräver både och. Ta del av vår erfarenhet, kompetens, kvalitet och leveransstyrka du också.

 4. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Familjeföretaget Wilh. Kämper är specialister på trådformning och har ända sedan starten 1888 legat i tyska Lüdenscheid. Wilh. Kämper löser dina tekniska problem. Från utveckling till prototyptillverkning, från små serier till serietillverkning löser vi dina tekniska utmaningar på trådområdet. Vår tekniska kapacitet: - bockning i 3 nivåer - prägling - fasning - knurling - trådgängning - reducering - gängskärning - svetsning - rundning - stansning - plätering - pressning Vi bearbetar alla slags formbara material (t.ex. ståltråd, fjäderstrål, rostfri tråd, NE-metalltråd) i diametrar från 1, 5 mm till 10 mm och förser dem med ytbeläggning enligt dina önskemål

 5. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt företag, HFP Bandstahl, i Bad Salzungen kan blicka tillbaka på mer än 100 års erfarenhet inom kallvalsning och nästan 150 års erfarenhet inom metallbranschen. Med fler än 250 medarbetare är det även vår största anläggning. Bandstål kallvalsat enligt EN 10139/10140 i handelsbruklig kvalitet, valsat i alla hållfastheter, tjocklek 0, 20 - 2, 50 mm, bredd 4 - 525 mm sätthärdningsstål, seghärdat stål och fjäderstål kallvalsat enligt EN 10132 T1-4/10140 i handelsbruklig kvalitet, hållfasthet G eller G + K, tjocklek 0, 20 - 1, 80 mm, bredd 10 - 370 mm Ytkvalitet: normalt blankglödgad, specialruggad eller glänsande samt rep- och porfri, lagerlindade spolar, superplant smitt och/eller avfettat.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GEORG MARTIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Martin – din partner för precision. I över 60 år har vi framställt metallmellanlägg såsom stansade och dragpressade detaljer för maskin- och anläggningskonstruktion. Vårt spektrum omfattar alla viktiga delar av industrin, i synnerhet vad gäller tryck- och bilindustrin samt företag inom flyg- och rymdindustrin. Tillförlitlighet är utmärkande för våra mer än 100 medarbetare som med stort engagemang, mångårig erfarenhet och tekniskt sakkunnande uppfyller högsta krav gällande precision och kvalitet på daglig basis. Våra produkter: Distansbrickor, metallmellanlägg för maskinteknik, skruvbrickor, finstansade detaljer, stansade detaljer, metallfolie, självhäftande stålfolie, legotillverkning av mekaniska moduler, motorunderlägg, passningsstycken med lätt separerbara skikt, 2D-laserbearbetning, precisionstillverkade plåtmoduler

 2. FÖRSTER GMBH METALLWARENFABRIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Årtionden av erfarenhet har gjort oss till proffs på alla metaller. Genom konventionell dragpressning och hydromekanisk formning går vi till de yttersta gränserna inom formning. Men det är inte nog: I samarbete med kompetenta partner erbjuder vi ett komplett sortiment av vidarebearbetning och förädling av dina produkter. Från klassiker till lasersvetsning ... prata med oss. Vi hjälper dig från första början med utvecklingen av en produkt med vår erfarenhet, kunnande och kreativitet. Våra anläggningar: Stansautomater och excenterpressar: 6 till 250 t dragpressar: 25 till 400 t, stegpressar: 100 t.

 3. WALTER SCHNEIDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt familjeföretag grundades 1954 och kan se tillbaka på en mångårig tradition av framgångsrik utveckling och produktion av sprutpressade detaljer. Med hjälp av toppmodern teknik erbjuder vi idag kostnadseffektiva kallformade detaljer av högsta kvalitet och hållfasthet. Vi kännetecknas av hög produktionskompetens, innovativ utveckling och effektiva och nära samarbeten med mångåriga kunder. Oklanderlig kvalitet, pålitlighet och snabb och lösningsorienterad rådgivning från vår sida ligger till grund för våra kunders förtroende. Kundnöjdheten, i kombination med vår mycket kvalificerade personal, säkerställer långsiktig framgång för vårt företag. Vi bearbetar aluminium, koppar, mässing, rostfritt stål och stål med diverse legeringar, såväl som rent järn och specialmaterial av järn-nickellegeringar som Vacodil, Vacon, Permenorm.

 4. CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI. är ett turkiskt företag som specialiserar sig inom tillverkning av metalldelar och komponenter samt detaljprodukter av metall. Vårt produktsortiment innefattar produkter för fordonsindustrin så som förarsäten, säten för kommersiella fordon, sätesramar, ryggstödsramar, armstödsdelar osv. Vi tillhandahåller tjänster åt fordonsindustrin med linjer för svetsning, pressning och montering. Under märket CEGA BABY tillhandahåller vi bärselar, barnvagnar, sittvagnar och pedalfria balanscyklar för barn i åldern 1-3.. Kvalitet och kundnöjdhet är våra främsta prioriteter. Vi vill förse våra kunder med pålitliga och prisvänliga produkter inom överenskomna tidsramar, och på så vis möta deras förväntningar och behov. Vi har alltid verkat med samma kärnvärderingar: ärlighet, respekt, ansvar, samarbete och kontinuerlig förbättring. Vi är certifierade med ISO 9001: 2015. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information!

 5. MECANOR SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Mecanor är specialisten på området högprecisa stansprodukter för mikroteknik genom innovativa processer och präglingsverktyg av hög kvalitet. Sedan grundandet år 1948 har Mecanor ständigt utvecklat sina produkter och färdigheter för att kunna hänga med när kraven förändras inom mikrotekniken på de olika marknaderna. Från början nästan uteslutande för klockindustrin men numera har utbudet utökats till ett varierat sortiment med komponenter för medicinteknik, bilindustri och mikroenheter.

 1. POHL METALL GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Tillverkning av stansade detaljer, bockade tråddetaljer, fjädrar, rördelar samt yt- och värmebehandling. Ingenjörsbyrå inom maskinteknik – materialanalys – med röntgenspektrometer och gnistspektrometer. Företaget Pohl Metall, med säte i Ötztal-Bahnhof i Tyrolen/Österrike, kan erbjuda hög kompetens inom tillverkning och producerar metallprodukter tillverkade med metoderna stansning, bockning, pressning och rörbearbetning. Vi är din expertpartner när det handlar om tillverkning av små metallkomponenter till industrin och handeln. Hos oss tillverkas stansade och bockade komponenter, fjädrar, rördelar, vajertillbehör och monterade komponentgrupper. Vi stödjer våra kunder under hela vägen från prototyptillverkning och fram till storskalig serieproduktion. Till de tjänster inom metallbearbetning som vi utför på vår anläggning i Österrike hör även yt- och värmebehandling, emballering och kvalitetssäkring.

 2. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Sefine Teknik är specialiseade på bandsågar av bimetall och leverans av aluminiumsågar, stål- och aluminiumprodukter, pinnskruvar, skenor, fästelement och fackverksstänger. Vi levererar till alla regioner i Turkiet med vårt team av tekniska specialister som alltid är redo att ge sig ut för projektimplementering i hela landet. Vi kan även exportera utomlands (Kina, Europa, Afrika). Vårt mål är att tillfredsställa kundens behov. Vi är stolta över att vara certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 , ISO 45001 och ISO 21500.

 1. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 2. AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - bearbetning, CNC-svarvade komponenter, Precision machining, Precisionsfräsning, Precision turning, CNC-bearbetning, Stål och metall - formning och skärning, och bearbetning av metall. Företagets huvudkontor finns i Gondomar, Portugal.

 3. BLANCHARD OXYCOUPAGE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BLANCHARD OXYCOUPAGE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Specialstål, stål, nötningsskydd, Specialstål, slithärdigt stål, och Handel stål. Företagets huvudkontor finns i Sainte Luce Sur Loire Cedex, Frankrike.

 4. L'ATELIER ASBL ELECTROMECANIQUE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget L'ATELIER ASBL ELECTROMECANIQUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom elektromekanisk montering. Företagets huvudkontor finns i Naninne, Belgien.

 5. BOHEMIA METAL PARTS

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  Företaget BOHEMIA METAL PARTS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Böjning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - bearbetning, Svarvning av stål och metall, Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - bearbetning, Svarvning av stål och metall, fräsning, laserfräsning, och metallbearbetningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Janske Lazne, Tjeckiska republiken.

 6. AXINAR SMPC

  Grekland

  Verified by europages badge

  Företaget AXINAR SMPC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Fräsning av stål och metall, Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör, Centralvärme - Anläggningar, bearbetning av metall, skärning i metall, plåtbearbetning, metallbockning, laser cutting, och bearbetning i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Thessaloniki, Grekland.

 7. SIEGFRIED WESTHOFF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SIEGFRIED WESTHOFF GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Arnsberg, Tyskland.

 8. SCHÖPS UND WAHL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHÖPS UND WAHL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Bad Berleburg, Tyskland.

 1. KM BLECHBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KM BLECHBEARBEITUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Seligenstadt, Tyskland.

 2. AMPU STANZTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AMPU STANZTECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Pforzheim, Tyskland.

 3. WILH. PFLEIDERER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WILH. PFLEIDERER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Esslingen, Tyskland.

 4. HOFFMANN GMBH STANZ- UND ERODIERTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HOFFMANN GMBH STANZ- UND ERODIERTECHNIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Reilingen, Tyskland.

 5. WILHELM BECKER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WILHELM BECKER GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Mettmann, Tyskland.

 6. GERB SCHWINGUNGSISOLIERUNGEN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GERB SCHWINGUNGSISOLIERUNGEN GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 7. BRENNER & NÄTHER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BRENNER & NÄTHER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Wendlingen, Tyskland.

 8. LEICHT + MÜLLER STANZTECHNIK GMBH+CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LEICHT + MÜLLER STANZTECHNIK GMBH+CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Remchingen, Tyskland.

 9. FRANZ BALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRANZ BALS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Lippstadt, Tyskland.

 10. SCHRÖTER METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHRÖTER METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Dorfprozelten, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Stål och metall - formning och skärning - Import och export

Antal resultat

14 084 Företag