• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • rör och rörsystem i järnhaltig metall

Resultat för

Rör och rörsystem i järnhaltig metall - Import och export

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HS Umformtechnik GmbH är ett medelstort familjeföretag som haft ständig tillväxt sedan det grundades 1997. Vi håller vad vi lovar. Vid vårt säte i tyska Grünsfeld-Paimar tillverkar vi, vid vår ca 12 000 kvm stora anläggning och med hjälp av ca 50 engagerade medarbetare och moderna maskiner, rörkrökar av rostfritt stål, rörkopplingar, kopplingsstationer, sugmunstycken, förgrenings- och övergångsstycken samt specialutföranden – kompetent, snabbt och vid behov även utefter kundens egna önskemål. Dessutom ser vi till att inte bara ge våra kunder effektiva problemlösningar och riktigt bra produkter utan även ett bra pris i förhållande till kvaliteten. Därutöver har vi alltid rör, rörkrökar och rörkopplingar av rostfritt stål i alla standardstorlekar i lager vid vår 5 000 kvm stora produktions- och lageranläggning. För våra kunder innebär detta, förutom en hög kvalitet, även korta leveranstider.

 2. ROHRE-KETTERER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget grundades 1975 och sedan dess har vi uteslutande inriktat oss på rörhandel och rörbearbetning. Genom att fokusera på tunnväggiga rör och kapillärrör har vi byggt upp en unik kompetens som vi dagligen använder och utvecklar. Utnyttja även du vår produktionserfarenhet och de kontakter till ledande globala industrier som vi har byggt upp de senaste 40 åren. Låt dig övertygas av vår effektivitet och vårt breda produktsortiment. Intensivkurser, undervisning, interna och externa kontroller används för att uppdatera och utveckla våra medarbetare .

 3. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Röranslutningsdelar och aluminiumgjutgods direkt från tillverkaren. Vi tillverkar alla våra rörkopplingar av högkvalitativa, havsvattenbeständiga aluminiumlegeringar med låg specifik vikt, hög stabilitet och naturlig korrosionsbeständighet för de mest skiftande användningsområden. Vi utformar gärna din specialanpassade rörkonstruktion, tar fram en byggnadsplan med stycklistor och levererar våra röranslutningsdelar tillsammans med rörlängder som vi kapat och märkt åt dig. Maskin- och skyddsräckena från Brinck är typprovade enligt EN ISO 14122-3. Utnyttja vår erfarenhet av gjuten aluminium och som systemleverantör. Sedan mer än 60 års tid tillverkar vi som pålitlig leverantör till fordons- och verkstadsindustrin kundanpassade detaljer i gjuten aluminium. Vi erbjuder heltäckande tjänster hela vägen från idé via konstruktion och fram till förverkligandet i färdiga komponentgrupper.

 4. PAF TUBE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  Företaget PAF TUBE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom grundplattor av metall, svetsade rör, metallkonstruktion, och rörchassin. Företagets huvudkontor finns i Radès, Tunisien.

 5. RFF ROHR FLANSCH FITTING HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RFF ROHR FLANSCH FITTING HANDELS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Stuhr, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GEISSELMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GEISSELMANN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Freiberg, Tyskland.

 2. HAGE & KNAPP TANK- UND SPEZIALFAHRZUGBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HAGE & KNAPP TANK- UND SPEZIALFAHRZUGBAU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 3. ANLAGENBAU WANG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ANLAGENBAU WANG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Dülmen, Tyskland.

 4. ANLAGEN- UND SONDERFORMSTÜCKBAU DOMMITZSCH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ANLAGEN- UND SONDERFORMSTÜCKBAU DOMMITZSCH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Dommitzsch, Tyskland.

 5. BORSIG SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BORSIG SERVICE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 1. MK ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MK ANLAGENTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Bretten, Tyskland.

 2. MICHEL TUBE ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MICHEL TUBE ENGINEERING GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Tauberbischofsheim, Tyskland.

 1. BARTH + HÖPFINGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BARTH + HÖPFINGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Niefern-Öschelbronn, Tyskland.

 2. CAN INDUSTRIE-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CAN INDUSTRIE-SERVICE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Butzbach, Tyskland.

 3. PUMPEN & ANLAGENTECHNIK FROMMER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PUMPEN & ANLAGENTECHNIK FROMMER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Irslingen, Tyskland.

 4. STAHLBAU MERTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget STAHLBAU MERTEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Unna, Tyskland.

 5. WÜST HERBERT AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget WÜST HERBERT AG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Oberriet, Schweiz.

 6. TESIUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TESIUM GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Holzminden, Tyskland.

 7. BAVARIA SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BAVARIA SCHWEISSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Unterschleißheim, Tyskland.

 8. HT-ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HT-ANLAGENBAU GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Amstetten, Tyskland.

 1. HIERROS Y TUBOS LORCA SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget HIERROS Y TUBOS LORCA SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Stål, järnbalkar, Järnlager, svetsade galler, Stål, Rörlager, järnplåt, lager med järn- och stålprodukter, och sträckmetall. Företagets huvudkontor finns i Humanes-Madrid, Spanien.

 2. RST ROHRBIEGE-UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RST ROHRBIEGE-UND SYSTEMTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Leopoldshöhe, Tyskland.

 3. RS TRAUT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RS TRAUT GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Hergensweiler, Tyskland.

 4. FB TECNO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FB TECNO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Band och plåt - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Stål, SMÅ DETALJER, Handel stål, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Stål, och SMÅ DETALJER. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 5. HERMANN WALDNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HERMANN WALDNER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Wangen, Tyskland.

 6. K. H. PFAFF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget K. H. PFAFF GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Bessenbach, Tyskland.

 7. ENVIMAC ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ENVIMAC ENGINEERING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Oberhausen, Tyskland.

 8. KARL DRECHSEL METALLVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KARL DRECHSEL METALLVERARBEITUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Breitscheid, Tyskland.

 9. EXPOSE MESSEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EXPOSE MESSEBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Dortmund, Tyskland.

 10. ALLTECH ANLAGEN- UND ROHRLEITUNGSBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALLTECH ANLAGEN- UND ROHRLEITUNGSBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Rör och rörsystem i järnhaltig metall - Import och export

Antal resultat

4 036 Företag