• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mousserande viner

Resultat för

Mousserande viner - Import och export

 1. AZIENDA AGRICOLA CASERE

  Italien

  Verified by europages badge

  Lantbruksföretaget CASERE utmärker sig för sin privilegierade position i området San Stino di Livenza (Venedig), som är en D.O.C.-zon. Lison - Pramaggiore. Tack vare jordens egenskaper har den fruktsamma odlingen lett till produktion av högkvalitativa viner, både vita och röda. Och detta engagemang erkändes av Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore, där åtta viktiga kvalitetsegenskaper belönades. Vinframställningsupplevelsen som kännetecknar oss fortsätter att leda oss på vägen för naturligt urval av druvor och perfekt harmoni mellan jord och klimat. En produktionsprocess som följs med noggrannhet och uppmärksamhet, från odling till slutförpackning, för att garantera genuina produkter, med en oöverträffad arom och av överlägsen klass.

 2. CASALE FALCHINI

  Italien

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, som ligger bara en kilometer från San Gimignano i provinsen Siena, sträcker sig över cirka 40 hektar, planterade med vingårdar för produktion av viner och extra jungfruolivolja. Den gamla bondgården som området har fått sitt namn från, var tidigare ett munkloster, som tack vare sitt strategiska läge på kullen kunde njuta av rikedomen i den mark som fortfarande omger den.

 3. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Italien

  Verified by europages badge

  CANTINE IANNELLA 1920 ligger i CUSO och grundades 1920 av familjen Giovanni Iannellas anfader. Till en början begränsades produktionen av bara 5000 l vin. Vinerna som producerades var Aglianico (som har satt denna lilla samnitiska by på kartan efter DOC-erkännandet) samt Coda di volpe. 90-talet innebar en viktig vändpunkt,

 4. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, Viner - Trent-Sydtyrolen, vinproduktionsföretag, vinframställning, Mousserande viner, Viner - Trent-Sydtyrolen, mousserande vin, vinodling, och jordbruksföretag. Företagets huvudkontor finns i Lana, Italien.

 5. DOMAINE DE MONT-AIGU

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DOMAINE DE MONT-AIGU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, Viner - Frankrike, Drycker - Import/Export, Côte-du-Rhône, Mousserande viner, Ekologiska viner, Viner - Frankrike, Drycker - Import/Export, och Vinexportör. Företagets huvudkontor finns i Orange, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AZIENDA AGRICOLA CLAUDIO CIANI BASSETTI

  Italien

  "Castello di Roncade" utgör ett av de mest karaktäristiska vittnesmålen av det venetiska samhällets lantliga kultur. Beläget i en soldränkt by i provinsen Treviso, endast några minuter från provinsen Venedig. Att träda in i slottet i Roncade innebär en resa i en sagovärld. Denna majestätiska renässansbyggnad återger troget antikens arkitektoniska detaljer, och resterna av dess ursprungliga befästningar har överlevt tidens tand. Slottets salar är idealiska för affärssammanträden, seminarier och konferenser. Men det är speciellt vid bröllop och andra stora tillställningar som den yttre portgången, de två salongerna ovanför källarna och boningens stora sal som bäst uttrycker sin förmåga att väcka minnen. Bortsett från att ta emot tillställningar, har vi förföriska lägenheter för att ta emot våra besökare som kan övernatta och få frukost på slottet. Vi producerar också utsökta viner av utmärkt kvalitet i våra källare.

 2. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italien

  Jordbruksföretaget Le Mire di Refrontolo producerar en utmärkt Prosecco DOGC. En egen Prosecco från gården, där moderna vintillverkningsmetoder gör att vi kan pressa druvorna på ett skonsamt sätt, följt av en jäsning av musten i tankar med kontrollerad temperatur och därefter en andra jäsning i slutna kärl. Produktion och provsmakning på gården. Familjen Liessis gård ligger på toppen av Mires kullar, i kommunen Refrontolo. Här produceras sedan tre generationer tillbaka fina viner som är typiska för territoriet, med elegant image och fantastisk smak. Vin av högsta kvalitet, från druvorna på Conegliano-Valdobbiadenes sluttningar, framställda med passion och professionalism. Bland de mest välkända: Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millésimé Extra Dry, Le mire Idol - Röda viner som jäst i tunna IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Säljer vin i bulk och flaska. Webbadress www.proseccolemire.it.

 3. AZIENDA AGRICOLA DRUSIAN

  Italien

  Vingården Drusian Francesco, som ligger på de soldränkta kullarna i Valdobbiadene och ägnar sig åt vinodling, tillverkar det berömda vinet "Prosecco" DOCG de Valdobbiadene. Gården producerar cirka 800.000 flaskor, indelade i Prosecco mousserande vin som är ett klassiskt vin att avnjuta vid alla tillfällen och när som helst under dagen och Prosecco mousserande Ruralia, en Prosecco som tillverkats efter gamla metoder och som är resultatet av noggrant utvalda druvor och en utvecklad vinframställning.

 4. PAEANCA SOCIETÀ AGRICOLA DI COLLODEL A. E G. S.S.

  Italien

  Vi är vinodlare sedan flera generationer tillbaka och vill förädla våra druvor till en produkt som representerar oss. Ett vin som förenar släktens stora erfarenhet av druvodling för Prosecco och en vinframställningsfilosofi som går ut på att minimera antalet ingrepp under framställningen. Vi tar personligen hand om hela bearbetnings- och förädlingscykeln och koncentrerar oss på att eftersträva kvalitet för att skapa en överlägsen produkt.

 5. CONSORZIO MARCHIO STORICO DEI LAMBRUSCHI MODENESI

  Italien

  Lambruscos historia har fascinerade redan de klassiska poeterna (Vergilius, Cato) som i sina verk nämner "Labrusca Vitis", ett vildvin som gav sträva druvor. Lambrusco, ett rött pärlande eller mousserande vin med en rubinröd färg, som ska serveras svalt mellan 12 och 14°C för att alla dess smaker och dofter ska komma till sin rätt, skapades i Modena och har spritts till de nationella och internationella marknaderna.

 1. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Vitryssland

  "Minsk plant of sparkling wine" anses vara den vitryska vinindustrins flaggskepp och ett av de bästa företagen i branschen i OSS. Företaget producerar högkvalitativt vin av champagnetyp, mousserande viner och har hela tiden varit den enda anläggningen i Vitryssland som bemästrat den komplicerade tekniken för produktion av mousserande viner. Vinproducenterna i Minsk håller fast vid sina traditionella vinproduktionsmetoder och använder enbart råvaror av högsta kvalitet.

 2. LUVIT & LUMOE'

  Italien

  Företaget LUVIT & LUMOE', är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mousserande viner. Företaget är även verksamt inom prosecco di valdobbiadene, och Ekologiska viner. Företagets huvudkontor finns i Borso Del Grappa, Italien.

 1. AV INTER FOOD AND DRINKS, S.L.

  Spanien

  Företaget AV INTER FOOD AND DRINKS, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mousserande viner. Företaget är även verksamt inom bordsvin. Företagets huvudkontor finns i Elda, Spanien.

 2. AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom Viner, vinframställning, mousserande vin, Viner, och viner. Företagets huvudkontor finns i Montabone, Italien.

 3. F.LLI FICI S.A.S. DI ZERBINI ANNETTA & C.

  Italien

  Företaget F.LLI FICI S.A.S. DI ZERBINI ANNETTA & C., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, vinproduktionsföretag, vinframställning, och Mousserande viner. Företagets huvudkontor finns i Marsala, Italien.

 4. CA'VITTORIA

  Italien

  Företaget CA'VITTORIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mousserande viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Venetien, prosecco, Viner - Venetien, och avsmakning av viner. Företagets huvudkontor finns i Conegliano, Italien.

 5. CANTINE MANESSI GIANLUIGI & ALESSANDRO S.N.C.

  Italien

  Företaget CANTINE MANESSI GIANLUIGI & ALESSANDRO S.N.C., som är verksamt inom sektorn för Mousserande viner. Företaget är även verksamt inom viner. Företagets huvudkontor finns i Monticelli Brusati, Italien.

 6. AZIENDA AGRICOLA S. LUCIA E PALETRO S.S.

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA S. LUCIA E PALETRO S.S., som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Jordbruksprodukter, vinframställning, Jordbruksprodukter, och mousserande vin. Företagets huvudkontor finns i Gambassi Terme, Italien.

 7. DISTILLERIE OTHON SCHMITT

  Luxemburg

  Företaget DISTILLERIE OTHON SCHMITT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Viner, champagne, Viner, mousserande vin, och avsmakning av viner. Företagets huvudkontor finns i Hellange, Luxemburg.

 8. BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA

  Portugal

  Företaget BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, och Mousserande viner. Företagets huvudkontor finns i Barcarena, Portugal.

 1. CAVE DE TURCKHEIM

  Frankrike

  Företaget CAVE DE TURCKHEIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mousserande viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Frankrike, Viner - Alsace, Viner - Frankrike, Viner - Alsace, crémant, och pinot gris. Företagets huvudkontor finns i Turckheim, Frankrike.

 2. MIG'S WORLD WINES

  Belgien

  Företaget MIG'S WORLD WINES, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Viner - Spanien, Viner - Frankrike, Mousserande viner, fruktöl, Viner - Spanien, Viner - Frankrike, och Mousserande viner. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 3. LA RIOJA

  Luxemburg

  Företaget LA RIOJA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Konserver, mousserande vin, Alkohol, spansk skinka, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 4. SEBASTIAAN WIJNIMPORT

  Nederländerna

  Företaget SEBASTIAAN WIJNIMPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mousserande viner. Företagets huvudkontor finns i Houten, Nederländerna.

 5. GLOBAL WINES - DÃO SUL

  Portugal

  Företaget GLOBAL WINES - DÃO SUL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom mousserande vin, och Viner - Portugal. Företagets huvudkontor finns i Carregal Do Sal, Portugal.

 6. UNION OF WINEMAKING COOPERATIVES OF SAMOS

  Grekland

  Företaget UNION OF WINEMAKING COOPERATIVES OF SAMOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Grekland. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, vinodling, regionala viner, Mousserande viner, och sött vin. Företagets huvudkontor finns i Samos, Grekland.

 7. CHAMPAGNE GOSSET SA

  Frankrike

  Företaget CHAMPAGNE GOSSET SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, vinframställare, och Mousserande viner. Företagets huvudkontor finns i Epernay, Frankrike.

 8. BONDANI & CIE

  Luxemburg

  Företaget BONDANI & CIE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Ostar, mousserande vin, Ostar, italienskt charkuteri, och Grappa. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 9. MAVAM - CARISMA & INTUIÇÃO

  Portugal

  Företaget MAVAM - CARISMA & INTUIÇÃO, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företaget är även verksamt inom milda likörer, Viner - Portugal, agenturer och representanter, vin, och mousserande vin. Företagets huvudkontor finns i Braga, Portugal.

 10. TENUTA CAVALIER

  Italien

  Företaget TENUTA CAVALIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mousserande viner. Företagets huvudkontor finns i Sant'angelo All'esca, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis