• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mousserande viner

Resultat för

Mousserande viner - Import och export

 1. AZIENDA AGRICOLA CASERE

  Italien

  Verified by europages badge

  Lantbruksföretaget CASERE utmärker sig för sin privilegierade position i området San Stino di Livenza (Venedig), som är en D.O.C.-zon. Lison - Pramaggiore. Tack vare jordens egenskaper har den fruktsamma odlingen lett till produktion av högkvalitativa viner, både vita och röda. Och detta engagemang erkändes av Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore, där åtta viktiga kvalitetsegenskaper belönades. Vinframställningsupplevelsen som kännetecknar oss fortsätter att leda oss på vägen för naturligt urval av druvor och perfekt harmoni mellan jord och klimat. En produktionsprocess som följs med noggrannhet och uppmärksamhet, från odling till slutförpackning, för att garantera genuina produkter, med en oöverträffad arom och av överlägsen klass.

 2. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Italien

  Verified by europages badge

  CANTINE IANNELLA 1920 ligger i CUSO och grundades 1920 av familjen Giovanni Iannellas anfader. Till en början begränsades produktionen av bara 5000 l vin. Vinerna som producerades var Aglianico (som har satt denna lilla samnitiska by på kartan efter DOC-erkännandet) samt Coda di volpe. 90-talet innebar en viktig vändpunkt,

 3. CASALE FALCHINI

  Italien

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, som ligger bara en kilometer från San Gimignano i provinsen Siena, sträcker sig över cirka 40 hektar, planterade med vingårdar för produktion av viner och extra jungfruolivolja. Den gamla bondgården som området har fått sitt namn från, var tidigare ett munkloster, som tack vare sitt strategiska läge på kullen kunde njuta av rikedomen i den mark som fortfarande omger den.

 4. MOSAIC BEVERAGE LTD

  Cypern

  Verified by europages badge

  Mosaic Beverage Co. är en familjeägd vindistributör som köper in och exporterar fina viner från Argentina, Chile, Nya Zeeland, Australien och Sydafrika. Med ett engagemang för kvalitet och autenticitet erbjuder vi en bred blandning av smaker och upplevelser för vinentusiaster över hela världen. Vi förser kunderna med ett utbud av väl utvalda viner och strävar efter att skapa pålitliga och lönsamma partnerskap över hela världen baserat på en oöverträffad omsorg om naturen. Kontakta vårt team idag för att upptäcka våra viner!

 5. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, Viner - Trent-Sydtyrolen, mousserande vin, Mousserande viner, vinframställning, Viner - Trent-Sydtyrolen, vinbutiker, mousserande, och skumrande viner i parti. Företagets huvudkontor finns i Lana, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AG VINS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AG VINS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, Viner - Bordeaux, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner - Italien, vin i parti, franska viner, Viner - Bordeaux, Mousserande viner, och Viner - Bordeaux. Företagets huvudkontor finns i Bordeaux, Frankrike.

 2. DOMAINE DE MONT-AIGU

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DOMAINE DE MONT-AIGU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, Viner - Frankrike, Drycker - Import/Export, Côte-du-Rhône, Mousserande viner, Ekologiska viner, Viner - Frankrike, Drycker - Import/Export, och Vinexportör. Företagets huvudkontor finns i Orange, Frankrike.

 3. AZIENDA AGRICOLA CLAUDIO CIANI BASSETTI

  Italien

  "Castello di Roncade" utgör ett av de mest karaktäristiska vittnesmålen av det venetiska samhällets lantliga kultur. Beläget i en soldränkt by i provinsen Treviso, endast några minuter från provinsen Venedig. Att träda in i slottet i Roncade innebär en resa i en sagovärld. Denna majestätiska renässansbyggnad återger troget antikens arkitektoniska detaljer, och resterna av dess ursprungliga befästningar har överlevt tidens tand. Slottets salar är idealiska för affärssammanträden, seminarier och konferenser. Men det är speciellt vid bröllop och andra stora tillställningar som den yttre portgången, de två salongerna ovanför källarna och boningens stora sal som bäst uttrycker sin förmåga att väcka minnen. Bortsett från att ta emot tillställningar, har vi förföriska lägenheter för att ta emot våra besökare som kan övernatta och få frukost på slottet. Vi producerar också utsökta viner av utmärkt kvalitet i våra källare.

 4. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italien

  Jordbruksföretaget Le Mire di Refrontolo producerar en utmärkt Prosecco DOGC. En egen Prosecco från gården, där moderna vintillverkningsmetoder gör att vi kan pressa druvorna på ett skonsamt sätt, följt av en jäsning av musten i tankar med kontrollerad temperatur och därefter en andra jäsning i slutna kärl. Produktion och provsmakning på gården. Familjen Liessis gård ligger på toppen av Mires kullar, i kommunen Refrontolo. Här produceras sedan tre generationer tillbaka fina viner som är typiska för territoriet, med elegant image och fantastisk smak. Vin av högsta kvalitet, från druvorna på Conegliano-Valdobbiadenes sluttningar, framställda med passion och professionalism. Bland de mest välkända: Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millésimé Extra Dry, Le mire Idol - Röda viner som jäst i tunna IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Säljer vin i bulk och flaska. Webbadress www.proseccolemire.it.

 5. AZIENDA AGRICOLA DRUSIAN

  Italien

  Vingården Drusian Francesco, som ligger på de soldränkta kullarna i Valdobbiadene och ägnar sig åt vinodling, tillverkar det berömda vinet "Prosecco" DOCG de Valdobbiadene. Gården producerar cirka 800.000 flaskor, indelade i Prosecco mousserande vin som är ett klassiskt vin att avnjuta vid alla tillfällen och när som helst under dagen och Prosecco mousserande Ruralia, en Prosecco som tillverkats efter gamla metoder och som är resultatet av noggrant utvalda druvor och en utvecklad vinframställning.

 1. PAEANCA SOCIETÀ AGRICOLA DI COLLODEL A. E G. S.S.

  Italien

  Vi är vinodlare sedan flera generationer tillbaka och vill förädla våra druvor till en produkt som representerar oss. Ett vin som förenar släktens stora erfarenhet av druvodling för Prosecco och en vinframställningsfilosofi som går ut på att minimera antalet ingrepp under framställningen. Vi tar personligen hand om hela bearbetnings- och förädlingscykeln och koncentrerar oss på att eftersträva kvalitet för att skapa en överlägsen produkt.

 2. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Vitryssland

  "Minsk plant of sparkling wine" anses vara den vitryska vinindustrins flaggskepp och ett av de bästa företagen i branschen i OSS. Företaget producerar högkvalitativt vin av champagnetyp, mousserande viner och har hela tiden varit den enda anläggningen i Vitryssland som bemästrat den komplicerade tekniken för produktion av mousserande viner. Vinproducenterna i Minsk håller fast vid sina traditionella vinproduktionsmetoder och använder enbart råvaror av högsta kvalitet.

 1. CONSORZIO MARCHIO STORICO DEI LAMBRUSCHI MODENESI

  Italien

  Lambruscos historia har fascinerade redan de klassiska poeterna (Vergilius, Cato) som i sina verk nämner "Labrusca Vitis", ett vildvin som gav sträva druvor. Lambrusco, ett rött pärlande eller mousserande vin med en rubinröd färg, som ska serveras svalt mellan 12 och 14°C för att alla dess smaker och dofter ska komma till sin rätt, skapades i Modena och har spritts till de nationella och internationella marknaderna.

 2. LUVIT & LUMOE'

  Italien

  Företaget LUVIT & LUMOE', är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mousserande viner. Företaget är även verksamt inom prosecco di valdobbiadene, typiskt italienskt vin, och rött vin. Företagets huvudkontor finns i Borso Del Grappa, Italien.

 3. AV INTER FOOD AND DRINKS, S.L.

  Spanien

  Företaget AV INTER FOOD AND DRINKS, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mousserande viner. Företaget är även verksamt inom bordsvin. Företagets huvudkontor finns i Elda, Spanien.

 4. F.LLI FICI S.A.S. DI ZERBINI ANNETTA & C.

  Italien

  Företaget F.LLI FICI S.A.S. DI ZERBINI ANNETTA & C., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, vinproduktionsföretag, vinframställning, och Mousserande viner. Företagets huvudkontor finns i Marsala, Italien.

 5. CA'VITTORIA

  Italien

  Företaget CA'VITTORIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mousserande viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Venetien, prosecco, Viner - Venetien, och avsmakning av viner. Företagets huvudkontor finns i Conegliano, Italien.

 6. GOLD-DELIKATESSEN GMBH

  Schweiz

  Företaget GOLD-DELIKATESSEN GMBH, som är verksamt inom sektorn för Mousserande viner. Företagets huvudkontor finns i Deitingen, Schweiz.

 7. BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA

  Portugal

  Företaget BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, och Mousserande viner. Företagets huvudkontor finns i Barcarena, Portugal.

 8. RELAIS DES CAVES

  Luxemburg

  Företaget RELAIS DES CAVES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Viner, Mousserande viner, Viner, champagne, Viner - Bordeaux, och Mousserande viner. Företagets huvudkontor finns i Moutfort, Luxemburg.

 1. LA RIOJA

  Luxemburg

  Företaget LA RIOJA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Konserver, mousserande vin, Alkohol, spansk skinka, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 2. UNION OF WINEMAKING COOPERATIVES OF SAMOS

  Grekland

  Företaget UNION OF WINEMAKING COOPERATIVES OF SAMOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner - Grekland. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, vinodling, regionala viner, Mousserande viner, och sött vin. Företagets huvudkontor finns i Samos, Grekland.

 3. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Nederländerna

  Företaget WIJNHANDEL GRAND CAVE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företaget är även verksamt inom franska viner, rengöring av avlopp, och mousserande vin. Företagets huvudkontor finns i Yerseke, Nederländerna.

 4. DOMAINE VITICOLE GRAFÉ WUYTS

  Belgien

  Företaget DOMAINE VITICOLE GRAFÉ WUYTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom vitt vin, rött vin, mousserande vin, och skumrande vin. Företagets huvudkontor finns i La Bruyère, Belgien.

 5. ALHAMBRA

  Belgien

  Företaget ALHAMBRA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, Viner - Frankrike, Viner - Mosella Saar Ruwer, Mousserande viner, Viner - Madera, och Viner - Frankrike. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 6. ENOTECA B&R BEVANDE

  Italien

  Företaget ENOTECA B&R BEVANDE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom vinotek, öl, likörer, och mousserande vin. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 7. MIG'S WORLD WINES

  Belgien

  Företaget MIG'S WORLD WINES, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Viner - Spanien, Viner - Frankrike, Mousserande viner, fruktöl, Viner - Spanien, Viner - Frankrike, och Mousserande viner. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 8. BONDANI & CIE

  Luxemburg

  Företaget BONDANI & CIE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Ostar, mousserande vin, Ostar, italienskt charkuteri, och Grappa. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 9. NOVA CATERING

  Bulgarien

  Företaget NOVA CATERING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mousserande viner. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 10. CAVE DE TURCKHEIM

  Frankrike

  Företaget CAVE DE TURCKHEIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mousserande viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Frankrike, Viner - Alsace, Viner - Frankrike, Viner - Alsace, crémant, och pinot gris. Företagets huvudkontor finns i Turckheim, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis