• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • mousserande viner

Resultat för

Mousserande viner - Import och export

 1. CASALE FALCHINI

  Italien

  Casale Falchini, som ligger bara en kilometer från San Gimignano i provinsen Siena, sträcker sig över cirka 40 hektar, planterade med vingårdar för produktion av viner och extra jungfruolivolja. Den gamla bondgården som området har fått sitt namn från, var tidigare ett munkloster, som tack vare sitt strategiska läge på kullen kunde njuta av rikedomen i den mark som fortfarande omger den.

 2. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Italien

  CANTINE IANNELLA 1920 ligger i CUSO och grundades 1920 av familjen Giovanni Iannellas anfader. Till en början begränsades produktionen av bara 5000 l vin. Vinerna som producerades var Aglianico (som har satt denna lilla samnitiska by på kartan efter DOC-erkännandet) samt Coda di volpe. 90-talet innebar en viktig vändpunkt,

 3. MICHELE CHIARLO S.R.L. AZIENDA VITIVINICOLA

  Italien

 4. TENUTE PICCINI S.P.A.

  Italien

 5. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AZIENDA AGRICOLA CLAUDIO CIANI BASSETTI

  Italien

  "Castello di Roncade" utgör ett av de mest karaktäristiska vittnesmålen av det venetiska samhällets lantliga kultur. Beläget i en soldränkt by i provinsen Treviso, endast några minuter från provinsen Venedig. Att träda in i slottet i Roncade innebär en resa i en sagovärld. Denna majestätiska renässansbyggnad återger troget antikens arkitektoniska detaljer, och resterna av dess ursprungliga befästningar har överlevt tidens tand. Slottets salar är idealiska för affärssammanträden, seminarier och konferenser. Men det är speciellt vid bröllop och andra stora tillställningar som den yttre portgången, de två salongerna ovanför källarna och boningens stora sal som bäst uttrycker sin förmåga att väcka minnen. Bortsett från att ta emot tillställningar, har vi förföriska lägenheter för att ta emot våra besökare som kan övernatta och få frukost på slottet. Vi producerar också utsökta viner av utmärkt kvalitet i våra källare.

 2. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italien

  Jordbruksföretaget Le Mire di Refrontolo producerar en utmärkt Prosecco DOGC. En egen Prosecco från gården, där moderna vintillverkningsmetoder gör att vi kan pressa druvorna på ett skonsamt sätt, följt av en jäsning av musten i tankar med kontrollerad temperatur och därefter en andra jäsning i slutna kärl. Produktion och provsmakning på gården. Familjen Liessis gård ligger på toppen av Mires kullar, i kommunen Refrontolo. Här produceras sedan tre generationer tillbaka fina viner som är typiska för territoriet, med elegant image och fantastisk smak. Vin av högsta kvalitet, från druvorna på Conegliano-Valdobbiadenes sluttningar, framställda med passion och professionalism. Bland de mest välkända: Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millésimé Extra Dry, Le mire Idol - Röda viner som jäst i tunna IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Säljer vin i bulk och flaska. Webbadress www.proseccolemire.it.

 3. AZIENDA AGRICOLA DRUSIAN

  Italien

  Vingården Drusian Francesco, som ligger på de soldränkta kullarna i Valdobbiadene och ägnar sig åt vinodling, tillverkar det berömda vinet "Prosecco" DOCG de Valdobbiadene. Gården producerar cirka 800.000 flaskor, indelade i Prosecco mousserande vin som är ett klassiskt vin att avnjuta vid alla tillfällen och när som helst under dagen och Prosecco mousserande Ruralia, en Prosecco som tillverkats efter gamla metoder och som är resultatet av noggrant utvalda druvor och en utvecklad vinframställning.

 4. PAEANCA SOCIETÀ AGRICOLA DI COLLODEL A. E G. S.S.

  Italien

  Vi är vinodlare sedan flera generationer tillbaka och vill förädla våra druvor till en produkt som representerar oss. Ett vin som förenar släktens stora erfarenhet av druvodling för Prosecco och en vinframställningsfilosofi som går ut på att minimera antalet ingrepp under framställningen. Vi tar personligen hand om hela bearbetnings- och förädlingscykeln och koncentrerar oss på att eftersträva kvalitet för att skapa en överlägsen produkt.

 5. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Vitryssland

  "Minsk plant of sparkling wine" anses vara den vitryska vinindustrins flaggskepp och ett av de bästa företagen i branschen i OSS. Företaget producerar högkvalitativt vin av champagnetyp, mousserande viner och har hela tiden varit den enda anläggningen i Vitryssland som bemästrat den komplicerade tekniken för produktion av mousserande viner. Vinproducenterna i Minsk håller fast vid sina traditionella vinproduktionsmetoder och använder enbart råvaror av högsta kvalitet.

 1. CONSORZIO MARCHIO STORICO DEI LAMBRUSCHI MODENESI

  Italien

  Lambruscos historia har fascinerade redan de klassiska poeterna (Vergilius, Cato) som i sina verk nämner "Labrusca Vitis", ett vildvin som gav sträva druvor. Lambrusco, ett rött pärlande eller mousserande vin med en rubinröd färg, som ska serveras svalt mellan 12 och 14°C för att alla dess smaker och dofter ska komma till sin rätt, skapades i Modena och har spritts till de nationella och internationella marknaderna.

 2. LUVIT & LUMOE'

  Italien

 1. AV INTER FOOD AND DRINKS, S.L.

  Spanien

 2. AZIENDA AGRICOLA GALLO SOCIETA' SEMPLICE AGRICOLA

  Italien

 3. F.LLI FICI S.A.S. DI ZERBINI ANNETTA & C.

  Italien

 4. CA'VITTORIA

  Italien

 5. CANTINE MANESSI GIANLUIGI & ALESSANDRO S.N.C.

  Italien

 6. AZIENDA AGRICOLA S. LUCIA E PALETRO S.S.

  Italien

 7. ALHAMBRA

  Belgien

 8. BONDANI & CIE

  Luxemburg

 1. UNION OF WINEMAKING COOPERATIVES OF SAMOS

  Grekland

 2. CHAMPAGNE GOSSET SA

  Frankrike

 3. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Nederländerna

 4. BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA

  Portugal

 5. MIG'S WORLD WINES

  Belgien

 6. RELAIS DES CAVES

  Luxemburg

 7. TENUTA CAVALIER

  Italien

 8. GOLD-DELIKATESSEN GMBH

  Schweiz

 9. SEBASTIAAN WIJNIMPORT

  Nederländerna

 10. MAVAM - CARISMA & INTUIÇÃO

  Portugal