• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • metaller - maskiner och anläggningar för ytbehandling

Resultat för

Metaller - maskiner och anläggningar för ytbehandling - Import och export

 1. RUDOLF GUTBROD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Rudolf Gutbrod GmbH i schwabiska Dettingen/Erms skapar ständigt nya standarder för innovativ ytskiktsteknik. Företaget är den ledande tillverkaren av fluorpolymerer i Europa. Företaget grundades 1964 och hör i Tyskland till pionjärerna på ytteknik med fluorpolymerer. Som licenstillverkare för kända råvaruproducenter i Europa hör företaget till dem man först går till när det gäller funktionella ytskikt som är hala, har låg friktion, är kemikalieresistenta och frätskyddade. Tekniken är alltid den senaste tack vare ständigt utvecklingsarbete. Anskaffningen av råmaterial sker över hela världen. Ett internationellt och ständigt pågående utbyte av erfarenheter gör att vi även i framtiden kan hålla högsta kvalitet när vi löser de mest varierande kunduppdrag.

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA är din kompetenta partner för mekanisk behandling av diverse slagg för sandblästring (slaggbaserade blästringsmedel) och andra granulat för olika användningsområden. CHEMEGRA tar särskilt fram silikonfria engångsblästermedel i den kornstorlek och den förpackning du önskar. Dessa är till för bland annat till för sanering av broar för korrosionsskydd, ytbehandling av karosser, betongsanering, restaurering av fasader m.m. Tillverkning av blästermedel i olika kornstorlekar, grus och blästermedel för olika användningsområden, samt byggnadsmaterial för markförbättring och fyllning. Vi åtar oss kontraktspåfyllnings- och ompackningsuppdrag där vi förpackar ditt lösmaterial och dammande material på bara några dagar i Big Bags (flexibla storsäckar). Även på plats ute hos dig (mobila anläggningar).

 3. IFA TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Utveckling, tillverkning och leverans av vägnings-, blandnings- och doseringssystem för impregnering och epoxiharts. IFA erbjuder helhetslösningar för impregnerings- och beläggningsanläggningar, rengöringssystem för industrivatten, glas- och stenullsindustrin, tekniska plastmaterial och lösgods samt anläggningar för färg-, lack- och byggnadsmaterialindustrin. Perfekta systemstyrningar och dataanslutning rundar av sortimentet. Montering och idriftttagning utförs av egna medarbetare. IFA Technology erbjuder bra och säker hantering och lämpliga förvaringsbehållare, exempelvis måttanpassade hyllor, tankdepåer och silon för lagring av vätskor, fasta material och lösgods. Dessutom provar och kontrollerar vi bland annat materialens kompatibilitet, miljöpåverkan och överensstämmelse med rättsliga bestämmelser.

 4. AURION ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AURION Anlagentechnik GmbH - plasmateknik = plasmasystem + högfrekvenskomponenter. AURION Anlagentechnik GmbH grundades i slutet av 1996 av tre företagare. Tanken bakom detta företag var att tillverka komponenter och fullständiga system för ytbehandling, som är både effektiva, kostnadsreducerande och miljövänliga. AURION utvecklar och bygger komponenter för strömförsörjningen för plasmasystem. Bland produkterna finns impedansanpassningsnätverk med autoinställningsenhet, samt filter, strömställare, fasändrare, effektdelare, ledningar och stiftkontakter. Fokus ligger på området för högfrekvensplasmaprocesser på 13, 56 respektive 27, 12 MHz. Baserat på vår sakkunskap inom komponentkonstruktion kan vi på AURION dessutom erbjuda kompletta system för ytbehandlingar med plasma. Det vill säga både rengöring och modifiering av ytor, samt ytskikts- och etsningsprocesser (PVD, PECVD, RIE, mikrovågor).

 5. OT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG SCHWERIN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Bearbetning och beläggning av maskiner och maskindelar, särskilt tillverkning och renovering samt förmedling av sådana arbeten. Våra produkter: sandblästringstjänster; vakuumvärmebehandling, turbinskovlar; vattenskärningstjänster; WIG-svetsning; ultraljudsprovning; virvelströmsprovning; hårdsvetsning med laser; färgborttagning på metalldelar; ytbeläggning med oxidkeramik

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Hos oss finns det kemi: En titt in i vårt företag: Vår företagsfilosofi är baserad på ovillkorligt kundfokus, vilket har gjort det möjligt för oss att kontinuerligt växa och utveckla globala produktinnovationer i över 30 år. Våra värderingar formar inte bara vår företagskultur, utan är också anledningen till vårt mycket motiverade team av lojala medarbetare som levererar på topp – varje dag. Team: Vårt engagemang för mottot ”Excellens inom galvaniseringslösningar” präglar den dagliga verksamheten. Team riag säkerställer tillsammans att våra kunder alltid får optimala produkter och tjänster. Värderingar: Att forma framtiden, tillsammans med kreativitet och innovation, är vad vi lever för. Genom att lyssna noga identifierar vi de behov som finns. Vi behandlar alla lika och skapar förtroende. Erbjud möjligheter – kräv resultat. Ärlighet och respekt utgör grunden för vår framgångsrika kultur. Vi främjar och förutsätter potential. Rättvisa och tydlighet är hörnpelarna i vår kommunikation. Välkomna idéer – implementera dem med pondus. Vi ser nyfikenhet som utgångspunkten för framsteg. Vi får saker att hända idag som garanterar morgondagens framgång. Vi lär oss av våra misstag. Framgång glädjer. Vi implementerar ambitiösa mål med entusiasm. Med passion strävar vi efter förstklassighet. Vi är stolta över våra framgångar och berättar gärna för de som vill lyssna. Vi tar ansvar. Vi högaktar och respekterar de grundläggande värderingarna i vårt samhälle.

 2. ARCOTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Arcotec GmbH har över 50 års erfarenhet och stor framgång som den enda tillverkaren med alla tre metoder för fysikalisk förbehandling under atmosfäriskt tryck (corona, plasma och flamma). 2019 – Arcotec GmbH har över 45 års erfarenhet och stor framgång som den enda tillverkaren med alla tre metoder för förbehandling under atmosfäriskt tryck (corona, plasma och flamma). Över 15 000 Arcotec-förbehandlingsanläggningar i bruk världen över är beviset på vår höga kvalitet och vår unika kompetens inom ytförbehandling. 1997 – Lansering av atmosfärplasmaanläggningen (Arcospot®) som ersätter högenergetisk gnisturladdning. Med lanseringen av atmosfärplasmaanläggningarna utvecklades särskilt marknaden för svårbehandlade material vid höga matningshastigheter. 1991 – Ännu en fysikalisk behandlingsprincip lanserades: flambehandling. 1985 – Arcotec GmbH grundades. Förbehandlingsanläggningar 1976 – Utveckling och användning av världens första plasmaanläggning med fristrålande elektroder (Arcojet®) för behandling av formdelar av plast; den använder elektrisk plasma. Förbehandlingsanläggningar 1975 – Start av tillverkning av förbehandlingsmaskiner baserade på högfrekvens-corona. Förbehandlingsanläggningar 1974 – Fritz Bloss grundade ett oberoende försäljningsbolag 1974.

 3. DIENER ELECTRONIC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med 30 års erfarenhet visar Diener electronics kompetensteam inom plasmateknik och ytbehandling samt våra samarbetspartner inom automation och implementering individuella sätt att bygga din planerade tillverkningsanläggning på ett framtidssäkrat sätt. Som global marknadsledare med redan mer än 11 000 sålda system över hela världen erbjuder vi skräddarsydda lösningar för effektiva metoder för plasma med anläggningar för lågtryck och atmosfäriskt tryck samt för perylen- och vakuumsystem. Låt dig inspireras av möjligheterna som vi erbjuder dig med våra tekniker och unika processer. Du är välkommen att höra av dig! Omfattande kompetens samlad på ett ställe. Våra kunder drar nytta av våra engagerade medarbetares erfarenhet och know-how samt av den senaste tillverkningstekniken. Framgång med avancerade lösningar. På flera verksamhetsställen i Baden-Württemberg utvecklar och tillverkar vi innovativa lösningar för lönsam, exakt och miljövänlig plasmabearbetning av ytor – och det med stor framgång. Sedan företaget grundades har vi vuxit kontinuerligt och hör idag till de ledande tillverkarna av plasmaanläggningar i världen. Våra anläggningars användningsområden: Höggradig rengöring, aktivering av ytor, ytbehandling, etsning, hydrofila/hydrofoba ytskikt, avluftning/urluftning, höjdsimulering, sensorkalibrering, täthetsprovning.

 4. REINASAN BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget REINASAN BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rengöringsföretag. Företaget är även verksamt inom Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Rengöringar av byggnader, Produkter för husrengöring, rengöringsprodukter, golvmoppar, Giftfria beläggningar, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, polering, och Rengöringar av byggnader. Företagets huvudkontor finns i Roermond, Nederländerna.

 5. BEST BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BEST BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling. Företagets huvudkontor finns i Massenbachhausen, Tyskland.

 1. PULVERKING UG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PULVERKING UG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 2. COSER SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget COSER SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sandblästringsutrustning. Företaget är även verksamt inom Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, apparater för stålsandsblästring av metall, sandblästrar, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, stålsandblästringsmaskin för metaller, och kulkanoner (sandblästring). Företagets huvudkontor finns i Poggio Torriana, Italien.

 1. MS WÄRMEBEHANDLUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MS WÄRMEBEHANDLUNGSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling. Företagets huvudkontor finns i Mönchweiler, Tyskland.

 2. VENJAKOB MASCHINENBAU GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VENJAKOB MASCHINENBAU GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling. Företaget är även verksamt inom Lackeringsrobotar, Filterreningsanläggningar, Lackerings- och torkningsanläggningar, Lackeringsanläggningar, Glasförädling, pulveriseringsteknik, Lackeringsrobotar, Kontinuerlig torkugn, och Hanteringssystem. Företagets huvudkontor finns i Rheda-Wiedenbrück, Tyskland.

 3. FINIMAC S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FINIMAC S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling. Företaget är även verksamt inom apparater för sandblästring av metall, apparater för stålsandsblästring av metall, stålsandblästringsmaskin för metaller, sandblästrar, stålsandblästring, metallspån, maskiner för tvättning av metaller, anläggningar och maskiner för satinering av metall, och anläggningar och maskiner för varmgalvanisering och galvanisering av metall genom förångning. Företagets huvudkontor finns i Vittuone, Italien.

 4. MIKROMAT, SPOL. S R.O.

  Slovakien

  Verified by europages badge

  Företaget MIKROMAT, SPOL. S R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svetsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Formning av stål och metall, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, svetsning aluminium, mekanisk bearbetning, svetsning, Formning av stål och metall, klippmaskiner, bearbetning av aluminiumplåt, och aluminiumstruktur. Företagets huvudkontor finns i Zvolen, Slovakien.

 5. RIPPERT ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Mångsidig anläggningsteknik – skonsam mot miljön och säker. Med sina tre affärsområden lackeringsanläggningar, filteranläggningar och industriventilation är Rippert Anlagentechnik GmbH und Co. KG väletablerade på marknaden. Som systemleverantörer sedan mer än 45 år tillbaka arbetar de med att utveckla, producera och montera moderna och energibesparande anläggningar för industrikunder över hela världen. Företaget leds av Thomas Rippert och har sitt huvudsäte i Herzebrock-Clarholz i östra Westfalen. Här och i fem andra fabriker i Tyskland, Österrike och Nederländerna arbetar ca 350 högkvalificerade medarbetare med att konstruera och tillverka måttbeställda hightech-produkter.

 6. AFS ENTWICKLUNGS + VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Dra nytta vår erfarenhet och våra innovationer. Sedan mer än 30 år har vi utvecklat produkter i mycket nära samarbete med våra kunder. För att du ska få så stort utbyte som möjligt av din investering lägger vi stort värde vid tillförlitlig och toppmodern teknik. Anläggningar för sömlös, kontinuerlig drift. Den största kostnaden är inte att investera i en ny AFS-anläggning – mest pengar kostar det när det blir stopp i din produktionsanläggning. Endast rostfritt stål, aluminium och keramik. Hos AFS använder vi inga plastdelar när vi bygger våra anläggningar. Resultatet är mycket robusta maskiner som håller länge. Alla komponenter är lättillgängliga och anläggningen är optimalt anpassad efter dina behov. Skulle du behöva lite stöd... ...så har vi servicetekniker över hela världen som kommer ut och hjälper dig på plats. Garanterat. AFS erbjuder en betydligt mer omfattande garanti än vad lagen föreskriver. Från AFS får du två års komplett garanti. byrå EPM AG Herr Ingemar Andersson Idrottsgatan 7 333 31 Smalandsstenar Sverige Telefon: +46 (371) 32530 Fax: +46 (371) 32532 E-post: ia@epmab.com Internet: www.epmab.com

 7. MKV METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Som tillverkare av specialframtagna galvaniserings- och industrianläggningar har vi sedan företagets grundande inriktat oss på individuell planering och framställning utefter kundernas önskemål och processernas specifikationer. I vårt arbete införlivas erfarenhet och omfattande detaljkännedom från flera decennier inom anläggningskonstruktion för branscher av alla de slag. Efter att stegvis ha utvidgat produktionen flyttade vi till frankiska Allersberg i början av 2016. På en produktionsyta på närmare 5 000 m2 har vi sammanfört tillverkningsområden som förut var åtskiljda. Därmed kan vi optimera våra interna processer och förkorta beslutsprocesserna. Vårt team består idag av ca 70 kvalificerade och ambitiösa medarbetare som levererar till och stöttar våra kunder världen över. Vår höga förädlingsgrad möjliggör största möjliga flexibilitet – från ritningen på planeringsstadiet och ändra fram till monteringen på plats.

 8. «ROBOTKOMPLEKT» LLC (DKR GROUP)

  Ryssland

  ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) designar och leverar biltvättsutrustning och tillhandahåller inredning och installering av biltvättar med självservice för företag i Ryssland och OSS-länderna. Vi utför projektutveckling, byggnation, driftsättning och installeringsöversyn för biltvättar med självservice inom upp till tre veckor; tillverkning och leverans av biltvättsutrustning inom sju dagar; tillhandahållande av årliga företagsutvecklingsplaner, marknadsföringssupport, strategier för snabb avkastning, patentskyddad mjukvara för effektivitetskontroll; efterförsäljningstjänster, bland annat kundtjänst dygnet runt (underhållspersonal tillgänglig över hela Ryssland och i OSS-länderna); eftermontering av befintliga faciliteter, med avancerade installeringar och utrustning för biltvättar; utbildning i tekniskt underhåll för biltvättspersonal, för snabba felsökningar vid mindre problem. Alla biltvättsmaskiner och biltvättstillbehör som tillverkas av ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) har tolv månaders garanti.

 1. GEYSER LLC

  Ryssland

  Geyser LLC har tillverkat blästringsutrustning för metallprodukter samt provbänkar sedan 2010. Våra rengöringsmaskiner avlägsnar oljeprodukter, damm, kyl- och smörjvätskor, kompositmaterial, oljerester efter formstansning, konserverande smörjmedel, poleringsmedel, emulsioner, svett- och fettavlagringar. Rengöringsmaskiner för industriellt bruk av Geyser LLC underlättar automatisering av förebyggande ytbehandling och löser underhåll och rengöring av stål och material både för större industriella verksamheter och för mindre fordonsverkstäder eller underhållsstationer. Företaget tillverkar standardiserade och specialutformade stationer för rengöring av delar mellan 40 gram och 20 ton, samt provbänkar för att identifiera defekter och testköra motorer. Rengöringsmaskiner för reservdelar och provbänkar från Geyser LLC är pålitliga, användbara och lättunderhållna. Våra rengörare kan användas individuellt eller som en del av ett befintligt löpande band.

 2. SLF OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vår anläggningsteknik är fokuserad på individuell, användarorienteras ytbearbetning av olika arbetsstycken. Med sina två fabriker har SLF utvecklats till en effektiv leverantör av lösningar för blästrings-, lackerings- och uppfodring för stora komponenter. Vår teknik återfinns på ledande maskin- och blästringsföretag, på skeppsvarv, hos fordons- och tågtillverkare liksom på gjuterier och hos tillverkare av vindkraftsanläggningar

 3. AVALUXE INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Vi är ett ungt, snabbväxande företag. Vår huvudverksamhet är handel med metaller för olika högteknologiska anläggningar och tillbehör. Det handlar bland annat om enplansmål, runda mål och rörmål, katodstrålebeläggning och material för katodförstoftning. Vi erbjuder dessutom tjänster (återvinning, återvinning av ädelmetaller, precisionsrengöring, ytbehandling, bindning, materialanalys) och tekniker (magnetron katodförstoftning, processkontroll, strömförsörjning).

 4. CABYCAL S. L.

  Spanien

  Företaget är specialiserat på utveckling av lösningar för tillverkning av behandling och målning av ytor. Automatiska installationer för behandling och applicering av färg: färg i pulver och vätskeform. Måleriinstallationer med katafores- och anaforesteknik. Stationära måleriinstallationer.

 5. HPM TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Namnet HPM Technologie är sedan mer än 70 år tillbaka synonymt med tillverkning av de modernaste anläggningarna på området sprutapplicering av minimalsmörjning, droppapplicering och smörjmedel. Genom en modulär byggteknik kan våra universella system anpassas individuellt för varje uppdrag. För specifik användning av alla vätskor på ytor eller tredimensionella former. Idag finns HPM Technologie GmbH överallt där vätskor i minimala mängder kommer till användning.

 6. PRECISION MACHINING CONSULTANCY

  Turkiet

  Företaget PRECISION MACHINING CONSULTANCY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, värmebehandling, och plåtskärning. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 7. BELMEKO

  Belgien

  Företaget BELMEKO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling. Företaget är även verksamt inom Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Sprutskåp, Torkugnar för industriella målarfärger, och stekugnar. Företagets huvudkontor finns i Oostkamp, Belgien.

 8. MCI

  Frankrike

  Företaget MCI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling. Företaget är även verksamt inom Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Lacktorkugnar, Stålsandsblästring av stål och metall, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, sprutboxar, Lacktorkugnar, och Stålsandsblästring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Dompierre Les Ormes, Frankrike.

 9. 360 SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Företaget 360 SOLUTIONS GMBH, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling. Företaget är även verksamt inom lackeringshytter för industriell målning, Ytbehandling, Powder coating systems, och Blasting chambers. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 10. CRAFT MACHINERY

  Turkiet

  Företaget CRAFT MACHINERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling. Företaget är även verksamt inom svarvar för bearbetning av metall, verktygsmaskiner för sågning av metall, stöd för borrmaskiner, och fräsmaskiner industriella. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Metaller - maskiner och anläggningar för ytbehandling - Import och export

Antal resultat

1 639 Företag