• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kotlarstvo

Resultat för

Kotlarstvo - Import och export

 1. BBS GMBH

  Tyskland

  BBS GmbH med huvudkontor i tyska Freiberg am Neckar har över 75 års erfarenhet av industriell värmeteknik, termisk efterförbränning och pannkonstruktion. Sin nuvarande form fick företaget 2004 efter en sammanslagning av BAY Wärme-technik GmbH och Bay Engineering und Consulting och idag erbjuder BBS GmbH både tillverkning av industriella pannanläggningar och rätt kompetens för konstruktion av moderna energisystem och miljöteknik. Förutom serietillverkning av standardprodukter utvecklar och tillverkar vi anpassade pannor och apparater för specialapplikationer inom kosmetik, kemi och petrokemi. Bland annat tillverkar vi ång- och hetvattenspannor och hetoljepannor. I sortimentet finns även renångsgeneratorer och värmepannor för en lång rad olika användningsområden.

 2. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Konstruktion av rostfria behållare – kvalitet och innovation från Allgäu! Bolz-EDEL-koncernen konstruerar och tillverkar rostfria stålbehållare av högsta klass. Vi är den perfekta partnern för dig som vill ha rätt kompetens när det kommer till processbehållare och förvaringsbehållare. Innovativ planering med 3D-konstruktion, den senaste tillverkningstekniken, kvalitetshantering med sömlös dokumentation för behållaren samt välutbildad personal garanterar både kvalitet och tillförlitlighet. Dina metodtekniska behov tillgodoses alltid av ingenjörer med lång erfarenhet från branschen – allt från farmaceutiska beredningsbehållare med en volym på 10 liter till cylindrokoniska fermenteringstankar för bryggerier och platstillverkade stortankar som rymmer 2 miljoner liter finns att få i alla tänkbara storlekar och kvaliteter. De internationellt välkända märkena Bolz Apparatebau och EDEL Tank har i decennier stått för kvalitet och innovation från Allgäu!

 3. EBNER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vi är ett oberoende medelstort företag inom anläggnings- och maskinkonstruktion med en egen kunskapsbank och företagsfilosofin: Just one source – Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar utefter behov från ett och samma ställe. Vi planerar, tillverkar och säljer våra produkter över hela världen. Vår marknad är miljö- och förädlingstekniken, i synnerhet behandling och förångning av industrispillvatten och processmedier och tillverkning av kristallina produkter. Till nytta för våra kunder och för att skona miljön erbjuder vi kostnadseffektiva metoder, anläggningar och apparater. Vår styrka är snabba lösningar på kundspecifika problem. Vi uppnår kundnöjdhet genom hög kvalitet till marknadsmässiga priser, och det på ett flexibelt och tillförlitligt sätt. Vi erbjuder: Apparater, standardanläggningar, modulära system, individuella lösningar, engineering-tjänster, servicetjänster.

 4. LUKAS-ERZETT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  I egenskap av tekniskt ledande tillverkare av systemlösningar för slipning, fräsning, kapning och polering är LUKAS-ERZETT GmbH & Co. KG med huvudkontor i Köln-regionen specialiserade på handel och rådgivning som rör slip-, fräs-, poler- och kapverktyg, drivmotorer och ett stort utbud av tillbehör. Alla produkter som LUKAS tillverkar och säljer kännetecknas av högsta kvalitet, tål tuffa påfrestningar, håller länge, erbjuder utmärkt ergonomi och ger utmärkta resultat vid slipning, kapning, fräsning, polering och annan precisionsbearbetning. LUKAS målsättning är alltid att kombinera kvalitet och säkerhet med framtidsorienterade lösningar. Här står utveckling och ny teknik för olika branscher alltid i centrum. Detta innovationsarbete började tidigt hos LUKAS och har kommit att känneteckna företaget på marknaden.

 5. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH

  Tyskland

  DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik är ett fristående medelstort företag med över 100 års erfarenhet av tillverkning av sänksmideskomponenter för olika användningsområden och med extrema krav, t.ex. högt tryck, höga/låga temperaturer, extra hög säkerhet. Vi är specialister på små serier med stycken på upp till 130 kg och alla typer av stål, obearbetat eller maskinbearbetat. Certifiering enligt ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BOSCH INDUSTRIEKESSEL GMBH - INDUSTRIAL BOILERS

  Tyskland

  Bosch Industrial Boilers är en världskänd specialist på pannsystem av alla storlekar och effektintervall. I mer än 150 år har vi tillhandahållit innovativa konstruktioner av industriella pannor.

 2. SPECIAL BOLT

  Italien

  Special Bolt SRL är den idealiska partnern för följande industrisektorer: maskinteknik, varvsindustrin, schaktning, fordonsindustrin, installation av anläggningar osv. Skruvar och bultar, specialskruvar. Bultar och muttrar diam. 8-80. Långa varor. Tillverkar dragstänger, bultar, muttrar, skruvar och fästanordningar. Vi tillverkar även specialprodukter enligt ritning.

 3. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Frankrike

 4. JUMAG DAMPFERZEUGER GMBH

  Tyskland

 5. CODESAL S.L.

  Spanien

 1. CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN

  Frankrike

 2. ASAB GMBH

  Tyskland

 1. MECET SL

  Spanien

 2. ATELIERS PIRET SA

  Belgien

 3. LAUN GMBH

  Tyskland

 4. GEORG HEUER BEHÄLTERHANDEL UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Tyskland

 5. FORJA Y CALDERERIA DELTA SA

  Spanien

 6. CLAYTON DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 7. BIEBER INDUSTRIE

  Frankrike

 8. HEIRA SILENCER GMBH

  Tyskland

 1. FLENDER GMBH

  Tyskland

 2. EFEREST GMBH

  Tyskland

 3. AFTECH

  Frankrike

 4. L & P APPARATEBAU FROHBURG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. BECKER & ROSENTHAL & CO APPARATE-, BEHÄLTER- UND ROHRLEITUNGSBAU GMBH

  Tyskland

 6. POMMEE

  Belgien

 7. TALLERES DOVAL

  Spanien

 8. SCHWEISSEREI BEDNER INH. FRANK BEDNER

  Tyskland

 9. SCHNAIDT SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 10. SAREM

  Frankrike

Filter

Resultat för

Kotlarstvo - Import och export

Antal resultat

4 214 företag