• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kotlarstvo

Resultat för

Kotlarstvo - Import och export

 1. CTRA

  Tunisien

  Sedan 25 år är CTRA en tillförlitlig partner som hjälper er i alla era projekt. Ett specialiserat team inom förädlingen av FRP-kompositer och termoplaster. Denna livslängd borgar för en teknisk och kvalitativ tillförlitlighet som naturligt medför våra kunders lojalitet. CTRA är certifierade ISO 9001 sedan 2000 och utmärker sig för sina nyckelfärdiga projekt, från grundutformning till ïbruktagandet vid leverans. Vår verksamhet täcker ett brett spektrum av tjänster: - Utformning av ledningssystem, - Detaljerad utformning av stöd, tankar, gastvättar, - Tillverkning av standard- eller specialkomponenter på beställning, - Förtillverkning av ledningssystem, - Tillverkning av diverse gastvättar upp till 6 m i diameter. Med sitt erfarna team, behärskar CTRA: Förädlingen av värmehärdande material: • Harts / Matris, • Liner, • Beständighet, Mekanik. Förädlingen av termoplaster: • PE, • PP, • PVC, • PVDF, ECTFE, PFA.

 2. BBS GMBH

  Tyskland

  BBS GmbH med huvudkontor i tyska Freiberg am Neckar har över 75 års erfarenhet av industriell värmeteknik, termisk efterförbränning och pannkonstruktion. Sin nuvarande form fick företaget 2004 efter en sammanslagning av BAY Wärme-technik GmbH och Bay Engineering und Consulting och idag erbjuder BBS GmbH både tillverkning av industriella pannanläggningar och rätt kompetens för konstruktion av moderna energisystem och miljöteknik. Förutom serietillverkning av standardprodukter utvecklar och tillverkar vi anpassade pannor och apparater för specialapplikationer inom kosmetik, kemi och petrokemi. Bland annat tillverkar vi ång- och hetvattenspannor och hetoljepannor. I sortimentet finns även renångsgeneratorer och värmepannor för en lång rad olika användningsområden.

 3. EBNER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vi är ett oberoende medelstort företag inom anläggnings- och maskinkonstruktion med en egen kunskapsbank och företagsfilosofin: Just one source – Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar utefter behov från ett och samma ställe. Vi planerar, tillverkar och säljer våra produkter över hela världen. Vår marknad är miljö- och förädlingstekniken, i synnerhet behandling och förångning av industrispillvatten och processmedier och tillverkning av kristallina produkter. Till nytta för våra kunder och för att skona miljön erbjuder vi kostnadseffektiva metoder, anläggningar och apparater. Vår styrka är snabba lösningar på kundspecifika problem. Vi uppnår kundnöjdhet genom hög kvalitet till marknadsmässiga priser, och det på ett flexibelt och tillförlitligt sätt. Vi erbjuder: Apparater, standardanläggningar, modulära system, individuella lösningar, engineering-tjänster, servicetjänster.

 4. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Konstruktion av rostfria behållare – kvalitet och innovation från Allgäu! Bolz-EDEL-koncernen konstruerar och tillverkar rostfria stålbehållare av högsta klass. Vi är den perfekta partnern för dig som vill ha rätt kompetens när det kommer till processbehållare och förvaringsbehållare. Innovativ planering med 3D-konstruktion, den senaste tillverkningstekniken, kvalitetshantering med sömlös dokumentation för behållaren samt välutbildad personal garanterar både kvalitet och tillförlitlighet. Dina metodtekniska behov tillgodoses alltid av ingenjörer med lång erfarenhet från branschen – allt från farmaceutiska beredningsbehållare med en volym på 10 liter till cylindrokoniska fermenteringstankar för bryggerier och platstillverkade stortankar som rymmer 2 miljoner liter finns att få i alla tänkbara storlekar och kvaliteter. De internationellt välkända märkena Bolz Apparatebau och EDEL Tank har i decennier stått för kvalitet och innovation från Allgäu!

 5. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - GESENKSCHMIEDE - UMFORMTECHNIK - STAHLSCHMIEDE - GESENKGESCHMIEDETE TEILE

  Tyskland

  DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik är ett fristående medelstort företag med över 100 års erfarenhet av tillverkning av sänksmideskomponenter för olika användningsområden och med extrema krav, t.ex. högt tryck, höga/låga temperaturer, extra hög säkerhet. Vi är specialister på små serier med stycken på upp till 130 kg och alla typer av stål, obearbetat eller maskinbearbetat. Certifiering enligt ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BOSCH INDUSTRIEKESSEL GMBH - INDUSTRIAL BOILERS

  Tyskland

  Bosch Industrial Boilers är en världskänd specialist på pannsystem av alla storlekar och effektintervall. I mer än 150 år har vi tillhandahållit innovativa konstruktioner av industriella pannor.

 2. SPECIAL BOLT

  Italien

  Special Bolt SRL är den idealiska partnern för följande industrisektorer: maskinteknik, varvsindustrin, schaktning, fordonsindustrin, installation av anläggningar osv. Skruvar och bultar, specialskruvar. Bultar och muttrar diam. 8-80. Långa varor. Tillverkar dragstänger, bultar, muttrar, skruvar och fästanordningar. Vi tillverkar även specialprodukter enligt ritning.

 3. CERTUSS DAMPFAUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Frankrike

  Företaget THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Tekniskt industriellt underhåll, Kotlarstvo, specialmaskiner, Tekniskt industriellt underhåll, Kotlarstvo, och manipulatorer. Företagets huvudkontor finns i Vagney, Frankrike.

 5. JUMAG DAMPFERZEUGER GMBH

  Tyskland

  Företaget JUMAG DAMPFERZEUGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Hirschberg, Tyskland.

 1. CODESAL S.L.

  Spanien

  Företaget CODESAL S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom oxögon. Företagets huvudkontor finns i Cabanas-A Coruña, Spanien.

 2. SERTIP

  Belgien

  Företaget SERTIP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industrirörläggning. Företaget är även verksamt inom Kotlarstvo, Tekniskt industriellt underhåll, industriella isoleringar, Kotlarstvo, Tekniskt industriellt underhåll, och rörläggning. Företagets huvudkontor finns i Jumet, Belgien.

 1. CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN

  Frankrike

  Företaget CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Industrirörläggning, Plåtslageri, plåtslageri maskinsvetsning, Industrirörläggning, och mekanisk bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Rhinau, Frankrike.

 2. ATELIERS PIRET SA

  Belgien

  Företaget ATELIERS PIRET SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Kotlarstvo, nerjaveče kovine, Specialstål, arborrning, klippning, Kotlarstvo, nerjaveče kovine, och Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Ampsin, Belgien.

 3. ASAB GMBH

  Tyskland

  Företaget ASAB GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 4. GEORG HEUER BEHÄLTERHANDEL UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Tyskland

  Företaget GEORG HEUER BEHÄLTERHANDEL UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Rheda-Wiedenbrück, Tyskland.

 5. LAUN GMBH

  Tyskland

  Företaget LAUN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Kelsterbach, Tyskland.

 6. BIEBER INDUSTRIE

  Frankrike

  Företaget BIEBER INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Svetsning av stål och metall, plåtslageri maskinsvetsning, behållare, laser cutting, och Svetsning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Drulingen, Frankrike.

 7. FORJA Y CALDERERIA DELTA SA

  Spanien

  Företaget FORJA Y CALDERERIA DELTA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Kotlarstvo, Smedjor - Maskiner och anläggningar, Tunga metallarbeten, Kotlarstvo, Smedjor - Maskiner och anläggningar, Tunga metallarbeten, Tankar av rostfritt stål, reservoarer av stål, och metallurgi. Företagets huvudkontor finns i Ibarra, Spanien.

 8. CLAYTON DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget CLAYTON DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Meerbusch, Tyskland.

 1. HEIRA SILENCER GMBH

  Tyskland

  Företaget HEIRA SILENCER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Bad Lippspringe, Tyskland.

 2. FLENDER GMBH

  Tyskland

  Företaget FLENDER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Hamm, Tyskland.

 3. AFTECH

  Frankrike

  Företaget AFTECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Medicinsk utrustning. Företaget är även verksamt inom Kotlarstvo, Autoklaver, svetsning, Kotlarstvo, och Plåtslageri. Företagets huvudkontor finns i Ennery, Frankrike.

 4. EFEREST GMBH

  Tyskland

  Företaget EFEREST GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom trycktankar, och tryckluftsbehållare. Företagets huvudkontor finns i Wilnsdorf, Tyskland.

 5. L & P APPARATEBAU FROHBURG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget L & P APPARATEBAU FROHBURG GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Frohburg, Tyskland.

 6. BECKER & ROSENTHAL & CO APPARATE-, BEHÄLTER- UND ROHRLEITUNGSBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget BECKER & ROSENTHAL & CO APPARATE-, BEHÄLTER- UND ROHRLEITUNGSBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Kassel, Tyskland.

 7. SCHNAIDT SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget SCHNAIDT SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Aichwald, Tyskland.

 8. HERMANN SPRENGER GMBH

  Tyskland

  Företaget HERMANN SPRENGER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 9. SCHWEISSEREI BEDNER INH. FRANK BEDNER

  Tyskland

  Företaget SCHWEISSEREI BEDNER INH. FRANK BEDNER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 10. NORIS TANK H. SATZINGER GMBH

  Tyskland

  Företaget NORIS TANK H. SATZINGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Fürth, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kotlarstvo - Import och export

Antal resultat

4 223 Företag