• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kotlarstvo

Resultat för

Kotlarstvo - Import och export

 1. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 75 år ställer TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES sin kompetens och sitt tekniska expertkunnande till er tjänst. TCM är synonymt med innovation och kvalitet och står för: - Utformning och tillverkning av specialmaskiner, integrering av kringutrustningar (robotteknik, transportband, svetsning, vibration, optik ...) och användning av 4.0-teknologier för alla verksamhetssektorer - Underhåll och efterservice av anläggningar (maskiner, tillverkningslinjer, infrastrukturer) - Teknisk uppgradering, modernisering och eftermontering av/på befintliga anläggningar (produktionsautomatisering, mekanisk ombyggnad, elektricitet och automatik, tillägg av kringutrustning och fjärrunderhåll, övervakning ...) - Överensstämmelse med säkerhetskraven (operatörssäkerhet, montering av materiella eller immateriella skydd) - Projekthantering, sammanställning av kravspecifikationer, installation på plats samt design och konstruktion - En projektansvarig som blir er specifika samarbetspartner för ert projekt - Ett team dedikerat till ert projekt på alla nivåer - Beprövad lyhördhet och smidighet; TCM är nämligen ett ritkontor, en maskinbearbetningsverkstad, ett plåtslageri, en monteringsverkstad, en elektricitet/automatiseringscenter vid en och samma anläggning Vi erbjuder skräddarsydda och innovativa lösningar som svarar på era behov. Vi garanterar våra åtaganden och de driftsatta utrustningarnas överensstämmelse.

 2. CTRA

  Tunisien

  Verified by europages badge
 3. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Konstruktion av rostfria behållare – kvalitet och innovation från Allgäu! Bolz-EDEL-koncernen konstruerar och tillverkar rostfria stålbehållare av högsta klass. Vi är den perfekta partnern för dig som vill ha rätt kompetens när det kommer till processbehållare och förvaringsbehållare. Innovativ planering med 3D-konstruktion, den senaste tillverkningstekniken, kvalitetshantering med sömlös dokumentation för behållaren samt välutbildad personal garanterar både kvalitet och tillförlitlighet. Dina metodtekniska behov tillgodoses alltid av ingenjörer med lång erfarenhet från branschen – allt från farmaceutiska beredningsbehållare med en volym på 10 liter till cylindrokoniska fermenteringstankar för bryggerier och platstillverkade stortankar som rymmer 2 miljoner liter finns att få i alla tänkbara storlekar och kvaliteter. De internationellt välkända märkena Bolz Apparatebau och EDEL Tank har i decennier stått för kvalitet och innovation från Allgäu!

 4. EBNER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett oberoende medelstort företag inom anläggnings- och maskinkonstruktion med en egen kunskapsbank och företagsfilosofin: Just one source – Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar utefter behov från ett och samma ställe. Vi planerar, tillverkar och säljer våra produkter över hela världen. Vår marknad är miljö- och förädlingstekniken, i synnerhet behandling och förångning av industrispillvatten och processmedier och tillverkning av kristallina produkter. Till nytta för våra kunder och för att skona miljön erbjuder vi kostnadseffektiva metoder, anläggningar och apparater. Vår styrka är snabba lösningar på kundspecifika problem. Vi uppnår kundnöjdhet genom hög kvalitet till marknadsmässiga priser, och det på ett flexibelt och tillförlitligt sätt. Vi erbjuder: Apparater, standardanläggningar, modulära system, individuella lösningar, engineering-tjänster, servicetjänster.

 5. BBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  BBS GmbH med huvudkontor i tyska Freiberg am Neckar har över 75 års erfarenhet av industriell värmeteknik, termisk efterförbränning och pannkonstruktion. Sin nuvarande form fick företaget 2004 efter en sammanslagning av BAY Wärme-technik GmbH och Bay Engineering und Consulting och idag erbjuder BBS GmbH både tillverkning av industriella pannanläggningar och rätt kompetens för konstruktion av moderna energisystem och miljöteknik. Förutom serietillverkning av standardprodukter utvecklar och tillverkar vi anpassade pannor och apparater för specialapplikationer inom kosmetik, kemi och petrokemi. Bland annat tillverkar vi ång- och hetvattenspannor och hetoljepannor. I sortimentet finns även renångsgeneratorer och värmepannor för en lång rad olika användningsområden.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - A GERMAN DROP FORGE - CLOSED DIE FORGINGS - ALL STEEL GRADES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik är ett fristående medelstort företag med över 100 års erfarenhet av tillverkning av sänksmideskomponenter för olika användningsområden och med extrema krav, t.ex. högt tryck, höga/låga temperaturer, extra hög säkerhet. Vi är specialister på små serier med stycken på upp till 130 kg och alla typer av stål, obearbetat eller maskinbearbetat. Certifiering enligt ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 2. BOSCH INDUSTRIEKESSEL GMBH - INDUSTRIAL BOILERS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Bosch Industrial Boilers är en världskänd specialist på pannsystem av alla storlekar och effektintervall. I mer än 150 år har vi tillhandahållit innovativa konstruktioner av industriella pannor.

 3. SPECIAL BOLT

  Italien

  Verified by europages badge

  Special Bolt SRL är den idealiska partnern för följande industrisektorer: maskinteknik, varvsindustrin, schaktning, fordonsindustrin, installation av anläggningar osv. Skruvar och bultar, specialskruvar. Bultar och muttrar diam. 8-80. Långa varor. Tillverkar dragstänger, bultar, muttrar, skruvar och fästanordningar. Vi tillverkar även specialprodukter enligt ritning.

 4. CERTUSS DAMPFAUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge
 5. JUMAG DAMPFERZEUGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JUMAG DAMPFERZEUGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Hirschberg, Tyskland.

 1. CODESAL S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget CODESAL S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom oxögon. Företagets huvudkontor finns i Cabanas-A Coruña, Spanien.

 2. SERTIP

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget SERTIP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industrirörläggning. Företaget är även verksamt inom Kotlarstvo, Tekniskt industriellt underhåll, industriella isoleringar, Kotlarstvo, Tekniskt industriellt underhåll, rörläggning, isoleringssystem, Ingenjörsteknik - Rör och ledningar, och svetsning. Företagets huvudkontor finns i Jumet, Belgien.

 1. ASAB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ASAB GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 2. LAUN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LAUN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Kelsterbach, Tyskland.

 3. ATELIERS PIRET SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ATELIERS PIRET SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Kotlarstvo, nerjaveče kovine, Specialstål, arborrning, klippning, Kotlarstvo, nerjaveče kovine, och Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Ampsin, Belgien.

 4. CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Industrirörläggning, Plåtslageri, plåtslageri maskinsvetsning, Industrirörläggning, och mekanisk bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Rhinau, Frankrike.

 5. GEORG HEUER BEHÄLTERHANDEL UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GEORG HEUER BEHÄLTERHANDEL UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Rheda-Wiedenbrück, Tyskland.

 6. FORJA Y CALDERERIA DELTA SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget FORJA Y CALDERERIA DELTA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Kotlarstvo, Smedjor - Maskiner och anläggningar, Tunga metallarbeten, Kotlarstvo, Smedjor - Maskiner och anläggningar, Tunga metallarbeten, Tankar av rostfritt stål, reservoarer av stål, och metallurgi. Företagets huvudkontor finns i Ibarra, Spanien.

 7. CLAYTON DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CLAYTON DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Meerbusch, Tyskland.

 8. BIEBER INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BIEBER INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Svetsning av stål och metall, plåtslageri maskinsvetsning, behållare, laser cutting, och Svetsning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Drulingen, Frankrike.

 1. HEIRA SILENCER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HEIRA SILENCER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Bad Lippspringe, Tyskland.

 2. FLENDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FLENDER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Hamm, Tyskland.

 3. AFTECH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AFTECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Medicinsk utrustning. Företaget är även verksamt inom Kotlarstvo, Autoklaver, svetsning, Kotlarstvo, och Plåtslageri. Företagets huvudkontor finns i Ennery, Frankrike.

 4. EFEREST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EFEREST GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom trycktankar, och tryckluftsbehållare. Företagets huvudkontor finns i Wilnsdorf, Tyskland.

 5. L & P APPARATEBAU FROHBURG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget L & P APPARATEBAU FROHBURG GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Frohburg, Tyskland.

 6. BECKER & ROSENTHAL & CO APPARATE-, BEHÄLTER- UND ROHRLEITUNGSBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BECKER & ROSENTHAL & CO APPARATE-, BEHÄLTER- UND ROHRLEITUNGSBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Kassel, Tyskland.

 7. SCHNAIDT SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHNAIDT SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Aichwald, Tyskland.

 8. LOCHON INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LOCHON INDUSTRIE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning, Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning, industriprocess, livsmedelsindustrin, och levererans till industrin. Företagets huvudkontor finns i Ouzilly, Frankrike.

 9. SAREM

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SAREM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Tekniskt industriellt underhåll, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Mekaniserad svetsning, Tekniskt industriellt underhåll, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, och industriellt plåtslageri. Företagets huvudkontor finns i Anglet, Frankrike.

 10. HERMANN SPRENGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HERMANN SPRENGER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kotlarstvo - Import och export

Antal resultat

4 130 Företag