• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kontinuerlig godshantering - system

Resultat för

Kontinuerlig godshantering - system - Import och export

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lödige Industries Gruppe grundades 1948 och har självständiga filialer i Hongkong, London, New York och Doha (Qatar), vilka i sin tur har ett stort antal egna dotterföretag. Idag har detta familjeföretag fler än 900 medarbetare världen över, av vilka en tredjedel är verksamma i Tyskland. Lödige erbjuder transporttekniska lösningar för ett brett spektrum av branscher. Deras specialitet är komplexa materialflödessystem för olika logistiktillämpningar. Företaget marknadsför Cargo Handling Terminals över hela världen. Produktsortimentet omfattar allt från öppna konstruktioner (trapp- och plattformshissar) via last- och personbilslyftar, lyftplattformar och hyllhanteringssystem till helautomatiska bilparkeringssystem, flygfraktanläggningar och programvarulösningar för lagerhantering. Lödige Service omfattar underhåll, modernisering, reparation och reservdelar för lyftar, hissplattformar och industrisystem av egen och andras tillverkning.

 2. TRAPO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TRAPO GmbH med huvudkontor i tyska Gescher-Hochmoor är en utmärkt partner för industriautomation. Till företagets kärnkompetenser hör utvecklande och konstruktion, tillverkning och driftsättning samt eftermarknadstjänster av maskiner och system för produktion och intern logistik. TRAPO erbjuder branschöverskridande lösningar för plockning, packning, (av-)palletering, förpackning, lagerförvaring och sorterings- och distributionsteknik. Målet: Att uppfylla det ökade behovet av automatisering av samtliga produktionsprocesser globalt. Kravet: Att kunna erbjuda lösningar på automatisering av många olika produktionsprocesser innan behovet uppstår. Världen över drar kunder nytta av vår erfarenhet och kompetens som vi har samlat på oss under mer än 60 år. Med modern teknik sätter TRAPO GmbH dessutom nya standarder för sömlösa övergångar mellan produktion och intern logistik. Forskning och utveckling som sker i vår egna testanläggning har alltid spelat en central roll. TRAPO GmbH utvecklar optimala lösningar tillsammans med sina kunder och sätter alla funktioner på prov i TRAPOs egna testanläggning under verkliga förhållanden.

 3. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AViTEQ erbjuder sedan 1939 tillförlitliga kvalitetslösningar för skaktransportörer och processteknik för alla slags branscher och står alltid beredda att hjälpa tack vare ett världsomspännande servicenätverk.

 4. RUEZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 210 år tillbaka ägnar sig RUEZ i Bad Schussenried åt metall- och plåtbearbetning åt en mängd olika branscher. I plåtslageriet som grundades 1804 har det under åren vuxit fram ett effektivt familjeföretag, fullt av idéer. Vi kombinerar innovation med kvalitet och flexibilitet. DEN OPTIMALA LÖSNINGEN. Under flera decennier har vi ägnat oss åt tillverkningen av fler än 21 000 transportörsystem och 3 300 filtreringssystem för olika användningsområden världen över. Vi drar nytta av det kontinuerligt utbytet med våra användare för att optimera våra befintliga produkter och ta fram nya innovativa idéer. Tack vare att vi konstruerar och tillverkar produkterna själva, samt har en hög grad av vertikal integration kan vi utveckla både individuella avancerade, måttanpassade enheter och kompletta anläggningar. Vi är ett TÜV-godkänt företag enligt § 19 WHG.

 5. IBH INGENIEURBETRIEB HENKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Konstruktion, tillverkning, automatisering och montering av specialanläggningar och kundlösningar – vi erbjuder allt under ett ta. Företagets motto är att vi bygger det ingen trodde var möjligt. Vi erbjuder bland annat: Konstruktion och tillverkning av: rulltransportörer, system, transportanordningar, manipulatorer, tippanordningar, transportörsystem, kedjetransportörer, transportsystem för tung last och mycket mer.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MINITEC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Precision och perfektion: Det är något som MiniTec GmbH förkroppsligar. Det som började 1986 med miniatyrskenstyrningar har utvecklats till en världskänd Full-Service-leverantör med omkring 360 medarbetare i nio fabriker och mer än 60 partner och stödpunkter världen över. Till det omfattande utbudet hör aluminiumprofiler av hög kvalitet, effektiv transportteknik som t.ex. transportband, exakta skenstyrningar, profilsystem, brandskyddsteknik och ergonomiska arbetsplatssystem. På området automationsteknik och specialkonstruktioner erbjuder MiniTec många olika lösningar. Vi har alltifrån testanläggningar för läckagetester och virvelströmsprovning, effektiva transportsystem såsom transportband, rullband, spiraltransportörer eller kuggremstransportörer till monteringsteknikslösningar för One Piece Flow, materialhantering och Kanbansystem. Hos MiniTec finner du många möjligheter att optimera och automatisera dina monteringslinjer eller permanenta produktionsprocesser.

 2. FORBO SIEGLING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Om oss: Innovativa lösningar inom produktion, materialflöde och logistik är viktiga konkurrensfaktorer i dag. Högeffektiva planremmar samt transport- och processband spelar ofta en avgörande roll. Därför förlitar sig ledande industriföretag över hela världen på Forbo Movement Systems, som med sin expertis utgör en kompetent partner för att utveckla framtidsorienterade lösningar för kraftöverföring, transport och produktion. Resultatet: Omfattande, branchspecifika produktprogram för våra kunder. Våra värden: Som en global ledare inom transportsystem erbjuder vi våra kunder förstklassiga lösningar så att de kan uppnå sina affärsframgångar som planerat. Vårt engagemang och vår expertis ger våra intressenter lovande framtidsutsikter. Genom våra 300 serviceställen över hela världen vill vi behålla och utveckla vår position som global aktör. Vi är övertygade om att vår goda kvalitet som kontinuerligt optimeras är av central betydelse. Denna visar sig i såväl våra högkvalitativa och ekonomiska produkter som i vår kompetenta och kundorienterade rådgivning. Vi bemöter alltid vår omgivning på samma sätt som vi själva vill bli bemötta: som en pålitlig partner.

 3. STATEC BINDER GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  STATEC BINDER är en efterfrågad specialist när det kommer till flexibla lösningar inom paketering och palletering av lösgods. Företaget med säte i Gleisdorf i österrikiska Steiermark har redan installerat mer än 1 200 anläggningar världen över. STATEC BINDER utvecklar och tillverkar alla maskiner i sin egna fabrik som certifierats enligt ISO-9001. Med 40 års erfarenhet är STATEC BINDER teknikledande inom högeffektiva påsförpackningsmaskiner och står för total tillförlitlighet, innovation och precision. Vi har ett kundorienterat produktsortiment av högsta kvalitet för bl.a. plastgranulat, djurfoder, ris, spannmål, socker eller konstgödsel – det breda utbudet erbjuder specialanpassade lösningar av högsta kvalitet oavsett vilken industri ni tillhör. Kundservice är nyckeln till vår framgång. STATEC BINDER förfogar över en kompetens som förenar 40 års erfarenhet inom förpackningsbranschen med mer än 1 200 installerade maskiner världen över.

 4. MEVATEC S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  MEVA är ett tjeckiskt företag specialiserat inom tillverkningen av soptunnor, lager och hanteringsutrustning för stadsanläggningar, bland annat. Vårt produktsortiment innefattar sopkorgar för inom- och utomhusbruk, regnvattencisterner, soptunnor för farligt avfall, soptunnor för medicinskt avfall, lyftplattformar, lastpallstruckar, pallar av plast och trä samt bänkar, bord och dryckesfontäner för offentligt bruk. MEVA grundades 1898, och vi är stolta för vår rika historia, som gett oss så mycket kunskap och erfarenhet. Vi har ett individuellt förhållningssätt till varje kund för att säkerställa att vi möter deras specifika behov och hittar den bästa lösningen tillsammans. Vi kan erbjuda skräddarsydda produkter utifrån kundens önskemål. Vi har de flesta av våra produkter på lager, vilket bidrar till en snabb leverans. Ända sedan start har MEVA haft samma värderingar: tillit och pålitlighet. Vi vill skapa långsiktiga och framgångsrika samarbeten med våra kunder. Vår styrka ligger i vår förmåga att anpassa oss till efterfrågan på en ständigt föränderlig marknad. Vårt mål är att utveckla attraktiva produkter som sticker ut med sin kvalitet och design. Vi erbjuder även tjänster relaterade till våra produkter, från montering till transport. Tevka inte att kontakta oss, och besök vår hemsida för mer information! Vi bistår gärna med vilken konsultation du än må behöva.

 5. TANALS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  TANALS är en specialist på remmar och transportband sedan 1936 och en elsassisk tillverkare som rekommenderar och utvecklar en teknisk lösning som alltid är orienterad mot en förbättring av prestandan med stöd av ryktbara partner GATES MECTROL, GATES, BGK, NITTA, ESBELT, BEHABELT. Tanals har också nyligen patenterat tillverkningsprocessen av en demonterbar mekanisk koppling för kuggremmar i polyuretan och transportband, ERO JOINT®. Vår forsknings- och utvecklingsavdelning förfogar över alla beräknings- och provningsmedel för att dimensionera era transmissioner eller utveckla produkter som är anpassade till er applikation. Vår struktur, vår utrustning och vår organisation ger oss möjlighet att snabbt avhjälpa fel. (Pris och leveranstid per telefon). Vårt team av montörer står till er tjänst för att montera remmar och band vid er anläggning.

 1. ERO JOINT .TANALS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Tanals undertaken Alsatian revolutionerar tillverkningen av demonterbara mekaniska kopplingar för tandade remmar i polyuretan och transportband. ERO Joint® används vid demontering och för hållbar hantering, och tack vare detta kan dina remmar bytas mycket snabbt. Tack vare den här kopplingens som passar alla typer av tandade remmar med steg lika med eller över 8 mm. Vår FoU-avdelning kan göra alla beräkningar som krävs och testa dimensionerna på dina transmissioner, eller utveckla produkter som passar din användning.

 2. RBL - REI

  Frankrike

  Verified by europages badge

  RBL-REI är världsspecialisten på varuhanteringsutrustning för fasta bulkprodukter. Företaget har produkter för lagring, lastning/avlastning, dosering, vägning och blandning. Företaget är också verksamt inom tunnelgrävning. Det finns ingen gräns för produkterna som ska hanteras, så länge de är i fast form och torra: granulat, grus, gödningsmedel, cement, klinker, kol, kalk, spannmål, biomassa, svavel, kalk, jord.

 1. ITISYSTEMS S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget Itisystem är specialiserat på konstruktion och tillverkning av kompletta anläggningar för dosering för olika sektorer. Vi har varit verksamma i 20 år med att erbjuda sofistikerade och funktionella system. Vi erbjuder kunden kompetens, innovation och professionalism för att med precision kunna uppfylla alla krav i fråga om godshantering, vägning, blandning, dosering av pulver, granulat och vätskor, samt separation av metaller. Företagets doseringslinjer är välkända och används med framgång i Italien och andra länder.

 2. WIRE BELT COMPANY OSTERLOH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Wire Belt är den världsledande tillverkaren av trådtransportband och transportörsystem av rostfritt stål.

 3. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom Transportband, Kedjetransportörer, Kedjor, Kompensatorer, Transportband, Kedjetransportörer, skruvmatare, Kedjor, och Kompensatorer. Företagets huvudkontor finns i Traiskirchen, Österrike.

 4. COLOMBO PIETRO DI ALBERTO COLOMBO & C. SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget COLOMBO PIETRO DI ALBERTO COLOMBO & C. SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom mattor för varulyftar, och transportband för maskintillverknings- och livsmedelsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Oggiono, Italien.

 5. SCHEUCH COMPONENTS GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget SCHEUCH COMPONENTS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom skruvmatare, och Screw conveyor. Företagets huvudkontor finns i Aurolzmünster, Österrike.

 6. NERAK GMBH FÖRDERTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NERAK GMBH FÖRDERTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom skopelevator, vertical conveyors, och Transportband och transportanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Hambühren, Tyskland.

 7. KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget KRAUS BETRIEBSAUSSTATTUNG UND FÖRDERTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom Lyftanordningar, Godshantering - utrustning på hjul, Godshantering - utrustning på hjul, bord med rullar, palltransportörer, Bärrullar, ledade lyftbord, luftplattformar, och Lyftanordningar. Företagets huvudkontor finns i Klagenfurt, Österrike.

 8. WILTSCHE FÖRDERSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WILTSCHE FÖRDERSYSTEME GMBH & CO. KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företagets huvudkontor finns i Soest, Tyskland.

 1. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sigillering med band - Maskiner. Företaget är även verksamt inom Emballering och packning - Maskiner och utrustning, Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat, Plastična embalaža, Kontinuerlig godshantering - system, Emballering och packning - Maskiner och utrustning, Maskiner och utrustning - begagnat och renoverat, spännare för bandjärn, automatisk inplastningsmaskin, och bandjärn. Företagets huvudkontor finns i Goldkronach, Tyskland.

 2. MBM INNOVATIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MBM INNOVATIONS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom föpackningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 3. WIRA ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WIRA ANLAGENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 4. SCHRAGE GMBH ANLAGENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHRAGE GMBH ANLAGENBAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företagets huvudkontor finns i Sande, Tyskland.

 5. TECNORULLI S.R.L. CON SOCIO UNICO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TECNORULLI S.R.L. CON SOCIO UNICO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Transportband. Företaget är även verksamt inom Kontinuerlig godshantering - system, rullar för mekaniska transportanordningar för handelsvaror, roller, Kontinuerlig godshantering - system, rulltransportörer, stötdämpande rullar, mekaniska valsverk för transport av handelsvaror, dansvalsar, och Transportanordningsrullar. Företagets huvudkontor finns i San Giovanni Lupatoto, Italien.

 6. RATEC GMBH RATIONALISIERUNGSTECHNIK & VERFAHRENSTECHNIK

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget RATEC GMBH RATIONALISIERUNGSTECHNIK & VERFAHRENSTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom uppsugningsarmar, Containerpåfyllningsanordningar för löst gods, och Filter systems. Företagets huvudkontor finns i St. Veit, Österrike.

 7. USED-INDUSTRY.COM POWERED BY SGR-PRODUCTS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget USED-INDUSTRY.COM POWERED BY SGR-PRODUCTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom industrikomplex, hangarer, Bearbetning av metall, Robot applications, robotiserad svetsning, svetsanläggningar, och verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Rehweiler, Tyskland.

 8. TRANSVER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget TRANSVER AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom Transportband för livsmedelsindustrin, och curved conveyors. Företagets huvudkontor finns i Altendorf, Schweiz.

 9. TRANSTEC FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TRANSTEC FÖRDERTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företagets huvudkontor finns i Homburg, Tyskland.

 10. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EUROSTONE HERMELER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för formning av metall, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör, Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, Linbanor, sittlifter, skidlifter, Hissar, varuhissar, rulltrappor, Järnvägsindustri, och Uthyrning av industriutrustning. Företagets huvudkontor finns i Haltern Am See, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kontinuerlig godshantering - system - Import och export

Antal resultat

1 749 Företag