• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konserverade grönsaker

Resultat för

Konserverade grönsaker - Import och export

 1. SOMEXPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT grundades 1994. Vi levererar till inköpscentraler, provianteringsfartyg, och speciellt till Afrika, Västindien, kunder i Indiska oceanen och Stilla havet, men också till Mellanöstern. Vi är ett import/exportföretag för torra, färska och djupfrysta produkter. Vi arbetar med fler än 300 franska och europeiska leverantörer. Vi är specialiserade på jordbrukslivsmedelsprodukter: - Mejeriprodukter (ostar, yoghurt, mjölk, grädde ...), - Charkuteri- och saltade produkter, - Bakverk och kaffebröd, - Halalprodukter, - Specerivaror, - produkter från havet, - Djupfryst. Vi kan erbjuda olika sortiment livsmedelsprodukter. SOMEXPORT är er exportpartner. Vi hjälper er nämligen att upptäcka de bästa produkterna från världens olika hörn som uppfyller era kunders behov och efterfrågan. I mer än 20 år har vi rest världen runt i vårt sökande efter regionala produkter, lokala specialiteter och traditionella recept. Vi tillhandahåller också specifika ingredienser och produkter på våra kunders begäran. Allt detta tack vare möten med producenter, uppfödare, chefer, återförsäljare, konsumenter och många andra aktörer inom jordbruk och livsmedelsjordbruk. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 2. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER är ett produktion- och exportföretag och ledande specialist inom vegetabiliska oljor av solrosfrön, majs, palm samt inom tillverkningen av konserver med frukt och grönsaker, nötter, frystorkad mjölk, såser och pastaprodukter. Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud färska och frysta produkter av hög kvalitet odlade på ett hållbart och miljövänligt vis. Våra kvalitetsoljor, som olivolja, solrosolja, majsolja, är noggrant utvalda för deras kvalitet och enastående smak. Vi arbetar med lokala jordbrukare och internationella leverantörer. Vårt team som är inriktat på yrkesfolk inom export och på distribution har djupt expertkunnande inom detta område och kan svara på varje kunds specifika behov (importörer, exportörer, grossister, inköpscentraler, jordbruksindustrin, m.m.) Hos Eden Farmer åtar vi oss att leverera de bästa produkterna och sunda och utsökta livsmedel till alla våra kunder i Frankrike och på export genom att stödja våra lokala och internationella leverantörer.

 3. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italien

  Verified by europages badge

  Med över 300 hektar mark planterar, bearbetar och omvandlar vi alla typer av grönsaker. Vår flaggskeppsprodukt är kronärtskocka och vi hanterar miljontals stycken varje år, men även tomater, auberginer, zucchini, paprika och lök. Konserver, naturliga eller i olja, kan ha olika typer av förpackningar: påsar, burkar på 1 kg, 3 kg och dunkar efter våra kunders behov. Företaget använder sig av över 200 proffsiga medarbetare och den mest avancerade tekniken inom konservsektorn. Detta gör att vi kan förvandla färska grönsakerna direkt med bara några få steg och alltid inom några timmar efter skörd. Vi har erhållit de viktigaste kvalitetscertifieringarna inom livsmedelssektorn inklusive BRC food, ISO 9001: 2008 och ICEA-certifierad för ekologiskt. De senaste åren har vi, tack vare samarbetet med Slow Food, producerat tomatsåsen Fiaschetto di Torre Guaceto.

 4. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

  Italien

  Verified by europages badge

  Vår historia börjar i slutet av 60-talet, när våra morföräldrar grundade en liten gård, specialiserad på odling av kronärtskockor. I decennier har vår huvudprodukt varit kronärtskocka, utsökt naturlig eller konserverad i saltlake eller i olja. Under årens lopp har vi bestämt oss för att passionerat ägna oss åt andra produkter: zucchini, aubergine, tomater, champinjoner, oliver och andra grönsaker. Våra konserver är resultatet av passionerat arbete på fälten, av böndernas visdom som vet hur man fångar i en burk smaken av läckra, alltid färska grönsaker bearbetade inom 24 timmar efter skörd. Idag har vi förmånen att leverera till viktiga företag i branschen och ge dem bara kvalitetsprodukter, och njuta av de uråldriga recepten som gått i arv från generation till generation. Recept som återupplivar vår kärlek till åkrarna och god mat.

 5. LA CASARECCIA

  Italien

  Verified by europages badge

  La Casareccia, med kontor på Via Stabia i Sant 'Antonio Abate (NA), är ett konserveringsföretag för livsmedel, från tomater till baljväxter, grönsaker utvalda och förpackade med största omsorg. Företaget uppfyller de standarder som krävs för UNI EN ISO 9001 - ACCREDIA - CERMET - BRC FOOD-certifieringar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. THE GOURMET CORP

  Spanien

  Vi hyser en stark tilltro till kvaliteten hos spansktillverkade produkter, och vill dela dem med resten av världen. Asturien har sin getost, Valencia sin paella och Rioja sina viner, men hela Spanien finner glädje i när våra produkter och recept färdas bortom våra gränser. Som spanjorer är vi stolta över vår matkultur och över mångfalden av livsmedel som produceras i vårt land. Gourmet Corporation skapades med målsättningen att föra ut olika spanska produkter på internationella marknader. På det sättet stöttar vi våra tillverkare, och kan erbjuda våra klienter ett brett utbud av det bästa från vårt land.

 2. YALI FOOD INC & FOREIGN TRADE LLC COMPANY

  Turkiet

  YALI FOOD INC & FOREIGN TRADE LLC COMPANY was established 2003 in Izmir, Turkey. Our company is leading exporters of quality food goods. Our company represents nearly 200 Turkish companies and has over 1000 products. Today we are exporting products to Europe, Middle East, Asia, United States of America and United Nations. The company's head office is in Alsancak, Izmir. Izmir is the third biggest city and one of the most global growing cities in Turkey. Izmir also has the second biggest port in Turkey.

 3. MEDITERRANEA BELFIORE SRL

  Italien

  Mediterranea Belfiore, jordbruk beläget i Cecina, i provinsen Livorno.

 4. AGRAR KO

  Nordmakedonien

  Företaget AGRAR KO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom orange paprika, konserverade grönsaker, och stark pimiento. Företagets huvudkontor finns i Kocani, Nordmakedonien.

 5. VINNYTSIA FOOD & GUSTATORY FACTORY, PR. JSC

  Ukraina

  Företaget VINNYTSIA FOOD & GUSTATORY FACTORY, PR. JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företaget är även verksamt inom Grönsakskonserver, och Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Vinnytsia, Ukraina.

 1. JTC JEMAL TRADING COMPANY

  Tunisien

  Företaget JTC JEMAL TRADING COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Duty-free - Internationell handel. Företaget är även verksamt inom fiskkonserver, konserverade grönsaker, couscous, och spaghetti. Företagets huvudkontor finns i Sfax, Tunisien.

 2. ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italien

  Företaget ARTIGIANA DEL FUNGO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom färsk karljohansvamp i olja, förpackad svamp, konserverade grönsaker, och pastej tryffel. Företagets huvudkontor finns i Sassello, Italien.

 1. VINNYTSIA FOOD AND GUSTATORY FACTORY, PRIVATE JSC

  Ukraina

  Företaget VINNYTSIA FOOD AND GUSTATORY FACTORY, PRIVATE JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företaget är även verksamt inom pepparrot, ketchup, och kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Vinnytsia, Ukraina.

 2. DZERELA KARPAT

  Ukraina

  Företaget DZERELA KARPAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Perechyn, Ukraina.

 3. BEM ALIMENTAR, LDA

  Portugal

  Företaget BEM ALIMENTAR, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, fiskkonserver, fruktkonserver, Mjölkprodukter, och norcinerie (charkurerivaror). Företagets huvudkontor finns i Valença, Portugal.

 4. DZHERELA CARPAT

  Ukraina

  Företaget DZHERELA CARPAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Perechyn, Ukraina.

 5. HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES

  Belgien

  Företaget HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom Konserverade grönsaker, Konserverad frukt, livsmedelskonserver, Konserverade grönsaker, konserverad fruktkompott, och Konserverad frukt. Företagets huvudkontor finns i Hove, Belgien.

 6. ACC LTD, TM POMIDORA

  Ukraina

  Företaget ACC LTD, TM POMIDORA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Kriviy Rig, Ukraina.

 7. JSC BORISOVSKY CANNERY

  Vitryssland

  Företaget JSC BORISOVSKY CANNERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företaget är även verksamt inom konserverade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Borisov, Vitryssland.

 8. LESAGE

  Belgien

  Företaget LESAGE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företaget är även verksamt inom fruktkonserver, viner, såser, och bakverk i parti. Företagets huvudkontor finns i Oostvleteren, Belgien.

 1. JN PACK ( JN FOOD )

  Polen

  Företaget JN PACK ( JN FOOD ), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, beredda huvudrätter, konserverade grönsaker, och Kött- och korvkonserver. Företagets huvudkontor finns i Gdynia, Polen.

 2. GREENYARD FOODS

  Belgien

  Företaget GREENYARD FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, Djupfryst frukt, färdiglagade rätter på burk, och grönsaker på burk. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 3. SOCIÉTÉ FELHI

  Tunisien

  Företaget SOCIÉTÉ FELHI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företaget är även verksamt inom frukt och grönsaker import/export - tillverkning och försäljning, torkade kryddade tomater, och torkade tomater. Företagets huvudkontor finns i Regueb, Tunisien.

 4. EUROCOM SRL

  Italien

  Företaget EUROCOM SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Angri, Italien.

 5. VIVECTA BG EOOD

  Bulgarien

  Företaget VIVECTA BG EOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta grönsaker, skaldjur frysta, konserverade grönsaker, och allmän handel med mjölk, mejeriprodukter och ost. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 6. LLEGUMS POBLE NOU

  Spanien

  Företaget LLEGUMS POBLE NOU, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom Konserverade grönsaker, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Konserverade grönsaker, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, konservering av grönsaker, och varuhus och stormarknader. Företagets huvudkontor finns i MANRESA - BARCELONA, Spanien.

 7. MARTIN BEL

  Vitryssland

  Företaget MARTIN BEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom solrosfrön, pumpfrön, och konserverade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 8. "SAVA" LTD.

  Armenien

  Företaget "SAVA" LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Abovyan, Armenien.

 9. GEORG MANGOLD KG

  Österrike

  Företaget GEORG MANGOLD KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Konserverade oliver, Kött- och korvkonserver, Konserverat fläskkött, Konserverade grönsaker, Konserverade oliver, Kött- och korvkonserver, Konserverat fläskkött, och Konserverade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Weiler, Österrike.

 10. VELESTRADE

  Serbien

  Företaget VELESTRADE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom färska grönsaker, frukt färsk, och konserverade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Belgrade, Serbien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis