• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vegetabiliska oljor

Resultat för

Vegetabiliska oljor - Import och export

 1. ETERIKA LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  ETERIKA LTD. är en bulgarisk tillverkare av essentiella oljor och blomvatten, artiklar för aromaterapi, kosmetiska produkter för ansikte, hår och kropp sedan 1990. Vi är belägna i Rose Valley, ett område i centrala Bulgarien med den allra bästa mullen och miljön för att odla den oljebärande rosen Rosa damascena, lavendeln Lavandula angustifolia och andra växter som bär utvinningsbara essentiella oljor. Vi är stolta över: att vi ligger bakom den första rosenoljan som producerats av ett privat företag i Bulgarien, bland de statligt ägda destillerierna. Det är certifierat av protokoll nr 1/19.06.1992 av statslaboratoriet "Bulgarisk ros" - Sofia, till vårt företag. . 1996 registrerades varumärket Eterika®. Våra produkter innehåller inga färgämnen, syntetiska doftämnen eller animaliska produkter; vi återvinner förpackningar. I produktionen och leveransen av våra produkter strävar vi efter att upprätthålla våra grundläggande principer: eget råmaterial, en sluten produktionscykel, naturliga och rena produkter, rimliga priser. Till alla som är intresserade av oss och våra produkter: "Öka din uppskattning för naturen." I vårt produktsortiment hittar du: ESSENTIELLA OLJOR, AROMABLANDNINGAR, BLOMVATTEN, VEGETABILISKA BASOLJOR, KOSMETISKA OLJOR FÖR ANSIKTSVÅRD, KOSMETISKA OLJOR FÖR HÅRVÅRD, MASSAGEOLJOR FÖR KROPPSVÅRD, HANDMASSAGEOLJOR, HÄLMASSAGEOLJOR, PRODUKTER MED BULGARISK ROS, FÖRPACKNINGAR FÖR KOSMETISKA PRODUKTER, AROMATILLBEHÖR, KOLLAGENER OCH TILLSATSER

 2. WEED PARADISE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Weed Paradise Universal Foundation är en ledarna på CBD-marknaden. Företaget är baserat i Châtenois i Vogeserna (Frankrike). Vi väljer noggrant ut alla våra produkter hos våra olika partner och kan idag erbjuda våra kunder fler än 300 produkter. Vårt företag följer det europeiska regelverket och vi arbetar endast med produkter som är certifierade av franska och europeiska laboratorier. Våra produkter har alla ett analysintyg. Vi garanterar leveranser med uppföljning och diskretion överallt i Europa. Sortimentet omfattar blommor, harts, olja, cigaretter 100 % CBD och utan tobak, cigarrer, ett sortiment kosmetika, e-vätskor, ett sortiment livsmedel, godis. Vi kan svara på alla era önskemål, t.o.m. leverera kontraktstillverkade produkter förpackade i vårt eget laboratorium. Vårt nätverk av franchisebutiker omfattar 40 försäljningsställen och fortsätter att växa på en expanderande marknad. Ni kan öppna ett franchise överallt i Europa. Vi är de första att ha marknadsfört CBD-automater och vår park omfattar idag fler än 150 automater i bruk. Ni kan individualisera dem med ett stort val av alternativ för att svara på era kunders krav och följa gällande bestämmelser i ert land. Tveka inte att kontakta oss för ett eventuellt samarbete, kostnadsförslag eller för att beställa produkter.

 3. VETTERTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  VetterTec ingår i Moret Industries Group och är verksamt världen över. Företagets specialitet är dränings- och torksystem för etanol-, bryggeri-, stärkelse-, miljö-, kemi- och alkoholindustrin. Med oss som strategisk partner vid utveckling och realisering av system och anläggningar kan du alltid lita på att få en skräddarsydd lösning av högsta kvalitet. Detta erbjuder VetterTec: Moret Industries Group konstruerar och tillverkar produkter för alla typer av processteknik. Alltid med högsta kvalitet och anpassat efter just din process och ditt användningsområde. Innovativa och tekniskt avancerade system, optimerade för din verksamhet, för en smidig, effektiv och ekonomisk torkningsprocess. Över 1500 tillförlitliga torkningsanläggningar och torksystem världen över talar sitt tydliga språk och bekräftar vårt motto: "SUCCESSFUL DRYING SYSTEMS, engineered in Germany."

 4. TAMPIERI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Tampieri Spa är ledande inom produktion av råa och raffinerade vegetabiliska oljor för djuruppfödning och bränsle. Vi har anläggningar för bearbetning av biprodukter från vinframställning. Raffinerad och rå matolja, alkohol, destillerade produkter, grappa, mjöl för djurfoder och tartrater, brännbara kompositpaneler. Ledande i Europa inom produktion av druvkärnolja.

 5. FIORENTINI FIRENZE

  Italien

  Verified by europages badge

  Fiorentini Firenze tillhör de största företagen som säljer extra jungfruliga olivoljor av olika slag och ursprung, och ett av de främsta lagringscenter för extra jungfrulig olivolja i Italien, med en kapacitet på nära 8 miljoner liter. Vi förfogar över analyslaboratorier försedda med toppmoderna verktyg. Fiorentini Firenze har fått viktiga kvalitetscertifieringar på internationell nivå.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DISTILLERIE BEL AIR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Med sina traditioners erfarenhet, åtar sig vårt destilleri sedan 1992 att leverera produkter av högsta kvalitet, odlade ekologiskt på de pittoreska kullarna av provinsen Gard. Varför välja Distillerie Bel Air för ert företag? Autenticitet och tradition: En rik historia som startade med ekologisk odling av Fin lavendel, som sedan gick vidare till traditionell destillering av stora volymer, med garanterat oöverträffad kvalitet. Enastående diversifiering: Utöver vår expertkunnande inom Fin lavendel destillerar vi ett varierat utbud emblematiska växter från Cévennes och erbjuder en mångfald produkter för att svara på specifika behov. Verktyg för lokal utveckling: Genom att samarbeta med Distillerie Bel Air bidrar ni till att utveckla Cévennes-området och bidra till en hållbar och ansvarsfull produktion. Jordbruksförädling: Våra åkrar odlas ekologiskt, skördas med miljövänliga metoder, vilket garanterar ypperlig kvalitet för våra råmaterial. Korta distributionskanaler och privilegierade kundrelationer: Vi främjar direktförsäljning för ett erbjuda er ett kundanpassat förhållande och vi reser över hela Frankrike för att svara på era behov. Kontakta oss idag för att diskutera om ett skräddarsytt förhållande med Distillerie Bel Air. Låt oss tillsammans främja spetskompetens och autenticitet.

 2. SARL NOOH AS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hos N.O.O.H. AS är vi stolta att erbjuda er en kulinarisk upplevelse som verkligen är enastående. Vår passion för solrosoljor av hög kvalitet driver oss att söka upp de utsöktaste källorna i världen. Upptäck det yppersta inom kokkonst med våra omsorgsfullt utvalda solrosoljor. Hos N.O.O.H. AS ställer vi hållbarhet och kvaliteti centrum för allt vi gör. Vi anser att naturen skänker oss värdefulla skatter. Kompromisslös kvalitet: Varje droppe av vår solrosolja är resultatet av en blandning av passion och kvalitet. Vi väljer noggrant ut de finaste solrosfröna för att framställa en 100 % ren olja, utan tillsatser och förändringar. Vi tror på hållbarhet och ansvar för miljön. Vår produktionsprocess är utformad för att minimera vår inverkan på planeten. Vårt engagemang för en bättra framtid går från ansvarsfulla jordbruksmetoder till miljövänliga förpackningar. Våra samarbeten med lokala och internationella producentpartners vilar på etiska principer. Vi åtar oss att erbjuda rättvisa arbetsförhållanden. Varje parti olja genomgår rigorösa kvalitetstest för att alltid garantera kompromisslösa produkter.

 3. WESTKOND INVEST CZ

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ är stolta över sin nära relation med producenter som tillverkar de varor du är ute efter. Vårt företag har etablerat samarbeten med många olika tillverkare och utvinnare över hela världen, vilket främjar pålitliga relationer som prioriterar snabba leveranser, överlägsen kvalitet på varorna samt konkurrenskraftiga priser. Bland våra välrenommerade partners återfinns bland andra AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH och andra väletablerade aktörer på världsmarknaden. Vårt mål är inte bara att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet, utan även att överträffa kundernas förväntningar och se till att de är nöjda med sin helhetsupplevelse. Vårt produktsortiment inkluderar solrosolja, träpellets och bakfett av högsta kvalitet.

 4. HK TRADING GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Med mer än 10 års erfarenhet av leverans av kvalitetsprodukter till marknaderna i Europa och Storbritannien, har vi sedan 2006, då vi började, och 2010, då varumärket konsoliderades, endast haft ett mål för ögonen: att bli världens största återförsäljare av nyttiga nötter, drycker, baljväxter, kryddor och mycket annat som uppfyller den internationella standarden. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vi arbetar för att förbättra strukturen vid leverans av frukt från källa till köpare. Vi gör detta genom att optimera lösningar för marknadsföring, försörjning och riskhantering. Vi tummar aldrig på kvaliteten, utan använder unika, dynamiska strategier för att göra alla nöjda. Vår holistiska marknadsföringsfunktion omfattar försändelser, leverans och betalningssätt, medan vi samtidigt vårdar sunda relationer med våra fruktleverantörer. Vi erbjuder komplexa tjänster för export av olja, ris, nötter och socker från Thailand, men även en rad olika logistiktjänster: - Fartygstransport av fröoljor, mjöl, spannmål; - Biltransport av olja, ris, nötter, socker till Europa, Asien; - Containertransport av olja, ris, nötter, socker; - Transport av fröoljor i flexitankar

 5. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraina

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO är en organisation av ukrainska jordbrukare (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") vars huvudverksamhet består av odling av säd, tekniska grödor och oljefrön. Vår lagring och försäljning upprätthåler landets livsmedelssektor inom grödor genom odling utifrån engagemang från skickliga arbetare och de senaste teknikerna. GC KUSHPIT-AGRO är ett familjeföretag om har blomstrat i snart 30 år. Våra landmassor når 5 000 hektar. Våra främsta grödor: vårvete, vintervete, solros, majs, sojabönor, bovete. Gårdarna har sina egna maskiner och traktorer. 2020 upprättades vår egen sädrengöringsfakulitet, med tork. Lyftkapacitet 40 000 ton. Vi har även ett eget testlabb och egna lastbilar för sädtransport. En överskådlig information om oss finns på vår hemsida: www.kushpit-agro.com. Vi säljer våra produkter både i Ukraina och utomlands. Vi kan arbeta med villkor som DAP och CIF. Vi leverar våra produkter med våra egna lastbilar, eller anordnar containertransport på väg eller järnväg.

 1. IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Impulse Commodity Trading fokuserar på export av dagligvarukategorier som: solrosor och solrosolja, sojabönor och sojabönsolja, majs, mejeriprodukter (mjölkpulver, ultrapastöriserad mjölk, vassle, smör), socker, vetemjöl, honung och såser i industriell förpackning. Vi samarbetar enbart med erkända tillverkare från Ukraina och länder inom EU, och erbjuder produkter av högsta kvalitet som efterlever internationella standarder, är säkerhetscertifierade och har den mest gynnsamma prissättningen. Med 13 års erfarenhet av livsmedelsmarknaden fortsätter vi utvecklas och kämpa för att tillfredsställa våra kunders mest utmanande behov. Vi erbjuder våra kunder logistiktjänster vartsomhelst i världen - vi organiserar snabba varuleveranser till din lagerlokal, och tar hand om alla tullprocedurer. När vi samarbetar med tillverkare och köpare strävar vi alltid efter att hitta besluten som skapar maximal fördel för alla parter.

 2. ROYALE LACROIX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Sedan 1930 erbjuder Royale Lacroix sina margariner och och fetter för bordet, köket och för fackfolk däribland inom livsmedel, kexfabriker, konditorier, hantverksbagerier och industribagerier samt ett ekologiskt sortiment. I vårt konsumentsortiment finns bords- och matlagningsmargarin men även ett helt sortiment för att breda på bröd och smörgåsar. Ojämförliga smakintryckskvaliteter. Ofrånkomlig smak.

 1. YONGMING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  YONGMING MACHINERY tillverkar och levererar standardiserad och specialtillverkad utrustning för hantering av grödor, från rengöring till djupbearbetning. Våra produkter och tjänster sträcker sig från grundläggande rengöringslösningar till fabrikslinjer med skalning, oljextrahering och chiliurval. Våra produkter: •Skalningsmaskin för solrosfrön •Luftskärmsrenare •Polermaskin för spannmål •Separeringsmaskin •Avstenare för spannmål •Färgsorteringsmaskin •Pneumatisk dammavskiljare osv. Upptäck mer på vår hemsida.

 2. CBR RESEARCH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CBR RESEARCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Husdjur - Produkter, torrfoder för djur, sällskapsdjur, hundar, produkter för djurens hälsa och skönhet, naturliga produkter, hampa, och kroketter för hundar. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 3. SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företaget är även verksamt inom Diet - livsmedel, Vegetabiliska oljor, Import/Export - jordbruksprodukter, Livsmedelsextrakt, Sports kost, naturliga produkter, Diet - livsmedel, Vegetabiliska oljor, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 4. STELLA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget STELLA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Animaliska oljor och fett, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Kosmetika, Oljor - Återvinning och återanvändning, anläggningar för lanolinextraktion, Animaliska oljor och fett, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Kosmetika, och Oljor - Återvinning och återanvändning. Företagets huvudkontor finns i Mouscron, Belgien.

 5. HUILERIE AVERNOISE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HUILERIE AVERNOISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Rapsolja, solrosolja, oil for food use, och oljor. Företagets huvudkontor finns i Avernes, Frankrike.

 6. ORIENT & VOUS COSMÉTIQUES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ORIENT & VOUS COSMÉTIQUES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kosmetika. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, kosmetika baserad på naturprodukter, duschgel, Vegetabiliska oljor, och såpa. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 7. SCHEDRO LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget SCHEDRO LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Konfekt utan choklad, Matfetter, Vegetabiliska oljor, solrosolja, ketchup, majonnäs, Rafinirano sončnično olje, och Tomatsås. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 8. COCOON CBD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget COCOON CBD, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Örtte, hampa, Vegetabiliska oljor, Örtte, och Växtinfusioner. Företagets huvudkontor finns i Roye, Frankrike.

 1. ETHNIKSTORE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ETHNIKSTORE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Örtte, Vegetabiliska oljor, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, eteriska oljor, export av olivolja, saffran, och oil for food use. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. HUILERIE MORISSET

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HUILERIE MORISSET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Oljor, industri, Livsmedelstillsatser, Vegetabiliska oljor, Oljor, industri, Livsmedelstillsatser, och Extra jungfruolja. Företagets huvudkontor finns i Poursac, Frankrike.

 3. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CAKESPACE - PRODUITS BIO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Välbefinnande och kroppsvård, Blommor, Vegetabiliska oljor, Drycker, livsmedel/drycker - i parti och individuellt, Producerar livsmedel, Välbefinnande och kroppsvård, massageoljor, och naturliga kosmetikprodukter. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 4. ECANN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ECANN, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Olja ej för livsmedelsbruk, Kosmetika, Cigarettpapper, hudvårdsprodukter, kosmetika av örter, Olja ej för livsmedelsbruk, Kosmetika, och Cigarettpapper. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 5. HUILES SAINT MAURICE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HUILES SAINT MAURICE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Olivolja, oil for food use, Olivolja, Rapsolja, Rafinirano sončnično olje, solrosolja, oljor, Ekologisk olivolja, och biologiska oljor. Företagets huvudkontor finns i Brie-Comte-Robert, Frankrike.

 6. AFRUSE S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget AFRUSE S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oljor, industri. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Fetter, industri, olja av torkad frukt, Vegetabiliska oljor, jungfrulig mandelolja, Hasselnötsolja, Fetter, industri, och Valnötsolja. Företagets huvudkontor finns i Reus-Tarragona, Spanien.

 7. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CENTRAL ÉQUIPEMENTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Oliver, Matoljor och matfett, distributör av olivolja, vegetabiliska oljor, oil for food use, olivolja, extra jungfrulig, Vegetabiliska oljor, och vegetabiliska livsmedelsoljor. Företagets huvudkontor finns i Evry-Courcouronnes, Frankrike.

 8. SIXTY8

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget SIXTY8, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom hampa, och Hampa. Företagets huvudkontor finns i Forel, Schweiz.

 9. VALMAX FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VALMAX FRANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Import/Export - jordbruksprodukter, mjölk i pulverform, oljor, Rapsolja, Vegetabiliska oljor, Import/Export - jordbruksprodukter, Delikatessprodukter, och oil for food use. Företagets huvudkontor finns i Mougins, Frankrike.

 10. BIOLANDES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BIOLANDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Parfymer. Företaget är även verksamt inom Kosmetika, Smakämnen - livsmedel, Vegetabiliska oljor, Kosmetika, Smakämnen - livsmedel, aromterapi, skönhetsprodukter, eteriska oljor, och växtextrakt. Företagets huvudkontor finns i Le Sen, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis