• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • vegetabiliska oljor

Resultat för

Vegetabiliska oljor - Import och export

 1. ILANGA NATURE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  ILANGA NATURE är en producent av kryddor, honung från vilda bikupor, olivolja och frukt. Våra produkter täcks av en kvalitets- och spårbarhetsgaranti. ILANGA NATURE finner unika smaker i Madagaskar, på Mauritius, på Sardinien och produkter av högsta kvalitet att avsmaka i hela världen. Vi erbjuder er ett brett sortiment naturliga produkter under bästa förhållanden. Vi kan tillfredsställa era behov av naturliga och autentiska produkter med autentiskt lokal smak! Är ni verksamma inom restaurangsektorn? Eller äger ni en detaljhandelsbutik för kryddor? Delar ni våra värderingar och vår vision? Tycker ni att de naturliga produkterna är de bästa? Då har ni kommit rätt. Yrkesfolk som söker bästa kvalitet för priset kommer att bli nöjda. ILANGA NATURE erbjuder honung, kryddor, salter, socker, sylter och olivoljor i olika format. Lyhörda för era behov erbjuder vi de produkter som är bäst anpassade för er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 2. VETTERTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  VetterTec ingår i Moret Industries Group och är verksamt världen över. Företagets specialitet är dränings- och torksystem för etanol-, bryggeri-, stärkelse-, miljö-, kemi- och alkoholindustrin. Med oss som strategisk partner vid utveckling och realisering av system och anläggningar kan du alltid lita på att få en skräddarsydd lösning av högsta kvalitet. Detta erbjuder VetterTec: Moret Industries Group konstruerar och tillverkar produkter för alla typer av processteknik. Alltid med högsta kvalitet och anpassat efter just din process och ditt användningsområde. Innovativa och tekniskt avancerade system, optimerade för din verksamhet, för en smidig, effektiv och ekonomisk torkningsprocess. Över 1500 tillförlitliga torkningsanläggningar och torksystem världen över talar sitt tydliga språk och bekräftar vårt motto: "SUCCESSFUL DRYING SYSTEMS, engineered in Germany."

  Webbplats Open In New icon
 3. TPK VARNA, LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  TPK Varna LLC är ett livsmedelsföretag specialiserat på leverans av livsmedel under följande märken: "Tsar" (pasta, mjöl, gryn, flerkornsflingor, snabbflingor, gröt, havregryn, fryst deg, ätbar olja); "Soyuzpischeprom" (pasta) och "Healthy menu” (frukostflingor, pasta, hårt bröd, ätbar olja, fullkornsflingor, växtbaserade drycker). Företagets sortiment innefattar över hundra olika produktnamn som är välkända och älskade inte bara av kunder i den ryska federationen och länderna i tullunionen, utan även i USA, Kina, Kanada, Israel och Sydkorea. Produkttillverkaren ingår i det ryska registret över tillverkare och leverantörer av naturliga och miljövänliga produkter, och har erhållit priser från den internationella ekologistiftelsen. Vi använder modern utrustning i produktionen, så att våra produkter kan leva upp till världens högsta kvalitetsstandarder.

  Webbplats Open In New icon
 4. PANINKRET CHEM.-PHARM. VERTRIEBSGES. MBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  PANINKRET Chem.-Pharm. Vertriebsges. mbH är ett företag verksamt i Tyskland och övriga världen. Vi säljer animaliska och växtbaserade extrakt från välrenommerade producenter. Producent av animaliska extrakt är Paninkret Chem.-Pharm. Werk GmbH. Våra växtbaserade extrakt och pressaftpulver från färska växter kommer främst från Salus Haus Nachf. GmbH & Co KG och Walther Schoenenberger Pflanzensaftwerk GmbH. Alla våra partners är ledande inom sina områden. Tillsammans lägger vi vårt fokus på kvaliteten hos våra produkter som till största delen framställs i Tyskland. För att betona detta krav ytterligare har vi sedan 2001 system som är certifierade enligt DIN EN ISO 9001: 2015. Många av våra produkter kan på förfrågan certifieras enligt OK Kosher Certification och erbjuds i ekologiska varianter enligt DE-ÖKO-003. Sedan 2014 är vi certifierade att handla med aktiva substanser enligt §67 AMG. Kontakta oss för mer information och samarbete.

  Webbplats Open In New icon
 5. TAMPIERI SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Tampieri Spa är ledande inom produktion av råa och raffinerade vegetabiliska oljor för djuruppfödning och bränsle. Vi har anläggningar för bearbetning av biprodukter från vinframställning. Raffinerad och rå matolja, alkohol, destillerade produkter, grappa, mjöl för djurfoder och tartrater, brännbara kompositpaneler. Ledande i Europa inom produktion av druvkärnolja.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. SOMEFIL FRANCE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. ETERIKA LTD

  Bulgarien

  Verified by Europages badge
 3. SB-TRADING (BVBA)_M

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Sb-Trading (BVBA) är ett handelsföretag i Belgien som grundades 2016. Vi är specialiserade på global försäljning av livsmedels- och ickelivsmedelsprodukter (FMCG), som drycker, sötsaker och godis, mjölkpulver, kött och andra produkter. Vi har många välkända märken i vår portfölj, och ett brett utbud av de populäraste produkterna, som: - Livsmedel: godis i parti, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, solrosolja, mjöl, kött - Ickelivsmedel: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin - Verktyg: Märken, kemikalier. Vi vill erbjuda våra klienter goda valmöjligheter bland hälsoprodukter, sourcade från välrenommerade märken som anpassar sina produkter för att leva upp till de specifika behoven hos globala kunder. Vi har rört om i grytan både på inhemska och internationella marknader. Dessutom samarbetar vi med godisgrossister i Storbritannien och exportföretag över hela världen, som lever upp till sin utlovade kvalitet. Tack vare ett gediget ledarskap har företaget växt i rasande fart. Vi tillhandahåller produkter från internationella märken som: - Nutella: Nutella & Nutella&Go! - Ferrero: Rocher, Raffaello, Collection - Tic Tac: Tic-Tac, Tic-Tac-blandningar, Tic-Tac-tuggummi - Kinder: Kinder-surprise, Kinderchoklad, schoko-bons, Bueno. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 4. WEED PARADISE

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Weed Paradise Universal Foundation är en ledarna på CBD-marknaden. Företaget är baserat i Châtenois i Vogeserna (Frankrike). Vi väljer noggrant ut alla våra produkter hos våra olika partner och kan idag erbjuda våra kunder fler än 300 produkter. Vårt företag följer det europeiska regelverket och vi arbetar endast med produkter som är certifierade av franska och europeiska laboratorier. Våra produkter har alla ett analysintyg. Vi garanterar leveranser med uppföljning och diskretion överallt i Europa. Sortimentet omfattar blommor, harts, olja, cigaretter 100 % CBD och utan tobak, cigarrer, ett sortiment kosmetika, e-vätskor, ett sortiment livsmedel, godis. Vi kan svara på alla era önskemål, t.o.m. leverera kontraktstillverkade produkter förpackade i vårt eget laboratorium. Vårt nätverk av franchisebutiker omfattar 40 försäljningsställen och fortsätter att växa på en expanderande marknad. Ni kan öppna ett franchise överallt i Europa. Vi är de första att ha marknadsfört CBD-automater och vår park omfattar idag fler än 150 automater i bruk. Ni kan individualisera dem med ett stort val av alternativ för att svara på era kunders krav och följa gällande bestämmelser i ert land. Tveka inte att kontakta oss för ett eventuellt samarbete, kostnadsförslag eller för att beställa produkter.

  Webbplats Open In New icon
 5. TRADELINE GROUP

  Polen

  Verified by Europages badge
 1. SIBERIA GOLD LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Siberian Gold LLC är en fabrik i Ryssland som skalar och bearbetar färska pinjenötter från Sibirien. Siberian Gold ligger i Moskvaregionen. Vi är specialiserade inom framtagning av pinjenötskärnor och olika fröer (senap, hampa, lin). Med vår färgsorterare uppnår vi höga renhetshalter av frön och kärnor. Siberian Gold har 100 % kallpressade oljor, cederolja, linolja, hampaolja (oraffinerad), utan andra inslag. Alla exportvaror fraktas till vår lagerlokal i Hamburg. Det innebär att du kan köpa våra produkter direkt från lagret i Tyskland. Alla våra produkter odlas naturligt i Sibiriens ekologiska landskap. Vår bearbetningsteknologi låter oss bevara alla vitaminer, naturliga smaker och hälsofördelar i alla våra produkter. Siberian Gold tillsätter aldrig tillsatser, färgämnen eller kemiska substanser.

  Webbplats Open In New icon
 2. UNITED SPICES, LTD

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Vi har de bästa villkoren och priserna för hela vårt produktsortiment, från kokosnötter till kosmetika. Med en bred intressebas - från tillverkning och försäljning av kryddor till kokosnötter och professionell kosmetika - har vi en stabil position på EaEU-marknaden. Vårt nära samarbete med Sri Lankas ambassad gör att vi kan plocka ut de bästa tillverkarna av kokosprodukter, förstärker våra samarbeten och skapar en synergisk effekt. Vi är en känd importör av specifika varor från Sri Lanka. Långsiktiga kontrakt med leverantörer av råmaterial och -varor gör att vi kan skapa produkter av mycket hög kvalitet. Våra varumärken: "Econutrena", "United Spices", "Oh My God! ". Vi kan ta fram egna märken åt dig, för produkttyper som: 1. Kokosmjölk 5-22 % fett 2. Kokosmjöl, socker, flarn 3. Kokossyrup 4. Kokosvinäger 5. Aminosås, kokos 6. Kondencerad kokosmjölk och kokosvispgrädde, 30 % fett. Professionell kosmetika

  Webbplats Open In New icon
 3. POKROVSKY ZRM LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Pokrovkas fabrik för vegetabiliska oljor (POKROVSKY ZRM LLC) tillverkar och levererar vegetabiliska oljor och råingredienser av sojabönor och raps. Fabriken bearbetar sojabönor och rapsfrön, och erbjuder följande produkter: - oraffinerad rapsolja för industriellt och kommersiellt bruk; - kakor av rapsfrön (används som proteintillskott för alla boskapssorter); - oraffinerad sojabönsolja för industriellt och kommersiellt bruk; - kakor av sojabönor (ett universellt högproteinfoder för djur och fjäderfän). POKROVSKY ZRM är en toppmodern fabrik som värdesätter den månghundraåriga traditionen inom tillverkning av vegetabiliska oljor. Vi använder enbart högkvalitativa råvaror med ryskt ursprung i produktionen. Alla steg i produktionsprocessen överses med strikta kvalitetskontroller. Vi nyttjar avancerad och sofistikerad utrustning, så att vi kan tillverka färdiga oljor och fetter som ligger i enighet inte bara med ryska regulationer, utan dessutom europeiska standarder. Oljekvaliteten övervakas i ett modern laboratorium. Vi exporterar och importerar jordbruksprodukter från och till länder i EU, Mellanöstern, Centralasien och kina, med kontainrar, tunnor och tankbilar. Företaget garanterar hög produktkvalitetet och fullgott utförande av alla delar av verksamheten.

  Webbplats Open In New icon
 4. DELICES DE FEMMES

  Senegal

  Verified by Europages badge

  DELICES DE FEMMES framställer och producerar naturliga och ekologiska kosmetika och produkter för välbefinnande. Våra produkter är tillverkade på hantverksmässigt vis, internationellt erkänd metod. Vi använder kallsaponifiering för tillverkning av våra tvålar och använder lokala ingredienser som oljor från Senegal, afrikanska smörsorter och eteriska oljor. Vi erbjuder produkter för välbefinnande som är inspirerade av afrikanska kvinnors traditionella, hemliga recept. Vi erbjuder också naturliga vårdprodukter för ansiktet, för kroppen och håret: Naturliga kosmetika och produkter för välbefinnande med naturliga ingredienser med vegetabiliskt ursprung. DELICES DE FEMMES framställer naturlig kosmetika made in Senegal. Vår ambition är att sköta om er, ägna uppmärksamhet åt ert utseende och familj med sunda produkter, utan kemiska ingredienser och framställda utifrån ingredienser från de afrikanska floran. Kontakta oss för frågor om vårt företag eller våra tjänster. Vi svarar snarast möjligt.

  Webbplats Open In New icon
 5. ROYALE LACROIX

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Sedan 1930 erbjuder Royale Lacroix sina margariner och och fetter för bordet, köket och för fackfolk däribland inom livsmedel, kexfabriker, konditorier, hantverksbagerier och industribagerier samt ett ekologiskt sortiment. I vårt konsumentsortiment finns bords- och matlagningsmargarin men även ett helt sortiment för att breda på bröd och smörgåsar. Ojämförliga smakintryckskvaliteter. Ofrånkomlig smak.

  Webbplats Open In New icon
 6. NICOLAS SERVICES

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Sedan 2019 handlar NICOLAS SERVICES med vegetabilisk olja: solrosolja, rapsolja, sojaolja, palmolja m.m. Vårt företag är etablerat i Bretagne. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 7. STELLA

  Belgien

  Verified by Europages badge
 8. ORIENT & VOUS COSMÉTIQUES

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 9. AFRUSE S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 10. HUILES SAINT MAURICE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 1. COCOON CBD

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. SIXTY8

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 3. NETHERLEAFS

  Nederländerna

  Verified by Europages badge
 4. CBDIS GREENEO

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 6. ASTRATELLA

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 7. GRALINCO MERCADERÍAS S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 8. KBA

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 9. BVNATUREL

  Belgien

  Verified by Europages badge
 10. GREENEO

  Frankrike

  Verified by Europages badge
Filter

Resultat för

Vegetabiliska oljor - Import och export

Antal resultat

2 176 företag