• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • järnhaltiga och järnfria mineraler

Resultat för

Järnhaltiga och järnfria mineraler - Import och export

 1. COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE KIESELGUHR - CEKESA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget COMPAÑÍA ESPAÑOLA DE KIESELGUHR - CEKESA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom diatomit, KISELGUR, utvinning av kiselgur, utvinning av diatomit, saluföring av kiselgur, plattor av diatomit, och opal. Företagets huvudkontor finns i Elche De La Sierra-Albacete, Spanien.

 2. GTD GRAPHIT TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GTD GRAPHIT TECHNOLOGIE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Langgöns, Tyskland.

 3. ERNST KRATZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ERNST KRATZ GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 4. ARMATURENWERK HÖTENSLEBEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ARMATURENWERK HÖTENSLEBEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Hötensleben, Tyskland.

 5. AUGUST NIEDERREUTHER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AUGUST NIEDERREUTHER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Ingolstadt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NIMEX NE-METALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NIMEX NE-METALL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Helbra, Tyskland.

 2. CTG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CTG GMBH & CO. KG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Bad Breisig, Tyskland.

 3. ORI MARTIN DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ORI MARTIN DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 4. HSB NORMALIEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HSB NORMALIEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Schwaigern, Tyskland.

 5. EDEN-DESIGN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EDEN-DESIGN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Iserlohn, Tyskland.

 1. LAFORTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LAFORTEC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Grünhain-Beierfeld, Tyskland.

 2. KLOPPERT STAHL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KLOPPERT STAHL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Fröndenberg, Tyskland.

 1. PSE STAHL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PSE STAHL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 2. OXIDOS FERRICOS S A

  Spanien

  Slutprodukten gestaltas i tre former vars mineralogiska sammansättning är identisk, bara granulometrin skiljer sig åt. Produkten presenteras för kunden i form av 25-kilossäckar lastade på pallar om 1.200 kg eller flexibla behållare (Big Bag) om 1.200 kg. I båda packningsformerna är produkten helt isolerad och värmeförseglad med band och krympfilm som garanterar perfekt skydd enligt EU-normer.

 3. ANCON GMBH

  Tyskland

  Företaget ANCON GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 4. ANDREAS KÖPER - METALLGO E.K.

  Tyskland

  Företaget ANDREAS KÖPER - METALLGO E.K., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Grünstadt, Tyskland.

 5. MST EDELSTAHLROHR GMBH

  Tyskland

  Företaget MST EDELSTAHLROHR GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Ratingen, Tyskland.

 6. BS BUSINESS & SERVICE

  Peru

  Företaget BS BUSINESS & SERVICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Chiclayo, Peru.

 7. MARMARA METAL MAMULLERI TICARET A.S.

  Turkiet

  Företaget MARMARA METAL MAMULLERI TICARET A.S., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. JH TRADING + SALES

  Tyskland

  Företaget JH TRADING + SALES, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom minerala sammansättningar, raw materials, och mässingsblås. Företagets huvudkontor finns i Verl, Tyskland.

 1. KLEEMANN EDELSTAHLSERVICE & LOGISTIK GMBH

  Tyskland

  Företaget KLEEMANN EDELSTAHLSERVICE & LOGISTIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Dornum, Tyskland.

 2. GROBBLECHSERVICE STÜNKEL GMBH

  Tyskland

  Företaget GROBBLECHSERVICE STÜNKEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Isernhagen, Tyskland.

 3. MULBROD ® NORMALIEN UND BEFESTIGUNGSMITTEL MÜLLER & CO. KG

  Tyskland

  Företaget MULBROD ® NORMALIEN UND BEFESTIGUNGSMITTEL MÜLLER & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Schwabach, Tyskland.

 4. BEPRO-BLECH UND PROFILSTAHL HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H. & CO BETRIEBS-KG

  Tyskland

  Företaget BEPRO-BLECH UND PROFILSTAHL HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H. & CO BETRIEBS-KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Gelsenkirchen, Tyskland.

 5. OUDER TRADING GMBH

  Tyskland

  Företaget OUDER TRADING GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 6. VALGES

  Spanien

  Företaget VALGES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineraler. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga och järnfria mineraler, Järnhaltiga och järnfria mineraler, och gruvprodukter. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 7. LANDRUF ROHRTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget LANDRUF ROHRTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Siegen, Tyskland.

 8. PROFIX IMPORT & EXPORT TRADING CO.LTD.

  Turkiet

  Företaget PROFIX IMPORT & EXPORT TRADING CO.LTD., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom perlit. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 9. MOROCCO MINERALS COMPANY

  Marocko

  Företaget MOROCCO MINERALS COMPANY, som är verksamt inom sektorn för Icke järnhaltig malm. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga och järnfria mineraler, Järnhaltiga och järnfria mineraler, mineraler, baryt, och diatomit. Företagets huvudkontor finns i CASABLANCA, Marocko.

 10. GRAFITE DO BRASIL

  Brasilien

  Företaget GRAFITE DO BRASIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Grafit för smörjning, naturlig grafit, Grafit för smörjning, big bags för gruvämnen, och eldfast grafit. Företagets huvudkontor finns i Belo Horizonte, Brasilien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Järnhaltiga och järnfria mineraler - Import och export

Antal resultat

9 095 Företag