• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • farmaceutprodkter

Resultat för

Farmaceutprodkter - Import och export

 1. QOGITA

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Qogita är en B2B-marknadsplats i Nederländerna som specialiserar sig på grossdistribuering av erkända skönhets- och hälsovårdsprodukter. Vår plattform underlättar direktköp för detaljhandlare genom ett utbrett nätverk bestående av hundratals grossister över hela Europa. Vårt främsta mål är att strömlinjeforma anskaffningsprocesser, och erbjuder en användarvänlig plattform so är utformad för att spara dig både tid och pengar när du sourcar varorna du behöver. Vår katalog har oslagbar bredd och djup, och vi ser till att du får tillgång till grossistpriser. Du kommer alltid hitta utmärkta deals för artiklarna du behöver. Vi har produkter från kända märken som Loréal, Oral-B, Versace, Victoria's Secret, Maybelline New York, Nivea, med flera i vår extensiva och mångfaldia kollektion. På Qogita prioriterar vi kundnöjdhet genom att tillhandahålla flexibla betalningsalternativ, snabba leveranser och robusta kvalitetsgarantier. Vi vill se till att varje kundköp genom vår plattform är en härlig upplevelse. Vår omfattande kundtjänst har erhållit stor uppskattning bland vår klientel. Utforska vår extensiva katalog, som innefattar över 150 000 lagerhållningsenheter värda över 500 miljoner euro. Alla våra produkter finns tillgängliga i lagerhus hos våra över 200 säljare belägna över hela Europa.

 2. COMFORTPAT B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  ComfortPat B.V. är beläget i Huissen i Nederländerna, och är specialiserat inom distribution och partiförsäljning av märkesprodukter inom hälsovård, medicin, läkemedel och kosmetika sedan 2016. Vårt breda produktsortiment innefattar produkter för hårvård och hudvård, sminkartiklar som foundation och läppstift, krämer och parfymer. Vi är din perfekta samarbetspartner för alla skönhetsprodukter! Vi vill också bidra med säkerhet, och tillhandahåller medicinska artiklar som termometrar, ansiktsskydd, handskar och desinfektionsmedel för händer och ytor. Vi distribuerar produkter från ett otal kända märken, som Lancôme, Loréal, Vichy, La Roche Posay, Dior och l'Occitane. Tack vare vårt konsekventa fokus på forskning, utveckling och innovation så kan vi tillhandahålla produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser, och tillfredsställa våra kunder över hela världen. Våra kunder uppskattar också vår helhetstäckande kundtjänst. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Partihandel med nätbutik för medicintekniska produkter: handskar, sprutor, kanyler, intravenösa katetrar, vingkanyler, medicinska plåster, kinesiologitejp, infusioner, transfusioner, röntgentillbehör

 4. ATLANTIQUE REPARTITION

  Frankrike

  Verified by europages badge

  ATLANTIQUE RÉPARTITION, er oberoende, regionala närgrossist/distributör. En partner nära er, ett team som är uppmärksamt för era dagliga behov. Ständig förbättring är vårt ledmotiv: vi omvandlar era problem till lösningar. ANSKAFFNING: alla våra order skickas varje dag till 120 av de största laboratorierna. Vi väljer ut dem efter era behov därför att ni står i centrum för våra prioriteringar. LAGERSTYRNING: lagernivåerna uppdateras och sorteras dagligen. Staplarna och raderna är ordnade så att varje lagringsutrymme kan lokaliseras och märkas. Vi är väldigt noggranna med förvaltningen av våra lager, de utgör nämligen morgondagens omsättning. ORDERBEREDNING: alla order är behandlas för hand. Produkterna är omsorgsfullt förpackade i lådor för er komfort. Thomas, den ansvarige apotekaren, kontrollerar dem personligen en och en. DISTRIBUTION: våra leveranser sker en till två gånger om dagen, av Morgane eller Ludivine. Även med masken på kan ni se deras leende. EFTERSERVICE: eftersom ni inte betraktas som endast ”kunder”, utan som ”partner”, med vilka vi tillsammans får företaget att växa, är efterservicen hörnstenen i vår filosofi. Era returer står till grund för vår förbättring, och er tillfredsställelse är vår bästa belöning. Kontakta oss gärna för ytterligare information.

 5. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 30 år tillbaka säljer ACT ett ständigt växande antal råvaror av hög, certifierad kvalitet med stor framgång. ACT grundades 1985 i Hamburg av Dr. Ramin Ghaffari och är i dag ett stort företag med mer än 60 medarbetare internationellt. Våra kontor finns i Hamburg samt på ytterligare 12 orter i världen. Framgångar uppnås alltid i team och varje dag bidrar alla våra medarbetare till detta med sin kompetens och sina initiativ. För att kunna agera framgångsrikt globalt har vi dessutom ett internationellt nätverk av agenter liksom starka partner på det viktiga logistikområdet.Med ACT kan du förlita dig på kostnadseffektiva och flexibla leveranser i tid– över hela världen!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NAWA PHARMA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Välkommen till Nawa Pharma! Vi är är ett registrerat och forskningsbaserat läkemedelsföretag som är specialiserat inom tillverkning och handel med naturläkemedel samt tjänster för egna märkesvaror inom industrin för medicin & hälsa. Nawa Pharma är ett multinationellt företag med närvaro i Turkiet, Malaysia och frankrike. Vår breddade verksamhet når Kuwait, Saudiarabien, Förenade Arabemiraten, Qatar och Egypten. Vårt forskningsteam har över 25 års erfarenhet av forskning och utveckling inom naturliga produkter, och ligger bakom upptäckter av nya produkter med högt kommersiellt värde. Vårt företag ligger i bräschen för forskning och utveckling av naturliga produkter med pålitliga fördelar, som naturlig kosmetika, vitaminer och kosttillskott, läkemedel, medicinska artiklar, hälsokost och hälsodrycker. Våra tjänster innefattar skräddarsydd formula, stöd i byggandet av ditt kosmetiskamärke, marknadsföring, rådgivning, framtagning av verksamhetsstrategier samt investeringslösningar för företag inom hälsovård. Tveka inte att kontakta vårt team!

 2. ARKANA COSMETICS

  Polen

  Verified by europages badge

  Arkana är ett av de mest dynamiskt utvecklade professionella kosmetikaföretagen i Polen. Vi är specialiserade på avancerad hudvård och reagerar inte bara på marknadens behov, utan är också drivande i nya trender. Vi är välkända för vår innovativa neurokosmetika. De är baserade på signalsubstanser som utnyttjar naturliga nervkopplingar. Metoden tar den direkta kopplingen mellan hjärnan och huden i beaktning. Det gör våra behandlingar effektiva, med synliga resultat omedelbart efter behandlingen. Sist men inte minst - stimulans av det centrala nervsystemet har ännu en obestridlig fördel: det har en positiv effekt inte bara på huden, utan på det allmänna måendet. Därför fungerar neurokosmetika perfekt med vår filosofi om medveten skönhet och vård. Individuell, noggrant utvald behandling på skönhetssalong i kombination med vård i hemmet är det bästa sättet att få synliga resultat varje dag. Innovativa metoder och synliga resultat: När vi utvecklar nya produkter använder vi oss av de senaste vetenskapliga upptäckterna, innovativa ingredienser och gällande trender inom kosmetika. De senaste åren har vi skapat över 70 olika kosmetika recept. Våra produkter är alltid ett steg före konkurrenterna. 2019 nominerades vår produkt till det prestigefulla Cosmoproof Awards for the most innovative product at the world's largest cosmetics fair in Bologna. Kontakta oss och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att få din verksamhet att växa.

 3. MH MULTIPACK SDN BHD

  Malesien

  Verified by europages badge

  MH MULTIPACK SDN BHD är ett dynamiskt och innovativt företag som strävar efter att revolutionera hur befolkningen på Malaysia når sjukvårdstjänster. Som en ledande mobil vårdgivare i Malaysia förmedlar vi sjukvårdstjänster direkt till privatpersoners dörrar, och gör kvalitetsvård lättillgängligt och enkelt. Vi använder toppmodern teknik och ett team skickliga sjukvårdare för att tillhandahålla ett brett utbud av tjänster som innefattar konsultation, diagnostiska test, läkemedelsleverans och hälsokontroller. MH MULTIPACK SDN BHD vill överbrygga kyftan mellan traditionella sjukvårdssystem och det moderna samhällets behov. Genom att använda digitala plattformar och mobilappar har vi skapat ett friktionsfritt och användarvänligt gränssnitt, så att patienter kan få tillgång till sjukvårdstjänster på sina egna villkor. Oavsett om det är en upptagen yrkesmänniska som söker akut hjälp eller en pensionär som behöver en rutinkontroll, så ser vi till att sjukvården finns bara ett par klick bort. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla de allra högsta standarderna inom kvalitet och säkerhet. All vård tillhandahålls av licenserade sjukvårdare, och genomgår strikt kvalitetskontroll för att säkerställa exakta diagnoser och effektiva behandlingar. Vi följer även strikta protokoll för läkemedelshantering, och de allra högsta etiska standarderna som prioriterar patienternas privatliv samt tystnadsplikt. Kontakta oss för mer information!

 4. MULTI PURPOSE TRADERS

  Belgien

  Verified by europages badge

  MULTI PURPOSE TRADERS är ett företag beläget i Anderlecht i Nederländerna som är specialisert på distribution och partiförsäljning av märkesprodukter inom hälsovård, medicin, läkemedel och kosmetika sedan 2016. Vårt breda produktsortiment innefattar produkter för hårvård och hudvård samt sminkprodukter som foundation, läppstift, krämer och parfymer. Vi är din perfekta samarbetspartner för alla skönhetsprodukter. Vår service omfattar tre olika förhållningssätt: Full service är den mest omfattande. Vi ser till att dina idéer blir till kosmetiska produkter, färdiga för marknaden. Ditt prjekt definieras i tekniska, vetenskapliga, ekonomiska och kommersiella termer. Egna märkesvaror tillåter dig att välja formula för din kosmetiska produkt (smink, välmående, hudvård, spa). Ni får stöd av våra kosmetikaspecialister för att få bästa råd för skönhetsmedel. Du får färdiga produkter eller kosmetika i bulk - valet är ditt. Vi utför kontraktstillverkning av kosmetiska produkter utefter den formula som du väljer ut. Vi utför tillverkning och paketering av din kosmetika på vår tillverkningsanläggning. Vi erbjuder våra kunder minimibeställningar till fasta priser med gynnsamma villkor. Vi är verksamma i över 25 länder. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. ENVIROTEK EAST EUROPE

  Italien

  Verified by europages badge

  ENVIROTEK EAST EUROPE ÄR ETT MÄKLARFÖRETAG SOM ÄR VERKSAMT PÅ DEN PARALLELLA LÄKEMEDELSMARKNADEN. DE MÅNGA ÅRS ERFARENHETER OCH INSYNEN I DESS INTERNATIONELLA VERKSAMHET GÖR DET TILL EN AV DE VIKTIGASTE REPRESENTANTERNA I DETTA OMRÅDE. VI HAR ETT STORT ANTAL PERSONLIGA SKYDDSANORDNINGAR PÅ LAGER (SNABB LEVERANS) (MASKER, DESINFEKTIONSMEDEL ETC.) SOM DU KAN SE PÅ WEBBPLATSEN FÖR VÅR ITALIENSKA PARTNER WWW.ENVIROTEKITALIA.IT.

 1. WILCO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Wilco skapar produkter för en sund livsstil, krävande vård, inre välbefinnande och harmoni. Vi vill stärka folkhälsan med naturliga produkter, och hjälpa människor att hitta en bra balans mellan att må bra och känna sig starka inför livets utmaningar. Vi förlitar oss på naturens skafferi och använder enkla och effektiva recept utan en massa tillsatser, vilka i sådana fall också de består av naturliga ingredienser. Alla våra produkter är 100 % naturliga, övervägande biologiskt kontrollerade och utan vanliga tillsatser.

 2. PRNCE LONG FOOD EXPORTERS LIMITED

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Prnce Long Food Exporters Ltd är en betydande distributör av märkeskosmetika och parfymprodukter. Vi grundades 2015 och tillhandahåller högkvalitativ kosmetika, parfymer, hudvårdsprodukter, barnmjölk, ätbara oljor och frön till grossistpriser. Vi levererar över hela världen och har kundtjänst dygnet runt för att hjälpa våra kunder att slutföra sina onlineköp. Vi är öppna för nya affärsmöjligheter med våra samarbetspartners. Prnce Long Food bidrar med professionella upphandlingsstrategier och logistiska lösningar för att säkert och effektiv förflyttar säd och olja i bulk från sourcing- och lagringsplats till där efterfrågan är som störst. Vi vill bidra till internationaliseringen av ditt företag och märke genom framåtriktad planering, prospektering och försäljning till utländska marknader. Vi bidrar med professionella upphandlingsstrategier och logistiska lösningar för att säkert och effektiv förflyttar säd och olja i bulk från sourcing- och lagringsplats till där efterfrågan är som störst. Vi är ett konsultations- och rådgivningsföretag för internationella verksamheter i Europa och Amerika. Våra specialiserade tjänster sträcker sig från planering och prospektering av utländska marknader till guidande genom inträdeskrav, guidande genom produkt- och märkesuppfattning, prissättning och identifikation av potentiella importörer i olika länder. Dessutom identifierar, förhandlar och genomför vi exporter och guidning genom dokumentation, internationella transportbyråer och tullklarering.

 1. MOLAR CHEMICALS KFT

  Ungern

  Verified by europages badge

  Molar Chemicals Kft har varit verksamt inom kemikalier sedan 1993. Utöver kemikalier är vi även verksamma inom handel och tillverkning av farmaceutiska råmaterial och desinfektionsmedel, och representerar flera internationella företag i Ungern. Vi är marknadsledande på många områden, och har en gedigen professionell bakgrund samt modern infrastruktur. Företaget karaktiseras av modern produktion och modern lagerhållning, ett välutrustat laboratorium och en högkvalitativ arbetsmiljö. Vi har alla tillstånd, certifikat och uppfyllda villkor nödvändiga för verksamheten (partiförsäljning av läkemedel, ISO, ASR, HACCP). Produktionskapaciteten sträcker sig från förpackningar på ett fåtal gram till storlekar på flera ton. Vi har ett flexibelt förhållningssätt till våra samarbetspartners behov, och tack vare vårt utvecklingslaboratorium kan vi ta fram specifika produktionstekniker och utföra individuell tillverkning på beställning samt specifika beställningskontrakt.

 2. HQ COSMETICS BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  HQ COSMETICS är specialiserade på partiförsäljning av skönhetsvård, hudvård, hårvård, farmaceutiska och kosmetiska produkter. Vi är belägna i Nederländerna. Vår styrka ligger i kvaliteten hos våra produkter och tjänster, och i personalen som har en total erfarenhet på över trettio år. Vi är väletablerade på kontraktsbasis med ledande märkestillverkare och grossistbutiker i Europa. Det ger oss tillgång till de mest högkvalitativa produkterna till överkomliga priser. Vi har lagerlokaler på olika platser i Europa (i Nederländerna, Belgien, Storbritannien och Schweiz) för att kunna möta dina behov i alla delar av världen. Vår kundtjänst är tillgänglig dygnet runt för alla frågor, och vi ser alltid till att göra vårt bästa för varje kund. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 3. S.A.M MED BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  SAM MED B.V. prioriterar kvaliteten högst hos våra testkitsprodukter. Vi vill tillfredsställa behoven i en värld som utvecklas. Våra testkit tillverkas i Europa och USA, och vi är en ledande distributör av läkemedelsprodukter. Vi är specialiserade på utförsäljning, överskott, slutlager och standardlager. Vi är hängivna till kundnöjdheten, och strävar efter att uppfylla just din verksamhets behov. Vi har varit verksamma i åratal, och har byggt upp ett rykte för kvalitet med bästa tänkbara service. Alla produkter som levereras är garanterat 100 % autentiska. Utöver vår högt värderade nederländska klientbas har vi en stark närvaro i många länder, eftersom vi levererar våra produkter över hela världen.Vi är dedikerade till kompromisslös service till konkurrenskraftiga priser. Vi sourcar produkterna direkt från några av världens största läkemedelsmärken, oftast från de officiella distributörerna, för att ge dig produkter av bästa kvalitet och rabatterade grosspriser.

 4. TRENKER

  Belgien

  Verified by europages badge

  Laboratoires Pharmaceutiques Trenker, ett familjeföretag grundat 1933 av Rodolphe Henri Trenker, framställer och säljer läkemedel, livsmedelstillskott och medicintekniska produkter av hög kvalitet som uppfyller de strängaste europeiska tillverkningsstandarderna. Vi ställer vårdpersonal och patienter i centrum för våra prioriteringar genom att dagligen engagera oss för att förbättra allas livskvalitet och hälsa.Vi deltar i samtliga steg av produktionen. Från utkast till slutproduktens förpackning centraliserar vi varje steg av våra produkters tillverkning i vår nya fabrik i Nivelles.Laboratoires Pharmaceutiques Trenker är idag verksamma i ett femtontal länder och har som vision att bli en internationell referens inom kontinuerlig utveckling av innovativa lösningar. Trenker söker ständigt nya partner. Kontakta oss gärna.

 5. KREGLINGER EUROPE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Kreglinger Europe är en distributör av specialingredienser, anskaffar produkter från Amerika till Australien och från Kina till Chile, erbjuder lösningar inom olika typer av industrier som mat, dryck, farmaceutiska preparat och kosttillskott, kosmetik, agronomi och en mängd andra tekniska branscher. Med stöd av sitt egna logistikföretag (Kreglinger logistics – Kregspedi), kan företaget även erbjuda kommersiella tjänster av högsta klass kombinerat med teknisk support och punktliga leveranser.

 6. LAB-SERVICE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  LAB SERVICE: Vårt företag, grundat 1981, har som huvudverksamhet kornstorleksanalys och förblir till denna dag ett familjedrivet och oberoende företag. Lab Service arbetar i samarbete med företag inom kemi, läkemedel, kosmetika och jordbrukslivsmedel. Vårt företag är specialiserat på: Mikronisering - Malning och sållning - Kornstorleksanalys.

 7. MAJOR MEDICAL SOLUTIONS KFT.

  Ungern

  Verified by europages badge

  MAJOR MEDICAL SOLUTIONS är en global leverantör av högkvalitativa estetiska produkter. Vårt sortiment innefattar utrustning och artiklar för estetisk sjukvård. Vår specialitet är hudfillers. Vi har varit en pålitig partiförsäljare för läkemedel relaterade till den estetiska branschen sedan 2018. Vårt uppdrag är att förse våra kunder med förstklassiga produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi håller oss uppdaterade om innovationer inom industrin, och tillhandahåller de mest populära läkemedlen som finns tillgängliga på marknaden.

 8. GAREX ADRIA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Garex Adria d.o.o. är ett högteknologiskt hälsoföretag som haft en framgångsrik verksamhet sedan 2015. 2020 lanserade Garex Adria det globala tillskottsmärket Starlife, där vi producerar högkvalitativa produkter och tjänster för att sakta ner åldringsprocessen, slimma kroppen, stärka immunförsvaret och bibehålla vitaliteten för alla åldrar. GoStarlife är en nätbutik med våra förstklassiga antiåldringsprodukter och enastående kundtjänst för de som shoppar bekvämt hemifrån.

 1. MIDAS PHARMA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Midas Pharma tillhandahåller produkter och tjänster genom hela den farmaceutiska värdekedjan. Vi är ett medelstort företag i läkemedelsbranschen och har både en bred expertis och förmågan att sammanföra företag, människor och kunskap.

 2. JLLC «TRIPLEPHARM»

  Vitryssland

  Verified by europages badge

  TriplePharms huvudverksamhet är att tillverka högkvalitativa, sterila antibiotikapulver av senaste generationen i enighet med internationella GMP-standarder. Vi tillverkar bland annat: Karbapenemer, glykopeptider, polymyxiner, makrolider och andra antibakteriella substanser. Vi är alltid öppna för nya samarbetspartners och projekt! I och med att vi arbetar inom ett område för socialt ansvar - den mänskliga hälsan - ser vi det som vår uppgift att tillhandahålla garanterat kvalitativa mediciner som är effektiva och säkra.

 3. MICROBELCAPS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Tillverkar vitamin B1, B6, B12 med direktkompression av farmaceutisk kvalitet GMP och extrakt av fermenterad papaya för livsmedelsindustrin. Utveckling av processer för mikroinkapsling, nanoinkapsling och produktion av nanopartiklar, förfaranden för extrahering av naturliga råvaror, bearbetning av vätskor för tillverkning av frystorkade pulver från flytande eller trögflytande råvaror, mikroinkapsling av mjölksyrebakterier, aromer, växtextrakt.

 4. MTLB HEALTHCARE CONSULTING

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget MTLB HEALTHCARE CONSULTING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Integrerad logistik. Företaget är även verksamt inom Hantering av produktion och risker, Farmaceutprodkter, genomförbarhetsstudier transport, utveckling av modeller enligt kundens specifikationer, förvaltning av distributionskedjan, förvaltning av styrsystem, Hantering av produktion och risker, customer service management, och Pharmaceutical industry. Företagets huvudkontor finns i Petit-Enghien, Belgien.

 5. BELLAVIE SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget BELLAVIE SPRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företaget är även verksamt inom Farmaceutiska produkter - import och export, Farmakologiprodukter av bas- och hjälppreparatstyp, Livsmedelsextrakt, Farmaceutprodkter, Diet- och bionäring, tillverkare av probiotika, kosttillskott immunitet, immunförsvar näringstillskott, och online sales of food supplements. Företagets huvudkontor finns i Tamines, Belgien.

 6. FREY NUTRITION INH. DIPL.-HDL. ANDREAS FREY

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FREY NUTRITION INH. DIPL.-HDL. ANDREAS FREY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Farmaceutprodkter. Företagets huvudkontor finns i Paderborn, Tyskland.

 7. LORD OF HANF E. U.

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget LORD OF HANF E. U., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Farmaceutprodkter. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 8. RGENAU MEDICAL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RGENAU MEDICAL GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Farmaceutprodkter. Företagets huvudkontor finns i Meerane, Tyskland.

 9. FRESENIUS KABI IPSUM

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FRESENIUS KABI IPSUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Farmaceutprodkter. Företaget är även verksamt inom farmaceutisk hjälp, antihistamin, funktionsmat, inflammationsdämpande medel, antibiotika, antikoaguleringsmedel, elastiska strumpor, astmamedel, och medel mot trombos. Företagets huvudkontor finns i Cassina De' Pecchi, Italien.

 10. PRIVATE LABEL GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PRIVATE LABEL GERMANY GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Farmaceutprodkter. Företagets huvudkontor finns i Rüsselsheim Am Main, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Farmaceutprodkter - Import och export

Antal resultat

14 328 Företag