• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • farmaceutprodkter

Resultat för

Farmaceutprodkter - Import och export

 1. LABORATOIRE NUTERGIA

  Frankrike

  Laboratoriet NUTERGIA grundades 1989 och är specialiserat på framtagning av kosttillskott. Företaget bygger på ett initiativ från Claude Lagarde, farmaceut och biolog, och NUTERGIA driver mikronutritionen i Frankrike. Det är Frankrikes tredje största laboratorium för kosttillskott. NUTERGIA sköter utveckling/FoU, tillverkning, spedition och marknadsföring. NCA (Nutrition Cellulaire Active) ® härstammar från vårt laboratorium, här får kroppens celler aktivast möjliga näringsämnen tack vare mikronäringsämnen som förstärker effekten och upptaget för att detoxa och förnya våra celler. Med ett utbud på över tjugofyra produkter som hanterar alla tänkbara kroppsliga problem har NUTERGIA kontroll över hela processen, från urval av recept till hur produkterna marknadsförs. Dessutom garanterar NUTERGIA spårbarheten i alla steg och att alla kvalitetskontroller utförs.

 2. LES LABORATOIRES BROTHIER

  Frankrike

  BROTHIER är ett oberoende, franskt läkemedelslaboratorium grundat 1949. Helt engagerat för sårvård, uppvisar märket sina fordringar och sin know-how genom sina produkter. Laboratoriet är specialiserat på biopolymerer av vegetabiliskt ursprung avsedda för hemostas och reparation av vävnader. Det är det enda laboratoriet att behärska utformningen, forskningen, produktionen och försäljningen av sina alginater. BROTHIER är världsledande inom värdering av kalciumalginater och utvecklade redan i mitten av 1900-talet de första industriprocesserna för att framsälla textil ur dessa biopolymerer som finns i algerna. De erhållna högtekniska kompresserna, bindorna, förbanden och pulvren används för en mängd medicinska tillämpningar, från behandlingen av näsblod till besvärliga kirurgiska sår. BROTHIER kombinerar know-how med innovation för att använda kalciumalginaternas enastående egenskaper. Laboratoriet tar fram produkter som är speciellt utformade för att plåstra om sår samt lösningar anpassade för lindrigare nödsituationer i vardagen, som kompresser och bindor i ren kalciumalginat för att främja hemostas och sårläkning.

 3. COMFORTPAT B.V.

  Nederländerna

  ComfortPat B.V. är beläget i Huissen i Nederländerna, och är specialiserat inom distribution och partiförsäljning av märkesprodukter inom hälsovård, medicin, läkemedel och kosmetika sedan 2016. Vårt breda produktsortiment innefattar produkter för hårvård och hudvård, sminkartiklar som foundation och läppstift, krämer och parfymer. Vi är din perfekta samarbetspartner för alla skönhetsprodukter! Vi vill också bidra med säkerhet, och tillhandahåller medicinska artiklar som termometrar, ansiktsskydd, handskar och desinfektionsmedel för händer och ytor. Vi distribuerar produkter från ett otal kända märken, som Lancôme, Loréal, Vichy, La Roche Posay, Dior och l'Occitane. Tack vare vårt konsekventa fokus på forskning, utveckling och innovation så kan vi tillhandahålla produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser, och tillfredsställa våra kunder över hela världen. Våra kunder uppskattar också vår helhetstäckande kundtjänst. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. PHARMATURCA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE EXPORTER LTD

  Turkiet

  Pharmaturca är en autoriserad partihandlare av läkemedel som exporterar utifrån Istanbul i Turkiet. Vi är det största exportföretaget registrerat hos hälsoministeriet i Turkiet. Vi registrerade oss 2004. Vi levererar ett brett urval av medicinsk utrustning och läkemedel av högsta kvalitet till kostnadseffektiva priser. Vi har även kundtjänst. Företaget, som verkar utifrån Istabul, förmedlar läkemedelsprodukter, parallellexport och sjukvårdsprodukter till partihandlare, internationella apotek, sjukhus, hjälporganisationer, statliga sjukvårdsinrättningar och privata institutioner. Vi verkar globalt och kan erbjuda över 7 000 receptbelagda läkemedel, vacciner, receptfria läkemedelsprodukter, medicinsk apparatur och olika tjänster inom läkemedelsbranschen. Rx generiska läkemedel, Rx märkesläkemedel, injektioner, medicinska/kirurgiska tillbehör, receptfria läkemedel, sjukvårdspraktiker, brist på essentiella läkemedel, restorderartiklar för sjukhus, apotek, sjukhus, kliniker, avancerad sårbehandling, ostomi, vacciner, urologiska läkemedel. Vi hanterar både stora läkemedelsprojekt och mindre leveranser för att kunna tillfredsställa just dina behov. Vi är det enda turkiska företaget som har certifierats av Pharmacychecker. Vi har många kunder i EU-länderna, Asien, Syd- och Centralamerika, Mellanöstern, Syd- och Nordafrika med mera. Vi är verksamma i över 85 länder över hela världen.

 5. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Partihandel med nätbutik för medicintekniska produkter: handskar, sprutor, kanyler, intravenösa katetrar, vingkanyler, medicinska plåster, kinesiologitejp, infusioner, transfusioner, röntgentillbehör

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ATLANTIQUE REPARTITION

  Frankrike

  ATLANTIQUE RÉPARTITION, er oberoende, regionala närgrossist/distributör. En partner nära er, ett team som är uppmärksamt för era dagliga behov. Ständig förbättring är vårt ledmotiv: vi omvandlar era problem till lösningar. ANSKAFFNING: alla våra order skickas varje dag till 120 av de största laboratorierna. Vi väljer ut dem efter era behov därför att ni står i centrum för våra prioriteringar. LAGERSTYRNING: lagernivåerna uppdateras och sorteras dagligen. Staplarna och raderna är ordnade så att varje lagringsutrymme kan lokaliseras och märkas. Vi är väldigt noggranna med förvaltningen av våra lager, de utgör nämligen morgondagens omsättning. ORDERBEREDNING: alla order är behandlas för hand. Produkterna är omsorgsfullt förpackade i lådor för er komfort. Thomas, den ansvarige apotekaren, kontrollerar dem personligen en och en. DISTRIBUTION: våra leveranser sker en till två gånger om dagen, av Morgane eller Ludivine. Även med masken på kan ni se deras leende. EFTERSERVICE: eftersom ni inte betraktas som endast ”kunder”, utan som ”partner”, med vilka vi tillsammans får företaget att växa, är efterservicen hörnstenen i vår filosofi. Era returer står till grund för vår förbättring, och er tillfredsställelse är vår bästa belöning. Kontakta oss gärna för ytterligare information.

 2. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Tyskland

  Sedan 30 år tillbaka säljer ACT ett ständigt växande antal råvaror av hög, certifierad kvalitet med stor framgång. ACT grundades 1985 i Hamburg av Dr. Ramin Ghaffari och är i dag ett stort företag med mer än 60 medarbetare internationellt. Våra kontor finns i Hamburg samt på ytterligare 12 orter i världen. Framgångar uppnås alltid i team och varje dag bidrar alla våra medarbetare till detta med sin kompetens och sina initiativ. För att kunna agera framgångsrikt globalt har vi dessutom ett internationellt nätverk av agenter liksom starka partner på det viktiga logistikområdet.Med ACT kan du förlita dig på kostnadseffektiva och flexibla leveranser i tid– över hela världen!

 3. NAWA PHARMA

  Frankrike

  Välkommen till Nawa Pharma! Vi är är ett registrerat och forskningsbaserat läkemedelsföretag som är specialiserat inom tillverkning och handel med naturläkemedel samt tjänster för egna märkesvaror inom industrin för medicin & hälsa. Nawa Pharma är ett multinationellt företag med närvaro i Turkiet, Malaysia och frankrike. Vår breddade verksamhet når Kuwait, Saudiarabien, Förenade Arabemiraten, Qatar och Egypten. Vårt forskningsteam har över 25 års erfarenhet av forskning och utveckling inom naturliga produkter, och ligger bakom upptäckter av nya produkter med högt kommersiellt värde. Vårt företag ligger i bräschen för forskning och utveckling av naturliga produkter med pålitliga fördelar, som naturlig kosmetika, vitaminer och kosttillskott, läkemedel, medicinska artiklar, hälsokost och hälsodrycker. Våra tjänster innefattar skräddarsydd formula, stöd i byggandet av ditt kosmetiskamärke, marknadsföring, rådgivning, framtagning av verksamhetsstrategier samt investeringslösningar för företag inom hälsovård. Tveka inte att kontakta vårt team!

 4. HANGZHOU SINGCLEAN MEDICAL PRODUCTS

  Kina

  Hangzhou Singclean Medical Products Co., Ltd., grundades 2002 och ligger i det högteknologiska industriområdet Fuyang Gaoqiao i Hangzhou. Vi är ett av de mest professionella högteknologiska företagen verksamma inom forskning och utveckling, tillverkning och försäljning av biomaterial i Kina. Vi tar fram nya sammansättningar och intelligent biomaterial. Vi tillverkar främst nedbrytbara biomaterial, hyaluron och kitosan. Våra produkter innefattar derivat, diagnostiska reagenter, blodstillande material med mera. Med hjälp av teknologi och avancerad utrustning från det svenska biotekniksföretaget Baolong har vi tagit fram en serie produkter under märket "Singclean", som är en sammansättning av hyalurongel och oflamiska, viskokirurgiska hjälpmedel. Det är ett medicinskt makromolekylsmaterial som tillverkas genom högteknologisk bioteknik som har egenskaper som viskoelasticitet, lubricering, sjuvbarhet och god biologisk kompatibilitet. Vi är specialiserade på forskning om kliniska, kemiska reagenter.

 5. ARKANA COSMETICS SP. Z O.O. SP. K.

  Polen

  Arkana är ett av de mest dynamiskt utvecklade professionella kosmetikaföretagen i Polen. Vi är specialiserade på avancerad hudvård och reagerar inte bara på marknadens behov, utan är också drivande i nya trender. Vi är välkända för vår innovativa neurokosmetika. De är baserade på signalsubstanser som utnyttjar naturliga nervkopplingar. Metoden tar den direkta kopplingen mellan hjärnan och huden i beaktning. Det gör våra behandlingar effektiva, med synliga resultat omedelbart efter behandlingen. Sist men inte minst - stimulans av det centrala nervsystemet har ännu en obestridlig fördel: det har en positiv effekt inte bara på huden, utan på det allmänna måendet. Därför fungerar neurokosmetika perfekt med vår filosofi om medveten skönhet och vård. Individuell, noggrant utvald behandling på skönhetssalong i kombination med vård i hemmet är det bästa sättet att få synliga resultat varje dag. Innovativa metoder och synliga resultat: När vi utvecklar nya produkter använder vi oss av de senaste vetenskapliga upptäckterna, innovativa ingredienser och gällande trender inom kosmetika. De senaste åren har vi skapat över 70 olika kosmetika recept. Våra produkter är alltid ett steg före konkurrenterna. 2019 nominerades vår produkt till det prestigefulla Cosmoproof Awards for the most innovative product at the world's largest cosmetics fair in Bologna. Kontakta oss och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att få din verksamhet att växa.

 1. NEOVIA GMBH & CO.KG

  Tyskland

 2. MULTI PURPOSE TRADERS

  Belgien

  MULTI PURPOSE TRADERS är ett företag beläget i Anderlecht i Nederländerna som är specialisert på distribution och partiförsäljning av märkesprodukter inom hälsovård, medicin, läkemedel och kosmetika sedan 2016. Vårt breda produktsortiment innefattar produkter för hårvård och hudvård samt sminkprodukter som foundation, läppstift, krämer och parfymer. Vi är din perfekta samarbetspartner för alla skönhetsprodukter. Vår service omfattar tre olika förhållningssätt: Full service är den mest omfattande. Vi ser till att dina idéer blir till kosmetiska produkter, färdiga för marknaden. Ditt prjekt definieras i tekniska, vetenskapliga, ekonomiska och kommersiella termer. Egna märkesvaror tillåter dig att välja formula för din kosmetiska produkt (smink, välmående, hudvård, spa). Ni får stöd av våra kosmetikaspecialister för att få bästa råd för skönhetsmedel. Du får färdiga produkter eller kosmetika i bulk - valet är ditt. Vi utför kontraktstillverkning av kosmetiska produkter utefter den formula som du väljer ut. Vi utför tillverkning och paketering av din kosmetika på vår tillverkningsanläggning. Vi erbjuder våra kunder minimibeställningar till fasta priser med gynnsamma villkor. Vi är verksamma i över 25 länder. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 1. PIPELINEPHARMA

  Litauen

  Pipelinepharma.com är en B2B-marknadsplats för läkemedel, som kopplar ihop läkemedelstillverkare med köpare över hela världen. För köpare ─ distributörer, försäljnings- och marknadsföringsverksamheter, inlicenserade företag, apotekskedjor, partiförsäljare ─ vi skapar direktförbindelser genom att sammanknyta dem med kvalificerade tillverkare världen över. För säljare ─ ägare av CTD-underlag, läkemedelstillverkare, utlicenserande företag ─ vi hjälper till att hitta köpare, slutföra avtal, göra reklamavtal och minska tidåtgången mot marknaden. Vi hjälper läkemedelsleverantörer att bredda sina marknader genom att förbinda dem med över 10 000 kvalificerade köpare med höga köppotential i 127 länder. Vi är baserade i EU och är den enda europeiska B2B-marknadsplatsen för läkemedel, med färdiga dosformler med verifierade, uppdaterade underlag. Vi har över 85 000 CTD-underlag med färgiga dosformler från 1 800 GMP-tillverkare. Som en av de största expertframtagna databaserna för mediciner globalt är Pipelinepharma.com ett självklart val för sourcing av differentierade, svåråtkomliga och biosimilara läkemedel. Läkemedelsartiklar och näringsämnen kommer att göras tillgängliga på plattformen under 2022. Pipelinepharma.com har ett team med över trettio experter, agenter och konsulter inom affärsutveckling för läkemedelsbranschen, med en gedigen historik inom europeisk läkemedelshandel.

 2. S.A.M MED BV

  Nederländerna

  SAM MED B.V. prioriterar kvaliteten högst hos våra testkitsprodukter. Vi vill tillfredsställa behoven i en värld som utvecklas. Våra testkit tillverkas i Europa och USA, och vi är en ledande distributör av läkemedelsprodukter. Vi är specialiserade på utförsäljning, överskott, slutlager och standardlager. Vi är hängivna till kundnöjdheten, och strävar efter att uppfylla just din verksamhets behov. Vi har varit verksamma i åratal, och har byggt upp ett rykte för kvalitet med bästa tänkbara service. Alla produkter som levereras är garanterat 100 % autentiska. Utöver vår högt värderade nederländska klientbas har vi en stark närvaro i många länder, eftersom vi levererar våra produkter över hela världen.Vi är dedikerade till kompromisslös service till konkurrenskraftiga priser. Vi sourcar produkterna direkt från några av världens största läkemedelsmärken, oftast från de officiella distributörerna, för att ge dig produkter av bästa kvalitet och rabatterade grosspriser.

 3. TRENKER

  Belgien

  Laboratoires Pharmaceutiques Trenker, ett familjeföretag grundat 1933 av Rodolphe Henri Trenker, framställer och säljer läkemedel, livsmedelstillskott och medicintekniska produkter av hög kvalitet som uppfyller de strängaste europeiska tillverkningsstandarderna. Vi ställer vårdpersonal och patienter i centrum för våra prioriteringar genom att dagligen engagera oss för att förbättra allas livskvalitet och hälsa.Vi deltar i samtliga steg av produktionen. Från utkast till slutproduktens förpackning centraliserar vi varje steg av våra produkters tillverkning i vår nya fabrik i Nivelles.Laboratoires Pharmaceutiques Trenker är idag verksamma i ett femtontal länder och har som vision att bli en internationell referens inom kontinuerlig utveckling av innovativa lösningar. Trenker söker ständigt nya partner. Kontakta oss gärna.

 4. MOLAR CHEMICALS KFT

  Ungern

 5. HQ COSMETICS BV

  Nederländerna

  HQ COSMETICS är specialiserade på partiförsäljning av skönhetsvård, hudvård, hårvård, farmaceutiska och kosmetiska produkter. Vi är belägna i Nederländerna. Vår styrka ligger i kvaliteten hos våra produkter och tjänster, och i personalen som har en total erfarenhet på över trettio år. Vi är väletablerade på kontraktsbasis med ledande märkestillverkare och grossistbutiker i Europa. Det ger oss tillgång till de mest högkvalitativa produkterna till överkomliga priser. Vi har lagerlokaler på olika platser i Europa (i Nederländerna, Belgien, Storbritannien och Schweiz) för att kunna möta dina behov i alla delar av världen. Vår kundtjänst är tillgänglig dygnet runt för alla frågor, och vi ser alltid till att göra vårt bästa för varje kund. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 6. BEE-N PHARMA

  Turkiet

  BEE-N grundades 2010 och tillhandahåller farmaceutiska produkter i Ankara i Turkiet. Vi tillhandahåller ett brett utbud av märkesläkemedel och generiska mediciner, sjukhusprodukter för engångsbruk, produkter för hälsa och välmående, testkit och produkter för personlig vård. Vi vill erbjuda superb service till varje enskild kund, och tillfredsställa deras behov snabbt och effektivt. Vi säljer specialiserade farmaceutiska artiklar till olika delar av världen. Vi har ett brett produktsortiment: •Generiska, receptfria läkemedel •Generiska, receptbelagda läkemedel •Receptfria märkesläkemedel •Receptbelagda märkesläkemedel •Basutrustning inom sjukvård •Produkter för hälsa och välmående •Produkter för personlig vård och mycket mer, som finns att upptäckas på vår hemsida. Vi är hängivna till skapandet, marknadsförandet och leveransen av moderna, högkvalitativa läkemedel och medicinska artiklar för läkare, kliniker och sjukhus. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 7. KREGLINGER EUROPE

  Belgien

  Kreglinger Europe är en distributör av specialingredienser, anskaffar produkter från Amerika till Australien och från Kina till Chile, erbjuder lösningar inom olika typer av industrier som mat, dryck, farmaceutiska preparat och kosttillskott, kosmetik, agronomi och en mängd andra tekniska branscher. Med stöd av sitt egna logistikföretag (Kreglinger logistics – Kregspedi), kan företaget även erbjuda kommersiella tjänster av högsta klass kombinerat med teknisk support och punktliga leveranser.

 8. LAB-SERVICE

  Frankrike

  LAB SERVICE: Vårt företag, grundat 1981, har som huvudverksamhet kornstorleksanalys och förblir till denna dag ett familjedrivet och oberoende företag. Lab Service arbetar i samarbete med företag inom kemi, läkemedel, kosmetika och jordbrukslivsmedel. Vårt företag är specialiserat på: Mikronisering - Malning och sållning - Kornstorleksanalys.

 1. MAJOR MEDICAL SOLUTIONS KFT.

  Ungern

  MAJOR MEDICAL SOLUTIONS är en global leverantör av högkvalitativa estetiska produkter. Vårt sortiment innefattar utrustning och artiklar för estetisk sjukvård. Vår specialitet är hudfillers. Vi har varit en pålitig partiförsäljare för läkemedel relaterade till den estetiska branschen sedan 2018. Vårt uppdrag är att förse våra kunder med förstklassiga produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi håller oss uppdaterade om innovationer inom industrin, och tillhandahåller de mest populära läkemedlen som finns tillgängliga på marknaden.

 2. MIDAS PHARMA GMBH

  Tyskland

  Midas Pharma tillhandahåller produkter och tjänster genom hela den farmaceutiska värdekedjan. Vi är ett medelstort företag i läkemedelsbranschen och har både en bred expertis och förmågan att sammanföra företag, människor och kunskap.

 3. GAREX ADRIA D.O.O.

  Slovenien

  Garex Adria d.o.o. är ett högteknologiskt hälsoföretag som haft en framgångsrik verksamhet sedan 2015. 2020 lanserade Garex Adria det globala tillskottsmärket Starlife, där vi producerar högkvalitativa produkter och tjänster för att sakta ner åldringsprocessen, slimma kroppen, stärka immunförsvaret och bibehålla vitaliteten för alla åldrar. GoStarlife är en nätbutik med våra förstklassiga antiåldringsprodukter och enastående kundtjänst för de som shoppar bekvämt hemifrån.

 4. JLLC «TRIPLEPHARM»

  Vitryssland

  TriplePharms huvudverksamhet är att tillverka högkvalitativa, sterila antibiotikapulver av senaste generationen i enighet med internationella GMP-standarder. Vi tillverkar bland annat: Karbapenemer, glykopeptider, polymyxiner, makrolider och andra antibakteriella substanser. Vi är alltid öppna för nya samarbetspartners och projekt! I och med att vi arbetar inom ett område för socialt ansvar - den mänskliga hälsan - ser vi det som vår uppgift att tillhandahålla garanterat kvalitativa mediciner som är effektiva och säkra.

 5. MICROBELCAPS

  Belgien

  Tillverkar vitamin B1, B6, B12 med direktkompression av farmaceutisk kvalitet GMP och extrakt av fermenterad papaya för livsmedelsindustrin. Utveckling av processer för mikroinkapsling, nanoinkapsling och produktion av nanopartiklar, förfaranden för extrahering av naturliga råvaror, bearbetning av vätskor för tillverkning av frystorkade pulver från flytande eller trögflytande råvaror, mikroinkapsling av mjölksyrebakterier, aromer, växtextrakt.

 6. MTLB HEALTHCARE CONSULTING

  Belgien

 7. BELLAVIE SPRL

  Belgien

 8. XCELSITAS AG

  Tyskland

 9. LORD OF HANF E. U.

  Österrike

 10. MANTRAPHARM OHG

  Tyskland

Filter

Resultat för

Farmaceutprodkter - Import och export

Antal resultat

14 330 företag