• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • import export - jordbruksprodukter

Resultat för

Import export - jordbruksprodukter - Import och export

 1. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  MaDar är en livsmedelsgrossist från Polen med nästan trettio års erfarenhet. Vi levererar våra produkter till olika aktörer, så som matvarubutiker, restauranger, företag med olika profiler, institutioner och privatpersoner. Vi strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet till de bästa priserna, för att nå 100 % kundnöjdhet. Därför kommer du att hitta ett brett utbud av utmärkta livsmedelsprodukter hos oss. Vi har ett brett utbud, med produkter som: •Pasta, •Processat och konserverat kött, •Frön, •Olika typer av mjöl, •Mejeriprodukter, •Socker, •Kryddor, och du kan utforska mer av vårt sortiment på vår hemsida! Vi garanterar: •Snabb beställningshantering, •Goda priser, •Ett brett utbud, •Leverans världen över. Våra produkter importeras från pålitliga leverantörer och lokala gårdar, för att produkterna ska ha den bästa kvaliteten och den bästa smaken. Med oss får du unika smakupplevelser på ditt bord. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. SEVAROME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 3. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SAS 007BUSINESS PRAGEN är ett multiserviceföretag grundat 2016, etablerat i Paris och styrt av “Princess Aggeex HUTIN”, styrelseordförande och grundare / artist och utbildad jurist. Enastående och sällsynt dynamik och kreativitet, det har nio nationella och internationella utnämningar. En unik BUSINESS MODEL: DE FÖRENKLADE PRAGEN-FRANCHISEN: enastående, sällsynta och originella är PRAGEN-partnernas. En "made in FRANCE" som hämtar inspiration från afrikanska växter med multipla effekter, med ett deltagandebaserat och ekoansvarigt ekonomiskt mål, av solidariska medborgare. Den är källa till unika lösningar och tillfällen idealiska för bättre social och yrkesmässig integrering och sammanhållning av samhällen och folk, WIN-WIN-samarbeten och via sin enorma potential av sällsynta och banbrytande mervärde via sin mångfald och kompletterande mångsidighet. Därför är PRAGEN-experimentet den bästa risken som alla visionära investerar kan ta. Konstnärliga kulturella kreationer; kommersiell, administrativ och juridisk erfarenhet, som inspirerar sina partneravtal kring avsmakningsevent för de parisiska och Champagneversionerna av jordbruksbusiness, rådgivning och utbildningar, olika PRAGEN-tjänster: resor, penningöverföringar, m.m. Över 20 år inom matservering och livsmedelsförädling, ekologi, växtbaserade kosmetikakreationer

 4. MAZETTO COMPANY

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Väl mött! Vi är företaget MAZETTO; ett snabbväxande företag inom import/export, som fokuserar på export av jordbruksprodukter från Brasilien. Vi omvandlar utrikeshandel, förhandlar över hela världen och löser utrikeshandelns byråkratiska knutar för att erbjuda dig de bästa produkterna och villkoren. I en globaliserad värld är vårt uppdrag att bidra med kompetens, genomsynlig verksamhet och lojalitet. Därför tillhandahåller vi alltid produkter av extremt hög kvalitet, och utmärkta internationella relationer. Anläggningar: MAZETTO har strategiskt placerade kontor i São Paulo och Lissabon. Produkter: Huvudverksamheten är import och export av brasilianskt kaffe, morötter, tomater, potatis, majs, soja, brasilianskt kött och kyckling. Besök vår hemsida och kontakta vårt team!

 5. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EMN SARL

  Mali

  Verified by europages badge

  Företaget EMN SARL, etablerat i Bamako, i MALI, är ett företag som verkar inom import-export av lokala produkter. Vi är specialiserade på förädling och export av tropiska produkter, som torkad chilipeppar, hibiskus, ingefära, baobab, sesamfrön, gummi arabicum, jordnötter, cashewnötter och mycket mer. Vi exporterar våra produkter över hela världen och vi kan leverera i mycket stora mängder. Våra produktionsställen är belägna i Västafrika, huvudsakligen i Mali. Vi har två kontor för att ta emot er; ett i Paris, i Frankrike, och ett andra i Bamako, i Mali. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information om våra produkter.

 2. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Vi levererar: oljeväxter, solrosolja, raps, soja, majs. Mejeriprodukter, pulver, UHT europeisk produktion samt oljeväxter från jordbrukskooperativ. Vi innehar märkena: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, företag inom jordbrukslivsmedel etablerat i Nice, på den mytomspunna Promenade des Anglais som är med på Unescos världsarvslista. Vi är inte något multinationellt företag men ett företag med socialt ansvar som stöder utvecklingen av samhällena med vilka vi arbetar, i synnerhet i Afrika och i utvecklingsländer. Vi gör nämligen allt i vår förmåga för att etablera långvariga relationer med våra kunder och med våra leverantörer genom att förstå deras önskemål och behandla dem rättvist och med respekt. Vi är inga producenter utan utanordnare, och i den egenskapen har vi våra egna märke. Vi selekterar noggrant producenterna med vilka vi sammanställer en rigorös kravspecifikation. Mercurya France gör det till en hederssak att erbjuda sina kunder en service av hög kvalitet. Medvetna om den internationella handelns krav på snabbhet och flexibilitet, gör vi allt vi kan för att svara på deras behov. Det är bl.a. genom vår stora erfarenhet på fältet som vi har byggt vår devis "Arbeta bra och få det känt".

 3. KURUNE GIDA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Kurune Gıda är en professionell producent av torkade frukter och grönsaker i Turkiet. Vi sätter din hälsa i första rummet genom att erbjuda ett produktsortiment som är fritt från färgämnen och tillsatser. Vårt uppdrag är att inspirera hälsosamma val, för en bättre morgondag. Vi drar nytt av Turkiets mångfaldiga klimat och bördiga jord, och sourcar produkter från bönder som odlar nyttiga grödor av bästa kvalitet över hela landet. Vår toppmoderna torkningsprocess äger rum i en ren och hygienisk inomhusmiljö. Genom att använda en livsmedelstorkningsprocess eliminerar vi risken för kontaminering av smuts, bakterier och mögel. Våra produkter torkas naturligt och får behålla sin naturliga smak utan att exponeras för solen eller utomhuskontakt. Varför bör man välja oss? Torkade livsmedelsprodukter har överlägsen hållbarhet och kan lagras under långa perioder. Det gör dem till ett mångsidigt alternativ för en mängd olika recept, snacks, nyttig och fiberrik mat för atleter samt för camping och resa. Hos Kurune Food lägger vi vikt vid färska, högkvalitativa råvaror, strikt efterföljda hygienregler och lämpliga produktionsmetoder. Kurune Food har en mängd olika torkade frukter och grönsaker. Alla är fria från färgämnen och tillsatser. Vårt sortiment tillfredsställer alla möjliga smaker. Vi har äpplen, jordgubbar, bananer, apelsiner, tomater och många fler nyttiga frukter och grönsaker. Kontakta oss för mer information.

 4. SOMEXPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT grundades 1994. Vi levererar till inköpscentraler, provianteringsfartyg, och speciellt till Afrika, Västindien, kunder i Indiska oceanen och Stilla havet, men också till Mellanöstern. Vi är ett import/exportföretag för torra, färska och djupfrysta produkter. Vi arbetar med fler än 300 franska och europeiska leverantörer. Vi är specialiserade på jordbrukslivsmedelsprodukter: - Mejeriprodukter (ostar, yoghurt, mjölk, grädde ...), - Charkuteri- och saltade produkter, - Bakverk och kaffebröd, - Halalprodukter, - Specerivaror, - produkter från havet, - Djupfryst. Vi kan erbjuda olika sortiment livsmedelsprodukter. SOMEXPORT är er exportpartner. Vi hjälper er nämligen att upptäcka de bästa produkterna från världens olika hörn som uppfyller era kunders behov och efterfrågan. I mer än 20 år har vi rest världen runt i vårt sökande efter regionala produkter, lokala specialiteter och traditionella recept. Vi tillhandahåller också specifika ingredienser och produkter på våra kunders begäran. Allt detta tack vare möten med producenter, uppfödare, chefer, återförsäljare, konsumenter och många andra aktörer inom jordbruk och livsmedelsjordbruk. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 5. VINCE COMPANY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 2022 är företaget Vince Company en byrå för internationell handel baserad i Toulouse. Vi förhandlar åt er med våra leverantörer för diverse produkter i parti. Vi arbetar i första hand med yrkesverksamma inom handel som önskar anskaffa handelsvaror. Vi arbetar också med hantverkare och privata kunder som önskar få stora mängder produkter levererade. Vi levererar till er tack vare våra olika partners. Vare sig det gäller att anskaffa era produkter hos våra leverantörer eller att transportera era gods fram till leveransadressen, sköter vi allt. Vid mottagande av er order gör vi allt i vår förmåga för att låta leverera era varor så fort som möjligt så att ert företag kan fungera korrekt. Vi sköter sedan transporten av ert gods från kontinentala Frankrike till: - kontinentala Frankrike, franska utomeuropeiska besittningar (Mayotte, La Réunion, Martinique, Guadeloupe, Guyana, Nya Kaledonien, franska Polynesien, Wallis och Futuna), Europa. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 1. BERRY MARKETPLACE CONSULTING LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  BERRY MARKETPLACE CONSULTING är en auktoriserad distributör och återförsäljare av exklusiva produkter från Bulgarien. Med mer än 40 års erfarenhet inom traditionell grossisthandel är BERRY MARKETPLACE CONSULTING etablerade i Bulgarien och ger aktörerna inom hantverksmässig och industriell produktion av 10 exklusiva produkter möjlighet att exportera dessa produkter från Bulgarien till hela EU på ett engagerat vis. Våra försäljningsprodukter avsedda att sändas och exporteras är: Kaviar, svamp (soppar m.fl.), nötter (pistascher, mandel, m.fl.), vild laxöring, saffran, tryffel, gåslever, honung, eteriska oljor (av ros och lavendel från Bulgarien) samt utsökta bulgariska viner. Varför välja BERRY MARKETPLACE CONSULTING? - EG-kvalitet på alla våra produkter - Våra producenters och plockares mänskliga kompetens - Industriell integrering: Kolbalans, 100 % MADE IN BULGARIA - Åtaganden för miljön: återvinningsbara produktförpackningar under den industriella processen och efter deras försäljning - Kvalitet i fokus: Produkterna är föremål för tester, analyser under tillverkningsprocessen och kvalitetskontrollförfarandet utsätts för godkännande. - Socialt ansvar: Våra exklusiva produkter odlas av små, lokala producenter, som garanterar stadiga jobb och en ekonomisk utveckling i flera bulgariska samhällen. Kontakta oss!

 2. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHANFI IMPORT/EXPORT är en grossist och distributör inom internationell import och export. Varorna som vi importerar och exporterar är avsedda för yrkesfolk på alla kontinenter. Jordbrukslivsmedel, hushållsapparater, konserver, alkoholfria drycker, vård och hygien, kosmetika. Samt tusentals märken som Coca-Cola, Fanta, Orangina och många fler. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 1. MAISON BOTEH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  MAISON BOTEH är ett familjeföretag grundat av en moder och hennes son, specialiserat på delikatessprodukter med persiska/iranska smaker. Våra produkter är hantverksmässigt framställda och blandar kreativitet med passion för iranska köket. Vi erbjuder också två andra tjänster: Framtagning av produkter utan märke och sourcing av produkter made in France. Ytterligare detaljer nedan: Vi har flera aktiviteter: 1/ Försäljning av produkterna MAISON BOTEH : • En unik produkt: Det svarta guldet, pasta på svart citron från Iran, • Sylter med persiska smaker (se produkter). - Tillgängliga i format: Retail eller HORECA: Mellan 100 och 500 g / Hotellbranschen: 28 g, 42 g, - Ekologiskt möjligt, - Certifieringar IFS • Kryddor (saffran, sumak m.m.), nötter (pistasch, vildmandel m.m.) eller frystorkad frukt (frystorkade jordgubbar, frystorkad mango från Iran, - Ekologiskt möjligt. 2/ Leverantör av produkter utan märke: - Vi skapar recept för er. - Vi tar fram etiketten tillsammans om ni inte har någon grafisk designer. - Vi hjälper er att sammanställa kravspecifikationerna. 3/ Sourcing av gastronomiska produkter Made in France: - Ett nätverk av partner ger oss möjlighet att hjälpa er i ert sökande efter produkter made in France. Olja, smaksättare, sylter m.m. Med la MAISON BOTEH är allt möjligt. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för att på bästa vis svara på era förväntningar och behov.

 2. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Turkiet

  Verified by europages badge

  3K Global grundades 1979 som en grönsakshandlare i Izmir i Turkiet. Vi är ett företag som kombinerar traditionell jordbrukskunskap med moderna jordbruksmetoder. Ända sedan 2000 har vi varit en bro mellan det förflutna och nutiden inom agrikultur. Som 3K Global hanterar vi transport och kylförvaring i lastbilar och lagerlokaler. Vi har exporterat färsk frukt över hela världen, och är en av de största exportörerna av färsk frukt och grönsaker i Turkiet. Vi garanterar färskhet och kvalitet till våra kunder för alla volymer. Vi kan paketera och sälja 20 000 ton. Huvudprodukter: avokado, äpple, päron, citrus, kvittenfrukt, kiwi, persika, nektarin, granatäpple, banan, grönsaker. våra produkter kommer främst från: •Antalya: Tropiska frukter och grönsaker •Denizli: Äpplen, persikor, granatäpplen •Bursa: Persikor, kiwifrukter, kvittenfrukter, päron och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vårt uppdrag är att levera våra färgstarka frukter och grönsaker till försäljningsställen i deras färskaste, renaste och mest utsökta form, utan skador under odling, skörd, paketering och distrubition. Alla steg i processen är optimerade för mesta möjliga hygieniska miljö. Våra främsta mål är färskhet, renlighet och bästa kvalitet. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Ekinoks är en partiförsäljare som sourcar och levererar märkesvaror över hela världen. Vårt hängivna team för import och export hjälper kunder, detaljhandlare och tillverkare att expandera sina märken eller verksamheter, lokalt eller över hela kontinenter. Med över tio års exporterfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att marknadsföra och vidga sina produktsortiment, uppnå säljmål och växa globalt. Våra tjänster innefattar: •Rengöringsutrustning för hushåll •Sanitetspapper •Skönhet och personlig vård •Livsmedel och drycker •Hushållskemikalier, och mycket mer som finns att upptäcka på vår hemsida! Vi verkar över kontinenter för att leverera dina produkter till de bästa marknaderna. Som Ekinoks tillhandahåller vi enkel och lättillgänglig kundservice dygnet runt. Vårt mål är att erbjuda våra kunder de bästa och mest innovativa lösningarna. Därför gör vi alltid vårt bästa för att prioritera våra kunders behov. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. GROUPE RIVIERE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Med en stark lokal förankring i södra Frankrike, tänker Groupe Rivière ut och sammanställer, sedan 3 generationer, läckra och innovativa färdigrätter, utifrån traditionella, franska recept. Recepten har utvecklats utifrån naturliga ingredienser och utan färgmedel, utan konserveringsmedel och utan konstgjorda smakämnen. Genom sina märken visar Groupe Rivière sin hängivenhet att framställa produkter av hög kvalitet och sitt engagemang för socialt ansvar. Maison Rivière ställer traditionella, franska recept på köttbaserade färdigrätter från sydvästra Frankrike i ljuset. Mets de Provence bringar sol till matbordet med matlagningstillbehör, aperitifsmaktillsatser och beredda rätter och grönsaker med smakanor från Provence. Aroma One är specialisten på örtpuréer och kryddor på tub, för ett praktiskt och välsmakande kök. Solvia får smaklökarna och era 5 sinnen att resa utomlands med smaktillsatser, såser och ekologiska, beredda grönsaker. Våra åtaganden för kvalitetsprodukter: - Tillverkning i Frankrike - Kött och grönsaker från Frankrike - Recept som är clean label och näringsmässigt balanserade - Produktionsanläggningar med PME+-märkning (socialt ansvar) -Högpresterande produktionsverktyg och ackreditering enligt internationella normer (IFS, BRC, Bio)

 5. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER är ett produktion- och exportföretag och ledande specialist inom vegetabiliska oljor av solrosfrön, majs, palm samt inom tillverkningen av konserver med frukt och grönsaker, nötter, frystorkad mjölk, såser och pastaprodukter. Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud färska och frysta produkter av hög kvalitet odlade på ett hållbart och miljövänligt vis. Våra kvalitetsoljor, som olivolja, solrosolja, majsolja, är noggrant utvalda för deras kvalitet och enastående smak. Vi arbetar med lokala jordbrukare och internationella leverantörer. Vårt team som är inriktat på yrkesfolk inom export och på distribution har djupt expertkunnande inom detta område och kan svara på varje kunds specifika behov (importörer, exportörer, grossister, inköpscentraler, jordbruksindustrin, m.m.) Hos Eden Farmer åtar vi oss att leverera de bästa produkterna och sunda och utsökta livsmedel till alla våra kunder i Frankrike och på export genom att stödja våra lokala och internationella leverantörer.

 6. ELBARAKA

  Tunisien

  Verified by europages badge

  Företaget ELBARAKA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom industriella kemiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Ben Arous, Tunisien.

 7. KTRACO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 20 år är företaget KTRACO specialiserat på färska frukter och grönsaker och nötter, både hos producenter och distributörer. Företaget positionerar sig som professionella inom området, både vad gäller kännedomen av jordbruksprodukter, de olika sorterna, och deras tillgänglighet samtidigt som vi garanterar deras kvalitet. Det erbjuder endast färska frukter och grönsaker av hög kvalitet. Således erbjuder KTRACO endast produkter från dagliga leveranser som är tillgängliga på deras plattform för försäljning online. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 8. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader är en expert på lök. Vi är engagerade i lökodling med vår specialiserade sorterings- och förpackningsstation. Löken sorteras med en kapacitet på 75 ton per timme. Högteknisk utrustning kombinerad med yrkesskicklighet har gjort FlevoTrades lök världskänd för sin kvalitet. FlevoTrade erbjuder också ett brett sortiment "hyllfärdiga" produkter under eget märke. Med år av erfarenhet inom import och export, väljs våra produkter noggrant ut och exporteras till mer än 70 länder i världen. Etablerade i Flevoland, i Nederländerna, levererar vi interna tjänster av hög kvalitet och stor lagringskapacitet. Tack vare vårt globala nätverk sköter vi logistiken från åkern till kundens hand, vilket garanterar en smak av hög kvalitet över hela världen.

 1. ECO BUSINESS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Som beryktad livsmedelsgrossist excellerar Eco Business inom distributionen av framstående nationella märken av livsmedelsprodukter. Vi är er privilegierade partner för en tillförlitlig, högkvalitativ och hållbar försörjning. Vårt engagemang för excellens återspeglas i vårt noggranna urval av märken, bland vilka Ferrero, JDE och många andra. Vare sig ni är ett litet lokalt företag eller en landstäckande kedja, är vårt specialiserade team redo att effektivt svara på era behov av livsmedelsprodukter med yrkesmässighet. Välj Eco Business som tillförlitlig livsmedelsgrossist och dra fördel av en ojämförlig försörjningsupplevelse baserad på kvalitet, hållbarhet och kundens tillfredsställelse. Vårt expertkunnande inom handel med livsmedel, kombinerat med vårt förtroendeförhållande med nationella märken ger oss möjlighet att erbjuda fördelaktiga villkor, kvalitetsprodukter och en smidighet som matchar era specifika krav.

 2. VERSE IT - COFFEE BEINS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Välkommen till Coffee Beins, hos vilka jordbruksexcellens möter global räckvidd. Som banbrytande kraft inom jordbruksexport har vi etablerat nya standarder i fråga om kvalitet och effektivitet genom att omdefiniera landskapet för leveranser av jordbruksprodukter. Coffee Beins är ett innovativt exportföretag för jordbruksprodukter som sätter kunden i centrum och som engagerat sig för att tillhandahålla jordbruksprodukter av hög kvalitet i hela världen. Vi koncentrerar oss i första hand på afrikanska odlingar, med ett diversifierat utbud som omfattar kakao, cashewnötter, sesamfrön, palmkärna, sheasmör, vitlök, röda bönor, sojafrön, ögonbönor, sheabönsfrön, gurkmeja, med mera. Vi exporterar också kaffebönor från Brasilien (Minas Gerais), Kenya, Tanzania, Rwanda och Burundi! Coffee Beins är mer än ett exportföretag för jordbruksprodukter, vi försvarar hållbart och miljövänligt jordbruk, avsett att leverera kvalitetsprodukter, med en service utan motstycke. Slut er till oss i vår strävan att skapa nya trender inom jordbruksexport, sändning efter sändning.

 3. IS COMMODITY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hur vi gör: 1 Förfrågan 2 Prisintervall 3 AVGIFTSFÖRKLARING 4 Prisförslag 5 ICPO 6 Finansieringsbevis (SWA) 7 Betalning (TT i förskott 30 %) 8 Sändning 9 Dokumentleverans ( FCA, FOB, CIF ) 10 Betalning (LC, TT, förskott 70 %)

 4. KREA-COGITO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Vi är ett företag specialiserat på import-export, trading och affärstillfällen på internationell nivå. Våra kompetensområden omfattar råvaror, högteknologi, försvar och säkerhet, miljöforskning och utveckling, samt flygplatssektorn. Själva beskaffenheten av KREA-COGITO © härrör från vår önskan att ena och tillfredsställa försäljarna och köparna inom råvarusektorerna, högteknologi, försvar, forskning och miljöutveckling, och flygplatser. Ursprungligen var vårt mål att stöda utvecklingen av företagen specialiserade på import-export av högteknologi, i synnerhet den från Asien. Med erfarenheten och de interkulturella utbytena framstod behovet av att garantera förtroendet mellan de olika aktörerna i handelsnätverket som en självklarhet. Vi eftersträvar att etablera långsiktiga handelsrelationer med våra kunder, leverantörer och partner, genom att grunda våra förhållanden på ömsesidigt förtroende, transparent kommunikation och ömsesidig respekt. Vår ambition är att få erkännande för vår förmåga att identifiera och svara på våra kunders specifika behov genom att leverera produkter och tjänster anpassade till deras specifika krav.

 5. AGROAZ FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hos AGROAZ FRANCE är vi stolta att erbjuda er algeriska dadlar av högsta kvalitet. Våra åtaganden för kvalitet är orubbliga, och vi förstår att det är av avgörande betydelse att leverera helt oklanderliga produkter till sina kunder. Våra dadlar odlas i Algeriets bördiga jord och är resultatet av nedärvda kunskaper som förts vidare från generation till generation. Denna know-how, i kombination med ett idealiskt klimat och riklig solbestrålning, ger dadlar av enastående kvalitet. Varje dadel väljs noggrant ut för att garantera en autentisk smak, en utsökt textur och ojämförlig färskhet. Vare sig ni är en dadelfantast eller ni upptäcker denna delikata frukt för första gången, kan ni vara säkra på att ni kommer att förtjusas av AGROAZ FRANCE dadlar. Mer en enkel produkt, är AGROAZ FRANCE dadlar en verklig inbjudan till fjärran länder. Låt er hänföras av våra dadlars förtrollande smaker och fylliga texturer, och upptäck en värld av njutning och läckerhet. Lita på AGROAZ FRANCE för att erbjuda marknadens bästa algeriska dadlar.

 6. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hos HBF, Healthy Beverage & Foods, er destination för hälsosamma drycker och livsmedel som kommer att behaga era smaklökar samtidigt som de tillför näring genom sina högkvalitativa ingredienser. Hos HBF tror vi på näringstillförselns kraft för att livnära kropp och själ, därför har vi bestämt oss för att erbjuda ett diversifierat produktsortiment som uppfyller era hälsobehov samtidigt som de smakar gott. Våra drycker är omsorgsfullt framtagna för att erbjuda en enastående smakupplevelse utan att kompromissa om ingrediensernas kvalitet. Vare sig ni söker en energigivande förfriskning för att starta dagen eller en lugnande dryck för att koppla av på kvällen, svarar vårt urval av sunda drycker på alla era luster. Njut av våra färskpressade juicer, våra näringsrika smoothies och våra fruktinfunderade vatten för optimal hydratisering och en oöverträffad smakupplevelse. Beträffande våra livsmedel, förpliktar vi oss att tillhandahålla sunda och utsökta alternativ för alla smaker och alla kosthållningar. Vare sig ni följer en vegetarisk, vegan eller glutenfri diet, eller ni endast önskar äta sundare, erbjuder vårt utbud av tilltugg och färdigrätter varierade alternativ för att tillfredsställa era önskemål genom att tillföra de väsentliga näringsämnen som er kropp behöver.

 7. BE2I

  Frankrike

  Verified by europages badge

  BE2I är specialiserade på produktion och distribution av högkvalitativa jordbruksprodukter från Afrika och andra regioner i världen. Vi ger mervärde åt vårt lands naturliga tillgångar samtidigt som vi respekterar principerna för hållbart jordbruk ochrättvis handel. Vårt produktsortiment omfattar delikatessartiklar, exotisk frukt, rom från Guadeloupe och Martinique, samt sheasmör och många andra produkter. Vi strävar efter att erbjuda kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Alla våra produkter produceras enligt jordbruksmetoder som respekterar miljön och vi försöker, i möjlig mån, erbjuda ekologiska produkter som odlas utan kemikalier. Som anhängare av rättvis handel, garanterar vi att våra lokala producenter får skälig och rättvis lön för sitt arbete, vilket bidrar till deras välbefinnande och utvecklingen av deras samhällen. Vår kundservice svarar snabbt, garanterar noggrann uppföljning och flexibilitet i fråga om transport för att svara på varje kunds specifika behov. Vårt team kombinerar traditionell know-how och moderna tekniker för att garantera bästa kvalitet i varje fas av produktionen. När ni väljer våra produkter stöder ni respektfullt och rättvist jordbruk. Vi erbjuder er det bästa av vårt land och bjuder er på en rik och autentisk kulinarisk upplevelse.

 8. SA CONSERVERIE DU SUD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Med mer än ett sekels erfarenhet och en unik know-how, utmärker sig Conserverie du Sud som den främsta tillverkaren av fläskpastejer och den enda med nationellt och internationellt renommé. Conserverie du Sud har ingått en lokal allians och får sitt fläskkött levererat från en lokal leverantör som är välkänd för sitt kravmärkta kött. Nyckeln till vår framgång är: smak, välbalanserad kryddning och behaglig textur! Med en know-how som gått från generation till generation, är produkterna framställda enligt traditionsenliga recept. Företaget är stolt att erbjuda naturliga produkter till sina konsumenter. Sedan 2021 har Conserverie du Sud certifierats enligt IFS version 8. IFS FOOD är en internationell referens som används för att uppskatta produkters och processers överensstämmelse i fråga om livsmedlens säkerhet och kvalitet. Conserverie du Sud har flera sortiment: - Label Rouge: utifrån frigående grisar, för färskt, fylligt, enastående och välsmakande kött. - AB intygar om en metod för jordbruksproduktion som respekterar naturliga system och cykler. -VPF: grisarna föds, föds upp, slaktas och förädlas i Frankrike. - IGP Porc du Sud-Ouest intygar att grisarna är födda, uppfödda, slaktade och förädlade i sydvästra Frankrike.

 9. GROSSISTE FRANCILIEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Välkomna till Grossiste Francilien, er förtroendepartnet för alla era behov av livsmedelsemballage. Vi är specialiserade på tillhandahållande av produkter till restauratörer och förstår hur viktigt det är att ha emballageprodukter som inte bara skyddar era livsmedel utan också återspeglar era tjänsters kvalitet. Hos Grossiste Francilien, förpliktar vi oss att leverera emballagelösningar av hög kvalitet, som är överkomliga och miljövänliga, med en snabb och tillförlitlig leveranstjänst.

 10. S.P.R. TRADEX

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  S.P.R. TRADEX är er partner för exceptionella handelslösningar, då vi använder vår expertis till det yttersta för att ge er mesta möjliga fördelar. Med mer än ett decennium inom import- och exportsektorn är S.P.R. Tradex stolta över att kunna marknadsföra välkända varumärken, underlätta global handel och samtidigt säkerställa fantastisk support inom frakt och transport. Företagets bakgrund ligger inom global handelsdynamik, vilket har kombinerats med ett outtröttligt engagemang för kundservice i världsklass. Vi använder vår långa erfarenhet för att hjälpa er med en mängd olika produkter inom livsmedel, dryck, kläder, den senaste tekniken eller varför inte sofistikerad utrustning som har tagits fram särskilt för catering- och tillverkningsindustrin? Ni kan förvänta er inget mindre än perfektion när vi förser er verksamhet med förstklassiga produkter till konkurrenskraftiga priser, samtidigt som vi övervakar varje steg i produktionen och leveransen. Vår ultimata ambition ligger i att ta utvalda småskaliga varumärken till den globala scenen. Vi är inte bara ett team med professionella yrkesutövare, vi delar en vision och värderingar, och vill främja transparenta, hållbara affärsmetoder. Förlita er på oss, och låt oss vägleda både kunder och leverantörer sömlöst från köp till leverans i ett partnerskap där alla blir nöja.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Import export - jordbruksprodukter - Import och export

Antal resultat

9 145 Företag