• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • delicatessen

Resultat för

Delicatessen - Import och export

 1. ILANGA NATURE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  ILANGA NATURE är en producent av kryddor, honung från vilda bikupor, olivolja och frukt. Våra produkter täcks av en kvalitets- och spårbarhetsgaranti. ILANGA NATURE finner unika smaker i Madagaskar, på Mauritius, på Sardinien och produkter av högsta kvalitet att avsmaka i hela världen. Vi erbjuder er ett brett sortiment naturliga produkter under bästa förhållanden. Vi kan tillfredsställa era behov av naturliga och autentiska produkter med autentiskt lokal smak! Är ni verksamma inom restaurangsektorn? Eller äger ni en detaljhandelsbutik för kryddor? Delar ni våra värderingar och vår vision? Tycker ni att de naturliga produkterna är de bästa? Då har ni kommit rätt. Yrkesfolk som söker bästa kvalitet för priset kommer att bli nöjda. ILANGA NATURE erbjuder honung, kryddor, salter, socker, sylter och olivoljor i olika format. Lyhörda för era behov erbjuder vi de produkter som är bäst anpassade för er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 2. QAMIAB

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Utsedd till världens bästa saffran: afghansk saffran har utsetts till världens bästa av International Taste Institute, framför marockansk, iransk och t.o.m. spansk saffran. QAMIAB väljer endast ut de röda pistillmärkena, den mest aromatiska och doftande delen av pistillen. Vi tar inte med de gula trådarna som förvanskar smaken och förfalskar slutvikten. Ert Röda Guld förpackas i Frankrike och bevarar alla sina aromer. Skördas traditionellt för hand: den enastående QAMIAB-saffranen växer under den afghanska solen för att skördas för hand enligt de stora traditionella saffransodlingarna. Även beskärningen sker för hand. Ni får systematiskt den senaste skörden, den aktuella årgången. Länge har QAMIAB-saffran endast varit reserverad för framstående kockar och har nu blivit tillgänglig för professionella och allmänheten. Stark smak och rik doft: För att garantera en enastående afghansk saffran av högsta kvalitet låter vi oberoende laboratorier dubbelkontrollera den. Den första i Afghanistan precis före export och den andra i Frankrike före förpackning

  Webbplats Open In New icon
 3. AQUADEM

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  AQUADEM säljer under sitt eget producentmärke "Caviar Perle Noire" mer än 1 000 kg kaviar (för en produktion på ca 2 000 kg) och 2 000 kg öringrom (för en produktion på mer än 8 000 kg rom och 120 ton öring). \nDenna produktion sker vid 6 produktionsanläggningar i Perigord och sköts av 10 tekniker. Försäljningen under märket Caviar Perle Noire sker till mer än 500 professionella kunder och återförsäljare i Frankrike, men också i Dubai, Marocko, Schweiz, till importörer/distributörer.\nVåra kunder är mycket nöjda och vi söker fler återförsäljare och försäljningsställen i Europa och utanför Europa\nSedan 1997 bereder vi och framställer alla våra produkter i vår ateljé vid våra odlingar. Vårt team består av passionerade fiskodlingsspecialister. Vår yrkeskunskap ger oss idag möjlighet att producera enastående kaviar. Frånvaron av sjukdom vid våra odlingar gör att vi slipper alla behandlingar. Vi har bannlyst all användning av bekämpningsprodukter vid våra anläggningar. Vår miljös och vårt vattens utomordentliga kvalitet, vår svaga odlingstäthet samt urvalet av det foder som vi använder ger våra produkter en ojämförbar smak. Våra livsmedel innehåller varken GMO, antibiotika, hormoner, men spannmål från Europa och fiskmjöl från hållbart fiske (FSC).

  Webbplats Open In New icon
 4. DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. CÔTÉ-GOÛT

  Frankrike

  Efter 15 års expertis inom kommersiell restaurangverksamhet, kan Côté-Goûts team hjälpa er i era mest specifika procedurer med ett ständigt sökande efter kreativitet och kombinationer som inbjuder konsumenterna till en upptäcktsresa genom en värld av smaker. Tack vare vår industriella kompetens och vårt internationella nätverk producenter, kan vi svara på alla era behov, från små till stora serier. I ett mycket svårt ekonomsikt läge, i vilket know-how blivit sällsynt, i vilket råvarupriserna samtidigt rusar i höjden och arbetskostnaden stiger oavbrutet, har det blivit nödvändigt att tänka om vårt yrke inom restaurangbranschen. Med utgångspunkt från slutsatser, har Côté-Goût tänkt ut en lösning som ger restaurangkedjor, återförsäljare och inköpscentraler möjlighet att implementera lönsamma lösningar, och samtidigt bevara sin know-how och kravet på kvalitet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrike

  Alimentation Fine de France är en fransk referens inom delikatessvaror tack vare en rigorös kvalitetspolitik: urval av produkterna på smakkriterier med stränga kvalitetskrav, vi undviker i högsta möjliga mån olika tillsatser, färgmedel, konserveringsmedel, och främjar användningsvänlighet och innovation inom ramarna för fransk matlagningstradition. Införande av total spårbarhet av produkterna (HACCP-standard) för bästa livsmedelssäkerhet. Denna kvalitetspolicy, kombinerad med ständiga kommersiella ansträngningar och en fördjupning av sortimenten, har gjort det möjligt att bredda kundkretsen till ansedda varuhus och export. Alimentation Fine de France erbjuder idag, under sina egna märken M. de Turenne, Atelier Turenne och Lou Bersac, ett sortiment på mer än 1 200 uppskattade kvalitetsprodukter, som förnyas varje halvår genom att tillskott av originella och exklusiva nyheter som exempelvis Selôvin.

 2. LES PAUSETTES

  Frankrike

  Les Pausettes är ett företag som levererar produkter från Var enligt ett helt nytt koncept, ”lådkonceptet”, där vi arbetar med hantverksmässigt framställda produkter enbart från Provence. Vår företagsidé är enkel, vi ska förse våra kunder och resten av världen med kvalitetsprodukter direkt från källan (producenterna), med bästa möjliga kvalitets-/prisförhållande och med garanterat produktursprung, som också är en garanti för hög kvalitet. Som bevis på vårt engagemang i våra kunder och hantverksleverantörer kan du läsa vårt kvalitetsdokument om du klickar på den här länken.

 3. VALSANA SRL

  Italien

  Valsana söker, selekterar och distribuerar sedan mer än 30 år ostar, charkuterivaror och delikatessvaror från Italien. Sortimentet omfattar ungefär 500 ostar och 400 sorter charkuterivaror, vissa havsprodukter och utsökta delikatesser. En rik och omfattande katalog med många italienska specialiteter för alla som inte kompromissar med kvaliteten. Sedan 2013 är Valsana även certifierat enligt IFS-BRC, de två viktigaste standarderna inom livsmedelssäkerhet.

 4. CASA WESTFALIA

  Spanien

  Sedan 1972 säljer vi produkter från Tyskland, Frankrike, Nederländerna, Belgien, Italien och Storbritannien. Våra livsmedel är både moderna och praktiska. Kvalitetscertifiering ISO 9001. Livsmedel: import/export, val av livsmedel, livsmedel av god kvalitet, livsmedel, gastronomiska produkter, drycker, viner, likörer, etc.

 5. BALDAIASSA DI BALDIZZONE M.

  Italien

 1. GUSTO EMILIANO

  Italien

 2. DELIMET FOODS, S.L.

  Spanien

 3. MADE IN SICILIA SPECIALITÀ GOURMET

  Italien

 4. JUSTPUGLIAFACTORY

  Italien

 5. GRECOROOTS E.E.

  Grekland

 6. EL GOURMET DE LUNA MANCHEGA

  Spanien

 7. TRUFFES CHAM'PAÏS

  Frankrike

 8. TYPICAL SOUTH

  Italien

 9. SIRGREENWASABI

  Nederländerna

 10. GOURMET PROVENCE

  Frankrike

 1. LEMON & LIME E.U.

  Österrike

 2. DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES

  Frankrike

 3. L-ORIGINALE DI ANDREA ADANI

  Italien

 4. MEIN REGIONALMARKT

  Tyskland

 5. LUCUL PRODUCTION & DISTRIBUTION SA

  Schweiz

 6. MEDITERRANEAN ESCARGOTS

  Grekland

 7. NORTHERN FISH IBERIA

  Portugal

 8. ZANGOSTAR LTD

  Cypern

 9. DÉLICE NATUREL

  Frankrike

 10. MELFOR SAS

  Frankrike